5
apr
Seneste opdatering: 5/4-12 kl. 2043
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Tidligere var han WaffenSS Junge, nu skriver han som en gammel SS mand,” siger Henryk Broder om Günther Grass digt Was gesagt werden muss hvori Grass angriber Israels frygt for en iransk atombombe, skønmaler Teheran-regimet og angriber Tysklands eksport af våben til Israel. Det er måske at stramme den, men Broder uddyber og kommer længere omkring. Man kan læse om det på dansk her Grass forarger med Israel-angreb.

Digtet har gjort Grass til en helt på de mest vulgære antisemitiske netsider. Kan andre i Tyskland end Henryk Broder, når han lige bliver passet op at af TV hold, ryste en så gnistrende begavet og morsom kommentar op af lommen? Videoen er desværre for vor tid på tysk og utekstet. Jeg anser det for et af mit livs privillegier, at have oplevet denne lille tornado af vid og fornuft en tre fire gange, sidst på Restaurant Vita i Store Kongensgade, hvor man spiser and til kl. 05 om morgenen og bliver betjent af tjenere i livré. Broder er en stjerne i den tyske intelligentsia, men ingen kendte ham i København. Hvad værre er, sidste sommer var jeg sammen med adskillige tyskere i Sverige, de havde aldrig hørt hans navn. Hver stjerne har sin lille isolerede bane nu om stunder. Hvem kender hvem? Min gamle journalistnabo havde aldrig set Hirsi Alis ansigt i 2007. Hvis man vil være kendt og elsket, skal man skaffe en labrador eller en border collie.

319 millioner kr. til én ghetto på 11 år

I 2006 havde Sverige 156 ghettoområder, men antallet vokser så hurtigt, at det i dag må være omkring 180-190. Hvor mange penge der er hældt i dem, må Gud, Reinfeldt og Persson vide, men det må være betydeligt over 100 milliarder, og de har stort set været hældt ned i et sort hul. Danske ghettoer, der er betydeligt færre og mindre, har på 30 år kostet 48 milliarder, halvanden Øresundsbro. Når politikere bevilliger skattepenge til “ghettosatsninger” kan man være sikker på, at det er fordi de ikke aner deres levende råd. Man kan altid bruge penge, så længe man har dem, selvfølgelig, men det er uansvarlig omgang med betroede midler, når man giver dem ud forgæves blot for at vise handlekraft. De kunne i det mindste lade være med at føje spot til skade.

I dag gør Sydsvenskan regnskabet op for Rosengårds vedkommende, og det er ikke imponerende. Men pyt, de bliver valgt igen af folk, der byggede velfærdssamfundet, får 7000 om måneden i pension før skat og som ikke kan blive behandlet for deres sygdomme eller komme på plejehjem. Svensk presse har sørget for, at de ikke har siddet inde med forudsætningerne, for at være så gode demokrater, at de kunne stoppe politikerne i tide. Disse giver ikke mine til at stoppe. Økonomien vil sørge for, at de gør:

319 000 000 kronor. Så mycket har projekt bara i Rosengård kostat sedan sekelskiftet. Några beskrivs som lyckade, andra som bortkastade pengar. Inget har brutit segregationen eller mer än tillfälligt minskat arbetslösheten eller andelen obehöriga till gymnasiet.

Har pengarna använts på rätt sätt?

Ett enkelt svar är nej. Statistiken visar klart och tydligt att satsningarna inte fått den effekt som avsågs när det gäller frågor som skola, integration och sysselsättning. Titta hur det ser ut idag. Har det blivit bättre? Nej. Har det blivit sämre? Ja. Det är en enkel observation. De här projekten är helt enkelt inte hållbara, de pågår under en begränsad tid, några har deltagit i bra aktiviteter, vissa har fått jobb, men sen tar projekten slut och deltagarna går hem igen. Men kanske har projekten bromsat den negativa utvecklingen. Något måste man ju göra. Hade vi haft svaret på vad som skulle göras, hade vi löst det för länge sedan.Mycket babbel – lite verkstad.

Svenska politikere er utrættelige indtil videre: Skyskrapan Culture Casbah ska byggas på Rosengård. En kasbah betyder et fort, et citadel på arabisk. Den makabre ironi synes tabt på arkitekterne:

A kasbah or Qasbah (Arabic: القصبة al-qaṣbah) or qassabah is a type of medina, Islamic city, or fortress (citadel).
It was a place for the local leader to live and a defense when a city was under attack. A kasbah has high walls, usually without windows. Sometimes, they were built on hilltops so that they could be more easily defended. Some were placed near the entrance to harbors.

