31
mar
Seneste opdatering: 1/4-12 kl. 1859
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

To af de bedste stykker journalistik om EDL fra det seneste år. Det disse interviews og reportager sætter stort set hele den vestlige presses uvidenhed, uansvarlighed og udygtighed i relief. Ligegyldigt om det står i Dagens Nyheter, Århus Stiftstidende, Politiken, The Telegraph eller Washington Post. Det er pligtforsømmelse, de leverer og det bestyrker min værste frygt: At den demokratiske islam- og indvandringskritik bliver overhalet højre om fra gaden af kræfter, ingen politiker eller politistyrke kan kontrollere. Jeg er næsten ligeglad med dovne, uvidende journalister uden talent, – her får de ‘the benefit of the doubt,’ for de kan jo skrive som de gør af andre grunde, – men hvis ikke der er toppolitikere i Europa, der ser den fare nu, så er løbet kørt for generationen, der kommer efter os. Vi kan indstille skrivningen og gå i dækning.

Bemærk den engelske forsker tilsidst i den meget balancerede Deadline-reportage: EDL “er utrolig konfrontativ og ekstremistisk bare ved at være tilstede på bestemte steder.” Det kan vel være. Men hvad var ekstremistiske muslimer i Luton, da EDL blev grundlagt? For nogle år siden demonstrerede danske jøder på Rådhuspladsen. En lille gruppe arabere fik et hjørne. De fik lov at Heile og tilsvine jøderne, true de jøder, der ikke kom i sikerhed bagefter hurtigt nok. Begge TV stationer filmede deres ulovlige handlinger, det blev ikke bragt, ingen blev anholdt, men de blev heller overfaldet af nogen. Hvem må provokere og hvem må ikke? Det fremgår klart nok. Robinson har ret: Der gælder helt forskellige regler, ikke mindst i pressen, og det gør han ret i at gøre oprør imod. Pressens cover-up for muslimske voldsmænd, er en skændsel der er uholdbar. Ligeledes dobbeltstandarden når det kommer til venstrekstrem vold.

Sarkozys øjeblikkelige crackdown på muslimske fanatikere, kunne tyde på, at han er ude og slukke etniske ildebrande og måske ser det samme mareridt for sig: En Marine le Pen, som begivenheder på gaden og optøjer i eksplosive ghettoer har gjort irrelevant. EU befinder sig for langt oppe i skyerne, til ikke at ville forværre en allerede stærkt bekymrende situation. De er en sikkerhedstrussel, ligesom 95 % af main-stream journalistikken. Heller ikke Camerons udtalelser tyder på, han er klar over faren for et Weimar udenfor sin stærkt bevogtede gadedør, og England er langt værre plaget af fascistoid islam end Frankrig. Der er mange scenarier for hvordan en udvikling kan komme ud af politikernes hænder. Ulfkotte ser i dag en dyb vedvarende økonomisk krise, som det der fremtvinger en ret brutal, ufrivillig løsning på de problemer og udgifter, islam har tilføjet Europa. Når kassebunden nås, udløber tiden for snak automatisk.

Og så en stille bøn til, at det ikke bliver i Århus i dag, det politiker- og medieskabte Weimar skal koste menneskeliv. En tilrejse af notorisk voldelige danske, svenske og tyske ‘antifascister,” lover ikke på forhånd godt. Læg dertil de såkaldt ‘unge’ i Århus Vest….vi må se, hvem der fremstår som ekstremister, når dagen er ovre. Idet en ekstremist i et demokrati først og fremmest er en politisk voldelig person, og hvem det er, ved PET og Europol heldigvis langt bedre end danske journalister og Århus’ amatørpolitikere. (Se hvad der er skrevet om Englands særligt udsatte situation nedenfor.)

“Etnisk udrensning er et forstadie til demokratisering”

“Det er et meget uhyggeligt indlæg, Støvring kommer med her” skriver en kommentator. Ja. Det er en advarsel.

Det er ikke fine politisk korrekte principper om tolerance og åbenhed, der har skabt fred i Europa. Det er heller ikke EU, det blide monster, som Enzensberger kalder molokken i sin seneste bog. Nej, det er paradoksalt nok snarere langt voldsommere ting som etnisk adskillelse og folkeforflytninger. Det glemmer vi nogle gange i vores liberale og oplyste tidsalder.

