11
apr
Seneste opdatering: 11/4-12 kl. 1747
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“I den tyske bananrepublik, der tillader denne blog at angribe vores profet.” Den store tyske blog PI, har været nede i nogle døgn. Her følger den charmerende forklaring ovenfor. Går man ind på PI, skal man have et opdateret virusprogram, der spærrer den trojaner, siden er inficeret med.

Hadi – flykting från Iran – kallas ‘rasist’ för hans sanning om islam

HADI, 21, har flyktingstatus och har uppehållstillstånd. Han flydde från Iran när han var 15 år. Har nu bott i Sverige cirka fyra år. Hans far är imam, verkar för Hamas och Hizbollah och har en högt uppsatt tjänst i regimen.

Sedan 5 års ålder fick Hadi undervisning i islam. Meningen var att han skulle gå i pappas fotspår. Men så blev det inte.”Väldigt tidigt började jag tveka om det jag va tvungen till att utöva.” Han var för ung för att gå på en vanlig islamskola som “Hoze Elmye Qum” och då fick han träffa dessa lärare som i övrigt var goda vänner till hans pappa och en av dem var just den berömde imamen Naser Makarem Shirazi som jag träffade i både Teheran och Qum.

“Ja, det blev inte så som pappa och mamma (Koranlärarinna) hade tänkt sig. Jag började opponera och till slut konverterade jag till kristendomen (dock utan att bli döpt; av säkerhetsskäl görs inte det för en som konverterar i Iran).

Började bli mer aktiv och missionerade. Till slut blev jag fängslad (tre gånger – den sista under sju månader) och torterad. Flydde landet med hjälp av några hjälporganisationer. För några år sen valde jag att tro på vetenskapen i stället för snurriga osynliga figurer såsom Gud och blev ateist.”

Inför en dokumentär på UR/SVT (se 20:50-23:51: Hadi’s sång om flyktingpolitik, ensamhet, frihet) intervjuades Hadi av Göteborgs-Posten. Hadi konstaterar att GP:s intervjuare inte skrev någonting alls om det som är en av Hadis hjärtefrågor, nämligen att ge den sanna bilden av islam vilket han berättade för GP.

“Jag har inte så mycket att förlora. Det som ska komma fram är “en sann bild av Islam” då ganska få i Sverige är bekanta med den sanna bilden. Går islamiseringen för långt har vi alla förlorat öppenheten i det svenska samhället. Många tar inte detta på allvar men jag som kommer från ett samhälle med islam djupt inrotad i precis alla sammanhang känner en stor fara,” uppger Hadi i samtal med MXp.

 Ett sätt att sprida den sanna bilden av islam är att dela med sej genom sin nystartade blogg Allahuasghar. (‘Allahu asghar’ =Allah är inte större än människor). Bloggens första artiklar handlar om islam och kvinnornas plats. Gå gärna till bloggen och kolla Hadi’s islamiska insikter. Och observera att Hadi fått mångårig undervisning av ayatollan Naser Makarem Shirazi.

Hadi är en mångsidig man. Musik, poesi, kommunikation, extrajobben inom vården och som discjockey, skolgången i Komvux samt föreläsningar i skilda sammanhang om islam, den sanna bilden av islam.Han säger:

“Min bild av svensken är att han bär på mycket rädsla och inte minst konflikträdsla. Här finner man skälet till att man inte inser risken med islamiseringen. Yttrandefriheten i landet kan verkligen diskuteras. Ofriheten är utbredd. Om jag kritiserar islam i Iran avrättas jag. I Sverige isoleras vi.” Är det inte märkligt att en ung man som flytt från Irans islamistiska terrorvälde blir kallad ‘rasist’, när han ger sin bild av sanningen om islam…”

Reflexion
I massinvandringens upp-och-ned-vända Sverige rasiststämplas en ung man – som flytt från Iran efter att ha lämnat islam – som beskriver sanningen om islam efter sin erfarenhet av ett islam han inte står ut med. Den politiskt korrekta svenska makteliten och dess rådande samhällsklimat rasiststämplar Hadi för sanningen…


