30
mar
Seneste opdatering: 31/3-12 kl. 0542
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Du var en stolt ridder for islam, du bekæmpede de sionistiske svin og de falske muslimer, du døde med våben i hånd. Jeg hilser dig, min broder Mohamed. Hvil i fred” Mohamed Merah – in Tarbes als Held gefeiert,Tarbes. un graffiti en hommage à Mohamed Merah sème le trouble

Update: Grafittimaleren Mohamed Redha Ghezali fik tre måneders fængsel for sit værk. – Politiken og svensk journalistik har ret, det har jo ikke et klap med religion at gøre. Det handler om Israels apartheid-politik. Det handler om hvide, midaldrende, mandlige vensterlændinge, der giver palestinenserne for lidt i bistandshjælp at føre krig for.

Jeg hørte Bent Melchior kvidre evigglad og dialogorienteret i radioen med en muslimsk politiker, hvis navn jeg har glemt og alligevel ikke ville kunne stave til. Det handlede om Merahs ritualmord. Jeg luftede en profan fordom for mig selv: “Tror Melchior mon at det bliver bedre eller værre for ham og hans, hvis Israel om få måneder angriber Iran?” Det var slemt i Europa sidst i 2009, og det bliver værre dennegang. Om Melchior så blev 969 år, ligesom Metusalem, ville han stadig politisk set lyde som, når Glistrup sang “Der er et yndigt land.” Ikke en tone i livet. Godt gået af en europæisk jøde, der er født i 1929 og har gjort det 20. århundredes rædsler med. Lige så barnligt bevægende som tragisk. Hvad der ikke er gået sporløst henover ham.

Den konstruerede eskapisme

Der er vist ikke mange biologer i dag, der giver mange flade femører for den socialkonstruktivistiske tanke fra 70’erne, at køn er fuldstændigt flydende og kontruerbart. Tiden har flyttet sig, vi tror heller ikke længere på Freuds neuroseteorier som andet en interessant kulturhistorie. Eller hvad, på psyket i Sverige? Tør man blive sindssyg der? Men Sverige har satset alle sine håndører på den tanke, så den er blevet en statsreligion. “Hvad køn er, bestemmer vi. Det hele flyder, og alt er udskiftbart.” Det tager også den sidste gnist ud af erotikken, som lever af og forskelle – gnister, der skal springe langt.

Sverige lever i en tidslomme af serielle illusioner. Man var antinazist, men man hjalp dem, indtil man var sikre på, de tabte. (Men Sverige hjalp Finland!) Man var neutral, men alligevel uofficiel med i NATO. En politiker sagde i 1985: “Vi ved jo godt, hvem vi holder med.” Ingen har set ham siden. Man ville gerne bombe Libyen, men verdens bedste jagerfly måtte kun fotografere ubevæbnede og stærkt forsinket, så det aldrig kunne forveksles med krig. Og i dag: Man vil gerne være verdens syvende største våbeneksportør, bare det ikke kommer alt for meget ud. Nu har de lige ofret “Tomhylsan”, militærnægteren der blev forsvarsminister, for at forlænge illusionen, at være et moralsk land. Det rigtige ville være at sige højt: “Vi har brug for de mange milliarder, så meget må moral ikke koste.” Men nej, teater og ævl.

Hvad gør det ved folk, at leve i serielt konstruerede illusioner? Fem procent synes at blive dissidenter, sindssyge, alkoholikere eller geniale kunstnere, resten lever i en åndelig zombie-tilstand af Melodifestivaler, politisk opdragende kriminalromaner og sunde sportsgrene. I Danmark kommer der altid én eller anden landsbytosse – Glistrup, Spies, Thorsen, Storm P., P.H. selv Scherfig, – og når de har sagt deres oprørerende ting, bliver de omfavnet af det gode selskab, og så er de helt normale og kommer i Den Blå Bog. Man kan ikke være dissident i Danmark mere end et par uger, ærgerligt nok for dem, der godt kan lide at føle sig udenfor. Swedish boys’ new hero: pram-pushing Spiderman.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 30 marts 2012 - 16:42 - Svar

Det der er så tragikomisk, om man vil, er jihadisternes eksplicitte, ja pornografisk direkte henvisninger til islam og koranens bud, som årsagen til deres globale massemyderier.

De dræber for Allah og hans sag med sadistisk vellyst og taler fuldstændigt åbent og ugenert om det.

Ind i regnestykket kommer imidlertid det psykotiske Vesten og derfra er der et brat fald ned i kaninhullet med Alice fra eventyrland.

