25
apr
Seneste opdatering: 26/4-12 kl. 1340
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Filmen havde premiere på ti-års dagen i 2011, og man har ikke set alle 9/11 videos, hvis man ikke har set denne. På kun ni timer evakuerede private bådejere, kaptajner på havnefærger og bugserbåde mv. næsten 500.000 mennesker fra Manhattan ad søvejen, 200.000 flere end briterne evakuerede fra Dunkerque på fem dage i maj-juni 1940. En film der løfter en.

Vold og trusler betaler sig

Det vidste vi allerede udmærket. Eneste mulige fattige kompensation er at få det dokumenteret og sagt højt. Når det selv med det ligger tungt, er det spot til skade:

Politiken og Berlingske har siden Muhammed-tegningerne i en række tilfælde helt afvist eller redigeret tegninger, fordi de havde referencer til sagen. »Det må man beklage i demokratiets navn,« siger Claus Seidel, formand for danske bladtegnere [..]
En af de tegninger, Politiken har bortredigeret, er fra sommeren 2010, hvor avisen ville omtale Flemming Roses bog om hele Muhammed-sagen. Politikens tegner Mette Dreyer illustrerede Flemming Rose med en tro kopi af den turban med bombe i, som er den mest omtalte af Muhammed-tegningerne. Men da tegningen er afleveret og klar til tryk, får hun besked på, at tegningen ikke kommer i avisen.

»Det havde været oppe at vende på højeste sted. Jeg var godt sur over det, da det skete, men jeg mener ikke, at der er noget vitalt, som ikke er kommet i avisen,« siger Mette Dreyer til Journalisten. Journalisten: Politiken og Berlingske bremsede bladtegninger

Alt i alt er der mindst fem eksempler på, at bladtegnerne på de to ovennævnte aviser har fået bortredigeret tegninger, der refererede til den oprindelige Muhammed-sag. Min personlige holdning er, at det på den ene side er godt, hvis dansk presse er ramt af en efterrefleksion, hvor retten til at ytre sig går hånd i hånd med retten til at tænke sig om – vi behøver ikke håne andre kulturer for at demonstrere, at vi selv bestemmer, hvordan vi ytrer os. Retten til at redigere er en del af ytringsfriheden.

Men på den anden side, så viser eksemplerne også, at der har sneget sig en usynlig hånd ind, hvor der redigereres anderledes, end vi udadtil bryster os af. Vi forstiller os. En journalistisk overdommer forkaster i dag illustrationer, som tidligere ville glide lige igennem sekretariatet. Dermed skal tegnerne illustrere op imod en anden moral – som ikke er formuleret åbent – end de skulle tidligere. ….Flere af de konkrete tegninger er eksempler på, at tegnerne – som altid i dansk bladtradition – tolker en situation og viser deres subjektive og ofte ganske spontane bud. Når disse bud udelukkes, tilmed uden at vi har taget en åben diskussion om det, så er udgangspunktet for bladtegningen forrykket. Stregen har flyttet sig; vi ytrer mindre frit. Journalisten: Den usynlige hånd i redigeringen

SVT dokumentar: Malmøpolisen 1/6

En overraskende ærlig dokumentar om Malmøs forslumring og fald ned i anarki. Ikke mindst de rene krigsscener fra Rosengaard er voldsomt skræmmende. Mange lokale vil bare væk, fortæller en turistguide mig, som kommer der jævnligt og taler med den menige Malmøbo ‘off the record.’ Anbefales også til danske politifolk. Kan ses online fra Danmark. Den er i modsætning til filmen ovenfor alt andet end opmuntrende, og så er det endda kun afsnit 1 af 6. Her ser man TV holdet blive overfaldet. – Malmöpolisen, min 58:35.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jacob Cete

Posted: 25 april 2012 - 16:36 - Svar

Mon ikke Øjvind Hesselager i ‘Journalisten’ bliver tiet ihjel…. hvis han er heldig ?

Bjovulf

Posted: 25 april 2012 - 16:51 - Svar

Hmm, mon nu den voldtægsanklage i virkeligheden var falsk?

Den lyder mistænkeligt meget, som de uhyggelige sager vi kender til
i massevis fra England – med tilhørende skræmmekampagner mod offeret
fra andre familiemedlemmer, klanen og vennerne.

http://ekstrabladet.dk/112/article1748262.ece

Falsk voldtægtssag: Drenge råbte ‘møgluder’ i retten

Midt under retssagen: Den 18-årige pige, der er tiltalt for falsk at anklage tre drenge for gruppevoldtægt, blev svinet til af de frifundne drenge

11:05, 25. apr 2012 (Opdateret tid: 11:13, 25. apr 2012) | Thea Pedersen

Sagen om den tiltalte 18-årige pige, der i dag sidder på anklagebænken for falsk voldtægtsanmeldelse mod tre drenge, tog her til formiddag en dramatisk drejning. Midt under selve retssagen, hvor den nu 18-årige skal forklare sig om, hvorfor hun i første omgang indgav falsk anmeldelse, dernæst indrømmede det var løgn og nu igen hævder at voldtægten var reel, blev hun pludselig svinet til.

