27
jun
Seneste opdatering: 27/6-12 kl. 2340
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Interviewet med Udo Ulfkotte er ikke opmuntrende læsning. Et lille lys i mørket er de personlige forhold, EU pamperne i Bryssel lever under:

People will not wake up until the usual care systems break down. As long as there is still total care financed by debt, the majority will not wake up. I can understand that. No one is responsible for himself anymore. But I look at all this optimistically. Previously, I thought that sometime there would be a takeover by the Muslims. I was wrong. When the euro collapses, the social service system for immigrants will fall apart. Then the old ethnic, religious, national and other prejudices will burst out so vividly that each population group will think first and foremost of itself. The optimistic assumption is that then many Muslims will go home of their own accord.

Ulfkotte: Yes, the UN has already assessed this status for many European conurbations. This is not only a German phenomenon. In Brussels, the capital of the European Union, where more than a third of the population is Muslim and more than half of the pupils in the schools come from eastern countries, Islam is not allowed to be criticized. An Islamic ghetto stands all around the European (EU) District. It’s interesting that the European parliament is the only one in the world which has to operate a police station, where the delegates and their colleagues can report assaults against them. Of course, they have to go through the ghettos and are more and more frequently robbed. There are two possibilities: to build walls around the district or to clean it up. Things cannot go on like this for long. And this is not exclusive to Brussels. On the Power of Immigrants and the Upcoming Revolts (German newspaper Die Welt compares Eurozone crisis with 1930s slump that ushered in Hitler.)

Ingen lavere?

Hvis der var valg i dag ville Socialdemokraterne blot få opbakning fra 15,9 procent af vælgerne, hvilket er den laveste tilslutning nogensinde for statsminister Helle Thorning-Schmidts parti. SF ville gå tilbage til 5,4 procent.Hvis vælgerne blev sendt til stemmeurnerne i dag vil Socialdemokraterne få 28 mandater mod 44 ved valget. SF vil mønstre ni mandater mod de 16, som partiet satte sig på ved valget sidste år.Historisk øretæve til Thorning

S: 16,3% (minus 8,5%) og 29 mandater (minus 15)
SF: 5,8% (minus 3,4%) og 10 mandater (minus 6)
R: 8,3% (minus 1,2%) og 15 mandater (minus 2)
Enhl: 13,6% (plus 6,9%) og 24 mandater (plus 12)

Ialt: 44,0% (minus 6,2%) og 78 mandater (minus 11)

V: 33,6% (plus 6,9%) og 59 mandater (plus 12)
K: 4,5% (minus 0,4%) og 8 mandater (uændret)
LA: 4,1% (minus 0,9%) og 7 mandater (minus 2)
DF: 12,8% (plus 0,5%) og 23 mandater (plus 1)

Ialt: 55,0% (plus 6,1%) og 97 mandater (plus 11) “Reformflertal” (V-K-LA-R): 50,5% (plus 4,4%) og 89 mandater (plus 8) Det politiske indeks fra den 27. juni 2012, Enhedslisten er nu større end Dansk Folkeparti

Kommunalpampar i Grums försöker tysta kritik

Av Kjell Håkansson

Synen på yttrandefrihet och kritiskt tänkande har genomgått stora förändringar i Sverige under de senaste åren. Att det inte har märkts så tydligt beror på att förändringarna har kommit långsamt och gradvis. Att tänka kritiskt (tidigare något av ett honnörsord inom vänstern) i frågor som rör den svenska invandringspolitiken kan leda till avskedande och att dissidenten stämplas som rasist.

Ett av de senaste verktygen i detta åsiktsförtryck är den svenska personuppgiftslagen (PUL). Bland annat försöker man från myndigheterna och pressens sida förbjuda websiten Migileaks med hjälp av PUL, för att man där publicerar domar i oredigerat skick. Domar som alltså är offentliga uppgifter och kan begäras ut av vem som helst från domstolen och som dessutom vidaredistribueras via andra kanaler, tex. Infotorg Juridik. Nu försöker dessutom kommunalpamparna Annika Lomarker (kommunchef) och Torbjörn Bood (kommunstyrelsen socialdemokratiska ordförande) i Grums kommun i Värmland använda sig av PUL för att tysta kritik mot deras maktutövning.