Vores uvillighed til at se virkeligheden i øjnene, kan kun ende i en global katastrofe af hidtil usete dimensioner.

Marie

Posted: 30 marts 2012 - 16:57 - Svar

“I Danmark kommer der altid én eller anden landsbytosse – Glistrup, Spies, Storm P., P.H. selv Scherfig, – og når de har sagt deres oprørerende ting, bliver de omfavnet af det gode selskab, og så er de helt normale. Man kan ikke være dissident i Danmark mere end et par uger.”

Hvilken superkommentar! For det er jo sandt.

I JP’s tillæg “Newton” findes der hver uge nogle små konkurrencer til selvbrug, og man skal bl.a. ved multible choice gætte, hvem der er er citeret. Indtil nu har jeg gættet alle rigtige, også denne, som gengives efter hukommelsen:

“Danskerne er et udvalgt folk, de ved det bare ikke, og det er deres held”. Sagt eller skrevet af Herman Pundik.

bowlaren

Posted: 30 marts 2012 - 17:29 - Svar

Tänk om vi Svenskar hade hedrat lasermannen, på samma sätt som dom gör i Frankrike, vilket liv det hade blivit.

  Robin Shadowes

  Posted: 30 marts 2012 - 21:21 - Svar

  Man borde driva en kampanj för att byta ut kunga-statyn på Stora torg i Malmö mot en föreställlande Peter Mangs. När kulturmarxisterna börjar gnälla kan man bara hänvisa till hyllningarna av serie-skytten i Toulouse. Får dom så borde vi få göra det. Även om det rinner ut i sanden så får man i alla fall nöjet att reta gallfeber på alla politiskt korrekta. 😀

   Thomas Nydahl

   Posted: 30 marts 2012 - 21:45 - Svar

   Det var en sällsynt obegåvad tanke. Börja om från början, ladda batterierna och se om du kan tänka utanför dessa banor. Kanske lyckas det.

Alex

Posted: 30 marts 2012 - 17:33 - Svar

Hjerteskærende at se Storm P. i selskab med S. S. men et godt eksempel på den ekshibitionisme vi lever omgivet af nu.

Samtale i 2030:

1: “P. O. C., var det ikke hende som lavede sjov med Auschwitch?”

2: “Nej, det var da ham som ville dræbe justitsministeren, da han var EU-parlamentariker!”

3: “Hold da kæft, det var sgu’da ham der gik amok i Cannes!! I ved, stuerenheds-fyren?”

Marie

Posted: 30 marts 2012 - 17:36 - Svar

“I Danmark kommer der altid én eller anden landsbytosse – Glistrup, Spies, Storm P., P.H. selv Scherfig, – og når de har sagt deres oprørerende ting, bliver de omfavnet af det gode selskab, og så er de helt normale. Man kan ikke være dissident i Danmark mere end et par uger.”

Hvilken superkommentar!

I JP’s tillæg “Newton” er der hver uge nogle små konkurrencer til selvbrug, og man kan bl.a. vha. multible choice gætte på, hvem der er er citeret. Det er ikke vanskeligt, indtil nu har jeg gættet alle rigtige bl.a. denne som gengives efter hukommelsen:

“Danskerne er et udvalgt folk, de ved det bare ikke, og det er deres held”. Sagt eller skrevet af Herbert Pundik, der formåede at være bosat i Israel og samtidig være ansvarshavende chefredaktør ved Politiken.

Undertiden er noget lignende faldet mig ind, men jeg har tilbagevist det som noget sludder, for myter eksisterer sikkert om alle folkeslag, og hvad kom først, myten eller viljen til at leve op til den? Ikke desto mindre …

Sidste år læste jeg så en kriminalroman af min landsmand Claes Johansen om efterkrigstidens Danmark, som jeg ikke brød mig om, fordi jeg ikke er rå nok, men som alligevel harmonerede på det mærkeligste med dav. udenrigsminister Lene Espersens glædestrålende ansigt og udtalelse til journalisterne om, at vi skulle i krig i Libyen. ”Jeg har en god nyhed”, sagde hun som infledning.

