23
jun
Seneste opdatering: 12/9-14 kl. 1608
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se ogsÄ Tommy Robinson pÄ A Political Voice Box
 For the Facts

Hvad lÊrte svenske journalister sÄ af Breivik-sagen?

Sverige, der skrevet mange tusinde flere sider om den, end om de fire svenskere der netop er blevet dĂžmt for at ville myrde sĂ„ mange danske journalister som muligt. Sverige der allerede var prĂŠdestineret til at producere en Breivik type, pĂ„ grund af deres Europarekord i indvandring kombineret med en benhĂ„r shaming af dissens til denne politik: Absolut ingenting. Aviserne skriver nĂžjagtig det samme om sagen, som de gjorde i juli 2011. Derfor ordineres der mere af det samme, mere shaming, mere meningskontrol, mere topstyring af debatten, smallere konsensus, kort sagt: opskriften pĂ„ kommende svenske katastrofer, det bliver til massefabrikation af svenske fanatikere. BemĂŠrk at AB sammenligner Document.no – der har givet den fornemmeste dĂŠkning af retssagen af alle norske medier, og som skrives af professionelle – med den svenske blog Avpixlad. SĂ„ smĂ„lig og propagandistisk er Aftonbladet, at de ikke vil indrĂžmme, der findes hĂžjt kvalificeret kritik af det standpunkt, bladet selv har. Det er ogsĂ„ derfor at dusinvis af hĂžjt kvalificerede danske (og EuropĂŠiske) skribenter er fuldstĂŠndigt ukendte i Sverige. Kvaliteten skrĂŠmmer dem, det er for intellektuelt krĂŠvende at imĂždegĂ„ dem, bedre at lade som om, de ikke findes. Det fastholder svensk indvandringsdebat pĂ„ det kravleniveau, den var pĂ„ i Danmark i for tyve Ă„r siden. Der er nogle, der har en interesse i det.

Svenske medier er i disse dage lige sĂ„ skrĂŠkslagne som Politiken, for at Breivik skal blive kendt sindssyg. DE skal bruge en rask, tilregnelig ‘islamfob’ der er skabt af ‘racister’ som Hege Storhaug, Hans Rustad og Peder Jensen. De skal bruge ‘racister der hader’, ikke folk der prĂžver at fĂžre en samtale baseret pĂ„ virkeligheden. De har fĂ„et sĂ„ meget gratis, politisk medvind, at de ikke vil undvĂŠre Ă©n sekundmillimeter. Politiken har hele to artikler, hvori de gĂžr sig klogere pĂ„ Breiviks psyke end fire, ulykkeligvis uenige, men erfarene norske retspsykiatere. Denne leder og en kronik af Carsten Jensen. Det er politisk propaganda og intellektuel dovenskab. Jeg skal vel vare mig for at udtale mig om Breiviks mentale tilstand efter de mĂ„neder, der er gĂ„et, men det er smaglĂžst og uhĂŠderligt at Ăžnske sig noget af en dom, der ikke er faldet, fordi man skal bruge det politisk.

”Att hatretoriken kan leda till nya hatbrott bryr sig Sverigedemokraterna inte om”…..Dessa bĂ€rande idĂ©er, myten om ”islamiseringen” och myten om en ”politiskt korrekt” konspiration som hindrar ­invandringsdebatt Ă€r vida spridda i den högerextrema antimuslimska miljö som vuxit fram i Europa pĂ„ senare Ă„r. Miljön Ă€r spretig. DĂ€r ingĂ„r bloggare, som Breiviks store idol ”Fjordman” och den svenska rasistiska hemsidan Avpixlat, som Ă€r knuten till Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth. DĂ€r ingĂ„r partier som norska Fremskrittspartiet, dĂ€r Breivik tidigare var aktiv, och svenska Sverigedemokraterna. Och dĂ€r ingĂ„r stora mĂ€ngder aktivister, frĂ„n huliganerna i English Defence League till de som hĂ€rjar i tidningarnas kommentarsfĂ€lt.Breivik rörde sig hemtamt i denna miljö sedan lĂ„ng tid tillbaka och var en trogen kommentator pĂ„ Avpixlats norska motsvarighet ”Dokument”.

