1
jun
Seneste opdatering: 1/6-12 kl. 1924
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I kender David Woods ansigt, når I ser det. Wood argumenterer faktisk ret skarpt for, at Muhammed kan have eksisteret, og det er betydeligt mere interessant end debatten mellem Spencer og Choudhary om det samme emne. Det er en weekendfilm, en længere sag på næsten halvanden time. Indspillet 28 maj 2012.

A Witness Stands Down
The defense team in the trial of Anders Behring Breivik has built a carefully constructed a political show trial with the full co-operation of the Norwegian system of “justice”. Yet over the past few days the architecture of this judicial farce has been crumbling at an astonishing rate.Numerous “expert” witnesses have either refused to testify or have been excused by the court. The most recent to extend his polite regrets is Fjordman.Here’s the report from Document.no, as translated by ST:

Fjordman pulls out
by Hans Rustad

The list of witnesses shrinks: the latest to decline is Peder Nøstvold Jensen, alias Fjordman.After some back and forth, there was talk that Jensen would testify via Skype. He has been abroad for some time, far away from Norway.Now Fjordman has said that after the recent increasing complications he has decided to refuse to testify in any form. Also: Mullah Krekar and Hanne Nabintu Herland no longer have to give testimony.

In related news, Fjordman sends this note about his recent correspondence with a leftist newspaper — is there any other kind? — in Norway:

I was contacted by email on May 29 by the journalist Tore Letvik from the Norwegian daily Dagsavisen. He noted that Gates of Vienna was doing a donation drive, and asked whether this indicated that this ideology has so few followers that it cannot even fund a blog.

I replied that his own newspaper receives something like forty million kroner every single year in government press subsidies just to stay afloat. Perhaps he and his colleagues shouldn’t talk too loudly about “sustainable ideologies”.

I reiterated my call for an end to all press subsidies, as well as the withdrawal of the license for NRK.Needless to say, to date the newspaper has not published my response. Concerning Dagsavisen: Gates of Vienna readers may remember that this newspaper has very close ties to the ruling Labor Party. Tore Letvik also wrote the notorious article in December 2011 claiming that I promote “the same” policies as the SS and Heinrich Himmler, the prime architect of the Holocaust. He obviously hates my guts, and GoV as well. GoV.

Anders Behring Breiviks favorittforfatter nekter å vitne. Istedet blir en eller flere av Breiviks dataspillvenner innkalt. Peder Nøstvold Jensen opplyste i politiavhør i høst at han har flyttet til Danmark. Mandag denne uken skrev han i en e-post til Aftenposten.no at han var innstilt på å vitne. – “Det er riktig at jeg ikke lenger bor i Norge og ikke har gjort det siden høsten 2011. Jeg befinner meg heller ikke i Norden nå. Nei, jeg kommer ikke til Oslo, men jeg er fullt villig til å fjernvitne. Jeg har sagt helt fra begynnelsen av at jeg kan vitne dersom vi klarer å finne en praktisk måte å ordne dette på. Det mente jeg også. Ballen ligger nå hos Geir Lippestad og de andre forsvarsadvokatene,” skrev han i en e-post.Fjordman har gjemt seg, «Fjordman»: – Vil ikke vitne i noen form

Egyptisk imam: “Vi bliver rigere end Sverige”

Når ‘præster’ leger politik, bliver det tragikomik. Nu er det godt nok 30 år siden, Sverige var et velstandsforebillede, men alligevel. Egypten hvis økonomi har lidt svært under ‘revolutionen’, som står overfor en økonomisk afgrund, der ikke kan affyre et skud uden amerikanske reservedele, som ville synke ned i hungersnød, hvis ikke amerikanerne subventionerede deres hvedeindkøb, skal nu blive nu stenrige ved hjælp sharia og ved at håne dem, der holder dem i live. Har de ingen satirikere i det land?