Det fik mig til at skrive mit til dato mest rasende læserbrev til JP, og det ville de bestemt ikke have. Ikke desto mindre har jeg fået ret i alt, hvad jeg skrev. Og ikke desto mindre følte jeg også et eller andet sted dybt i mig selv, at det, der skete, var meget dansk. Vi jublede i krig. Johansen skriver om sig selv og tvivlsomt “romantisk” om os:

”Jeg flyttede til England i 1992 og har ind imellem alt det andet også udgivet to bøger der; nu bor jeg i Sydirland, men det er stadig Danmark og danskerne, jeg er optaget af, når jeg skriver. Dette underlige folk, genetisk et krigerfolk, der af historiske og geografiske omstændigheder er blevet tvunget til at agere fredelige, tolerante, kønsligestillede osv. Men giv dem en kasse bajere, en læderjakke med et rygmærke eller et tilstrækkelig destruktivt politisk parti at stemme på, og du vil omgående se hornene vokse ud af hjelmen på dem. Ja, der er nok at skrive om.”

http://www.litteratursiden.dk/forfattere/claes-johansen

  Vivi Andersen

  Posted: 30 marts 2012 - 23:48 - Svar

  Tak for citatet fra Claes Johansen om danskernes krigergen !

  Jeg tror det passer !

Thomas Nydahl

Posted: 30 marts 2012 - 17:44 - Svar

Steen, låt mig säga några ord, om detta:

“Hvad gør det ved folk, at leve i serielt konstruerede illusioner? Fem procent synes at blive dissidenter, sindssyge, alkoholikere eller geniale kunstnere, resten lever i en åndelig zombie-tilstand af Melodifestivaler, politisk opdragende kriminalromaner og sunde sportsgrene. I Danmark kommer der altid én eller anden landsbytosse – Glistrup, Spies, Thorsen, Storm P., P.H. selv Scherfig, – og når de har sagt deres oprørerende ting, bliver de omfavnet af det gode selskab, og så er de helt normale og kommer i Den Blå Bog. Man kan ikke være dissident i Danmark mere end et par uger, ærgerligt nok for dem, der godt kan lide at føle sig udenfor.”

Du träffar ju alldeles rätt. Jag ska låta det vara osagt om man inte kan vara dissident i Danmark mer än ett par veckor, men när det gäller mitt eget arma land kan jag konstatera att du har alldeles rätt. Hur många orkar stå emot tidens dårskap? Jag har snart slutat hoppas på att någon form av offentligt samtal någonsin kommer att äga rum, ett samtal som kunde handla om verkliga problem. När jihadister mördar judiska barn i Frankrike – vad diskuterar då mediaklassen i Sverige? Jo, om vi ska byta ut han och hon mot det nya könsneutrala hen. Så ser dårskapen ut. När städer som de skånska (inte bara Malmö!) sjunker ner i ett träsk av stamkrig, narkotika och vapenmakt bedriver tongivande tidningar som Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad propagandajournalistik som syftar till att dölja istället för att avslöja. Den gamla parollen “Gräv där du står” har skrotats för länge sedan. Om man gör allt för att dölja sanningen belönas man med Guldspaden – för att man slutat gräva!!!

I Stalins fängelser ruttnade gamla dissidenter. På de KGB-styrda mentalsjukhusen ruttnade dissidenter. De hade det gemensamt att de sjukförklarats. Kanske är vi ändå sjuka som vägrar godta samtidens politiska, kulturella och moraliska normer? Kanske är vi tosingar (landsbytosser)?

Jag struntar i vilket. Att säga ja till den politiska klassens projekt är det inte tal om. Varje meddelande om det är en lögn. Varje antydan om att leden blir raka igen är en lögn. Det finns bara ett sätt att kunna se sig i spegeln: att vara sann mot det man en gång övertygats om. När ett helt land går på knä för att en ockupant ska leva gott och gratis i dess solsken är det redan för långt gånget, och jag tror uppriktigt sagt inte att det ges någon återvändo – på den här sidan katastrofen. Men vi måste, som den gode Ivan Malinowski skrev, “leva som om hopp funnes”.

God helg på er Snaphanar och landsbytosser!

  steen

  Posted: 30 marts 2012 - 18:18 - Svar

  @ Marie: Sagde hun virkelig det, Espersen? Det minder jo om Tøgers småperverse “velsignelsesrige krig” – den første Irak krig. Selv nyttige, nødvendige krige, er nødvendige onder. Og så har vi endda vadet i tvivlsomme krige lige siden.

  Det er meget godt sagt af Pundik, MEN – det man ikke er sig bevidst, kan man opdage, når man har mistet det. Use it or lose it.

  @Thomas: Hvis vi har valget, mellem depression og sarkasme og en tår over tørsten, vælger vel det sidste. Jeg er ved at læse Stangerups sidste bog. Han insisterede på, den skulle hedde: At skrive eller dø.

  Og det var ikke kun fordi, han var ved at dø. Sådan havde han altid haft det. God helg til dig også

   Marie

   Posted: 31 marts 2012 - 17:13 - Svar

   Ja, det gjorde hun, og hun havde jo det meste af Folketinget bag sig.

