6
jun
Seneste opdatering: 6/6-12 kl. 1111
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det har ført til spredning af ‘främlingsfientlig, mörk och rasistisk propaganda’, meddeler SVT, og det er jo helt ekstremt og ude af proportion bare fordi man har boet et sted i 43 år. En god svensker skal ikke bare aflevere sit land, men også sin bolig og hen skal lade være med at brokke sig. Svenskar måste flytta ut till förmån för ensamkommande.

Terrorister med og uden medietække

Dommen mod de fire svenske JP-Politiken-terrorister fik ikke nogen fremtrædende dækning i Sverige, og den raslede hurtigere end lynet ned af mediernes nyhedssites. Breivik sagen, der har været i gang siden 16 april og ikke involverer andre svenskere end islamofobiforskeren og anarkisten Mattias Gardell, får derimod stadig fede typer hver eneste dag. Det er ingen overdrivelse at sige, at verdenspressen udenfor Sverige, har gjort mere ud af sagen. Det var så påfaldende, at Medievärlden har spurgt fem udgivere, hvad der foregår: Terrormål i medieskugga? De svarer lidt buh og bæh, men lad mig oversætte: “Sverige er nu mere propfyldt af voldparate, fanatiske muslimer end i 70’erne, hvor arabiske mordere hvilede ud her mellem slagene. Vi kan tids nok få politiske og menneskelige sorger, lad os dog nyde vores lånte idyl lidt endnu. Ingen kom til skade og i øvrigt skulle det jo bare gå ud over en nabo, der ikke har lidt anden skade end de millioner, sagen har kostet.” Mats Skogkär uddyber i Sydsvenskan svenske mediers prioritering af forskellige terrorister, der følger et velkendt mønster:

Rättegången har inte fått den uppmärksamhet den förtjänar, som svenske terrorismforskaren Magnus Ranstorp vid Försvarshögskolan påpekade igår. Det kunde ha blivit ett spektakulärt massmord, helt i nivå med Anders Behring Breiviks våldsorgie i Oslo och på Utøya. Att den danska rättegången kunnat genomföras under sådan relativ tystnad beror dels på konkurrensen från rättegången i Oslo mot Breivik, dels på att de dömda lyckligtvis aldrig kunde sätta sina planer i verket. Men skillnaden beror nog också på vilka de misstänkta var.

Breivik motsvarar för många debattörer idealbilden av terroristen. En del uttryckte öppet sin lättnad när den skyldige snabbt visade sig vara ”blond, blåögd och kristen” och därmed kunde sägas vara en del av majoritetssamhället. Dessutom visade han sig ideologiskt vara något av en fascistisk urtyp. De dömda i Danmark har rötter i bland annat Nordafrika och Mellanöstern, de är muslimer och dådet som planerades var religiöst motiverat. Fallet är med andra ord ett politiskt minfält…..Att förlägga hotet till höger är på så sätt mycket tryggare. Men den lyxen kan inte polisen unna sig.Obehagligt hot.

Tyskland: Fem indvandremord på fem dage

Orhan S’. mord på sin kone var det femte indvandrermord på fem dage. Den 2012/05/31 i Bonn: Kemal S. (26) blev af sin svoger Murat T. (21, navnet ændret), stukket ned og dødeligt såret for angiveligt at have tævet sin kone, søster til gerningsmanden. 2012/06/01 i Hannover: Vural T. (36) skyder S. Sunay (32) foran et diskotek. 2012/03/06 i Wiesbaden: Efter et mindre parkeringsuheld, kom fem mænd kom i klammeri, der eskalerede helt. Jernrør, knive og andre slagvåben blev brugt. Resultat, flere alvorligt sårede og en, der døde i løbet af natten på hospitalet, en 58-årig ​​tysk-libaneser.. 2012/06/02 Schwäbisch Gmünd: Hamdi B. (31) skærer halsen over på sin ex-kone Nejla (28). Fünf Morde an Immigranten innerhalb fünf Tage. (Snaphanens oversættelse)

Svendborg Landevej

5 juni 2012, klik. f. helskærm


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


paco rabanne

Posted: 6 juni 2012 - 10:36 - Svar

“Sverige er nu mere propfyldt af voldparate, fanatiske muslimer end i 70′erne, hvor arabiske mordere hvilede ud her mellem slagene. Vi kan tids nok få politiske og menneskelige sorger, lad os dog nyde vores lånte idyl lidt endnu. Ingen kom til skade og i øvrigt skulle det jo bare gå ud over en nabo.”

Satire på højt plan. 🙂

Info

Posted: 6 juni 2012 - 11:58 - Svar

SVERIGES NATIONALDAG 6/6 – INVANDRARNAS DAG

Först i sina nyhetssändningar den 6. juni förmedlar Sveriges riksradio det glada budskapet, att flera hundra ”nya svenskar” idag på nationaldagen firas i Malmö med särskilda ceremonier. Om jag slår över till min ”hemkanal”, radio Stockholm, får jag först av allt veta, att huvudstaden på grund av de nya svenskarnas mängd bjuder på inte bara en utan två gratis utlänningsfester.

”– För många är det här en stor dag och dom vill gärna ta med vänner och anhöriga till ceremonin. För Stockholm är det också en bra dag, vi är tacksamma för att dom valt att bo just här, säger Birgitta Asplund Hansen.”