Den amerikanske forfatter Michael Mann er gået så vidt som til at kalde etnisk udrensning for demokratiets mørke side, for nu at sige med titlen på hans bog fra 2005. Etnisk udrensning er derfor heller ikke en anomali i menneskehedens historie, selv om det især er moderniseringsprocesser, der fremmer udrensning: Den er simpelthen et forstadie til demokratisering. Det bygger igen på, at nationale og etniske grupper kræver deres egen stat uden mindretalsdominerede områder. Demokratiets mørke forhistorie.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Info

Posted: 31 marts 2012 - 09:22 - Svar

SWEDISH DEFENSE LEAGUE

Åt Århus-demonstrationen idag ägnade Sveriges radios Studio Ett ett längre inslag igår. Hemsidans sammanfattning:

”På lördag ska English Defence League hålla ´counter-jihad´-möte i danska Århus. Tydligen ska det bli det första i raden av flera demonstrationer i Europa. Mötet har talare från de olika deltagande ländernas Defence League (Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Polen) samt andra liknande organisationer från t.ex. Frankrike och Bulgarien. Radions Nordenkorrespondent Jenny Sanner Roosqvist på plats i Århus och Anna-Lena Lodenius, författare och expert på extremhögern medverkar.”

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=50443 43#srcomments

Efter ett inledande Århus-reportage ”på plats” av Jenny Sanner Roosqvist övergår inslaget snart till att låta en känd ”expert” på Sverigedemokraterna och svensk högerextremism, ANNA-LENA LODENIUS, analysera rasismens utbredning i Danmark och Sverige – en rasism som framförallt yttrar sig i tal om ”islamisering” och liknande. (I England finns redan ett 90-tal shariadomstolar vid sidan landets officiella rättsväsende.)

Hon lyckas också komma in på Salem-minneståget, som enligt henne brukade innehålla 1500 NAZISTER (dvs. personer som röstar på Hitler – Lodenius vet inte att han är död – och som strävar efter ett tyskt världsherravälde med vapenmakt).

På frågan om hur stort det farliga Swedish Defense League är, svarar Lodenius, att det rör sig om en handfull personer. Men rörelsen är under uppbyggnad… De flesta anhängarna är dömda för olika brott. Det finns också en ”ytterkant” av nationaldemokrater och sverigedemokrater, som deltar i debatten.

Anna-Lena Lodenius är en mycket betydelsefull person i svenskt samhällsliv

http://sv.wikipedia.org/wiki/Anna-Lena_Lodenius

vilkens expertord aldrig kan ifrågasättas.

Jag hoppas nu, att någon av Snaphanens läsare har möjlighet att rapportera – så utförligt som möjligt – vad som verkligen utspelar sig i Århus idag.

  steen

  Posted: 31 marts 2012 - 09:52 - Svar

  Ja, det løber jo nok lidt første-hånds info ind.

  Lodenius – værsgo alle andre, jeg kender hende, tak

Elefanten

Posted: 31 marts 2012 - 11:32 - Svar

På Politikens hjemmeside er Annegrethe Rasmussen selv inde på problemet med de enøjede massemedier. Vi isolerer os med medier, som vi allerede er enige med, skriver hun. Og det kan der sikkert være noget om. Vi er i denne forbindelse den almene læser.
Spørgsmålet er så, hvorfor massemedierne skal have 8 mia. kroner i tilskud og tvangslicens for at bekræfte folk i deres fordomme?

Prudentius

Posted: 31 marts 2012 - 12:33 - Svar

De vestlige msm er intet andet end multikulturalismens mørtel-mænd, der ser det som deres hellige pligt kontinuerligt, at pudse facaden op på utopien.

Derfor også den fuldstændig unfair behandling af EDL, som “højreekstreme” trusler mod al lov og orden, mens væbnede muslimske banders skyderier og lejlighedsvise mord, får en absolut minimalistisk behandling under titlen “bandekonflikten”.

Tilsidst “anti”-facisterne, der igen og igen har vist sig som rene gadeterrorister, men fortsat frikendes moralsk som fromme “aktivister”. Deres egentlige rolle, som multikulturalismens tæskehold, slet skjult for folk med øjne til at se.