Poul Højlund

Posted: 30 marts 2012 - 19:20 - Svar

En fremragende kommentar, Steen, tak for den og for de spøjse billeder, den fremkalder på nethinden. Også tak til Maria for Pundik-og Johansencitatet.

Jeg er enig i, at Frankrig formentlig rykker før nogen andre EU-lande, – jeg er mere spændt på, hvor langt!

Thomas L

Posted: 30 marts 2012 - 19:43 - Svar

Fantastisk rammende kommentar Steen. God påske!

Ole Burde

Posted: 31 marts 2012 - 00:08 - Svar

“Tror Melchior mon at det bliver bedre eller værre for ham og hans, hvis Israel om få måneder angriber Iran?” Det var slemt i Europa sidst i 2009, og det bliver værre dennegang. ”
Israel HAR allerede angrebet Iran . Plan A er et kompliceret POLITISK angreb , som langtfra har nået sin maksimale effekt endnu . Hvordan mon det gik til at EU pludseligt var istand til at beslutte sig om forholdsvist effektive , men potentielt meget upopulære sanktioner ? Det får vi allertidligts at vide om 30-50 år når informatinerne bliver declasificeret fra diverse efterretningstjenester .
Så foreløbig er det kun benzinperiserne det er gået lidt ud over.
Hvis Plan B bliver aktiveret , kommer det sandsynligvis til at koste livet for et par tusind israelere , hvilket er en pris det isralske samfund er villig til om nødvendigt at betale . Om det så også kommer til ghettooptøjer i europa kan man kun gætte om , men selv hvis dette bliver tilfældet , er det bedst at huske på, at dissse optøjer med og uden terrorangreb er et periodisk fænomen som under alle omstændigheder vil blive ved indtil de grundlægende regler i det politiske spil forandres . Man kan ikke importere et stort stykke stykke af mellemøsten og sætte det op i sin baghave uden at det får den slags konsekvenser . Faktisk kan det argumenteres at det bedste som kan ske for europa er hvis et “vågnopsignal” af dene type kommer så TIDLIGT som muligt .
Hvad Melchior så tror inderst inde om det hele , er svært at vide . Foreløbig er ingen vågnopsignaler istand til at trænge igennem det ydre lag af begejstret multikulturel tågesnak . Måske en atombombe ku’ klare jobbet .

  steen

  Posted: 31 marts 2012 - 04:22 - Svar

  Det er rigtigt, det er hvor man definerer grænsen for et angreb. Det meste af, hvad der er at vide, aner vi ikke. Men der var jo Stuxnet og nogle kernefysikere i al fald.

Tim Pallis

Posted: 31 marts 2012 - 00:09 - Svar

Geniale kommentarer, men jeg er mere bekymret over Bent Melchior og Pundiks multikulturelle socialdemokratisme. Nu har jeg hørt på deres kommentarer i en menneskealder, og jeg fatter ikke, at så fremtrædende jødiske intellektuelle forstår så lidt, når der drejer sig om Israels situation. Jeg ved godt, at disse pæne socialdemokrater er fuldstændig blanke, når det kommer til viden om islam, men jeg kan altså ikke tilgive deres politiske naivitet. De har brugt hele livet til til at levere en dansk kulturradikal fortolkning af Mellemøsten. Den passer altså ikke på virkeligheden. Den er lige så tosset som mediernes skriverier om det “arabiske forår”. Det er trist, at danske læsere i så mange år ikke har fået bedre besked om, hvad det hele egentlig drejer sig om. Det er jihad stupid!

Bjovulf

Posted: 31 marts 2012 - 03:19 - Svar

Man må da sige, at de nede i EU virkelig forstår at gøre sig populære ude blandt
de europæiske befolkninger 😉

Man skulle næsten tro, at de ubevidst (?) er ude på at påføre deres egne befolkninger
og nationer så mange ulykker som muligt, hvis bare de samtidigt kan score gode point
i de konventionstilbedende og gloriepudsende humanistkredse og få nedbrudt de i de
kredse så forhadte nationalstater – helt uden nogensinde så meget som bare et eneste
sekund at overveje de yderst alvorlige konsekvenser for de “indfødte” (vestlige) europæiske
befokninger af deres dybt naive beslutninger og handlinger.

Mon vi nogensinde var kommet ind i dette komplette vanvidscirkus, hvis den danske befolkning
havde fået HELE sandheden at vide om, hvor meget EU ville få eller tiltage sig ret til at blande
sig i danske – og de andre landes – love på snart sagt alle områder – og endda der, hvor vi på
i hvert fald på papiret faktisk har undtagelser! ( ret(s)ligt samarbejde ) -?

