19
maj
Seneste opdatering: 21/5-12 kl. 0155
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Betina, underviser/procesleder: “I dagligdagen står du ud for de udfordringer, at nogle af vores borgere har det rigtig rigtig skidt, og nogle af vores borgere ikke har noget sprog. De i det hele taget nogle færdigheder, der gør, at de kommunikerer på en anden måde, end vi er vant til. Så den måde borgerne kommunikerer på gør, at der er en del misforståelser, eller personalet nogle gange bliver usikker på, hvad det er borgeren egentlig vil. Det kan så føre enten til konflikter eller til vold, eller til krænkende ord eller verbale trusler, og det er de udfordringer, vi står i.”

Hvis Malmø er svensk, ser det sort ud for Sverige

De seneste godt 30 års indvandring, især til Sverige, har vist sig at have langt flere negative konsekvenser for modtagerlandene end forventet. Utilsigtede konsekvenser kan man godt kalde dem, men konsekvenser uanset hvad. De består, som det kendes fra hele regionen – sandelig også på den danske side – i en stående konflikt mellem kulturelle normer og social praksis, ikke bare når det gælder opfattelsen af kvinder, børn og lovens bogstav, men i videre forstand, når det gælder accepten af, hvad et samfund egentlig er, og hvorfor vi har brug for en fælles retsorden og en tillidsbåret kernekultur, som er dansk, svensk og europæisk, før den er noget som helst andet, og dermed forankrer de grundlæggende frihedsrettigheder som f.eks. religionsfrihed og ytringsfrihed i en national og lokal sammenhæng.

Værst står det til i Malmø, hvor man i dag har brug for et oversigtskort over de seneste og mest ulykkelige skudepisoder for ikke at gå forkert, og hvor antallet af uopklarede mord sætter nye rekorder år efter år sammen med frekvensen af indbrud, tyveri og andre former for kriminalitet. De seneste år har regionen desuden oplevet en stigende og stadig mere politisk accepteret intimidering af det jødiske samfund i Malmø. Alt dette er nysvensk for, at der er noget helt galt med lov og orden i det, der af de mest urokkelige apologeter stadig kaldes verdens mest svenske by. Hvis Malmø er svensk, ser det ikke blot sort ud for Sverige, men tillige for den øresundsregion, vi bryster os af ved festlige lejligheder. Leder Øresundsreligion

Muslimsk mafioso truer Norge

Den britiske jihadisten Anjem Choudary oppfordrer «gode muslimer» til å gå fysisk til verks for å få mulla Krekar ut av fengsel. Choudary sier også at han «hadde hatt forståelse» for kidnappinger begått for å kunne forhandle om Krekars løslatelse.Ifølge Choudary er «alle gode muslimers plikt å sørge for at mulla Krekar kommer seg ut av fengsel», og at man må være villig til å ta «alle nødvendige midler i bruk for å få til dette».

Vår bror mullah Krekar i Norge lider i fengsel. Han har ofret alt for saken, og vi må spørre oss: Hva er vårt ansvar i denne situasjonen? – “Hva kan vi gjøre?”, sier Choudary når NRK møter ham i London. “Mitt budskap er at muslimer i utlandet må gjøre alt de kan for å løslate muslimer fra fengsel,” svarer Choudary. Se video: Norske soldater kan bli kidnappet for å få løslatt mulla Krekar, Muslim extremist issues Krekar warning.

Det må være et spørgsmål om tid inden det dæmrer for vestlige politikere, at islams tilstedeværelse i Europa gør krigseventyr for ‘ligestilling og demokrati’ i uhjælpelige muslimske lande umulige: Chokpris for Afghanistan-krigen: 642 milliarder dollars. Så har en millionstærk europæisk ummah da tjent ét godt formål.

“Vi er i krig med de folk”

“der ikke tillader fire koner og en elskerinde.” Det bliver spændende at se, hvordan Sverige vil uddanne imamer, der ikke prædiker tekstens ord. Vil de påtage sig deres første krig i 400 år? Det er ikke troligt. Polygami vil blive officiel svensk politik. Leftist, genus-svenskere vil få det indført. Det er fremtidens feminisme version 2.0. De var bare ikke klar over, at det var det, de ville have. Politik drejer sig om at indføre det modsatte af, hvad politikernes ‘visioner’ er. At blive overrasket, det er hele tricket. Psykoanalytisk set, må der jo være et uerkendt kvindeligt behov for at være kone nummer fire, konkubine eller slave. Der er ting, man bare må tage til efterretning. De er i krig med os, vi er ikke i krig med dem. Endnu.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


patrik blom

Posted: 19 maj 2012 - 17:26 - Svar

I Sverige är det vanligt att kulturmaffian utan saklig underbyggnad bespottar sin föräldra- och farföräldrageneration, eller farfarsföräldrageneration, de som levde i och styrde Sverige under andra världskriget. Kulturmaffian och många andra behöver tyvärr det, för att underbygga sin godhetshybris bl a med “jag är bättre än dom”.