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


bowlaren

Posted: 11 april 2012 - 16:35 - Svar

Hur kan Islam få ett så starkt fotfäste i alla länder, när inte andra religioner får det ?
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Dag Selander

Posted: 11 april 2012 - 19:54 - Svar

@Bowlaren: Jag hoppas att Hadi från Iran kommer in och delar med sej av sina erfarenheter. Själv tänker jag att islam är inte bara en religion. För mej är islam en ideologi förklädd som religion. Där finns alla uttalade och outtalade hot. Imorse träffade jag en granne – en kille i 30-årsåldern – som blivit attackerad på grund av sin schäferhund… en muslim tål ju inte hundar. Detta hände för tre veckor sen. I förra veckan råkade han ut för muslimen i 50-årsåldern då utan hund. Ett kort meningsutbyte och två snabba högerkrokar kring tinningen och ögonen och så var min granne golvad. Jag tar det här aktuella exemplet för att illustrera islams våld, jihad, kalifatutbredandet etc. Islam är ideologi. När man jämför islam med andra religioner går det inte att jämföra enligt min mening eftersom islam är en ideologi. Jämförbar med det senaste århundradets ideologier.

Hadi

Posted: 12 april 2012 - 23:41 - Svar

@Bowlaren> Dag Selander har faktiskt rätt i det han säger. Nämligen det att islam inte är en religion utan en politisktideologi. Många religioner har används som ett redskap till att få komma till makt till skillnad mot islam som från början skapades till att få komma dit. Detta fortsätts ända till vår tid medan andra religioner inte längre (inte i samma utsträkning iaf) används på detta vis till för detta ändamål. Situationen i Iran (sedan 600-talet ) är ett resultat av islamisering. Ett land som (blir tvungen till) att byta ut sin egen kultur, språk och religion med den arabiska kulturen, språket och religionen. (dock finns det vissa händelser som satte stopp på den totala islamiseringen).
Samma fenomen i egypten, libanon (dock gick islamiseringen av dessa områden för långt till skillnad mot Iran).

Jag kommer inom en snar framtid att forska och skriva om dessa frågor i min blogg men som ett litet exempel på varför islam är en politisktideologi och inte en religion citerar jag en vers ur koran:

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ وَاللّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ 2:216

يَسْأَلُونَكَ عَنِ الشَّهْرِ الْحَرَامِ قِتَالٍ فِيهِ قُلْ قِتَالٌ فِيهِ كَبِيرٌ وَصَدٌّ عَن سَبِيلِ اللّهِ وَكُفْرٌ بِهِ وَالْمَسْجِدِ الْحَرَامِ وَإِخْرَاجُ أَهْلِهِ مِنْهُ أَكْبَرُ عِندَ اللّهِ وَالْفِتْنَةُ أَكْبَرُ مِنَ الْقَتْلِ وَلاَ يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّىَ يَرُدُّوكُمْ عَن دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُواْ وَمَن يَرْتَدِدْ مِنكُمْ عَن دِينِهِ فَيَمُتْ وَهُوَ كَافِرٌ فَأُوْلَئِكَ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فِي الدُّنْيَا وَالآخِرَةِ وَأُوْلَئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ 2:217

“fighting is prescribed for you, and ye dislike it. but it is possible that ye dislike a thing which is good for you, and that ye love a thing which is bad for you. but allah knoweth, and ye know not.” 2:216

“they ask thee concerning fighting in the prohibited month. say: “fighting therein is a grave (offence); but graver is it in the sight of allah to prevent access to the path of allah, to deny him, to prevent access to the sacred mosque, and drive out its members.” tumult and oppression are worse than slaughter. nor will they cease fighting you until they turn you back from your faith if they can. and if any of you turn back from their faith and die in unbelief, their works will bear no fruit in this life and in the hereafter; they will be companions of the fire and will abide therein.” 2:217

Med vänliga hälsningar/ Hadi.
http://www.allahuasghar.wordpress.com

Frank P

Posted: 14 april 2012 - 21:01 - Svar

Man beundrer Hadis mod.

Leave a Comment