I Grums kommun i Värmland har man börjat avhysa svenska hyresgäster för att ge plats åt så kallade ”ensamkommande”. Detta har naturligtvis väckt starka reaktioner, som i vanlig ordning stämplats som rasistiska. Nu har satiriska löpsedlar satts upp i området. Dessa har därefter fotograferats och lagts ut på Victoria Wärmlers hemsida. Hon har nu mottagit ett e-mail från kommunen med följande innehåll:

”Hej Victoria,
Publicering på Internet av bilder på Annika Lomarker och Torbjörn Bood i kränkande sammanhang strider mot PUL. Jag ber dig ta bort dessa snarast.
Med vänlig hälsning,
Helena Bergström

Informationsansvarig,
Grums kommun
0555-421 41
www.grums.se”

Att det skulle strida mot PUL att fotografera affischer som innehåller bilder av kommunalpampar med satiriska rubriker är naturligtvis trams. Makthavares namn och bild är inte sekretessbelagda eller känsliga uppgifter. Fotografier på Annika Lomarker och Torbjörn Bood finns för övrigt på kommunens egen hemsida. Att på detta sätt försöka skrämma en samhällskritiker till tystnad utgör ett mycket grovt maktmissbruk.

En av de avhysta svenskarna har bott i sin bostad i mer än 40 år. Ungefär lika gammal är Fria Proteaterns ”Det var jag som byggde landet”. Här i en inspelning från 2010.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Info

Posted: 27 juni 2012 - 08:14 - Svar

GRUMS OCH SVERIGES RADIO

Via Victoria Wärmlers blogg följer jag naturligtvis de märkliga turerna kring avhysningen av etniska svenskar i Grums. Det förvånar mig litet, att namninsamlingen mot tvångsförflyttningen

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6698#.T-qfn44srKo

ännu inte samlat fler underskrifter. Ännu mer förvånar det mig, att Sveriges riksradio inte med ett ord belyst saken. Idag, till exempel, ägnar man i stället ett långt inslag i P1 Morgon åt att hela världen just nu inte tänker på annat än Sveriges hårdhet mot flyktingar från Kina.

Stämmer det, norska och danska läsare av Snaphanens blogg? Går ni just nu och funderar över varför en mängd personer från Xinjiang på andra sidan jordklotet, som naturligtvis befinner sig just i Sverige, inte utan vidare får permanent uppehållstillstånd där? Är svenskarna världens hårdaste människor?

Nej, händelserna i Grums är av föga intresse för Sveriges riksradio. Vad bjuder man på i stället?

Får jag ge Snaphanens läsare ett litet ett litet smakprov på nivån hos programutbudet i Sveriges riksradio:

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3940&artikel=461 2399&grupp=15049

Här något om prinsessan Victoria:

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3940&grupp=13491 &artikel=5093625

Musikprogram:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3940&artikel=51567 43

Mike Ohlson

Posted: 27 juni 2012 - 09:33 - Svar

Jag håller med om att det inte är någon fart på namninsamlingen, det borde vara flera, det handlar ju trots allt inte om partipolitik, utan om att invånarna i Grums drabbats av odemokratiska beslut. Inte ens de invandrare som förflyttas ville flytta, de trivdes i Slottsbron där de var, men nu har kommun beslutat, för det genererar mer pengar till deras bostadsbolag från migrationsverket att bete sig så. Kommunstyrelsens Lomarker är VD i bostadsbolaget också, så det är till att sitta på en post där man kan gynna sig själv.

steen

Posted: 27 juni 2012 - 11:31 - Svar

“Upptäck din revolutionära prostata i röven” – ja, hvad skal man sige til SR ? Jeg kan ikke svinge mig op til noget lige nu.