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2739116.ece

EU får ændret dansk udvisningslov

Af MADS BONDE BROBERG

Offentliggjort 30.03.12 kl. 23:45

Regeringen lemper udvisningsreglerne efter et brev fra EU-Kommissionen. Ifølge justitsministeren får det ingen betydning. Venstre mener, at regeringen stiller sig på de kriminelles side. [!!!!!]

Regeringen vil afskaffe en blot ni måneder gammel stramning af reglerne for udvisning af kriminelle udlændinge.

Det sker efter en henvendelse fra EU-Kommissionen.

Stramningen trådte i kraft den 1. juli 2011 og betød, at de dømte nu skulle udvises efter afsoning af straffen, medmindre det »med sikkerhed« var imod internationale konventioner m.v. [!!!!!]

….

anonym

Posted: 31 marts 2012 - 06:06 - Svar

Der findes en særlig form for god- og renhjertet, socialkommucistisk “logak”, hvor det ikke er indholdet i udsagn og handlinger det drejer sig om , men om hvem det er, der siger og gør tingene. For hvis de forkerte (u)(nder)mennesker siger og gør de samme ting, som de rigtige (over)(klasse)mennesker formaster dem selv til at tænke i deres få ædruelige multikultiberusede øjeblikke. Så er dét forkert (læs: tilsvining, (u)moralsk lynching og udskamning). Men hvis det samme ad åre, MÅSKE bliver comme il faut, hos de (god) toneangivende, godhedens, renhedens og moralens (læs: kolde afvaskninger i flydende kvælstof) vogtere, blandt den (islam)underkastende klasse. Så hopper og ikke mindst håber, alle flokdyrene på den (slave)galej og omfavner de klartseende og sandsigende profeter. For det er nu en gang flokdyrets natur, at se på hvad alle de andre flokdyr gør, og så efterligne dem. Og så kan flokdyrene jo nasse lidt på guruens/ypperstepræstens/enerens stråleglans. Og de kan så til gengæld blive en del af drengene og pigerne i den store komformitetssøgende masse, som jo selvfølgelig KUN består af individuelle, induvialistiske individer, som ALLE er unikke unikummer.

Spiderman. Pastelfarver. Hypermobile håndled = Spiderman is toast.
En pige på en gokart, jamen, det er da intet nyt, udover at det afspejler virkeligheden igennem mange årtier. Så lad være med at lægge noget i det.

Tim Pallis

Jeg har lige købt Klaus-Michael Mallmann og Martin Cüppers “Halvmåne og hagekors” på bogudsalget. Og er i gang med den, og det er jo yderst interessant og knastør faktuel information, om nationalsocialismens og arabernes/palæstinensernes/muslimernes samarbejde i 30erne og 40erne. Disse ting kender de to benævnte herrer jo udmærket til, men de lider som alle genosuicidale, god- og renhjertede mennesker jo gør, også af Mental Burkaisme, så de ikke er i stand til at se virkeligeheden som den er og i særdeleshed vil blive, grundet deres selvgode og selvfede ideologiske forblindelse og forblændelse.

Ole Burde

Posted: 31 marts 2012 - 08:36 - Svar

De jødiske minorteter den vestlige verden er gennemsnitligt stadig mere politisk korrrekte , og mere højttalende multikulturelle end resten af befolkningerne . På den anden side er den politiske udvikling i Israel stort set den omvendte i de sidste 15 år , selv om de pludrende klassser stadig kontrollerer store dele af den akademiske verden , herunder journalistuddannelsen .
Denne kløft bliver stadig større , selv om der muligvis i USA er begyndende tegn på dele af den jødiske elite er begyndt at skifte spor . Problemet er selvfølgelig at Israel stadig brug for al den støtte og hjølp fra det jødiske verdenssamfund som det på nogen mulig måde kan få skrabet sammen , og at man derfor fra officiel side indtil nu er krøbet udenom den nødvendige ideologiske konfrontation . Denne situation kan ikke blive ved ret meget længere i USA , hvor feks “J street” er blevet en direkte og farlig opponent mod den israelske regerings politik , hvilket skal ses i sammenhæng med Obama administrationenes forsøg på at bruge samme Jstreet til at få kontrol over intern israelsk politik . Dette er et logisk modtræk fra Obamas side , eftersom den israelske regerig gør sit bedste for at få indflydelse på amerikansk politik via kongressen .
Højt Spill …

Leave a Comment