If we accept the demands of Allah and implement His laws, we will live according to His words: “If the people of the towns had but believed and feared Allah, we should have opened for them all kinds of blessings from heaven and earth.”The best proof of this is Saudi Arabia. Abraham said [to Allah]: “My Lord, I have made some of my offspring dwell in a valley without cultivation, near Thy Sacred House.” But this “valley without cultivation” exports wheat, this “valley without cultivation” received bounty from the skies. Thus, airplanes carrying pilgrims in their millions have landed there. The people in that country live a life of plenty, after having lived a life of hardship, poverty, and deprivation. The land gives forth minerals and petroleum, and it has become one of the wealthiest countries. Why? It is thanks to the law of Allah.

If a country with no potential for wealth can live in such abundance and joy, it is needless to say what would become of a country full of natural resources, if it implemented the law of Allah. By Allah, [Egypt] would be the mightiest nation of the world. It would be richer than Sweden, and its per capita income would be higher than any European country. Hence, our enemies do not want us to have stability, prosperity, or security, and they are constantly instigating civil strife, which afflicts the people like wildfire.Therefore, you must be vigilant. Be vigilant.Egyptian Cleric Muhammad Sallah: Implementing Religious Law Will Make Egypt the Mightiest Country in World, Richer Than Sweden


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 1 juni 2012 - 11:32 - Svar

For mig ser det ud som Spencer har fremlagt de vise sten! Jeg har tidligere gjort mig til talsmand for den modsatte position, i en noget mere kluntet udgave end Woods, men den bryder ved nærmere eftersyn/læsning sammen. Ligesom Woods faktisk gør tilsidst, når han prøver at forklare det store mellemrum imellem de detaljerede profet-biografier fra Abbaside-tiden og de ikke-eksisterende henvisninger til Muhammed som en person i de første godt 60-70 år af det arabiske imperium.

Ud over Spencers udmærkede “Did Muhammed exist”, er Yehuda Nevo og Judith Korens total udslettelse af den ortodokse islamiske fortælling “Crossroads to islam” et studie værd (den kan anskaffes for ca. 7 pund på amazon.uk).

Frank P

Posted: 1 juni 2012 - 12:09 - Svar

Stockholm-syndromet i fuldt flor: center-partisten Fredrick Federley, homo og udsat for et voldeligt overfald i 2010 begået af indvandrere, langer ud efter Kent Ekeroth, SD, efter at denne har krævet udvisning af indvandrede voldtægtsmand og en statistisk opgørelse over udlændinges kriminalitet i Sverige. Han deler nemlig ikke Ekeroths ““sjukliga fascination för brott” (=syge fascination af kriminalitet).

http://avpixlat.info/2012/05/30/brottslighet-i-sverige-i-olika-befolkn ingsgrupper/#more-23406

Man pisker sig selv og nyyyyder det i Sverigistan…

  steen

  Posted: 1 juni 2012 - 12:44 - Svar

  Jeg hørte Federley i forgårs i debatten om familiesammenføringer i Riksdagen. Han er lige så højrøvet, som han er uvidende. Han snakkede hånligt om Sverigedemokraternes ‘konspirationsteori om en muslimsk magtovertagelse i Europa’, der ikke skulle eksistere.

  Nej, der findes da ikke nogen masterplan, det er der ingen der har påstået. Men der findes nogle håndfulde mindre hensigtserklæringer,som er åbent publiceret. Det Muslimske Broderskab har en, og denne er vist også ret kendt. Jeg ved ikke, hvad Federley ville kalde dette. Viljen fejler da ikke noget i Europas Muslimske Råd:

  In 1980 the Islamic Council of Europe published a book called Muslim Communities in Non-Muslim States which clearly explained the Islamic agenda in Europe.

  When Muslims live as a minority they face theological problems, because classical Islamic teaching always presupposed a context of Islamic dominance; hence the need for guidance on how to live in non-Muslim states. The instructions given in the book told Muslims to get together and organise themselves with the aim of establishing a viable Muslim community based on Islamic principles. This is the duty of every individual Muslim living within a non-Muslim political entity.

  They should set up mosques, community centres and Islamic schools. At all costs they must avoid being assimilated by the majority. In order to resist assimilation, they must group themselves geographically, forming areas of high Muslim concentration within the population as a whole. Yet they must also interact with non-Muslims so as to share the message of Islam with them.

