6
jun
Seneste opdatering: 8/6-12 kl. 1446
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En optagelse fra Tage Erlanders tidligste regeringsperiode længe inden Riksdagen blev ramt af den kollektiv sindssyge, man kan datere cirka fra Olof Palme, for eftertiden “Sankt Olof”. I dag er det jo Sveriges nationaldag. Sidste år fejrede jeg den i Småland, og det var en smuk dag men opblandet med vemod, selvom jeg ikke skrev det. Jeg spår, den vil blive fyldt med ægte mening efterhånden. Ikke engang ordene for natiolnalfølelse eller fædrelandskærlighed er tilbage. ‘Nationalisme’ kalder de det, og det er ikke venligt ment, men følelsen for landet forsvinder ikke bare fordi man har tabuiseret den. Den vil trænge sig vej tilbage i dæmonisk form. ABB kan vise sig, kun at være hors d’œuvren, selvom han er så forstyrret at psykiaterne siger, de aldrig har set noget lignende. Må vi se en psykiatrisk rapport på de fire svenskere, vi nu skal have på slæb i danske fængsler i 12 år, eller falder de bare ind under, hvad man klinisk bør forvente sig? – SE også Søren Pind: Tillid og Troskab – Grundlovstale 2012.
Heksene iblandt os

Giulio Meotti journalist på Il Foglio, skriver en kronik om de kunstnere, intellektuelle og journalister, der er ofre for islams dødstrusler og for ‘antiracisterne, ‘Det 21. århundredes kommunister,’ som Alain Fienkelkraut har kaldt dem, og som deres endnu ikke ramte kolleger overhovedet ikke er solidariske med. Heriblandt journalisten Eric Zemmour, der netop er blevet fyret fra it job, Oriana Fallaci der fik en retssag på halsen, nobelpristageren Wole Soyinka, “den nigerianske Joyce” der er blevet kaldt racist, Michel Houellebecq der kom for retten for romanen “Platform”, Kurt Westergaard og Lars Vilks, der lever som flygtninge i eget land, professor Afshin Ellian, der lever under politibeskyttelse bag panserglas, og ikke mindst filosoffen Robert Redeker, der fik stjålet hele sit liv over en kronik og som nu lever ignoreret og fortrængt af den franske intelligentsia:

I recently spoke with Robert Redeker, the philosopher and columnist condemned to death for an article in Le Figaro newspaper. His piece, a response to the controversy over remarks about Islam made a week earlier by Pope Benedict XVI, was titled “What should the free world do in the face of Islamist intimidation?” Redeker was sentenced to death in a posting that, in order to facilitate a potential assassin’s task, provided his address, telephone and a photograph of his home. “I went to Austria for a conference and even there the bodyguards were always with me,” Redeker said. The police did not even allow him to announce his father’s death, because someone could have noted the surname. “I had to bury my father like a criminal,” he said. The marriage of his daughter was also attended by the police. Redeker had to sell his house and buy another one in a secret location. “I cannot go out to buy bread or newspapers or for a glass of wine. I cannot walk in the streets. I cannot take the train, bus or subway. I cannot answer the question of what I can expect from the future. This new situation has changed my perception of time…It’s as there is no future for me.”
A few days ago I received another email of threat, saying: “Dear feces eating insect, continue to scratch around the Zionist dung as it’s natural for you, the Israelis will give you thirty coins.” To quote from Walter Laqueur’s masterpiece, these really look like the last days of Europe. Europe’s Witch Hunt.