Borte tog Real Madrids kors

The top-ranked football team in Spain, Real Madrid, has removed a Christian cross from its official logo as a way to strengthen its fan base among Muslims in Europe and the Middle East. According to Spain’s top sports newspaper, Marca, the change was made to “avoid any form of confusion or misinterpretation in a region where the majority of the population is Muslim.”

Real Madrid says its decision to remove the cross from its logo (see image here) is simply a cost of doing business in a globalized world. But critics say the move represents yet another erosion of European culture and tradition in the face of encroaching Islam.The cross controversy comes as Real Madrid begins to build a $1 billion sports tourist resort in the United Arab Emirates. The foundation stone for the 50 hectare Real Madrid Resort Island was laid in the emirate of Ras al-Khaimah on March 29; the complex is scheduled to open in January 2015.[..]

In neighboring Germany, the Gelsenkirchen-based FC Schalke 04, which plays in Germany’s top league, the Bundesliga, asked an Islam expert to consider whether the team’s anthem is insulting to Muslims.The third verse of the anthem, which is titled “Blue and White, How I Love You,” contains the words: “Mohammed was a prophet who understood nothing about football. But of all the lovely colors he chose [Schalke’s] blue and white.”Elsewhere in Germany, the German Central Council of Muslims issued a fatwa (religious ruling) stating that Muslim football players are not required to fast during the month of Ramadan.Islam Conquers European Football


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Marie

Posted: 5 april 2012 - 13:17 - Svar

Ekskurs.

SUS I SASSAFRASEN

Her er en liste over nogle af Breiviks vidner, og det er ikke en tam flok. Bevar mig vel.

At udnævne Lars Gule til ekspert i islam og Øyvind Strømmen som ekspert i ”højreekstreme” er i sig selv en hyper ekstrem handling. Det kan kun gå galt.

“Stein Lillevolden: Mangeårig aktivist tilknyttet Blitz-miljøet

Pål Grøndahl: Mye brukt rettspsykiater

Thorbjørn Berntsen: Stortingsrepresentant i 20 år

Øyvind Strømmen: Journalist og forfatter, ekspert på
høyreekstreme

Mulla Krekar: Islamsk leder som nylig ble dømt til 5 år i fengsel

Jan Simonsen: Tidligere stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet

Vidar Kleppe: Stiftet Demokratene i 2001

Raymond Johansen: Partisekretær i Arbeiderpartiet

Frank Aarebrot: Valgforsker og professor i sammenlignende politikk

Tore Tvedt: Grunnlegger av den nynazistiske organisasjonen Vigrid

Hanne Nabintu Herland: Omstridt religionshistorier

Carl I. Hagen: Tidligere leder i Fremskrittspartiet

Lars Gule: Samfunnsdebattant og ekspert på islam

Per Nøstvold Jensen: Bloggeren «Fjordman», nevnt av Breivik”

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10049727

Mon ikke vi nu kan tillade os at konkludere, at dette retslige show, der i ti uger er budgetteret til at koste mere end 2.5 mio norske kroner pr dag, er Arbeiderpartiets uofficielle optakt til næste stortingsvalg – blot betalt af den offentlige kasse.

Dermed risikere Arbeiderpartiet i sin opulente iver for at få Norge (og sig selv) til at fremstå som et moralsk eksempel for resten af verden, at opnå det stik modsatte. Nemlig at landet bliver stemplet som fanatismens højborg.

Jeg håber, at Peder Jensen som vidne vil få anledning til at give udtryk for, at den islamkritiske debat har en stor bredde, og at hans holdninger kun udgør en del af spektret. Det er i alles interesse, at det ikke bliver for nemt for Breiviks forsvarere, Arbeiderpartiet og rabiate debattører som fx Gule, Strømmen og Lillevolden at slå alle i samme hartkorn og med Vigrid. For det er det, de ønsker at gøre.

For alles skyld, spred interesserne! In dublis constans.

Prudentius

Posted: 5 april 2012 - 13:38 - Svar

Det bliver, som Snaphanen så ofte har påpeget, økonomien der fælder den multikulturelle utopi.

For det er nemlig tydeligt, at der ikke bliver nogen frivillig og rationelt argumenteret kursændring væk fra at skabe et menneskerettighedsbaseret universelt samfund. Religiøs humanisme, samt frygten for/uviljen mod at indrømme elefanten i den utopiske dagligstue, har for længe siden nået et fanatisk niveau hos medie-politiker konglomeratet og dets halehæng i de indfødte befolkninger.