Det som fortfarande ligger framför oss Àr att göra upp med det politiska och moraliska ansvaret för det som hÀnt. MÄnga vill helst slippa den diskussionen. Det Àr begripligt: den Àr jobbig, den kommer ­nÀra. De idéer som nÀrde Breiviks hat finns nÀmligen spridda lÄngt utanför den krets av rasister och islamofober han sjÀlv tillhörde.Efter Breiviks rÀttegÄng Àr det politiska ansvaret kvar

»Vi elsker vort land«

Vi elsker vort land, Holger Drachmann,P. E. Lange-MĂŒller, (1080 p HD) Der er bĂ„lfest mange steder i byen, man ser flere her.

Sandslottene pÄ KvÊsthusbroen: KÞbenhavns tÄrne:

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
11 years ago

Doner nogle pund til Weston og hans nye parti! (Det har jeg selv lige gjort)

Det er penge givet godt ud.

British Freedom kan utvivlsomt bruge hver en Þre og intet batter mere herhjemme (og i resten af Europa), end nÄr anti-multikulturalisterne for alvor begynder at fÄ vind i sejlene i de store lande.

England er for mig at se en uendeligt strategisk vigtig slagmark for kampen imod det hjernedÞde/livsfarlige eksperiment vi er blevet pÄtvunget af magthaverne og British Freedom er de helt rigtige til at fÞre den. Og Weston er intet mindre end forrygende!

Doner, doner, doner,….!

morten olesen
morten olesen
11 years ago
Reply to  Prudentius

Du har helt ret – Weston skal fĂžre kampen i England, sammen med EDL. Hvis han ikke fĂ„r vind i sejlene, er England fortabt, og de blir smidt ud af EU – eller ogsĂ„ oplĂžses EU, nĂ„r de enkelte lande skal beskytte sig mod yderligere muslimsk indvandring.

Bergfast
Bergfast
11 years ago

Paul Weston: ”FRED” i Europa i 300 Ă„r, efter Wien 1683… Men vad ska man dĂ„ sĂ€ga om: – HundraĂ„rskriget mellan England och Frankrike 1337-1453. – Stockholms blodbad -1520 – Linköpings blodbad -1600 – TrettioĂ„riga kriget 1618–1648, mellan katoliker och protestanter. – Franska inbördeskriget 1789-1799. – Revolter/krig 1848-1849, Frankrike, Ungern m.fl. – Ryska inbördeskrig/revolter 1905, 1918. – 1:a VĂ€rldskriget 1914-1918. – 2:a VĂ€rldskriget 1939-1945. – ?? …… DĂ€rutöver har det vĂ€l stĂ€ndigt funnits inbördes ”intriger och stridigheter” inom de olika hoven i Europa. Allianser av olika slag, samt ”kungamord” i varierande omfattningar har vĂ€l mer eller mindre stĂ€ndigt pĂ„gĂ„tt om… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Bergfast

Der er tale om forholdet til islam, ikke om andre krige/borgerkrige/opstande i Europa.

Det er naturligvis interessant hvad Paul Weston ikke nÊvner, men her forsÞges, som jeg hÞrer det, forholdet islam-Europa beskrevet i kort form. Er der faktuelle fejl, ensidighed, fortolkningsproblemer, eller andet der absolut mÄ rettes i en sÄdan prÊsentation, da nÊvn venligst fejlene, beskriv hvordan du ville gÞre det bedre, eller se og hÞr det igen.

Tak.

Bergfast
Bergfast
11 years ago
Reply to  Peter Buch

Jag förstod att Paul Weston menade att vĂ€stvĂ€rlden inte hade varit i krig med ”islam” pĂ„ 300 Ă„r. Men det han sa var: ”Vi har haft ”fred” i vĂ€st i 300 Ă„r”
.. Dessutom
. Det som ”globalisterna” vĂ€l önskar sig i sin ”kamp mot den globala uppvĂ€rmningen”, enligt Monckton, (=”MOCK-TOWN” = Lurendrejeri-staden?), och sitt tillsĂ€ttande av ett 1000-hövdat ”byrĂ„krat-rĂ„d”, som skall ”kontrollera” VÄSTLÄNDERNAS ”industriutslĂ€pp” och AVKRÄVA AVGIFTER frĂ„n just endast vĂ€stnationers ”nedsmutsning av atmosfĂ€ren”, Ă€r vĂ€l, i slutĂ€nden, att just VÄSTVÄRLDENS LÄNDER skall bli lite mer ”muslimska”, dvs., att de just skall UNDERORDNA sig lite mer? Islam = underordning. Kanske mĂ„nga… Read more »

Bergfast
Bergfast
11 years ago
Reply to  Bergfast

Ps.