Jeg er blevet gjort opmærksom på en Twittersamtale med kunstneren Kristian Leth, der bekæfter en gammel erfaring: Kunstnere og intellektuelle er ikke bare de værste forrædere af den frihed, de lever af, de er også fejgere end mennesker er flest. Det er en af grundene til, at de kunstnere som velfærdsstaterne flyder over med, lader mig stadig mere iskold og ligeglad. Tag nu det stykke bøssekunst, som Elmgreen og Dragset netop har forurenet Helsingør Havn med. Kunsthistorien vrimler med homoseksuelle, der ikke har gjort deres os uvekommende seksualitet til hovedtema i deres kunst, i nyere tid ikke engang Andy Warhol eller Francis Bacon. Når man som det dansk-norske bøssepar er så fikseret på sin seksuelle observans, må det være fordi de ikke har andet på hjerte end at lave kitch ud af deres underlivsfornemmelser. Hvad kommer de Helsingør ved? Men den glitrende, homopolitiske Adonis, der ligner en plastiksouvenir lige ud af et skydetelt på Dyrehavsbakken, appelllererede ikke overraskende til vores såkaldte kulturminister. Figuren skuer selvsagt længselsfuldt mod den svenske kyst. Forær den til Helsingborg, de vil hvine af fryd på det ny-gotiske lagkagerådhus. Placeret foran ville de tilsammen være det perfekte mareridt over tidens åndelige vægtløshed og kunstneriske uformåen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 6 juni 2012 - 13:21 - Svar

Søren Pind er god for mange fagre ord. Han er tilhænger af “EU”.

Med hensyn til at “[nationalismen] vil trænge sig vej frem i dæmonisk form” er der vel at sige, at den forhåbentlig også vil trænge sig frem i positiv form. For eksempel kunne man vel generobre retten til at definere netop dette ene ord, der er forsøgt belastet med en aflyd af “chauvinisme”, selvom det er vidt forskellige begreber.

Vi kan ikke genkoble ordet til fortidens associationer, men vi kan koble det til nye. Det er sådan man evt. vinder en kamp om definitionsretten. Det er en af de ting, vi skal forstå i den kommende tid.

– – –

Info

Posted: 6 juni 2012 - 14:28 - Svar

SVERIGES ANDRA NATIONALDAG

Kanske kan det vara på sin plats att påminna om att Sverige har fått eller håller på att få ännu en nationaldag (än så länge inofficiell), ”Kåldolmens dag”:

http://tanjabergkvist.wordpress.com/2010/12/17/genuskemi-och-nagra-kla vertramp-i-det-politiskt-inkorrekta-trasket/#comment-10933

Delförklaring:

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/expo/pressrelease/view/expo-och -sveriges-hembygdsfoerbund-presenterar-sitt-samarbete-422025

Thomas Nydahl

Posted: 6 juni 2012 - 15:00 - Svar

Käre Steen, då var jag ett år gammal. “Svenska flaggans dag” som det hette i min barndom. Men det är först nu som dagen blivit nationaldag och röd helgdag. Det märks här i byn, allt är tyst och stilla. Numera firar människan genom att se andra människor fira – på tv! Jodå, hela kvällen i statstelevisionen.

Frank P

Posted: 6 juni 2012 - 16:20 - Svar

Sverige står for et ekstremt og ufatteligt eksempel på et samfund der har skabt en super-narrativ og tillige et system der gør det umuligt overhovedet at tale om muligheden for noget andet.

Lande som DK og Holland er eksempler på lande, der blot har abonneret på den multikulturelle narrativ. En narrativ er her den historie eller fortælling som vi bruger til at finde en mening med tingene, til at tolke begivenheder og skabe sammenhæng. Man behøver ikke kende de faktiske omstændigheder, da vi allerede er sikre på hvordan og hvorledes tingene forholder sig. Når beviserne begynder at hobe sig op, så begynder fortællingen at vakle, den lider til sidst skibbrud, måske sejler man i dødvande over en periode inden man finder en ny narrativ.

En super-narrativ derimod, som Sverige lider under, er en fortælling der er blevet så fast forankret, at selv ved et overvældende antal beviser, så vil den stadig bestå. Selv når super-narrativen er indlysende forkert og bygger på løgn og man kan dokumentere dette, så vil den stadig bestå. Hvis den udfordres længe nok, så vender systemet sig imod udfordreren. Systemet holder op med at lave statistik og dermed dokumentation (ammuniton) på de områder hvor skoen trykker eller man begynder ligefrem at fifle med statistikkerne, som svensk politi beviseligt har gjort. Jeg er overbevist om, at man ikke skal helt til Grækenland for at finde systematisk manipulation af offentlige statistikker. Fremtiden vil vise om jeg får ret! Systemet har det i hvert fald med at forsvare sig selv på en måde der bringer mindelser om fordums regimer. Når blogs begynder at blive for store, så bliver de bekriget fra alle fronter: lige fra betalingskortfirmaer til internetudbydere, der trækker stikket, over til staten, der iværksætter propanganda-kampagner, og fagforbund, der erhverver og indoktrinerer 150.000 stasi-lignende ambassadører, der skal påtale og indrapportere system-fjendtlige ytringer på arbejdspladsen.

