10
maj
Seneste opdatering: 11/5-12 kl. 0632
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Et halvt årtusinde af vestlig verdensdominans er ved at gå fløjten på grund af USA’s katastofale, suicidale økonomi. Hver nyfødt amerikaner skylder ved fødslen 200.000 dollars væk, udlandsgælden er på 15 milliarder dollars, Obama har øget den med 4 milliarder og hvert sekund øges den med 100.000 dollars og så snakker de om homo-ægteskaber. Det er overalt på enhver svensk forside, hvor journalistikken jo er sindssvagt interesseret i pseudosager, især hvis de foregår syd for bæltestedet. Gift jer eller gift jer ikke, jeg kan ikke være mere ligeglad, men hvis Vesten ville nøjes med ikke at begå selvmord, ville det vække min interesse af dvalen. Jeg så i anledning af valget, at Frankrig ikke har haft overskud på betalingsbalancen siden 1974 (!) Hvilken verden lever de folk i? A National Debt Of $14 Trillion? Try $211 Trillion.

Nomofobi

Jeg kan sagtens undvære min mobiltelefon. Der ville ikke ske andet, end at jeg ikke havde noget vækkeur og ingen kalender og aldrig ville møde op til noget som helst. Iøvrigt har jeg en ekstra udelukkende til at ringe til den anden, når den bliver væk. Problemet er sikkert lige så velkendt som det er fortiet, men nu er det altså sagt, måske der findes en støttegruppe for anonyme mobilmistere med moderat seperationsangst. Jeg taler mindre i den end jeg leder efter den.

First identified in 2008, it would appear nomophobia – the fear of being out of mobile phone contact, is sharply increasing in the UK. A recent survey of 1,000 people in employment, conducted using OnePoll, discovered two thirds of respondents fear losing or being without their mobile phone.The study, sponsored by SecurEnvoy – the global leader of Tokenless® two-factor authentication, reveals that 41% of people interviewed, in an effort to stay connected, have two phones or more. When asked if they’d be upset if a partner looked at the messages and texts on their phone almost half said that they would.66% of the population suffer from Nomophobia the fear of being without their phone.

Kronik: Skræmmende suicidal-Sverige

Det ligner omtrent en kronik jeg skrev for ti år siden. Nu er det liberale midterspor i Danmark altså blevet ‘højreekstremt’. Velkomne skal de være i klubben. I Sverige er multikulturen så fremskreden, at man ikke kan tillade sig at vakle i troen, det er en luksus danskere endnu kan tillade sig. Det er kendt stof, i al fald her på bloggen, så det interessanteste er afsenderen, gid han må kunne vække nogle liberale, for hvem Sverige er en provins ved Volga. David Karsbøl, cand.polit. i Børsen (ikke online)

Liberalt sindede med velvilje i forhold til indvandring bør overveje konsekvensen af masseindvandringen i Sverige. Politiet har reelt givet op over for eksplosionen i kriminalitet

“Sverige undergår i disse år voldsommere forandringer. Dette gælder både i historisk, økonomisk og kulturel forstand. En enorm indvandring har udsat landet for vel nok de største ændringer noget vesteuropæisk land har set siden 1989. Og det er endda spørgsmålet, om murens fald overhovedet udgør en større og vigtigere begivenhed end følgerne af den svenske masseindvandring. De demografiske ændringer er historiske. …

Sverige var for 40 år siden et land karakteriseret ved meget stor og begrundet tillid mellem mennesker. Men kriminaliteten i Sverige er eksploderet sideløbende med indvandringen. Fra 1975 til i dag er befolkningstallet steget med 16 pct. til knap 9,5 mio., men antallet af seksualforbrydelser er steget med 873 pct. I det samme tidsrum er voldsforbrydelserne steget med 329 pct. – begge tal ifølge Sveriges Statistik. …

Disse tal omtales ikke i danske og svenske medier, som nægter at problematisere masseindvandringen. De negative følger bliver utroligt nok stort set aldrig omtalt i svenske medier – og kun sporadisk i danske og i øvrige landes medier. Men de eksisterer, og almindelige svenskere lider under dem. Mens vi i Danmark kan undre os over, hvordan politiet på det nærmeste har opgivet visse ghettoområder, har dette foregået i langt større omfang i Sverige.

