25
apr
Seneste opdatering: 25/4-12 kl. 1619
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En mere end almindelig klarhovedet sudanesisk forfatter. Jeg har søgt på, hvor han bor, – han kan næppe bo i Sudan – men uden held.

Our own experience shows that these people use democracy as a ladder. They climb this ladder and then throw it away, so that no on else can climb it. They will reshape all the state institutions – the media, the education – and they will even monitor the souls and conscience of people. You will never get the opportunity to vote against them in future elections.

Sudanese Writer Al-Hajj Warraq Warns Egypt about the Danger of the Rise of Islamists: “Arab Spring Countries Are Heading towards a Harsh Winter”, April 3, 2012

Landskrona: “Og nu er hun altså død”

Sverige ville trods rigelige advarsler ikke beskytte den 19-årige kurder Maria Baro’s liv. Der sker 1-3 kendte æresdrab i Sverige om året, men mørketallet er stort, kurdiske muslimer er overrepræsenteret. Man kan sige, at langt over 100 unge i Sverige er blevet ofre bare gennem de sidste 20 år. På lige så mange år, er man kommet frem til, at det antagelig ikke er racistisk at arbejde med betegnelsen “æresdrab, som er religiøst-kulturelt betingede,” hvor mange liv det så har sparet. Dette mente som bekendt kommunisten og den posthume millionærforfatter Stieg Larsen, hvis enestående rædselsfulde film netop har kørt på dansk TV. Alt dette i elitefeminismens elysium Sverige. Hvis det ikke var så tragisk, ville det være komisk. Nu må vi se, hvor langt svenske domstole er kommet i erkendelsen af disse forbrydelser. Når en 16-årig lillebror myrder sin søster efter lang tids familietrusler, ved enhver at hele familien er skyldig, skal fængsles og bør udvises, hvis man ønsker nogen kriminalprævention på dette område, og hvis Sverige mener noget som helst alvorligt og virkelighedsforbundet med den univesitære madammesnak, der lever i en tidslomme i 1940’erne tilsat nogle modefænomener fra 1970’erne. Det er der ingen der mistænker, de gør.

SE det hele på Hedersmordet på Maria – stärkt misstanke mot lillebror


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 25 april 2012 - 13:40 - Svar

Ja. – Eller på det islamiske forår følger en islamisk sommer i fuldt flor. Det er måske snarere i vores samfund, det lider mod vinter. Og da med lidt held: Atter forår, skulle man nok tilføje. Men træls, at vinteren er så lang i vor del af verden.

Jeg hører også til blandt de kynikere, der ikke tror på, at “islamisterne kaprer den demokratiske revolution”. Det kan jeg nemlig se, ikke er tilfældet. De lader sig blot stemme ind på deres fuldt fremlagte dagsorden.

Samfundsmæssig frihed, lighed, og velstand, baserer sig alle på afkald. Ikke på krav. Det er den paradoksale gåde, enhver kultur skal løse indenad, hvis den begærer de nævnte goder. Indtil videre er det kun i de for tiden moderne kulturer, at det så nogenlunde er lykkedes at komme til den indsigt. Men det er faktisk heller ikke så ringe, set i perspektivet af hele den 10.000-årige globale civilisation.

– – –

Jacob Cete

Posted: 25 april 2012 - 14:39 - Svar

Jeg er uenig. Sætningen skulle være:
“Sverige ville ikke, trods rigelige advarsler, beskytte den 19-årige kurder Maria Baro’s liv….

  steen

  Posted: 25 april 2012 - 14:44 - Svar

  joh, når man ser begge videoer på Avpixlad, er det absolut en mulighed. “Kunne” kan bruges ud fra den betragtning, at systemet ikke længere har kapacitet til alle ærestruede, og der er sikkert kø. Såvidt jeg husker er det flere hundrede i hvert af de store län, og socialtjenesten i Landskrona må være en af de hårdere ramte. Men jeg ændrer det alligevel, tak.

   Jacob Cete

   Posted: 25 april 2012 - 15:01 - Svar

   tak Steen

   Det var nu ikke fordi jeg ville rette dig. Min indvending er mere set i “det store perspektiv” – Sveriges elite har i alle årene tydeligt demonstreret, at de ikke VIL beskytte deres landsmænd, at de ikke VIL forsvare deres kultur og at de ikke VIL dæmme op for den islamistiske tsunami.

   I øvrigt interessant at netop kurdiske muslimer er mest opsat på at slå familiemedlemmer ihjel. Hvad mon det skyldes ?

   Robin Shadowes

   Posted: 25 april 2012 - 22:26 - Svar

   I Landskrona tycks socialtjänsten prioritera att gå hem och snoka i klienternas kylskåp och skafferier istället.

Leave a Comment