Poul Højlund

Posted: 31 marts 2012 - 13:30 - Svar

Jeg tog mig den halve time til at gennemse de to videoer. De er begge fremragende, især SUN-interviewet med Tommy Robinson gør indtryk.

Og jeg kan ikke undlade at drage en parallel til de engelske soldater, der kæmpede i WW2 – som det vist også nævnes af Tommy Robinson. Havde dagens medier portrætteret dem, ville de højst sandsynligt være blevet dømt uværdige, højreekstreme, hooligans og alt det andet automatlir, der siges om EDL.

EDL ser ud til at være den forudsigelige reaktion på islamiseringen, og jeg tror, at man endda skal være godt tilfreds med, at den er så forholdsvis moderat, som tilfældet synes at være. Samtidigt må alle modstandere af islamiseringen erkende, at uden den working class, der er grundstammen i EDL, har modstanden mod islamiseringen ikke en chance.

steen

Posted: 31 marts 2012 - 14:19 - Svar

Glæder mlg. Hvem kan ikke forestille sig langt værre?

Jonny

Posted: 31 marts 2012 - 15:07 - Svar

Lycka till, alla i “högerextremistiska islamofober”! May the force be with you…

Svenska TT laddar upp inför eventuella oroligheter med uppgiften att många av deltagarna i Århus har “starka band till nynazismen”.

Högerextrema från hela Europa är just nu påväg till Århus för en demonstration mot islam i staden under lördagen.

Jacob Scharf, chef för den danska säkerhetspolisen PET, är oroad över det internationella möte som högerextremister i Danish Defence League kallat till i Århus till helgen. Flera hundra högerextremister från Polen, Bulgarien, Finland, Sverige, Norge, Tyskland, Frankrike och England väntas genomföra en demonstration mot islam i staden under lördagen. Många av dem tros ha starka band till nynazismen.

h t t p://www.svd.se/nyheter/utrikes/extremistmote-oroar-dansk-sapochef_6964 837.svd
h t t p://www.sydsvenskan.se/danmark/extremistmote-i-helgen

Marie

Posted: 31 marts 2012 - 17:11 - Svar

“Netop nu bliver de anti-islamiske højreorienterede demonstranter fragtet væk i busser fulgt tæt af politiet.

“De bliver fulgt ind i busser, mens antifascisterne fra alle sider råber og skriger og rækker fuckfingre af dem,” siger jp.dk’s reporter, Lars Sejr.”

Aner man en vis misbilligelse?

Dygtigt politiarbejde og solen har skinnet det meste af tiden. LOL

PK

Posted: 31 marts 2012 - 17:23 - Svar

OG hvad handler dagens demo også om? Jo, en 61 -årig svensker ligger smadret
på intensiv i Gøteborg.
Overfaldet af berigere.
I Sverige betyder det ingenting for politikere og pressen.
Ingenting , for det er racisme at føle noget som helst for denne stakkels mand.
Der er jo så mange, som får smadret deres liv i Sverige., så omtalte grupper lever med det.

Tornuggleman

Posted: 1 april 2012 - 14:13 - Svar

EDL makes me so proud of Britain !
Tommy Robinson slår spiken på huvudet så det blixtra4r.
En sån fullträff !!!

Precis vad Norden behöver !
Och i synnerhet Sverige – antisemitismens och terroristernas utpost i Europa. I ett land där ALLA har rättigheter, men som invandrare slipper skyldigheter..
Att ens kalla sekten/kulten islam för religion !?
Vi skickade missionärer till just muhammedanska länder för inte länge sedan för att försöka skola och tämja dessa vildar.
Numera skickar vi inga missionärer. Vi tar hit dem som skulle civiliseras och kristnas, vilket de numera slipper då statsledare o media medverkat till att sektrörelsen numera kallas religion !???
En kult vars ledare uppmanar till mord, krig, förfölelse, pedofeli, terrorism…
De spränger o dödar urskiljningslöst varje dag , året runt !!!
Och så har det varit i 1000-tals år.
Alltid lidande och i deras Gröngöligsboks namn (koranen)
En rent samhällsfarlig sekt, vars ledare o förespråkare vill införa sharia-lagar och eftersträvar världsdominans.
T o m Breiviks sk “vittnen” lär ju påstå att muslimerna ska ta över Europa – INIFRÅN ! Vilket de är på god väg att göra.

