29
maj
Seneste opdatering: 29/5-12 kl. 1046
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Lavapiés er en bydel i Madrid. La Policía Municipal abre una investigación por los disparos de Lavapiés. Law enforcement at work in Spain.

To dansk-somaliere anholdt og sigtet for terror

To brødre på 18 og 23 år med somalisk baggrund fra Aarhus blev anholdt i går aftes sigtet for at planlægge en terrorhandling.
Brødrene er født i Somalia, men har boet 16 år i Danmark og er danske statsborgere. De to brødre mistænkes for at være i gang med at foreberede en terror handling, som PET ikke ønsker at oplyse nærmere om. Den ene er desuden sigtet for at have været i træningslejr hos terrororganisationen al-Shabaab i Somalia. Den ene bror blev anholdt i Aarhus, den anden da han landede i Københavns Lufthavn. DKA. Somalisk talsmand er chokeret over anholdelse.,Terrorsagen fra Aarhus adskiller sig ved, at en af de anholdte har terrortrænet.Se også Søren Espersen: Hvad pokker laver 16.943 somaliere egentlig i Danmark….?

Muslim Preacher: Dutch are lower than Animals

At tænke sig, hollænderne overvejer at smide dem hjem til hhv. England og Marokko:

British Muslim Preacher Abu Abdullah Al-Britani spoke on Saturday at a conference of radical Muslims in Amsterdam. He called the Dutch people “lower than animals.” He added that the Netherlands are a dirty and filthy country which forces women into prostitution. Al-Britani called the parliamentarians Ahmed Marcouch (Labor) and Tofik Dibi (green Left) surrogate Muslims and idiots. BNN.

Reepalus vælgerkorps af jødehadere

Dette foregik i Malmø for 12 dage siden, men da pressen ikke har dækket det, ses det først nu. Der er små 100.000 af dem i Malmø nu. Det siger sig selv, at byens 600 jøder lever på meget lånt tid. Man skal hedde Melchior til efternavn, for at tro man kan dialogisere sig ud af den demografi. En million jøder blev fordrevet fra Mellemøstlige lande efter 1947. De vil blive fordrevet fra Malmø også og med tiden helt fra Sverige. Vi kan ikke lide tanken, men det vil ske. Röda Malmö. Demonstration Al-Nakba…demonstration till minne av Al-Nakba-dagen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bo Rönn

Posted: 29 maj 2012 - 10:14 - Svar

Otroligt att man ser en och annan svensk nazist som marscherar bland judehatande palestinier. Tillhör dessa nazister Reepalus socialdemokrater?

Michael Laudahn

Posted: 29 maj 2012 - 11:50 - Svar

‘He added that the Netherlands are a dirty and filthy country (Muslim Preacher: Dutch are lower than Animals)’: Det er jo en fuldstændig realitetsfordrejelse. Holland er som et plattelands-Svejts. Enhver der har besøgt en muhammedanerstat udenfor hovedstadens centrale distrikter, burde være klar over: Her gælder dog det ordsproglige ‘shithole country’. Alt deres endeløst pladrende make-believe nytter lidt.

Gå bare til Youtube og søg for mobese ( http://tr.wikipedia.org/wiki/MOBESE , http://translate.google.com/?hl=en&tab=wT ). De videos I får at se er ikke undtagelsen, det er regelen i landets færdsel.

Ikke uinteressant også Google-billederne om emnet via http://preview.tinyurl.com/7rqgxxa , og specielt komisk den tilsyneladende chokkerede kalif på http://www.rize.pol.tr/mobese/images/mobeseAcilis/mobeseAcilis_03.jpg  , da han får et indtryk af realitetet, beskyttet bagved den høje port. .)

Michael Laudahn

Posted: 29 maj 2012 - 12:39 - Svar

PS

Linken er http://www.youtube.com/results?search_query=mobese . Og så bare højreklik på hver video, for endeløs real-tv slapstick med døde, uden Keystone Kops.

Det er altså dem der forklarer for os, hvad som er rigtigt og forkert…

falkeøje

Posted: 29 maj 2012 - 15:40 - Svar

Det er vanvittigt at overdrage et eventuelt terrorangreb på
Danmark som en banal politisag.
Det drejer sig i givet fald om en militært gennemført aktion,
der skal imødegås med et gengældelsesangreb på den
samme befolkningsgruppe, som udførte angrebet.
Danmark, vågn op og gør dig beredt!!!

falkeøje

Jørgen Duus

Posted: 29 maj 2012 - 17:11 - Svar

By the way …
Er der nogen der ved, hvornår der falder dom i terrorsagen fra JP-Politikens Hus?

Anonym

Posted: 29 maj 2012 - 19:41 - Svar

Sweden is heading for civil war – that is quite certain. England and France are technically in a state of civil war – it’s just “unofficial”. Holland will be next if they don’t vote for Wilders. The EU is heading for a collapse as individual countries try to protect themselves against the flood from Muslim countries.

    Morten - - -

    Posted: 30 maj 2012 - 00:38 - Svar

    If Sweden is heading for a civil war – you may call me Mads! Sweden’s death will not be glorious, but silent.

    “Not with a bang, but a whimper” …

    – – –

Lavard

Posted: 29 maj 2012 - 23:22 - Svar

Sub-sahara afrikanere uanset om de er kristne eller muslimer, de hører ikke hjemme i Europa. De opfører sig som vilde dyr.

Morten - - -

Posted: 30 maj 2012 - 00:59 - Svar

Det er rystende for en dansker at se, hvordan spansk politi håndterer situationen, sådan, ganske uden fornemmelse for, hvad de har med at gøre. Det er jo som et gensyn med Franco-tiden!

De optrapper jo! Hvor de naturligvis bør nedtrappe. For det er jo ikke politiets opgave at starte tredje verdenskrig! Vel? I Danmark ville betjentene have trukket sig tilbage. Så ville der blive lavet lidt ildebrand om aftenen og have været kastet nogle sten, men derved at politiet holdt sig væk, samt traf forholdsregler såsom at køre med slukkede lygter i mørket, ville der jo ikke være nogen at kaste sten imod!

Hvis politiet forstod dette enkle, at: hvis de holder sig væk – så kan man jo af gode grunde ikke kaste sten imod dem! ville mange af den slags situationer slet ikke opstå!

Vi danskere må hjælpe Spanien med at udvikle sit politi. Jeg foreslår, at vi sender Kaj Vittrup derned, nu hvor hans succesfulde engagement i Afghanistan er afsluttet. Folk som Kaj Vittrup kan hjælpe spanierne med at uddanne folk af Mads Firlings’ støbning. Mennesker, der efterlever visdomsordet om, at man skal vælge sine kampe med omhu. Og at der altså helt klart er nogle, man skal undgå.

– – –

Leave a Comment