Jag ifrågasätter att det finns några som helst sakliga belägg för att Sverige präglades av antisemitism under den aktuella perioden. När det meddelades att norska judar skulle förflyttas till Tyskland, erbjöd sig Sverige omedelbart att ta emot samtliga norska judar. Att man senare välkomnade samtliga danska judar torde vara välbekant. Nordbor, välintegrerade i Norge eller Danmark, var inget problem alls oavsett deras religion eller etnicitet. Dessutom kände Sverige en stark samhörighet och solidaritet med norrmän och danskar, oavsett religion etc. Kulturellt starkt avvikande personer, som t ex de “östjudar” som kom till Sverige efter första världskriget; lågutbildade, religiöst ortodoxa, konservativa och föga angelägna att integreras i det svenska samhället, kunde däremot vara det. Inte för att de var judar utan för att de var föga intresserade av och föga lämpade att integreras i det svenska samhället.

Det finns en lång rad myter och lögner om hur förfärligt omoraliskt Sverige agerade under andra världskriget. De omhuldas av godhetspsykopatiska politiker, journalister, historiker, kulturutövare och många enskilda debattörer. Ett inlägg av denna typ riskerar att bli bemött av en störtflod av lögner och ogrundade påståenden från godhetspsykopaterna. De “behöver” omoraliska och oanständiga förfäder för att kunna fortsätta onanera på temat “Jag är en GOD människa, Jag är en GOD människa, Jag är en GOD människa, Jag är en GOD människa ….. aaaaaahh!” I verkligheten är det tvärtom.

Info

Posted: 19 maj 2012 - 18:07 - Svar

EN PRESENTATION: EN AV SVERIGES MÄKTIGASTE KVINNOR VILL AVSKAFFA SVERIGE – DÄRFÖR SJÄLV UTSEDD TILL VÄRLDSLEDARE!

Hennes ambition är att förinta oss svenskar. Och hon har nästan hela Sveriges riksdag och alla Sveriges journalister – särskilt alla i Sveriges radio – bakom ryggen.

Fast jag är inte död än.

Nu ska jag här inte argumentera med henne och Sveriges riksdagsmän och journalister utan bara, till att börja med, objektivt och rättvist presentera henne för Snaphanens norska och danska läsare:

• BIRGITTA vill avskaffa Sverige:

http://photoimagine.wordpress.com/2010/02/06/avskaffa-sverige/

• BIRGITTA utsedd till världsledare:

http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/birgitta-ohlsson-utsedd-ti ll-varldsledare-5955951-artikel.aspx

• Här skriver Tanja B. I sin blogg om BIRGITTAS kamp för könseliminerade (könsbefriade) förskolor:

http://tanjabergkvist.wordpress.com/2009/07/26/genushysteri-i-praktike n/

Citat: I interpellation 2003/04:63 framgår att Birgitta Ohlsson ringt runt till hundratals förskolor där huvuddelen av personalen visst tyckt att de inte vill lägga värderingar i barnens lekar samt att det är lite för tidigt att börja med ”jämställdhetsarbete” (den som definieras av genusvetarna) redan i förskoleåldern, men, som Birgitta Ohlsson skriver i interpellationen: ”Bristen på jämställdhet börjar i familjen. Men för att befria individen från gammeldags könsroller räcker det inte bara med en jämställdhetsmedveten barnuppfostran i hemmen utan det krävs också en feministiskt medveten förskolepolitik.” och i debatten menar hon (anf. 23) att ”könsrollerna hänger som en våt filt över vårt samhälle”

• BIRGITTA könsöverskrider:

http://www.qx.se/pride/20337/mona-sahlin-och-birgitta-ohlsson-inviger- pride

http://www.flickr.com/photos/fpgoteborg/5800880794/

http://jespersvensson.blogspot.se/2011/05/andrum-for-ugandas-hbt-perso ner.html

• BIRGITTAS personliga nätverk Feliras manifest::

”TRÖTT PÅ VÄNSTERNS STATSMONOPOL PÅ FEMINISMEN? ILLAMÅENDE AV HÖGERNS ´KVINNA-STANNA-HEMMA-VID-SPISEN-POLITIK´? UPPGIVEN ÖVER BORGERLIGHETENS OFÖRMÅGA ATT SE KÖNSROLLSSTRUKTURER? FEMINIST, LIBERAL OCH RADIKAL? DÅ ÄR FELIRA NÅGONTING FÖR DIG.”