  Marie

  Posted: 5 april 2012 - 17:22 - Svar

  Ja, jeg har skrevet det i årevis.

Jernhesten

Posted: 5 april 2012 - 18:23 - Svar

Real Madrid har en muslimsk sportchef – Zinedine Zidane – måske har det også med det at gøre?

Ellers kan jeg ikke sige andet et endnu et usmageligt knæfald for en intolerant ideologi som officielt kaldes en religion.

ThorG

Posted: 5 april 2012 - 19:39 - Svar

Hvor bliver jeg deprimeret over danske tilstande, hver gang jeg ser et godt tysk interview, hvor kloge og velformulerede mennesker bliver stillet fornuftige spørgsmål og får tid til at svare. Eller jeg blev deprimeret. Nu har jeg blot accepteret, at det ikke er i lille Danmark, der bliver ført nogen som helst offentlig intellektuel debat om noget som helst – og da slet ikke om vores samfund og fremtid. Og det er meningsløst at forvente, at det skulle kunne vendes.

For det første, hvem skulle stille spørgsmålene, og for det andet, hvem skulle svare på dem? Vi har Clement Kjærsgaard, men alt han synes at gøre, er at teste sine gæster med en tour de force i hurtige spørgsmål og politikerretorik. Men det er selvfølgelig også mest politikere, der er gæster, og vi kan vel ikke forvente os andet for tiden her til lands.

Så er der en gang imellem noget Deadline, som nærmer sig. Men det virker som om, det mest er skiftende redaktionelle overvægte, som bestemmer, om det nu er den ene eller anden vinkel, der skal have lidt vind i sejlene. Det er da i det mindste sympatisk, at det program en gang imellem tør skifte vinklerne lidt og måske være lidt provokerende ift. skandinavisk mainstream. Men stadig véd spørger (og vi andre), hvad der nu skal bruges fem minutter på at få frem af synspunkt, før svaret begynder.

Jeg gider ikke bilde mig noget ind længere. Og jeg tror ikke en gang, at de fleste journalister fatter, hvor meningsløst deres virke er for tiden. Og de fleste af de få, som fatter det, er nok dem, som er bevidste om, at de blot bruger deres fag som en magtmaskine med personligt eller politisk sigte. Og så er der dem, som må dulme det hele på Trykbar og lader Verden gå sin gang. Besynderligt!

  steen

  Posted: 5 april 2012 - 20:12 - Svar

  @ Thor G: Nu du nævner Clement Kjærsgaard. Jeg hørte ham forleden i DR 2 (så ikke, for jeg har ikke TV) lave bankekød ud af SF’s Mathias Tesfaye. Og det underholdte mig, fordi Tesfaye er en glatsnakker, der har haft det alt for let overfor danske journalister. Clement viste sig at være hans overmand i disciplinen glatsnakkeri, og hans forhørstaktik efterlod ikke mange millimeter murermand af den stakkels SF er.

  Men bagefter slog det mig netop, som du skriver, at være en tom konkurrence, hvis eneste formål var, at Tesfaye skulle ned med nakken, og det skal jeg lige love for, at han kom. Men hvad handlede det ellers om?

  Jeg skal ivørigt ikke brokke mig over niveauet i debatten, da jeg har travlt nok med at forbedre mit eget niveau. MEN – jeg kan kende noget godt, når jeg ser det. Og dagens perle var Broder.

Bjovulf

Posted: 5 april 2012 - 20:53 - Svar

Det samme er så iflg. artiklen også sket med FC. Barcelonas kors – allerede for 5 år siden!

http://www.elconfidencial.com/cache/2007/12/18/77_barcelna_modifican_e scudo_paises_musulmanes.html

På et eller andet tidspunkt må de spanske og europæiske fans vel gøre oprør over for denne dybt naive liggen-på-maven for islam og dens endeløse række af vanvittige krav?

Hvad bliver det næste? Mønter og frimærker, danske pas og kongekronesymboler mv.? Der har jo allerede
været flere globalradigale danskere, der har forsøgt at få fjernet alle kristne symboler – fx. billedet af den store Jellingsten med Jesusfiguren på korset i vore pas.

Den mest ivrige af disse PK-tosser hedder endda ghm. “Karsten (en variant af Kresten!) Kristensen” – af alle navne 😀 – så før han tager total navneforandring skal han nok ikke forvente at ret mange vil tage ham særligt seriøst.

http://www.b.dk/danmark/stor-opbakning-til-kors-i-dansk-pas

Stor opbakning til kors i dansk pas

Et stort flertal af danskerne har ingen problemer med, at der optræder en kristusfigur fra Jellingstenen i vore pas, viser Gallup-måling.