Her er et par eksempler på den svenske super-narrativ fra de sidste par dage: En liberal kronikør som Avellan på Sydsvenskan skal partout miskreditere Sverigedemokraterne ved at trække nazikortet: “Stöveltramp på en kant…. rashat” En Lina Norberg-Juuso, journalist, på Norrländska Socialdemokraten twitter om at 8,7 % vil stemme SD: “Ni som röstar- eller stödjer- SD. Vilka är ni? Jag får rysningar (kuldegysninger) – vad vill ni ha för land egentligen? Vem och vad duger för er- SD? Vem är människa nog för Sverige?” – hun misbruger igen og igen sin finske baggrund til at bygge stråmænd om at SD også vil det finske mindretal det ondt. En Robert Laul, sportreporter på Aftonbladet, går pludseligt amok på Twitter og blander sport og politik: “För mig är det helt ofattbart att det ens finns en invandringsdebatt när vi har Zlatan. Men SD kanske vill att vi ska spela utan honom i EM?” og tidligere fik Åkesson et skud for boven, da der på lægterne i Ukraine hørtes abelyde under en U21-fodboldkamp. Sådanne udfald synes hysteriske efter dansk målestok, nærmest apoplektiske, og der er efterhånden noget fremmed og eksotisk over disse sprudlende aggressive eksplosioner af ren galde og ret så perverterede og forvrængede paralleller til nazisme og Hitler og Breivik og KKK, osv. osv.

Sådan består super-narrativen, når et korps af aggressivt, frådende systembevarere falder over de få der tør udfordre systemet! I kan komme med nok så mange statistikker og økonomiske forklaringer om, at Sverige ikke kan bære indvandringsbyrden, at den ikke betaler sig og koster samfundet milliarder årligt og at der ikke vil være penge nok til Svenssons pension i fremtiden fordi de soldes op i ghettoerne lige nu, at kriminaliteten er historisk høj og har en sammenhæng med indvandringen, at overfaldsvoldtægter har et tydeligt mønster og kun kan opfattes som dybfølt had til svenskerne og svensk-hed, som enhver PK-svensker vil benægte eksistensen af, og at Sveriges fremtid ser aldeles dyster ud med den hastige udskiftning af befolkningen. I vil ikke blive hørt! Basta!

bowlaren

Posted: 6 juni 2012 - 17:37 - Svar

Tänk på alla dessa människor som har byggt upp landet Sverige, dessa vill Reinfeldt och regeringen smutskasta, dom borde ju hyllas.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Bergfast

Posted: 6 juni 2012 - 20:26 - Svar

Fantasi kring bilderna från 1953:

Vi hatar er, så det så!

– Jaha, det var ju tråkigt.

– Fattar ni inte vilka tröga dumskallar ni är? Vi hatar ju er!

– Jasså. Jaha.

– Era jävla idioter! Ska ni inte reagera någon gång? Ni sover ju! Ni är komplett odugliga idioter och kan lika gärna försvinna från jordens yta! Fattar ni inte att vi hatar er!

– Jodå. Ni sa just det.

– Ja, men ska ni inte bli arga på oss då, era tröga åsnor? Era bondlurkar! Era svinaktiga skitsvin!

– Nej, vi har inte tid med det. Vi bygger en väg här genom en by och har inte tid med något hat hit eller dit…..

– Ja, men era skitiga idiotbondlurkar, era fän, era odugliga åsnor, fattar ni inte vad vi säger? Era stinkande skitiga idiotsvin, vi hatar er!

– Jasså. Jaha. Men vi hatar inte er. Vi håller som sagt på att bygga en väg här genom byn. Vi sköter också om åkrar och ängar så vi blir vi lite smutsiga ibland, men det går att tvätta bort Vi har framför allt inte tid med något hat hit eller dit.