Att ”Den globala uppvĂ€rmningen”, (om den över huvud taget finns), skulle bero pĂ„ mĂ€nniskor, tror jag alltsĂ„ Ă€r en ”myt”. Den ”myten” har drivits fram och gjorts till ett ”verktyg” för just ”globalisters” önskningar om ”VĂ€rldsregering”, som I SIN TUR har kunnat MOTIVERA den förda INVANDRINGSPOLITIKEN till vĂ€stlĂ€nder.

DÄRFÖR tror jag inte att det ENBART Ă€r islam och (troende) muslimer Ă€r ”skyldiga” till att vilja ”invadera” de vĂ€sterlĂ€ndska, frĂ€mst kanske de europeiska, nationerna.

Det finns mĂ„nga fler ”skyldiga aktörer” till den saken, som man kan se och lĂ€sa om.

Ds.

Steinadler
Steinadler
11 years ago
Reply to  Bergfast

Jeg har postet et forsĂžksvist svar til din kommentar 24 Juni 2012 – 16:31 like her nedenfor.

Steinadler
Steinadler
11 years ago
Reply to  Bergfast

Var det konflikten ifht islam Weston Ăžnsket Ă„ fokusere pĂ„ sĂ„ har det jo strengt tatt vĂŠrt “fred” adskillig lenger. Men det er ganske vanlig, har jeg inntrykk av, Ă„ henvise til “freden i Westfalen” som utgangspunkt for en periode med relativt fredeligere forhold i Europa, en periode som munner ut i et 1800-tall med fĂ„ store konflikter pĂ„ sentral-europeiske territorium. SĂ„ kan man diskutere hvilken rolle fredsavtalene i Westfalen her kan ha spilt. Poenget er vel at det oppstod en relativ orden som ogsĂ„ bidro til at det ble mulig Ă„ bygge opp det moderne Europa som vokste frem… Read more »

Bergfast
Bergfast
11 years ago
Reply to  Steinadler

Steinadler sĂ€ger:
.” Det er USA som skal vĂŠre Europas forbilde og de europeiske folkene skal oppgi alt etnisk-nasjonalt sĂŠrpreg de mĂ„tte ha igjen. En prosess som forsĂ„vidt synes Ă„ gĂ„ sin gang. “Amerikanisering” betyr strengt tatt utsletting av enhver etnisk-nasjonal fremherskende kultur.” HĂ„ller med hĂ€r. Samtidigt har befolkningarna, och deras representanter, villigt och mer eller mindre frivilligt alldeles sjĂ€lva lĂ„tit sig ”förblindas”, ”bortkollras” och ”förföras” av ”framtidslandet” America, med hjĂ€lp av diverse lockande och pockande knep och knĂ„p
? ”Ge folk vad folk vill ha”
? (”UnderhĂ„llning, sex, rock-and-roll, spel, alkohol och droger”, dvs. ”frihet”
.?) Steinadler sĂ€ger:
.” Freden i Westfalen var antagelig… Read more »

Menig 442
Menig 442
11 years ago
Steinadler
Steinadler
11 years ago

SĂžker man hos Wikipedia finner man fĂžlgende om “journalisten” som har skrevet det svinske skriftstykke om Breiviksaken som det siteres fra i det ovenstĂ„ende: Anders Lindberg, född 10 januari 1972 i VĂ€stra Frölunda, Ă€r en svensk journalist och ledarskribent pĂ„ Aftonbladet. Lindberg har tidigare arbetat pĂ„ socialdemokraternas partistyrelse och pĂ„ Utrikesdepartementet som politisk sakkunnig till utrikesminister Laila Freivalds och pĂ„ Socialdemokratiska riksdagsgruppen, bland annat som politisk sekreterare till riksdagsgruppens ordförande. Lindberg har ocksĂ„ varit ledamot av kommunfullmĂ€ktige, kommunstyrelsen och suttit som andre vice ordförande i Kultur- och FritidsnĂ€mnden i Haninge kommun. Mellan Ă„ren 2003-2005 var Anders Lindberg ordförande för Ecosy.… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x