  Every Muslim individual is required to participate in the plan; it is not allowed for anyone simply to live as a “good Muslim” without assisting the overall strategy. The ultimate goal of this strategy is that the Muslims should become a majority and the entire nation be governed according to Islam.

  (M. Ali Kettani “The Problems of Muslim Minorities and their Solutions” in Muslim Communities in Non-Muslim States (London: Islamic Council of Europe, 1980) pp.96-105)

  Not all Muslims would support this action plan. The more secularized are happy to become integrated within the majority society. Even amongst those who agree on the ultimate goal of creating an Islamic state, there are differences about methodology i.e. whether this should be a slow and peaceful transition, or whether it should be hastened by means of political dominance or even — say some — by violence.

  Muslim Strategy Aims for Rule of Islam in Europe

   Frank P

   Posted: 1 juni 2012 - 17:10 - Svar

   Sverige er et mentalt fængsel og har tilsyneladende altid været det og de vil sandsynligvis også være det i fremtiden. Den herskende politiske kultur er noget nær umulig at ændre, det vil tage generationer. Det kan betegnes som et hegemoni, et politisk-journalistisk overherredømme, hvor der vogtes på befolkningen/hinanden, der udøves en magt, der måske endda ikke er synlig for magthaverne=dem-med-de-rigtige-meninger. Bare tag det tæskehold af venstrefløjsbloggere (journalister, politikere, folk i overklassen) der gik løs på Sveriges statsminister, da han dristede sig til at pege på det faktum, at etniske svenskere i højere grad er i arbejde end andre grupper – noget som i øvrigt gælder overalt i Europa! Straks var tæskeholdet over ham og det knaldede og bragede, ren furore, total ensretning. Sådan noget kan en Helle T. i DK altså konstatere frit uden at det ville gibbe i selv et medlem af Politikens læsersegment. Men det går bare ikke i Sverige, og det er ubegribeligt, skræmmende, men også dragende og fascinerende. For på overfladen ser alt jo fint ud i Sverige, de scorer topkarakter i demokrati-indekset og pressefrihedsindekset. Men det er ren overflade, neden under er fanden løs.

   For mig er det en art dødsdrift, jeg skal flirte med tanken om svenske tilstande, jeg skal konfronteres med det ødelagte Sverige, det land der engang var verdens bedste til alt, for at kunne minde mig selv om at jeg lever i et trods alt acceptabelt land. Sverige er et rædselsregime, et demokratur, en langsom ulykke, der for udenforstående kun er sundt at bevidne og samtidig reflektere over. Her er det multikulturelle mareridt samlet og indkapslet, et uhyggeligt live-eksperiment folder sig ud og det er med rigtige mennesker og rigtige skæbner. Det er sørgeligt, men også livgivende, fordi det er så pisse farligt, at det kun KAN nære livsviljen i os andre! Håber jeg.

   Tag også “stormen” (et hysterisk hyle-kor anført af politisk korrekte) efter episoden om den SD’er der twittede et uskyldigt “Sverige?” natten til søndag oven på en bekendts fejring af at Sverige vandt, sangeren var som bekendt marokkanske Loreen. Det lille pip kunne jo også opfattes som en ironisk kommentar/spørgsmåltegn ved den politiske elites ellers enerverende forsikring om at “landet Sverige”, “svenskhed”, “svenske værdier” og “et svensk folk” altsammen ikke findes, blot er en illusion, så hvorfor kan man pludselig fejre sig selv og sit land, når man hele får at vide, at det ikke findes og hvis det gør er det tåbeligt at hylde det. Men nej, straks så man det som en racistisk ytring, og ytring kan jo føre til handling og dermed var heksejagten sat igang. Er der en sociolog til stede?

   Nogle mennesker finder et sygeligt behag i at tale sig selv ned i overdreven grad. I Sverige er det en folkesport at tale hinanden ned og endda helt væk.