Forleden så jeg historien om Anja Pärsson, der ‘var så modig og sprang ud som homoseksuel’. Herregud, bortset fra de arabiske områder af Sverige, er homo det mindst kontroversielle, man kan være i Sverige. Det var ukontroversielt i Danmark i mine forældres tid. Bliver de aldrig trætte af sig selv?

Jeg er stået af svenske medier, radio og TV. Aviserne er propfyldt med ligegyldig opinion, jeg heller ikke gider læse. Den smule, der er værd at læse, får jeg tilsendt af venligtsindede mennesker. Tak og lov for blogs, især i Sverige,.

Bjovulf

Posted: 27 juni 2012 - 11:36 - Svar

Så trækker det for alvor op til ballade i Tyskland 😀

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1782490.ece


Tysk domstol stempler omskæring som vold

Omskæring af drenge af religiøse årsager må betragtes som vold. Børnene har ret til at sige fra, mener domstol

20:10, 26. jun 2012 | Ritzau /Nyheder

Hvis unge drenge i Tyskland bliver omskåret af religiøse årsager, er der tale om et problematisk indgreb, som må betragtes som en form for vold [!!!], der juridisk bør sidestilles med grov legemsbeskadigelse. [!!!]

Det mener en domstol i den tyske by Köln i en opsigtvækkende dom, som fjerner en lovgivningsmæssig gråzone for læger.

Domstolen mener, at “barnets kropslige fundamentale rettigheder er vægtigere end forældrenes fundamentale rettigheder”. [!!!!!]

…..

    JensH

    Posted: 27 juni 2012 - 13:16 - Svar

    Det trækker jo kun op til ballade, såfremt de Tyske myndigheder rent faktisk har i sinde rent faktisk at håndhæve dette forbud mod omskæring. Og jeg tvivler på de ‘finder det beværet værd’…….

Jernhesten

Posted: 27 juni 2012 - 14:17 - Svar

Jeg er meget enig med Udo Ulfkotte.

Når alle andre rationelle argumenter imod den samfundsnedbrydende indvandring har vist sig at pralle af på den indfødte befolkning, så er et totalt økonomisk sammenbrud, ikke noget vi skal frygte men tværtimod længes efter!

Erling

Posted: 27 juni 2012 - 16:26 - Svar

Endnu en vantro prostitueret får Allah’s retfærdighed at føle midt på Tahrir-pladsen.

natashajsmith.wordpress.com/2012/06/26/please-god-please-make-it-stop

Nu med 800 kommentarer. Hun var i Cairo for at lave en dokumentar om undertrykkelsen af kvinder i Ægypten.

Magnus A

Posted: 13 juli 2012 - 11:22 - Svar

En sak i Håkansons text: “Domar som alltså är offentliga uppgifter och kan begäras ut av vem som helst från domstolen och som dessutom vidaredistribueras via andra kanaler, tex. Infotorg Juridik.”
.
En snabbkoll visar att Avpixlats Migileaks anger namn i samtliga fall de nämner, medan som Infotorg Juridik utelämnar dessa i samtliga fall de nämner. PUL har ju endast med personuppgifter att göra, och Håkanssons (och förmodligen generellt Avpixlats-fans) försök att avfärda att Migileaks gör sig skyldiga till ett PUL-brott då även Infotorg Juridik gör samma sak är alltså misslyckat.
.
(Meta: Besvaras oftast med personangrepp när jag bemöter felaktiga påståenden av SD-sympatisörer i gränslandet till högerextremism, så därför inte särskilt trevligt att skriva detta. Men därför inte heller mindre viktigt att bemöta denna typ av propagandalögner.)

freja jensen

Posted: 8 december 2014 - 11:28 - Svar

iam a danisher so: tag jer sammen fuckheads

Leave a Comment