28
mar
Seneste opdatering: 30/3-12 kl. 0458
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Uppdrag Granskning: Janne och Reepalu attackerade på Seved i Malmö Nu har han givet byen væk, så kommer han og vil have den tilbage.

Ilmar Reepalu påstår i kvällens Uppdrag granskning att den bild som medierna målar upp av Malmö är falsk. Att säga så är ingenting annat än trams! Sanningen är att vi har haft åtta mord på kort tid, och det kan man inte blunda för. När Reepalu säger att Malmös problem beror på Mona Sahlins politik, att integrationen är dålig för att flyktingar tillåts bosätta sig var de vill, ryker det ur öronen på mig av ilska. Han borde avgå nu, medan han fortfarande är ihågkommen som personen som lyfte Malmö, skriver Eva Ek Törnberg.Malmöiten Eva Ek Törnberg inför kvällens Uppdrag granskning

Tidobling af indvandrere på førtidspension

Antallet af etniske danskere på førtidspension er faldet de seneste 20 år, mens antallet af ikke-vestlige indvandrere næsten er tidoblet Indvandrere fra ikke-vestlige lande fylder massivt i statistikkerne for førtidspensionister. 41 pct. af de ikke-vestlige indvandrere mellem 55 og 59 år er således på førtidspension, mens samme tal for etniske danskere kun er på 13 pct., viser en analyse fra Rockwool Fondens Forskningsenhed ifølge Berlingske.[…]

Siden 1990 er antallet af ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere på førtidspension næsten tidoblet fra 2.979 til 27.375 personer i 2010. Imens er det samlede antal af etniske danskere på førtidspension faktisk faldet fra 262.00 til 205.000. Tidobling af indvandrere på førtidspension, Antallet af indvandrere på førtidspension boomer.

Gaderøverier i København

For nogle årtier siden, forekom det bare ikke. Selvom man sagde, at fulde svenskere kunne blive rullet i Nyhavn, så har jeg aldrig mødt en. Men tiden skrider frem, multikulturen slår til. Tillidstabet er et faktum. Nydelige, ellers lovlydige borgere går bevæbnet. En virkelig bedrift af S, SF, Enhl., C og R.

Fakta om gaderøverier i København* Langt de fleste gaderøverier finder sted i området omkring Nørrebro Station samt mellem Nørreport Station og Strøget.

* I omkring en fjerdedel af røverierne deltager tre eller flere gerningsmænd. * Røverne er ofte unge mænd af udenlandsk herkomst. * De kontakter som regel offeret ved at spørge om ild eller hvad klokken er. * De fleste truer med kniv, men også slagvåben og i enkelte tilfælde skydevåben er brugt. Fakta om gaderøverier i København, Her slår gaderøverne oftest til


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 28 marts 2012 - 20:08 - Svar

Ultranaivisten Anna Mee Allerslev prøver – igen-igen – at få den københavnske befolkning til stiltiende at acceptere de meget alvorlige og helt igennem forudsigelige konsekvenser af de radigale PK-tossers og den lallenaive venstrefløjs fejlslagne multikulti-eksperiment i fuld skala gennem de seneste 3 årtier.

Hvad med dog for h. at stille meget skrappe krav om accept af vore værdier, kultur, demokrati og love etc. og så sætte nogle faste grænser for vores tolerance i stedet?
Og kan man som invandrer ikke lide dem eller indordne sig under dem, så rejser man da bare hjem igen – evt. mod betaling. Vi vil ikke længere finde os i at få vort engang så fredelige og velfungerende land og fine kultur smadret af jer uvidende og uansvarlige radigale tossers endeløse import af komplet uintegrerbare ballademagere, groft kriminelle og islamiske fanatikere med fascistisk religion og primitive æresbegreber lige ud af den allermørkeste middelalder i deres mentale bagage. De passer ikke ind her med deres aggressive opførsel, som oftest totalt manglende evne eller vilje til tilpasning og deres endeløse særkrav, og de kommer aldrig nogensinde til det, AMA! – uanset hvor meget fatsvage naivister som du så forsøger at indoktrinere vore stakkels unger med jeres vanvidsplaner. Dette tiltag vil bare i stadigt accelerende grad få endnu flere
danske forældre til at vælge andre skoler – fx. privatskoler – til deres børn eller få dem til helt at udvandre fra København. Dette er faktisk allerede ved at ske, efter hvad jeg hører rundt omkring. Danskere ønsker “danske” værdier og danske skoler med hovedsageligt danske lærere, danske metoder, danske synsvinkler og især danske normer i Danmark. D fremmede må så enten forsøge at tilpasse sig – hvilket mange af dem ikke kan, vil eller må! – eller rejse hjem igen eller derhen, hvor tingere er mere efter deres ønsker.