Malmø har på få år udviklet sig til at være et ekstremt ubehageligt sted, som vel leder ens tanker på dystopiske fremtidsfilm som Flugtaktion New York med Kurt Russel som Snake Plissken (1981). Byen er i dag lige så charmerende som en overkørt dræbersnegl. Det kan det socialdemokratiske bystyres agitprop-kampagner ikke ændre på. (Grafik: Avpixlad)

Politiet har reelt givet op over for den eksplosion i kriminalitet, som byen har været udsat for det sidste årti, og jøder kan ikke længere færdes frit og trygt på gaden, idet de ofte overfaldes af muslimer. Langt størstedelen af Sveriges større byer vil inden for få årtier have flertal af ikkevestlige indvandrere og disses efterkommere. Det kan nu slås fast med matematisk sikkerhed – alene pga. forskellen på fødselsraterne mellem etniske svenskere og indvandrere. Allerede nu er omkostningerne relateret til indvandringen enorme – selv efter beskedne estimater. …

Malmø viser, hvad der kommer til at ske. … Jeg er liberal og har som udgangspunkt intet imod indvandring, men den skal ikke være subsidieret med nogen som helst velfærdsydelser. Og det skal være muligt at smide asociale og uproduktive mennesker ud af landet, så det er umuligt for disse at komme ind igen. Samtidig skal indvandringen ske i et tempo, hvor indvandrerne for at kunne klare sig ordentlig, adopterer en liberal grundindstilling og herunder respekt for andre mennesker, deres integritet og deres ejendom.

Det er ikke værtslandets opgave at ændre sin kultur for at kunne gøre sig til over for mennesker, som ikke deler en liberal grundindstilling samt viljen til at være selvforsørgende. Masseindvandring fra ikkevestlige lande er ganske enkelt ikke kompatibel med disse værdier, og derfor fører den til økonomisk ruin og kulturelt armod.“


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 10 maj 2012 - 09:23 - Svar

Ang Homoægteskaber?

Jeg tror at JP`s forklaring er helt i plet. Det drejer sig kun om gør obama mere populær.

Ang Nomofobi

Jeg bruger ca. 350 Kr. om året i samtaler og SMS`er min mobil har ikke engang kamera 🙂

  steen

  Posted: 10 maj 2012 - 09:32 - Svar

  Kender jeg amerikanerne ret, er det ikke lige de strenge han skal spille på, hvis han vil have flere stemmer.

  Nu mangler vi bare at få “pro-life” til at fylde den anden halvdel af den politiske diskussion i USA. Så kender vi en valgkamp igen.

Limewoody

Posted: 10 maj 2012 - 09:42 - Svar

Hvis det blot var så vel at USAs udlandsgæld var på 15 mia. dollars var der et kæmpe lys for enden af tunellen da det jo er pebernødder i denne sammenhæng – desværre må der have sneget sig en fejl ind et eller andet sted for den amerikanske udlandsgæld ligger på omkring svimlende 15,570,789,000,000 dollars hvilket omregnet i dagens kurs er lig med ca. 90 000 000 000 000 kr. hvilket igen svarer til det danske BNP i (2010 tal) i små 45 år.

Men hej – hvad betyder det i forhold til, at fiseletter kan gå op ad kirkegulvet og alt er pyyyyyntet i lyserødt – og at TV er der, og tager billeder og ham TV-værten (du ved, ham den kendte, der selv er….du ved) laver interview med MOR……….Og hvis kirken ikke opfylder behovet for, at de to kan blive lovformeligt gift på deres stærke religiøse tro – ja, så.. finder de da bare en anden tro at tro på.

Måske skulle homoseksuelle bare lave deres egen kirke, og så kan de gifte sig dér, alt det de vil. Men det er jo heller ikke det øvelsen går ud på, vel?

Jan Christensen

Posted: 10 maj 2012 - 12:20 - Svar

Off-topic: Jeg kan anbefale, at man læser David Karsbøls artikel i dagens udgave af Børsen: “Skræmmende Suicidal-Sverige.” Karsbøl er som bekendt (har i hvert fald været) cheføkonom i Saxo Bank og erklæret liberal. Den artikel fortjener større udbredelse. Jeg har et direkte link til den, men det vil jeg ikke offentliggøre her af forskellige grunde.

JensH

Posted: 10 maj 2012 - 12:51 - Svar

OT

Så skal Arabisk og tyrkisk til at udbydes som fremmedsprog i de Danske gymnasier. Undervisningsminister Christine Antorini (S) begrunder sin beslutning med:

“De arabisktalende lande har stor økonomisk, men også politisk og kulturel betydning for Danmark. Det er derfor en fordel for os, at unge har et indgående kendskab til arabisk sprog og kultur, siger Christine Antorini.”