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=513987 0

Redan igår startade Dagens Nyheter nationaldagsfirandet med en stor ”debattartikel” av den från Balkan tämligen nyss invandrade Jasenko Selimovic, folkpartist och statssekreterare på arbetsmarknadsdepartement: ”DET BEHÖVS EN NY SVENSKHET”.

Selimovic vill där lära oss gamla svenskar vad Sverige egentligen är, hur jag själv och andra svenskar är och framförallt hur vi i framtiden bör och skall vara. För att tillgodose statssekreterarens önskemål.

Varför dög vi inte förut? Varför dög inte min mor och far? Om jag själv inte lyder och följer statssekreterarens direktiv – vad händer då? Måste jag skära halsen av mig?

Denna s.k. Sveriges nationaldag är en helt ny företeelse och erhöll stegvis sin nuvarande status under åren 1983–2005 som en efterfrågad ersättning för den tidigare Svenska flaggans dag, vilken firats oavbrutet sedan 1916. Anledningen var närmast, att man inom Sjupartiet och den svenska journalistkåren allt mer började uppfatta dagen som alltför nationell och den svenska fanan som en nazistsymbol.

I skolsammanhang infördes till och med förbud mot kläder med blågula flaggor: ”Men nu säger Stålhagsskolan ifrån – tröjor med kränkande symboler är förbjudna.” – Se bild och artikel:

http://www.vimmerbytidning.se/article/articleview/5240/1/52/

Sveriges nationaldag är numera den dag, då afrikanska trumorkestrar intar friluftsmuseet Skansen i Stockholm och kurdiska och afghanska danstrupper får visa upp sig i diverse svenska småstäder.

Klicka på skärmdumpen:

http://petterssons.bloggsida.se/2011/06/02

Eventuellt håller EU-minister, demokratiminister och konsumentminister Birgitta Ohlsson återigen tal över sitt älsklingstema ”Avskaffa Sverige”:

http://photoimagine.wordpress.com/2010/02/06/avskaffa-sverige/
http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/birgitta-ohlsson-utsedd-ti ll-varldsledare-5955951-artikel.aspx

ELISABET HÖGLUND/AFTONBLADET 4/6 2012: AVSKAFFA NATIONALSÅNGEN!

TV-kändisen Elisabet Höglund tror sig vara djärv och originell, när hon den 4/6 i AB hånar Sveriges gamla historia och vill avskaffa Sveriges nationalsång, ”Du gamla, du fria”. Men många före henne har gjort detsamma efter 68-vänsterns tid.

Alltnog, ord som hon särskilt vänder sig mot i den 168 år gamla sångens första två verser (Dybecks ursprungliga) är: ”Du tronar på minnen från fornstora dar / då ärat ditt namn flög över jorden.” Ord som Höglund associerar till ”brutal kolonialism”, ”imperialism”, ”kolonialförtryck”. (Hon glömde nämna Breivik. Och Hitler.)

Höglund önskar sig en modern, svensk nationalsång – en sådan där t.ex. ord som Zlatan och Lorine Zineb Noka Talhaoui (Loreen) ingår. – Själv föreslår jag Alfvén/Ossian Nilssons ”Sveriges flagga” (1916): ”Flamma stolt mot dunkla skyar / likt en glimt av sommarens sol”:

http://www.youtube.com/watch?v=HCLPC3Bmzrc

SVENSKA FLAGGANS DAG I STOCKHOLM 1953

Här finns en liten film från det gamla firandet 1953 av Svenska flaggan, som på 50-talet inte var en skamtrasa utan kallad ”Sveriges frihetssymbol”:

http://www.youtube.com/watch?v=qt5cfYIq70I

Filmen kan vara värd att titta på innan den censureras av YouTube. Varningar: Svenska folkdräkter (från 07:20) förekommer liksom vanliga herrbyxor (däremot saknas könsneutrala och “demokratiska” blåjeans helt, både på herrar och damer).

Snart finns inte heller Sveriges nationaldag kvar. Snart är den svenska autogenociden fullbordad. Och snart är de som iscensatte densamma också borta och döda.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 6 juni 2012 - 12:18 - Svar

Om den selektiva svenska medietäckningen och skeva verklighetsbeskrivningen:

Det kan närmast beskrivas som ett avantgardistiskt Blitzkrieg i avsikt att bereda marken för en “folkresning”, d.v.s. ett anfallskrig från våra tillfälliga besökare och deras marxist-leninistiska anförare. I samma tidning (Sydsvenskan) finns denna avslöjande artikel som beskriver vad som sker:

http://www.sydsvenskan.se/opinion/huvudledare/med-sanningen-som-gissla n

Som artikeln visar börjar extremvänstern möta motstånd även inom medierna. Inte minst glädjande är DN-Kulturs uppryckning sista tiden och att flera av de skarpaste artiklarna har skrivits av socialdemokrater. Framför allt syftar jag på artiklarna av Olle Svenning, som riktar sig mot leninisten Åsa Linderborg på Aftonbladet. Se t.ex. denna:

http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/olle-svenning-linderborg-valj er-hellre-lenin

Leave a Comment