Sværere end som så er det faktisk ikke, AMA 😉

http://blogs.jp.dk/forandringframidten/2012/03/28/allah-og-buddha-pa-s kemaet-fra-1-klasse/#comments

Allah og Buddha [Ja, dem har vi da sandelig også mange af, hva? ] på skemaet fra 1. klasse
Dato: d. 28.03.12, 16:21
Af: Anna Mee Allerslev

Emner:
6 kommentarer

En tredjedel af de københavnske folkeskoleelever har en anden baggrund end dansk, og cirka 20 procent er muslimer. København er en mangfoldig storby. Derfor bør den københavnske folkeskole afskaffe det utidssvarende fag ’Kristendom’, og erstatte det med det mere brugbare og tidssvarende fag ’Religion og medborgerskab’.

Jeg er både glad for – og stolt over – at Københavns mangfoldighed og københavnernes forskellighed blomstrer og trives godt i byen [ BS – her er snart livsfarligt at bo! ]. Blågårdsplads på Nørrebro, hvor jeg selv bor, er et af de mest mangfoldige byområder. I medierne dominerer historier om indvandrerbander og andre kriminelle unge, men faktisk er dagliglivet festligt i al sin mangfoldighed – mangfoldigheden er klart en værdi i Nørrebros hverdag. [ Hvor? Når vi snart sagt daglig bliver overfaldet og røvet på Nørrebrogade? Jeg kender mange, der efterhånden helst undgår at færdes der, hvis de kan blive fri ].

[ Mon det nogensinde vil fise ind på lystavlen hos AMA, hvorfor der allerede nu er 20-30 % fra stærkt fremmedartede kulturer i de københavnske folkeskoler? Fordi mange forældre allerede har stemt med fødderne og har ladet deres børn flytte til dyre (!) privatskoler eller har valgt at fraflytte de værst belastede kvarterer – de ønsker nemlig ikke at at deres børn skal anvendes som forsøgskaniner i en uansvarlig PK-elites utopiske multikulti-projekter og håbløse forsøg på at integrere / inkludere meget fremmedartede og tilbagestående kulturer & religioner i den danske. De har allerede set, at dette er fuldstændigt umuligt på grund af endeløse rækker at særkrav og sensitive emner mht., hvad der må undervises i og tales om, så
det gang på gang bliver danskerne, der skal lægge sig på maven for uinviterede fremmedes vanvittige krav, aggressive attituder og afgrundsdybe foragt over så godt som alle aspekter af dansk / vestlig kultur, værdier, normer for social omgang samt vore love . ]

…..

  Bjovulf

  Posted: 28 marts 2012 - 21:47 - Svar

  Anna Mee Allerslev debatterede emnet med Carl Christian Ebbesen, Dansk Folkeparti TV2 Lorry. Se debatten her:

  http://www.lorry.dk/arkiv/2012/03/22?video_id=65547

  Hun er jo helt væk fra virkelighedens verden 😉

  Vi ønsker IKKE noget vægtet gennemsnit af vore og de fremmedes værdier på noget felt – hverken nu eller i fremtiden. Det er danske normer, værdier, kultur og lover, der tæller i Danmark – og de fremmede der så bare har at indrette sig efter det – på alle områder!

  Du har – endnu engang – fuldstændigt misforstået situationen, AMA.

  Robin Shadowes

  Posted: 29 marts 2012 - 13:41 - Svar

  Jag råkade läsa hennes klumme på JP för några timmar sedan. Av hennes sätt att resonera så trodde jag nästan att hon var svensk. Hon hade säkert trivts alldeles utmärkt i Stockholms innerstad tillsammans med alla Jan Helinare, Oisan Cantwells med flera. 😀

   Bjovulf

   Posted: 29 marts 2012 - 17:21 - Svar

   Ja, Ni kan passende gøre hende til æresborger i Sverige 😉
   Man skulle jo næsten tro, hun var i familie med Lena Sundström.

   Læste du også nogle af kommentarerne? Der er ikke ret
   mange, der er enige / överens med hende – tværtimod
   for nu at sige det pænt. Hun får – med rette – en ordentlig
   spand skidt i sit tomhjernede radigale hoved.

EAM

Posted: 28 marts 2012 - 20:22 - Svar

Totalt off-topic:
http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-17515992

Ikke alene straffes man for at komme med racistiske ytringer, men bliver smidt ud af universitetet og diverse andre sociale sammenhænge.
Jeg er tilfældigvis selv studerende på dette universitet. Det mest skræmmende er tavsheden på de sociale netværk – folk må være bange for at ytre noget “forbudt”. Dermed har systemet opnået hvad det ville og har fået lukket munden på folk. Det er stort set tankekontrol.
Skræmmende hvor hurtigt det går her i UK.

Det er flot at I holder ytringsfrihedsfanen højt i DK. Bliv ved med det.

LarsS

Posted: 28 marts 2012 - 21:08 - Svar

Jøder er almindelige og civiliserede mennesker og har gode, såvel som elendige egenskaber – som du og jeg.

Hvad du vil opnå med din kommentar, udover at svine jøder til og fyre din anti-semitiske kanon af overgår min logik.

Du har tidligere rystet mig med dine enfoldige og sindsyge kommentarer – du gentager succesen med bravour.

