29
apr
Seneste opdatering: 29/4-12 kl. 1757
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

This is VilleUrbanne, France, close to Lyon, last Friday. The film was made by Rebeyne!, a French identitarian group affiliated with the Bloc Identitaire.

Each Friday it’s the same thing: dozens of vehicles invade the district, hundreds of Muslims take possession of the streets and set themselves up to pray around an undeclared Koran school. Infuriated by the disturbance, shocked by these weekly shows of force, the inhabitants of the Saint-Jean district of Villeurbanne have tried in vain to alert the public authorities. Town hall, prefecture, police, no one has deigned to respond to them and intervene to put an end to this intolerable situation. Desperate, the local residents contacted us last month to inform us of the situation. Rebeyne! thus turned up on the spot to film the incredible. Muslim Street Occupations Continue in France

Mona Eltahawy: »Yes. They hate us. It must be said.. «

In “Distant View of a Minaret,” the late and much-neglected Egyptian writer Alifa Rifaat begins her short story with a woman so unmoved by sex with her husband that as he focuses solely on his pleasure, she notices a spider web she must sweep off the ceiling and has time to ruminate on her husband’s repeated refusal to prolong intercourse until she too climaxes, “as though purposely to deprive her.” Just as her husband denies her an orgasm, the call to prayer interrupts his, and the man leaves. After washing up, she loses herself in prayer — so much more satisfying that she can’t wait until the next prayer — and looks out onto the street from her balcony. She interrupts her reverie to make coffee dutifully for her husband to drink after his nap. Taking it to their bedroom to pour it in front of him as he prefers, she notices he is dead. She instructs their son to go and get a doctor. “She returned to the living room and poured out the coffee for herself. She was surprised at how calm she was,” Rifaat writes.

In a crisp three-and-a-half pages, Rifaat lays out a trifecta of sex, death, and religion, a bulldozer that crushes denial and defensiveness to get at the pulsating heart of misogyny in the Middle East. There is no sugarcoating it. They don’t hate us because of our freedoms, as the tired, post-9/11 American cliché had it. We have no freedoms because they hate us, as this Arab woman so powerfully says. – Yes: They hate us. It must be said……… MONA ELTAHAWY Why Do They Hate Us?The real war on women is in the Middle East.

Igen og igen og igen …

” – Den forurettede, en 19-årig mand, bliver passet op af 4-5 gerningsmænd, der truer ham med en pistol, forklarer Kristian Aaskov. Mindst én af gerningsmændene hiver herefter en kniv frem og stikker det 19-årige offer fem gange. – Han bliver stukket i ballerne og området omkring ballerne. Så han har aldrig været i livsfare, lyder meldingen.”

Og videre:

Natten til søndag fandt endnu et knivstikkeri sted i København. Denne gang på Peblinge Dossering, hvor en 35-årig mand blev stukket tre gange af ukendte gerningsmænd. Også han er uden for livsfare. – De to episoder har ikke forbindelse til hinanden, siger efterforskningsleder Emil Jensen. EB

Det er efterhånden svært at finde en berettigelse for at dække den slags ting i disse spalter. Det er blevet trivielt, i og med at det sker ustandselig, men sagen er, at ingen overhovedet beder om en forklaring på at det sker? Hvad er motivet? Hvad er meningen? Jeg er gammel nok til at huske en tid, hvor ethvert knivstikkeri ville have ryddet forsiderne, og hvor det var helt uhørt at almindelige småkriminelle gik rundt og viftede med en pistol. Det var også dengang, hvor en røver ikke anvendte mere vold end strengt nødvendigt for at tilegne sig offerets ejendele, og hvor gerningsmanden i de fleste tilfælde handlede alene.

I disse to tilfælde drejer det sig tilsyneladende ikke om røveri, og det er da også svært at forstå, at 4-5 mennesker vil gøre sig skyldig i så relativt grov en forbrydelse for de værdier en tilfældig 19-årig måtte bære rundt på. Heller ikke i tilfældet med den 35-årige var det et røveri. Og de to sager er angiveligt ikke relaterede.

Så hvad hulen sker der i lille Dannevang? Vi har små grupper af bevæbnede mænd gående omkring, bare for at true tilfældige, enlige yngre mænd. I disse to tilfælde stikker de med en kniv, men tydeligvis ikke for at dræbe eller skade alvorligt. Det kan kun handle om at true, at indgyde frygt – i visse cirkler kaldet ’respekt’. Det minder meget om de mange gaderøverier i fremgangsmåde, men det overfladiske motiv – røveriet – er faldet væk, og det er jo godt nok, for så kan vi se det som det er. Det her er dominanskriminalitet. ’Nogen’ vil fortælle os, at de har viljen og våbnene til at tage magten i gaderne, og at vi andre skal kende vores plads.
– Af Nemo


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Limewoody

Posted: 29 april 2012 - 09:04 - Svar

I denne forbindelse kan man henvise til Anwar Sheiks betragtninger over samme emne: http://islamreview.org/anwarshaikh/sexviolence/chapter1.html

bowlaren

Posted: 29 april 2012 - 10:50 - Svar

Islam är en märklig religion, den har så mycket hat. Alla andra religioner bygger på kärlek. Medans Islam uppmannar till våld mot folk som stödjer andra religioner. Ser inte politikerna i dom olika länderna, hatet i den religionen ?
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

En Mand

Posted: 29 april 2012 - 13:57 - Svar

Den sædvanlige perlerække af enkelstående tilfælde………

bowlaren

Posted: 29 april 2012 - 14:36 - Svar

Poul Højlund

Posted: 29 april 2012 - 14:47 - Svar

“§ 114. For terrorisme straffes med fængsel indtil på livstid den, som med forsæt til at skræmme en befolkning i alvorlig grad eller ..:”

Tja, der er jo nok ikke substans nok mellem ørerne på knivstikkerne til, at man kan bevise fortsæt, – desværre.