Nej, den dysfunktionelle Arabiske verden har ikke stor økonomisk betydning for os. Eksported til de Arabiske lande udgør mindre end 1 procent af den samlede Danske eksport, og hvad kultur angår, så er jeg helst fri for denne stamme- og klankultur der hersker i denne del af verden. Det er en ommer, Fru Undervisningsminister.

http://www.information.dk/telegram/300519

  Henrik Petersen

  Posted: 10 maj 2012 - 18:40 - Svar

  De arabiske lande betyder stort set nul og nix. Dog var både Arla (fetaosten, nå-nej ‘salatternene’) og Läntmannen Danpo ved at gå i spåner, da muh-tegningerne truede deres eksport.
  Aldeles ubegrundet, da langt da fleste arabere ikke kan læse og dermed heller ikke fattede et suk, var det ikke for propagandakanalerne som fx jazeera.

  Derudover betyder de arabiske lande noget, fordi langt de fleste terrorister har baggrund i disse eller i Pakistan, hvilket i mine øjne er same shit.

Victor

Posted: 10 maj 2012 - 17:54 - Svar

Gunnar Sønsteby er død….en sand viking fester i Valhal nu til aften.

Da min ældste søn var ni tog vi ud for at møde ham. Han var allerede en ældre herre, men jeg skal aldrig glemme, hans brede smil, da han så, hvor meget junior mindede om en af hans venner fra den danske modstandsbevægelse…

Jan Christensen

Posted: 10 maj 2012 - 19:41 - Svar

Her er så alligevel et screen dump af Karsbøls artikel: http://kortlink.dk/az26

Tak, Jan. *Steen

bowlaren

Posted: 10 maj 2012 - 20:52 - Svar

Märkligt att inte homosexuella har vaknat upp, och börjat protestera mera mot Islam.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  Hr. Snusk

  Posted: 10 maj 2012 - 21:21 - Svar

  Det samme kunne man sige om kvinderne. Måske fordi bøsser og kvinder nyder at blive domineret?

   Frank P

   Posted: 10 maj 2012 - 22:19 - Svar

   Tjahh jøderne var jo også godtroende indtil det sidste… selv da de blev sendt i gaskammeret troede de, at det bare handlede om at de skulle afluses…

anonym

Posted: 11 maj 2012 - 05:36 - Svar

Så mangler vi vel bare et imambøssepar, eller ditto mullah. Eller et imam-/rabbinerbøssepar. Eller et imam-/præstbøssepar.
Så vi bør vel alle istemme The Village People : “You are in The Army now”. For dette er jo bare en opfølgning på, den groteske, don’t ask, don’t tell! lov, der var i forbindelse med forbuddet mod åbenlyst homoseksuelle i den amerikanske hær.

Enhver-er-salig-i-sin-egen-tro-halalleliberalisterne, er desværre ikke lige sådan til at vække, med mindre vi taler om hold-nallerne-fra-MINE-penge-liberalisterne iblandt dem, og de har jo heller ikke fattet, at vi her i Vesten betaler 2-cifrede billionbeløb i jizya hvert år. Plus alle de enorme militær- og sikkerhedsudgifter som islam og mulsimerne påfører os.

One billion 1.000.000.000.000 = én milliard 1.000.000.000

One trillion 1.000.000.000.000 = én billion 1.000.000.000.000

PK

Posted: 11 maj 2012 - 06:16 - Svar

Om elendigheden i Sverige og Danmark , så er kan een føle sig helt elendig,
når man tænker på alle de , som advarede og advarede.
Og Hr. Nyrup svarede, at sådant et menneskesyn havde han ikke.
Fru Weiss svarede at tonen var skinger.
Danske politikere har helt bevidst gjort alt for at ødelægge vores land.
Uselt.

  Limewoody

  Posted: 11 maj 2012 - 07:29 - Svar

  Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os.
  Dirckinck-Holmfeld, TV-vært, EkstraBladet 3/10 1986

  Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den.
  Ritt Bjerregaard (Socialdemokratiet), Jyllands-Posten 27/10 1991

  Flygtninge vil blive en berigelse for disse lokal-samfund. Man kunne forestille sig, at det ville blive nødvendigt med sprogundervisning på den skole, der ellers enten er lukket eller ved at lukke.
  Mimi Stilling Jakobsen (CD), B.T. 15/7 1993

  Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.
  Jytte Hilden (Socialdemokratiet), Århus Stiftstidende 26/3 1996.