Af Lars Henrik Aagaard

Venstres retsordfører, Kim Andersen, udtalte for nylig, at symbolet er en udmærket illustration af dansk historie og dansk kultur. På den baggrund har han svært ved at se, at det kan være krænkende.

Karsten Riise Kristensen agter angiveligt at gå hele vejen til den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, hvis han ikke får medhold ved en dansk retsinstans. [ Det har vi så ikke rigtigt hørt mere til 😀 – måske har
de alt for travlt med en masse andre sager af samme tåbelige kaliber om påståede krænkninger af særligt
sarte mennesker, der burde være blevet hjemme? Man kan da kun håbe, at de bogstaveligt talt er ved at drukne i sådanne vanvittige sager om politisk korrekthed og sarte følelser, når man ser, hvordan denne domstol gang på gang har travlt med at nedgøre de indfødte europæiske befolkninger og specielt deres kultur, normer og grundværdier ].

Jesus-motiv i danske pas under anklage
http://www.b.dk/danmark/jesus-motiv-i-danske-pas-under-anklage

Kristen kultur under beskydning
http://www.b.dk/danmark/kristen-kultur-under-beskydning

  li (islamonausea lidende)

  Posted: 6 april 2012 - 02:00 - Svar

  Tja, som Ateist, fritænker, dejligt fri for diverse fandens guder, så går jeg personligt ind for korset i vores pas, fordi det virker som hvidløg mod vampyr…..øh, krænkelses mod muhammedanerne 😀

  Jeg er efterhånden så træt af de voldsparate irrationelle overfølsomme evig og altid krænkede muhammedaner og deres mærkelige “erstatningskrav” for ikke at skulle følge de regler og love som alle vi andre er underlagte, så enhver “krænkelse” af muhammedanerne bifalder jeg.

  Efterhånden er min lede ved disse ritual underlagte plageånder muhammedanerne så stor, så jeg overvejer at iføre mig et kors, for kors i røven hvor er jeg træt af disse Pædofet tilbedere og deres apartheids krav.

  Det er så trættende gang på gang, at skulle se på “erstatningskrav” udbetalinger til muhammedanerne fordi de kræver at blive behandles anderledes end os andre.
  Se på svinekød sagen, hvor en muhammedaner affaldssæk søger ind på en uddannelse hvor det kræves at tilsmage maden, kan få 75.000,00kr i erstatning, for hvad? er det så jeg spørger…..for ikke at ville smage på maden, kan en vantro kræve erstatning for ikke at smage på en underlig fisk!

  Det kan godt være, at et kors kan krænke ikke troende, men sålænge islam har §266b undtagelses hensyn, så er det malplaceret at kæmpe imod et kors, vælg dine kampe med omhu, kan jeg kun sige til kors i røven…øh, passet kristen ligegyldig pas indehaver.

  Peter Andersen

  Posted: 7 april 2012 - 11:48 - Svar

  De forenede arabiske emirater har købt og betalt F.C. Barcelona. Iøvrigt har spanierne ikke noget imod, at lægge sig ned. Det er set før…

  Ligesom med mod-demonstrationen i Århus, ser man altid de svage lægge sig ned og de stærke blive stående. Og der er jo, trods alt, flere svage mennesker end der er stærke…

Vagn Henning

Posted: 6 april 2012 - 11:04 - Svar

Boykot Real Madrid. Det er selvfølgelig nemt for mig da jeg hader fodbold…

Balder

Posted: 7 april 2012 - 12:18 - Svar

“Jeg ville gerne opgive det hvide Europa, men jeg vil ugerne opgive det demokratiske Europa.” (Henryk Broder)

Gad vide om Broder også “gerne vil opgive det jødiske Israel”, og nøjes med “et demokratisk Israel”.

Det kan være jeg snart spørger man..

Jens Hansen

Posted: 8 april 2012 - 09:57 - Svar

Antisemitisme i dagbladet Politiken.

Ang. Grass.
Ja og så er der også en antisemit der skriver i Politiken.
Se artiklen: Israel er på vej mod apartheidregime.
Den er skrevet af Herbert Pundik, som udover at være antisemit ovenikøbet er jøde og bor i Israel.
Antisemitismen kender da heller ingen grænser !!!!
se linket :
http://politiken.dk/debat/profiler/pundik/ECE1590094/israel-er-paa-vej -mod-apartheidregime/

Leave a Comment