Jeg deler din forfærdelse over forråelsen af vores fælles samfund. Egentlig pudsigt, at der ikke bliver “svaret igen” fra de mere voldsparate dele af befolkningen. Det bliver ikke rart, når det sker, – for det kommer til at ske en dag.

  Morten - - -

  Posted: 29 april 2012 - 17:29 - Svar

  Den voldsparate arketype er ikke den, der “svarer igen”. Han “går med”. Og er i øvrigt holdningsløs.

  Jeg er ikke så sikker på, at der bliver “svaret igen” fra hele befolkningsgrupper, selvom jeg godt har set Breivik. Som jo kom som et lyn fra en klar himmel. Men han er en ener. Langt større samfund, end det norske, hhv. det danske, har ikke engang set noget lignende.

  – – –

T. Snorrason

Posted: 29 april 2012 - 16:08 - Svar

Et lille spørgsmål i lettere forbindelse med ovennævnte knivstikkerier: hvorledes går det med politiets efterforskning af de sten, som blev smidt ind gennem en jødisk fotografs vinduer på Nørrebro?
Er sagen allerede henlagt som uløselig?

  steen

  Posted: 29 april 2012 - 17:13 - Svar

  Tak, jeg skal spørge ham. Vender tilbage.

Michael Laudahn

Posted: 29 april 2012 - 17:39 - Svar

For en uge siden havde franskmændene chancen til at stoppe denne spøgelse, én gang for alle. Men flertallet valgte igen at stemme som de altid har lavet. De har altså ‘raté’ deres chance. Hvis de er så forfærdelig tungnemme i hovedet, så må de nok fortsætte med at leve (og dø?) med den bestandigt forværrende situation. Håber bare at *vi* lærer noget af det…

  Sune

  Posted: 29 april 2012 - 23:24 - Svar

  http://www.economist.com/blogs/elysee/2012/04/marine-le-pen-0

  Hvis man læser kommentarene i artiklen – og der er rigtigt mange, så udvælg evt. de mest anbefalede –
  så vil jeg mene det mere end ulmer mod islamiseringen i hele Europa.

  Opgaven er at få folk til at stå ved deres utilfredshed i stemmelokalet.

  Og det tager tid. ‘And time is running short..!’

   steen

   Posted: 30 april 2012 - 00:13 - Svar

   jeg så forleden i den socialdemokratiske Avisen AT:

   nææh de blev såmænd fremsat i et intereview med en journalist fra det stærkt højreorienterede snaphanen.dk. En journalist! Nu ved jeg ikke lige hvordan højesteret definerer offentlighed – men det er min erfaring at et interview med en journalist som regel resulterer i en artikel – og at disse som oftest lægges ud i offentligheden – det ligger vel lidt i selve konceptet. At det stærkt underlødige produkt – snaphanen.dk – ikke nødvendigvis læses af ret mange – er i den forbindelse ligegyldigt – et medie er et medie – og det er vel næppe læsertallets størrelse der angiver graden af offentlighed.

   Det med lødigheden skal jeg overlade til andre at bedømme, men når et flertal bliver de ekstreme, så halter terminologien noget. Op til valget 2001 delte jeg 75 % af befolkningens synspunkt, og det gør jeg vel stadig. Hvem er ekstremisterne så ? Mine erfaringer med journalistik, kan skribenten Peter Forchhammer af gode grunde ikke vide noget om. Hvis han er denne Forschammer, skulle han ikke tale for højt om lødighed.

   -Dermed ikke sagt, at SD, DF, FN osv. ikke kan blive overhalet højre om af rigtige ekstremister, men det er ikke det, der er sket endnu, selvom vi lever i en tid hvor yderfløjene og polarisering forstærkes: Have politicians ever been more disconnected from the people?

    Peter Buch

    Posted: 30 april 2012 - 02:39 -

    Der er nok mindst to Forchhamre:
    http://www.radikale.net/peter-forchhammer direktør kommunikation analyse
    Og storinvestoren, der mistede det meste…

    Tak, det må være den Radikale. Snart skal vi høre om Jørgen Leths sexliv ;.) *S

Ole Burde

Posted: 29 april 2012 - 20:53 - Svar

“Det her er dominanskriminalitet. ’Nogen’ vil fortælle os, at de har viljen og våbnene til at tage magten i gaderne, og at vi andre skal kende vores plads.”
I “de gode gamle dage” var det naturligt , at store dele af samfundseliten nødvendigvis levede et temmelig farligt liv . Man kunne ikke være officer eller kaptain på et handelsskib uden personligt mod . Samfundets hierakiske organisation kunne kun virke , hvis denne del af eliten var istand til at udvise et personligt eksempel i enhver situation hvor mænd fra de bredere lag af folket var i direkte livsfare .
Det er denne funktion hos eliten som er TOTALKOLLAPSET i langt de fleste sammenhænge .
Det er dette VACUM som skriger efter at blev udfyldt af en ny slags elite ….. folk der som Tommy Robinson ikke blev født til et hjem med klaver , men alligevel skaber respekt om sig på en måde som minder om noget man har set før … for lang , lang LAAAANG tid siden …

Leave a Comment