  Det er overvurderet, hvor attraktivt Danmark er for flygtninge. Vores sprog og klima afholder mange fra at søge hertil.
  Kirsten Lee (Radikale), Jyllands-Posten 13/6 1990

  Nogen…hævder, at der ligger rene proformaægteskaber bag en række familiesammenføringer. Det er der overhovedet ikke dokumentation for.
  Kirsten Lee (Radikale), Jyllands-Posten 4/8 1990

  Reglerne i vor udlændingelov udelukker effektivt mennesker, der flygter f.eks. på grund af fattigdom, fra at få opholdstilladelse hos os.
  Kirsten Lee (Radikale), Aalborg Stiftstidende 22/9 1990

  Men vi bør nok have med i betænkningen, at der skal være en generel henstilling til anklagemyndigheden om at rejse flere sager om racediskrimination – ikke blot om nazistisk propaganda.
  Bjørn Elmquist (Radikale), Jyllands-Posten 29/11 1994.

  Jeg vil have indført den såkaldte omvendte bevisførelse også for racediskrimination, således at det bliver op til arbejdsgiveren at bevise og dokumentere at der ikke er diskrimineret i forbindelse med en given ansættelse…Det ville være et kolossalt fremskridt. Tænk bare hvis der sad en udenlandsk udseende nyhedsoplæser i en af tv-kanalerne. Det vil straks have en effekt. Mange seere vil sige, at de kan jo godt.
  Jytte Andersen (Socialdemokratiet), Arbejdsminister, Ekstra Bladet 11/6 1995

  Hvad er den danske traditionsrige kultur…andet end selvbedrag…selvglad i sin egen usselhed, fedladen…pylret…Indbyd alle og hvemsomhelst…lad os se, hvor langt vor vidunderlige kultur i grunden holder.
  Johannes Sløk, professor, Jyllands-Posten 16/2 1985

  Idiotiske danskere…de helt store, blafrende tåber og idioter..et grænseland, hvortil kloge, dygtige mennesker kom rejsende fra syd for at udvikle og hjælpe de primitive nordboere…selv vort nationalsprog er et mixmask af påvirkning fra plattysk, hollandsk og en masse europæiske sprog. Hvad er en dansker? Og hvad er det dog, vi bilder os ind? – Hva’faen er det for et land, mit skib er fortøjet til?
  Erik Wedersøe, skuespiller og forfatter, fhv. formand for Socialdemokratiets kulturudvalg, Berlingske Tidende 3/3 1985

  Man kan ikke leve, og slet ikke som lille nation, af indavl.
  Arne Melchior, Folketingets åbningsdebat 8/10 1987, Folketingstidende spalte 175).

  Vi skal ikke tro, at vi i al evighed kan bevare Skandinavien for skandinaverne. Andre lande har deres Chinatown – jeg kan udmærket forestille mig, at Danmark en dag har sit Little Turkey.
  Nils Foss, formand for Dansk Flygtningehjælp, Berlingske Tidende 10/12 1991

  Jeg tror ikke, at der er mange – om nogen overhovedet – som kunne tænke sig at omdanne Danmark til et multietnisk samfund. Jeg ønsker det ikke. Men ved at oppiske et kunstigt og overdrevent skræmmebillede kan man medvirke til at oppiske en frygt og lukkethed over for andre, som dybest set rummer en større trussel mod danskheden end påvirkninger udefra.
  Uffe Ellemann-Jensen (Venstre), Politiken 1/7 1994.

  Det er forkert at spørge, om Danmark bliver et multi-etnisk samfund. Der er ingen grund til at tale i gådefuld fremtid. Danmark er allerede nu i mini-format et multi-etnisk samfund, og den udvikling vil fortsætte.
  Birte Weiss (Socialdemokratiet), Jyllands-Posten 18/12 1994

  Jeg forbløffes over den mistillid til det at være dansk, som S. K. (Søren Krarup, red.) giver udtryk for, når han mener, at dansk kultur og kristendom er i fare for at blive væltet omkuld, fordi vi i vort land har nogle få procent indbyggere med en anden kulturel og religiøs baggrund.
  Dorte M. Bennedsen (Socialdemokratiet), B.T. 19/9 1995

  Jeg vil ikke anerkende den målestok. For hvis man er dansk statsborger, hører man automatisk med til den danske befolkning.
  Birte Weiss (Socialdemokratiet), B.T. 27/5 1996