   Man håber så inderligt, at de ansvarlige selv rammes af multikulturen. De ville have godt af at smage deres egen medicin. Også selvom det in casu Federley og andre skulle udvikle sig til et Peter Mygind-syndrom: “en tilstand hvor virkeligheden ikke anerkendes selvom den har ramt én i smasken op til flere gange (Peter Myginds søn blev 2 gange slået ned af indvandrerdrenge og fik frarøvet værdier, den ene af gangene ret så brutalt efter sigende…). Men de ved også bedre af og til, tag bare den politiske elites flugt fra folkeskolen: Magrethe Vestager, Helle T. og Mette F. NIMBY!

   I Sverige dyrkes ekstremerne. På en eller anden måde minder de hellige (dem-med-de-rigtige-meninger) i svensk politik/journalistik og de troende i islam om hinanden. Svenske politikere og journalister har deres egen godhed de kan dyrke, SD er deres store satan, en anti-mohammed. Ligesom muslimerne kan dyrke deres allah/falske profet og retfærdigvis hade og tryne ikke-muslimer, de vantro. I begge tilfælde handler det om at afskrække folk fra at fravige den vedtagne mening og orden. Også de rituelle afsværgelser ved den offentlige omgang med SD og ligesindede har noget sekterisk over sig. Ved at sætte et “främlingsfientligt” eller tilsvarende foran eller bagved SD i både skrift og tale, så tilkendegiver man at være blandt de troende. Det smager lidt af muslimer der pr. automatik fremsiger et “allahu akbar” eller et “sallallahu alayhi wasallam”(=fred være med ham), når talen falder på deres falske profet.

   Sverige føles på sin vis tæt på og dog alligevel så langt væk. Så tæt på, at man frygter at svensk tænkning skulle vinde ind her til lands, alene tanken om dette er ubehagelig og vil medføre øjeblikkelig emigration fra min side. Vi genkender jo herhjemme fra tid til anden samme små-mønstre og seancer som i rædsels-Sverige, men alligevel… når de bliver opført og fremført, så kan man alligevel ikke helt tage det alvorligt, det virker lidt for billigt, lidt for slapt at aflire samme floskler som i 90’erne, ikke at forholde sig til saglig argumentation underbygget af tal og statistik. Så er det alligevel ikke helt så livsdueligt som det ville have været i en svensk sammenhæng og dermed kommer Sverige på afstand. Tag bare Liv Holms optræden i Deadline, hvor hun faldt fuldstændigt igennem, de fleste af os sidder jo tilbage med den samme fornemmelse af hvad der er op og ned og kan nok finde frem til en fælles forståelse om, at vi trods alt er rykket til højre i Danmark. Tænk så på, hvordan debatten ville have udspillet sig i en svensk medie-virkelighed – selvom det er urealistisk at emnet ville blive taget op – men altså en svensk politiker ville kunne have afliret samme multikulturelle remse af som altid uden at det ét eneste øjeblik ville have klinget hult! Måske endda dristet sig til at beklage sig over Uhrskovs “ubehagelige menneskesyn”, “sejllivede fordomme” og “at han fisker i rørte vande”. Værten havde været mere efter Uhrskov, afbrudt ham mere og oftere, tydeligere tilkendegivet at han havde givet sejren til Liv Holm på forhånd. Dernæst: Expo ville have pillet hans bog fra hinanden, fået diverse professorerer og eksperter til at udnævne Uhrskov som løgner, uhæderlig, racist, spredt falske rygter om ham og i samspil med resten af pressen kørt hadekampagner mod Uhrskov. Et utal af kunstnere og semi-kendte ville have luftet deres “godhed” ved at skrive mindre pæne ting om Uhrskov på facebook eller Twitter. Uhrskov ville sidenhen ikke kunne opdrive et eneste job i hele Sverige. Sådan ser det jo som bekendt ud efter en omgang med den svenske medie-maskine, jf. Jomshof og Sandelin. Det er fandens til skræmmende! Og det foregår altså lige ved siden af, i vores naboland. Den almindelige dansker og svensker er måske blevet foranledigt til at tro, at de egentlig er ret ens, men sandheden er, at det er en barnetro – en falsk forestilling som vi skaber, fordi egentlig så burde det jo være sådan. Det er jo god logik, at man minder om sine naboer?

   Men nej.