– Era förbannade, tröga och korkade idiotsvin! Tröga, sovande bonnläppar! Ni fattar ju ingenting!Vi är mycket mer intelligenta än vad ni är. Ni är idioter, så det så!

– Det kan så vara. Men vi har förstått vad ni vill säga till oss i alla fall……

……..

Bergfast

Posted: 6 juni 2012 - 21:43 - Svar

En fantasi kring olika folkgrupperingar och deras nationalstatsformationer, med deras olika utpräglade etniska profiler, språk och kulturella traditioner och seder:

1.a.

– Vi hatar er, så det så! (Och särskilt ni vita och nordeuropeiska folk!)

– Jaha, det var ju tråkigt.

– Fattar ni hur tröga och barbariska ni är era dumskallar! Vi hatar er!

– Jasså. Jaha.

– Era jävla idioter! Ni är komplett odugliga och kan lika gärna försvinna från jordens yta. Fattar ni inte att vi hatar er?

– Jodå. Ni sa just det.

– Ja, men ska ni inte bli arga då, era tröga åsnor? Era bondlurkar! Era svinaktiga skitsvin!

– Nej, vi har inte tid med det just nu. Vi bygger en väg här genom en by och har inte tid med något hat hit eller dit.

– Ja, men era skitiga idiotbondlurkar, era fän, era odugliga åsnor, fattar ni inte vad vi säger? Era stinkande skitiga idiotsvin, vi hatar er!

– Jasså. Jaha. Men vi hatar inte er. Vi håller som sagt på att bygga en väg här genom byn. Vi sköter också om åkrar och ängar så vi blir vi lite smutsiga ibland. Vi har framför allt inte tid med något hat hit eller dit.

– Era förbannade, tröga och korkade idiotsvin! Ni fattar ju ingenting!

– Det kan så vara. Men vi har förstått vad ni vill säga i alla fall……

1.b.
-Vet ni inte om, ni era dumma och korkade idioter, att ni inte äger era åkrar och ängar eller era vägar? Ni är slavar som slavar för andra ägare och makthavare?

-Jo, det vet vi.

-Ja, men ska ni inte slå ihjäl era ägare, då? Så att ni blir befriade?

-Nej, det vill vi inte.

-Varför inte det då? Kom igen nu! Lite hat mot era svinaktiga förtryckare och makthavare kan ni väl uppbåda i alla fall?

-Nej, vi vill inte det helt enkelt.

-Jo, men lyssna nu på oss. Vi hjälper er. Ni kan få köpa vapen av oss. Då kan ni skjuta ihjäl de vidriga förtryckarna!

-Vi känner oss inte förtryckta av några vidriga förtryckare.

-Men vad tusan! Är ni så korkade att ni inte ens fattar att ni är förtryckta, era idioter?

-Vi anser att vi inte är förtryckta helt enkelt……

2.

-Ni grevar och baroner och storgodsägare och övriga makthavare, ni skall ta er i akt.
-Jasså. Varför det?
-Era arbetare och slavar planerar uppror mot er.
-Jasså. Det har vi inte märkt.
-Jodå, det har långt gångna planer på att mörda er. Vi säger detta till er i förtroende endast för att vi vill varna er. Vi står på er sida och är era vänner mot de upproriska och fattiga kräken som verkligen tänker mörda er.
-Jasså. Men är det verkligen sant?
-Jadå. De hatar er av hjärtans lust och de håller just nu på att beväpna sig själva i smyg.
-Jasså. Det trodde vi inte.
-Jodå. Det är sant. De är verkligen arga och fulla av hat. Ni borde också beväpna er.
-Kanske ni har rätt. Vi borde kanske beväpna oss.
-Ja, det är det absolut klokaste att göra. Ni kan få köpa vapen av oss. Dessutom får man aldrig glömma att anfall oftast är bästa försvar, och att det gäller att statuera exempel så att respekten upprätthålls.
-Jaha, kanske det. Vad kostar vapnen?

3.