Hanzi

Posted: 28 marts 2012 - 21:13 - Svar

Ideen med “multi-etniseringen”. (Jeg ved nu ikke, hvor bio-diversitivt, det i virkeligheden er, hvis det er klassens dumme svin fra DK, klassens dumme svin fra Arabien, fra Afrika o.s.v., som udbreder sig, og svæklinge, Mozart-typer, neurotikere og andre skravl fra nævnte “verdensdele”, der bukker under).
Men meningen med “multi-projektet” er, at når vi er et stort kludetæppe, så er der fred og fordragelighed, for man går selvfølgelig ikke ud og slår en araber ihjel, hvis ens bedstefar er araber, eller slår en jøde ihjel, hvis ens mor er jøde, eller slår en hvid kristen ihjel, hvis en bedstefar er en hvid, kristen o.s.v.
Og man slår 2 fluer med 1 smæk! Det sidste er det bedste af det hele.
Da flygtningelovene blev besluttet i 80’erne var den forbløffende nok slet ikke rettet mod de mange millioner flygtninge, som havde tilbragt årtier i flygtningelejre i bl.a. Afrika og Fjernøsten, deriblandt selvfølgelig et enormt antal ludfattige og nødlidende kvinder og børn. Nej, det var alene “de stærkes ret”. Dem der (selv) kunne finde ressourcer, penge og kræfter frem til at “tage herop”, hvilket selvfølgelig i stor del var unge mænd. Meget lig “Estonia”: De gamle, kvinderne, børnene, de svage druknede. De unge hanner overlevede.
De kom så til Europa og blevet beværtet med revalideringshjælp og uddannelser.
Samtidigt som at flere og flere bizarre psykiske lidelser og “diagnoser”, som “forklaringer” på, at det ikke kunne betale sig at hjælpe 100.000 danske unge ud på arbejdsmarkedet, dukkede op. Så dem stak man en førtidspension. De er krassede af i tuindevis i dag, og det skete først og fremmest under borgerlige regeringer, hvis politikere kun tænker på deres egen pengepung.
De fleste af de skrøbelige danskere med til lejligheden opfundne psykiatriske diagnoser, som virkede til øge i antal, i takt med væksten i medicinalindustrien, kunne sagtens have været hjulpet ud på arbejdsmarkedet.
Det er helt bevidst, at nomenklaturaet eller oligarkiet af intelligente magtmennesker, økonomer og forskere blander “de stærkeste” fra den 3. verden med “de stærkeste” fra I-landene, mens alt “trashet”, både det hvide og det farvede får lov til at bukke under.
Så får verden jo nogle super-mennesker uden dårlige individer, psykisk syge, tabere og alt andet affald
Og dem, der klarer sig bliver det “nye menneske”, stærkt som Krupp Metal.
Var det egentlig ikke den ide, som nazisterne havde?

Menig 442

Posted: 28 marts 2012 - 22:13 - Svar

Hr. borgmester i Malmø, så giv dem dog den gade, slaget er jo tabt. Præcis som da Danmark tabte Skåne, Halland og Blekinge.

  Prudentius

  Posted: 29 marts 2012 - 00:19 - Svar

  Bedrøveligt at generationers krige, velsagtens med begyndelse helt tilbage i jernalderen, ikke blot endte med vi tabte kerneland, men nu tilsidst, med at svenskerne efter århundreders blodige anstrengelser, forærer hele skuden væk, uden så meget som at slå en prut.

  Du hjernelamme, du feje, du helt igennem uduelige nord! (En ond parafrase af den svenske nationalsang)

   Prudentius

   Posted: 29 marts 2012 - 00:34 - Svar

   Jeg fortryder hårdheden…

   “Du fromme, du rummelige, du helt igennem tolerante nord! Hør ej på racisterne og islamofoberne, men bliv, bliv du skønne, på multikulturalismens dydige spor…Så skal du ikke høre et eneste, eneste bebrejdende ord…”

   Er hermed anbefalet som Sveriges nye berigede nationalsang.

Santor

Posted: 28 marts 2012 - 22:47 - Svar

Gå nu væk Hanzi, du er trættende at høre på.

  Santor

  Posted: 29 marts 2012 - 09:04 - Svar

  Ja, men jeg håber virkelig jeg forekommer en smule mere sammenhængende end dig.

Bo

Posted: 30 marts 2012 - 21:57 - Svar

Malmös Borgmästare (Kommunstyrelsens ordförande) kröker rygg inför debila inflyttade främmande araber. Det är det nya Sverige. I det gamla Sverige skulle vi talat med dem, med svartkrut, järn och stål:

http://www.ladda-upp.com/bilder/66570/m-C3-B6rsare-1

http://www.ladda-upp.com/bilder/66571/minnessten

Bo

Posted: 30 marts 2012 - 22:30 - Svar

“En pressad borgmästare i fiendeland”

Med de här mörsarna från 1800-talet, skulle vi kunna ta tillbaka Malmö, om vi ville:

http://www.ladda-upp.com/bilder/66570/m-C3-B6rsare-1

Minnessten över Svenskar som inte var fjollor eller stjärtgossar:

http://www.ladda-upp.com/bilder/66571/minnessten

Leave a Comment