   Når du træder ind i den svenske offentlighed, så kunne du lige så godt befinde dig i Iran, Nordkorea eller Saudi-Arabien. Den mentale afstand mellem Sverige og Danmark har aldrig været større. Ondt bliver til godt. At kæmpe for bestialske voldtægtsmænds ret til at blive i Sverige efter sølle 6 år i fængsel opleves som nobelt, raffineret, som et udslag af den indlysende godhed. Ingen spørger “hvad vil man dog med en indvandret voldtægtsmand?”, det ville jo være racisme. At tale åbent om at 40 millioner udlændinge skulle kunne bosætte sig i Sverige vidner om ægte globalisme. Sverige skal være i førertrøjen og sætte en humanistisk dagsorden. Alt imens messes der i baggrunden samstemmigt og ubønhørligt: “vi gillar olika” og “alla människors är lika värde”. Det er som med den åh-så-gode vært, der trods alle advarsler vælger at invitere pyromanen indenfor. Vi kender udgangen på historien.

   Sverige og Danmark er verdener fra hinanden, gud ske tak og lov! Bare tænk på hvor infantilt det egentlig er at publicere en ledende kronik i Expressen som “SDs värld är Breiviks” (april 2012). Ja, suk, man giver jo nærmest op på forhånd. Og for et par timer siden endnu mere suk: “Tiden er inde til en ny tone i udlændingedebatten” sagt af ja hvem mon? ja nemlig ja Cecilia Malmström, svensk godheds-trotter, EU-Kommissær, og videre: “De politiske ledere må holde inde med den indvandringsfjendtlige retorik, der er så udbredt. Migration er kommet for at blive.” Ja, mennesker skal flyde lige så frit som kapitalstrømme og industrivarer. Uden tanke for konsekvenserne. Sådan ser farlig idealisme ud og det kan komme ad omveje fra overstatslige EU: http://jp.dk/udland/europa/article2792934.ece

   Og derfor skal skræmmebilledet Sverige også holdes oppe igen og igen. Lad det være os en lektie om hvor galt det kan gå og at vi ikke kan vide os sikker i Danmark.

Vest

Posted: 1 juni 2012 - 19:24 - Svar

Spencer giver nogle stærke beviser for at Muhammed ikke eksisterede, hvorimod Wood kun giver enkelte indicier, såsom at det er mærkeligt, at der findes pinlige historier om Muhammed, hvis historierne er det pure opspind.

Jeg vil kraftigt opfordre til at købe Spencers bog.
Her er mine argumenter for at købe bogen:
1) Den er god. Jeg er selv ved at læse den, og det tegner godt.
2) Den bliver en klassiker i fremtiden.
3) Den kan bruges som opslagsværk, selv hvis man ikke har tænkt sig at læse hele bogen.
4) Den ser flot ud på reolen.
5) Det støtter Spencer og lignende initiativer om at fortælle sandheden om islam, hvilket har været en mangelvare i mere end 1300 år!

Alene af årsag 5) bør enhver med interesse for islam købe bogen. Om ikke andet kan man se det som en lille donation til den mere kritiske forskning og formidling om islam. Køb den. Den kan bestilles på Amazon og lignende steder så let som at klø sig i nakken. Den kan sikkert også bestilles gennem danske boghandlere, og så kan det ligefrem være, at de bestiller et lille parti hjem, så andre også får øjnene op for bogen.

Arve Henriksen

Posted: 1 juni 2012 - 21:25 - Svar

En ting har denne imamen og Sverige til felles: begge er en vits.

BE

Posted: 2 juni 2012 - 03:24 - Svar

Egypten har nu problemer med at betale for olieforsyninger….

Egypt falters on fuel payments, suppliers say
http://www.egyptindependent.com/news/egypt-falters-fuel-payments-suppl iers-say

….og egypterne oplever lige nu “den tredie oliekrise” siden revolutionen startede.

Egypt motorists thirsty for fuel after third shortage this year
http://english.ahram.org.eg/NewsContent/3/12/43309/Business/Economy/Eg ypt-motorists-thirsty-for-fuel-after-third-short.aspx

  Frank P

  Posted: 2 juni 2012 - 09:44 - Svar

  Lige om lidt kommer manglen på mad.

Leave a Comment