-Ni okultiverade patrask och imbecilla idioter, utan någon som helst kultur och histioria, ska ta er i akt.
-Jasså. Varför det?
-Jo, nu ni, så planerar era grevar, baroner och makthavare att förtrycka er riktigt rejält.
-Jasså. Varför det?
-Ja, de hatar er helt enkelt. De tål inte åsynen av er. Om ni är kloka så lyder ni våra råd och beväpnar er.
-Jasså. Ska det vara nödvändigt?
-Ja, det kan ni lita på.
-Jasså. Vad händer annars då?
-Ja annars kommer de att slå ihjäl er. Såg ni inte att en av de fattiga blev inburad och avlivad för en tid sedan.
-Ja, men han var ju kriminell.
-Nejdå. Han var alldeles oskyldig. Det var de vidriga förtyckarna som såg honom som sin fiende bara för att han var fattig och helt enkelt därför fängslade honom för att sedan avliva honom. Helt utan egentlig anledning. Han hade stulit lite grand enbart för att han var hungrig, och så hade han dödat enbart i självförsvar. Han var i praktiken oskyldig.
-Ja, men han ville ju inte arbeta som vi. Han ville supa och leva rövare och stjäla. Vi tyckte inte själva om honom.
-Men fattar ni trögt era idioter! Era patroner och makthavare kommer att avliva er!
-Jasså, det har vi inte märkt. Vi tror inte riktigt på det.

-Och förresten, är det inte ni som hatar oss egentligen? ………

-Jo,d et kan ni verkligen lita på, era förbannade obildbara idioter! Om ni bara var hälften så intelligenta som vi ändå! Ni är sovande och tröga som djur! Ni är barbarer och ni klarar ingenting utan vår hjälp och utan våra piskor och utan vår ledning! Vi är de enda ni har att ty er till, fattar ni inte det? Här, ta en sup era förbannade knasbollar och var som folk! Här, ta en till, och skit i kärringen och barnen! När skall ni vakna upp och befria er själva från era förtryckare som pålägger er ok och bojor helt i onödan? Om ni är lite intelligenta så lyssnar ni på oss och gör som vi säger! Annars är ni kompletta idioter! Om ni lyssnar på oss kan ni befria er själva genom att helt enkelt slå ihjäl era förtryckare. Då först blir ni fria. Fattar ni inte det? Vi är era kamrater begriper ni väl? Alla vi kamrater skall förena oss över hela jorden som just goda kamrater. Då blir vi lyckliga. Då har alla har lika värde för alla! Häng mé bara! Streta inte emot idiot! Då blir det bannor av det kan vi lova! Så det så!…..

-Jasså….

………

Slaveri är frihet….

Okunnighet är styrka…..

Krig är fred…..

………..

  Bergfast

  Posted: 7 juni 2012 - 10:53 - Svar

  Ps.

  -Vi glömde att säga att till er att ni inte bara ska ni skita i era kärringar och ungar, och inte låta er hunsas av dem, utan ni kan med gott samvete också skita i era föräldrar, era anor, era språk och era förfädrar! De tillhör det förgångna begriper ni väl, knasbollar! Ta nu som sagt en sup till, och var som folk! Era förfädrar tillhör inte moderniteten fattar ni väl era idioter! Försök att rycka upp er lite nu och fatta att vi lever på 2000-talet! Ska det vara så svårt att fatta? Ni kan ju inte gärna hylla barbarer? Nu för tiden är ni fria att välja precis vilka ni vill bli så lämna allt gammalt och hör se´n! Se här, ni kan köpa precis vilken stil och profil och stil som ni vill! Slit och släng och köp nytt bara! T.o.m. kan ni köpa den exakta uppsättningen gener som ni vill att era barn ska ha! Så glöm nu allt vad familjebildning heter! Glöm er släkt! Glöm er historia! Det är alltsammans endast onödig barlast och också påhitt!

  -Ja, men vi är liksom förbundna med våra språk, med våra vanor och i viss mån med våra traditioner. Våra föräldrar och våra förfädrar är en outplånlig del av oss och våra barn. Det varken vill vi eller kan vi förneka. Förnekar ni själva era familjer, era språk, era anor, era traditioner, era förfädrar, era sånger, era berättelser och er musik?

  -Javisst gör vi det. Dem skiter vi fullständigt i!

  -Jasså.

  Ds.

Leave a Comment