  Den aften var jeg af den overbevisning, at Danmark ville være et dejligt land uden danskere. Jeg ville elske det, hvis det var fuldt af tyskere, arabere, italienere, englændere, amerikanere, afrikanere, kinesere, japanere, polynesere, grønlændere og lapper. Jeg tror også de ville synes Danmark var et dejligt land uden danskere. Man kunne flytte danskerne op til Grønland, der ville være masser af plads og alt for koldt til at trække bukserne ned og vise den store hvide røv frem.
  Morten Sabroe, Politiken 20/6 1999

  Indvandrerproblemet er i virkeligheden ikke noget der bør kaldes et problem. Hvad er 2.700 mennesker i forhold til hele den danske befolkning? Ingenting! Men der er nogen som tænker: ‘Det har vi ikke råd til.’ Men det har vi.
  Anker Jørgensen (Socialdemokratiet), Ekstra Bladet 15/3 1985.

  Skal man have en generøs flygtningepolitik, som Det radikale Venstre… gør sig til talsmand for, tror jeg, man må være villig til ikke blot at lukke grænserne op – det er hurtigt, det er nemt, og det er i sig selv billigt, det kræver bare en lovændring – men man må også være villig til at yde de økonomiske bevillinger, der bliver nødvendige. I den henseende har initiativerne hos Det radikale Venstre været utrolig små…
  Ole Espersen, professor, dr. jur., fhv. minister. Folketinget 13/10 1987, Folketingstidende spalte 331

  Man kunne have en vision, der gik på, at man besluttede, at det danske samfund kunne og burde absorbere loo.ooo udlændinge om året…Det vil måske ud fra en verdenspolitisk synsvinkel være rimeligt at konkludere, at der om 50 år i Danmark bør bo 15 millioner mennesker. Og ikke over halvdelen behøver at være født her!…Verden kan ikke absorbere sin egen befolkningsvækst, hvis ikke Danmark…er med til at løse dette problem.
  Flemming Hansen, professor, ekon.dr., Politiken 22/11 1989

  En opinionsundersøgelse har afsløret, at befolkningens forestilling om, hvor mange flygtninge, der opholder sig her i landet, er vildt overdreven – tallet er blot 30.000.Poul Brandrup, Afdelingsleder i Dansk Flygtningehjælp, Jyllands-Posten 3/9 1990

  Kan et par hundrede familiesammenførte indvandrere om året true det danske samfund? Nej, selvfølgelig ikke! Så sårbart er det danske velfærdssamfund ikke!Elisabeth Arnold (Radikale), Jyllands-Posten 10/10 1993

  Formålet med loven er ikke at få færre flygtninge til dette land.
  Peter Duetoft (CD), Jyllands-Posten 16/3 1994 om udlændingeloven.

  Selv om de (beregningerne over det voksende antal børn af fremmede) holder, er der ikke noget at frygte. Børnene bliver jo født som danskere.
  Bjørn Elmquist (Radikale) formand for Folketingets Retsudvalg, Jyllands-Posten 1/12 1994

  Jeg vægter overholdelsen af de internationale konventioner højere, end om der kommer 4.000 eller 10.000 udlændinge til Danmark ved familiesammenføringer.Marianne Jelved, Formand for Den Radikale Venstre, Jyllands-Posten 8/8 2004

   steen

   Posted: 11 maj 2012 - 07:37 - Svar

   -Ak, ja. Tak. Det meste er jo sagt, inden vestegnsborgmestrene gradvist hed sosserne ud af deres drømmeverden midt i 90 erne.

   Helt upåvirket af enhver erfaring og virkelighed, er dog Marianne Jelved i 2004. Er der nogen der ved, om hun overhovedet er i live, eller om det er en vellavet robot, vi ser? Jeg så hende tæt på for en ti dages tid siden, og jeg var lidt i tvivl.

   Henrik Petersen

   Posted: 11 maj 2012 - 09:32 - Svar

   Aldrig har så mange haft så mange at bebrejde så meget.
   Tak for opremsningen af idiotiske udtalelser, Limewoody.

En Mand

Posted: 11 maj 2012 - 11:28 - Svar

Ikke nok med at Svensken ranede Skåne, Blekinge og Halland fra Dansken, nu forærer de det sørme væk til Tyrken. 🙂

anonym

Posted: 12 maj 2012 - 05:21 - Svar

Steen

I DDR2s meget sobre serie “Kampen om invandringen”, gav både hun og Birthe Weiss (S) udtryk for, at de begge stadigvæk er som de altid har været; dhimmislamistiske, radigenosuicidigale godhedspsykopater af værste slags. Og især sidstnævnte burde jo vide, ar befolkningsudskiftninig ER folkemord.

Leave a Comment