• BIRGITTA som ”Månadens alumn” vid Stockholms universitet: ”Sanningen är att mina betyg (4,1 med dåtidens system) inte alls räckte till juristlinjen i Uppsala.”

• BIRGITTA minglar bland de mäktiga spetsarna i nöjes- och genuslobbyn (bild 11 uppifrån):

http://www.qx.se/noje/Vimmel/16709/mingel-fran-arets-gaygala

• BIRGITTA som modern mönstermamma:

http://www.gp.se/nyheter/sverige/inrikespolitik/1.302191–jag-ar-inte-g ift-med-en-dinosaurie-

• BIRGITTA utnämnd till Årets Karriärmamma:

http://fyrabarnsmamma.webblogg.se/2010/november/arets-mama-2010.html

• BIRGITTA vill avskaffa Sverige:

http://photoimagine.wordpress.com/2010/02/06/avskaffa-sverige/

• BIRGITTA utsedd till världsledare:

http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/birgitta-ohlsson-utsedd-ti ll-varldsledare-5955951-artikel.aspx

• BIRGITTA, New York-expert, vill däremot INTE avskaffa USA (blivande ambassadör där?):

http://www.aftonbladet.se/resa/resmal/nordamerika/usa/newyork/article1 4148945.ab?teaser=true

• BIRGITTA som konsument- och demokratiminister på lediga stunder:

http://www.kungalvsposten.se/eu-ministern-vill-locka-valjarna-till-urn orna

• BIRGITTA kämpar tappert vidare i den ständiga motvinden:

http://camillaatproud.blogg.se/images/2010/dsc_0017_85071319.jpg

• BIRGITTA i gott sällskap:

http://www4.gotebor.se/prod/sk/ledarsida/dalis2.nsf/vyPublicerade/79F3 C4E6A02AE04EC12572CF003C673C?OpenDocument

• BIRGITTA sommarvärd i P1 (näst finast efter nobelpriset):

http://www.gp.se/kulturnoje/1.688557-sommar-1-8-birgitta-ohlsson

• BIRGITTA och den Liberala visionen:

http://blogg.folkpartiet.se/2010/07/31/folkpartiet-pa-pride-pride-para den/

• BIRGITTA ordförande för Liberala kvinnor:

http://www.fria.nu/artikel/78291

• BIRGITTAS idoler: Hillary Clinton och Pippi Långstrump.

• BIRGITTA och islam:

”Vit makt-våld ett lika stort hot som islamisk extremism” (DN 2011-02-10)

”Tack vare moskébyggen, i Malmö, Uppsala och Stockholm och andra städer, har vackra moskéer blivit synliga i det offentliga rummet. De utgör en omistlig del av Sveriges religiösa, kulturella och arkitektoniska mångfald. Birgitta Ohlsson (Fp)”

http://eutext.blogspot.se/2010/01/varning-for-folkpartisten-birgitta.h tml

”Birgitta Ohlsson (FP): Dåden i Toulouse riskerar att underblåsa islamofobi”

http://www.aftonbladet.se/debatt/article14566990.ab

Erling

Posted: 19 maj 2012 - 22:00 - Svar

Fem Tommy Robinson’er til Anjem Choudary: hvis han ikke fandtes, blev vi nødt til at opfinde ham.

Peter buch

Posted: 19 maj 2012 - 22:09 - Svar

Noget andet om hvad angreb og undergravende aktivitet kan medføre, resultat endnu ukendt angående dagens boring:
http://www.bumus.dk/boring_tunnel.htm

Ole Burde

Posted: 20 maj 2012 - 10:32 - Svar

Jeg ved ikke rigtig med det der komune-kursus i selvforsvar for offentligt ansatte kvindelige voldtægtskandidater… Mon ikke det var en god idee også at skrive dem op til et begynderkursus i “krav-maga” ? Det kan sagtens kombineres med et dykkerkursus i Eilat !

Leave a Comment