De tre drenge var selv mødt op til retssagens start i morges for at følge sagen på tætteste hold. Denne gang dog fra tilhørerrækkerne.

….

  Bjovulf

  Posted: 25 april 2012 - 16:55 - Svar

  Mere fra samme skuffe:

  http://lokalavisen.dk/16-aarig-lillebror-anholdt-for-grusomt-aeresdrab -paa-storesoester-/20120425/artikler/120429499/1265?ref=eblister112

  16-årig lillebror anholdt for grusomt æresdrab på storesøster

  Mordet på en 19-årig kvinde mandag aften er formentlig et æresdrab. Den unge kvindes 16-årige lillebror er nu anholdt for det brutale knivmord i Landskrona i Sverige mandag aften.

  . Ifølge formand Newroz Ötunc var den 19-årige forfulgt og truet af nærtstående, og det overskyggede alt andet i hendes liv.

  Santor

  Posted: 25 april 2012 - 21:47 - Svar

  Jeg har en rigtig dårlig fornemmelse omkring den sag. Den påståede tilståelse har jeg ikke hørt men jeg kan forestille mig at den er fremkommet under en eller anden form for intimidering fra brormands side.

  Det undre mig hvis kommunen eller et kvindecenter ikke har tilbudt hende hjælp i forbindelse med retssagen!

  Den sag lugter langt væk af angst.

Corpsegrinder

Posted: 25 april 2012 - 19:18 - Svar

http://actorsandartistsfor911truth.com/

http://septemberclues.info/

Terrordåden var insidesjobb, ta del av dessa länkar och se själv!

Santor

Posted: 25 april 2012 - 21:56 - Svar

Ang : Civil indgriben.

Det er “bare” sådan normale mennesker opfører sig når de oplever at deres medmennesker er i fare. De glemmer alt om personlig sikkerhed og handler rent instinktivt med det de kan eller har til rådighed.

Anonyme helte.

  T. Snorrason

  Posted: 25 april 2012 - 23:39 - Svar

  Korrekt, the best in man.
  Viser den bedste side af den amreikanske idé som samfund.
  Den enkelte gør, hvad han finder korrekt, uden hensyn til love og regler, fastsat af andre.
  Et eksempel til efterlevelse.

Bjovulf

Posted: 26 april 2012 - 11:37 - Svar

Pittelkow: Amnesty angriber frihedsværdierne

http://denkorteavis.dk/lead/amnesty/

Amnesty International skulle forsvare frihed og menneskerettigheder. Men i dag forsvarer organisationen kræfter, som er imod frihedsværdierne. [!!!]

Det understreges af en ny rapport om diskriminering af muslimer i Europa (”Choice and Prejudice – Discrimination against Muslims in Europe”).

Man følger de muslimske landes sammenslutning

Her angriber Amnesty ytringsfriheden. Organisationen overtager holdninger, som i de senere år især er blevet fremført af de muslimske landes internationale sammenslutning (OIC). [!!!]

Rapporten mener, at man ikke bør fremstille islam som et værdisystem, der afviser lighed mellem kønnene eller udgør en voldelig ideologi. Man følger OIC’s argument om, at det vil være krænkende.

  steen

  Posted: 26 april 2012 - 13:21 - Svar

  Amnesty er på samme politiske side hver gang. Det slår aldrig fejl.

  Det undergraver deres troværdighed, det burde ærgre dem, men det gør det ikke.

  De har jo faktisk gode og værdige sager også.

   li (islamonausea lidende)

   Posted: 26 april 2012 - 13:28 - Svar

   Det kan godt være de har værdige sager, men når de IKKE kan skelne mellem propaganda islamiske undertrykkelses værdier, så kan de have nok så mange gode sager, det er der andre der også har, så hvorfor støtte de misforståede undertrykkelses amnesty forkerte sager.
   Enhver der støtter undertrykkelses ideologien islam, har virkelig misforstået deres virke.
   Aldrig, aldrig vil det naive venstreRADIGALE amnesty få pengenme op fra lommen fra mig.

victor

Posted: 26 april 2012 - 19:02 - Svar

Det her er ikke for sarte sjæle:

Din kone er lige død…Hvad er det første du tænker på?

I Ægypten er det – i hvert fald ifølge islamisterne – en sidste tur i høet.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2135434/Outrage-Egypt-plans-fa rewell-intercourse-law-husbands-sex-dead-wives-hours-AFTER-death.html

Leave a Comment