Denna mycket FARLIGA sekt är ett hot mot vår demokrati och alla våra demokratiska rättigheter !
Förbjud allt utövande av denna samhällsfarliga kult, vilken får typ Manson o andra kultverksamheter som dunungar i jämförelse.
När en iman eller annan ledare för sekten att döda konstnärer, journalister, präster, judar, kristna…
Då är det allvar ! Så allvarligt att vi måste förbjuda allt som har med denna integrationsomöjliga och samhällsfarliga sekt att göra. Även alla symboler o “uniformer” måste förbjudas .
Med förbudet återvänder sedan dessa underliga och mordiska kultmedlemmar dit de hör hemma.

Dessa kusinhjärnor är så begränsade att de inte kan läras.
I Sverige har men anpassat Lärarutbildning och undervisningen till analfabeter och andra mindre intelligenta elever. Undantag är de lyckliga familjer som fått in sina barn på “rätt” skola i “rätt” miljö.

Muhammedaner kan inte och vill inte läras.
Möjligtvis tränas eller domteras .

SD och deras Europeiska motsvarigheter borde göra gemensam aktion med EDL !
Mera samarbete.

Men för guds skull och i demokratins namn – låt er INTE LURAS av den “svenska modellen” .

Tim Pallis

Posted: 1 april 2012 - 18:41 - Svar

Michael Corens SUN-interview med Tommy Robinson er simpelthen fremragende. Den danske presses beskyldninger af EDL og DDL for højreekstremisme og højreradikalisme er en skandale af format. Hele mangfoldigheds-marchen imod de fåtallige modige kritikere af Europas kolonisering og islamisering er et udtryk for dyb venstreorienteret og kulturradikal uvidenhed. Kulturrelativismen er en pind til vor ligkiste. Når man ser forskellen mellen de to demonstrationer må konklusionen være, at forståelsen af, hvad der er ved at ske i Europa er ved at være tabt på gulvet. Folk er i den grad hjernevaskede af den intellektuelle elite og journalisternes demagogi. Jeg tvivler på, at Dansk Folkeparti kan rette op på skaden. De fleste unge og gamle i det pæne folkesocialistiske Danmark har fået så mange pladderhumanistiske klicheer ind i deres bevidsthed, at de er 100% sikre på, at de er bærere af den sande politiske og menneskevenlige opfattelse. De har slet ikke behov for at sætte sig ind i, hvad Islam egentlig talt er.

Jeg var i Davids Samling i dag, og stod og læste om Sufismen. Ind kom et par selvsikre unge mennesker. Da de strøg forbi mig, hørte jeg den unge mand sige: Sufismen har ikke noget med Islam at gøre. Der er ikke noget i Koranen som bakker op om Sufismen. Han har sikkert ret. Men det er et Salafistisk synspunkt. De gamle danske hippier og akademikerne elskede Sufismen og tror stadig, at det er den rigtige Islam, men det er det ikke. Det har faktisk ikke en pind med Islam at gøre. Hvad er det så? MIt første bud er Neoplatonisme, men der er også andre faktorer. Derom senere.

Danskeren

Posted: 2 april 2012 - 03:27 - Svar

Hvad ekstremt er der i at forsvare sin ret til at tænke og tale frit?
Hvem i dagens Danmark tør skrive et islam eller indvandrer-kritisk læserbrev ?

PK

Posted: 2 april 2012 - 07:53 - Svar

Tim Pallis.
I Rune Lykkebergs bog: Kampen om Sandhederne. Gyldendal 2008.
står der dette om de kulturradikale ,” De kulturradikale var i deres egen selvforståelse demokrater
til fingerspidserne, men dialog med alle reaktionære, bornerte , småborgerlige kulturfascister, som
ikke beherskede den rigtige stil, var udelukket på forhånd.”

Ok , i bogen er disse linier brugt ang. kunst og debatten, som f.eks Rindal skabte, men een synes, at det også gælder den måde indvandringen blev skabt på her i landet.

  Bjovulf

  Posted: 2 april 2012 - 13:04 - Svar

  Just præcis 😉

Leave a Comment