1
jul
Seneste opdatering: 2/7-12 kl. 2215
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fotografen var med som vedhÊng, men derfor opstod der alligevel muligheder, hvor pegefingeren kunne aktivere kameraets udlÞser. Alle fotos © Snaphanen.dk, 30.06.2012. Kan anvendes efter aftale. (Klik fotos f. helskÊrm.)

Man ser, de nederste to er Vilks som Lucien Freud og Anders Zorn. PĂ„ foto 7 hedder det “find hunden.” Vi kunne ikke finde den, men den var der. Vilks kan deltage i udstillinger i Sverige, hvor de pĂ„ forhĂ„nd betinger sig, at der ikke er nogen Rondellhunde pĂ„ billederne. Billede 8 er en grafisk gengivelse fra videoen, man kunne kalde ‘uddrivelsen fra Karlstad Universitet ved hjĂŠlp af hĂžnseĂŠg, Allahu Akhbar og rigeligt med skrig og hyl.’

Jeg benyttede lejligheden til at supplere min udmĂŠrkede kunstsamling med Vilks’ danske tegning. Den ligner lidt den jeg med noget tungt hjerte bortauktionerede for nogle mĂ„neder siden, men den er ikke den helt samme. Her har profeten f.eks. stoppet en dĂ„se halvliters Elephant-Ăžl i lommen. Det mĂ„ man ikke udfĂžre fra Carlsberg. Bryggerier er toldfrit omrĂ„de.

Grundtanken er den samme: Den noget gelasne H.C.Andersen hilser pĂ„ Profeten med stort ‘P’ – (jeg staver ham jo altid med lille ‘p’, fordi der er sĂ„ uendelig mange profeter) efter et studiebesĂžg pĂ„ Carlberg. Det er der mange svenskere, der har prĂžvet, og man ser pĂ„ Profetens Ăžjne, at han har det lige som en svensker, der har drukket sig gennem tappehallerne og bryggeriets museum og kantine. Hans fortinnede Ăžjne ĂŠnser ikke Andersen, der sikkert gĂ„r direkte hjem til Nyhavn 67 ad Rahbeks AllĂ© og Vesterbrogade og grĂŠder og skriver dagbog. Den jomfruelige Andersen kunne ikke rigtig tĂ„le alkohol, og han brĂžd sig heller ikke om at blive ignoreret. En smule har de to til fĂŠlles.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Hvad nu med Arx og Nimis (pĂ„ foto), tĂŠnkte jeg, og han fĂ„r vel heller ikke passet sin fodboldtrĂŠning? Jeg har besĂžgt huset ved Högan to gange, og blandt andet taget billederne her. […]

trackback

[…] i KĂžbenhavn, Sabatina James i KĂžbenhavn , Mark Steyn i KĂžbenhavn, Wafa Sultan i KĂžbenhavn, Lars Vilks  og frihedskĂŠmperne Peter P. Rohde,  Gunnar Dyrberg og JĂžrgen Kieler, som er dem jeg kendte – […]

Jern Henrik
Jern Henrik
11 years ago

Hvor er Lars Vilks dog en intelligent og sympatisk mand…

JensH
JensH
11 years ago

De er rablende gale hinsidan: “Stor ökning av asylsökande Stockholm. Under första halvĂ„ret i Ă„r ökade antalet asylsökande med 30 procent, jĂ€mfört med samma period i fjol, visar nya siffror frĂ„n Migrationsverket. Hittills i Ă„r har det kommit 16 335 asylsökande till Sverige jĂ€mfört med 12 595 under samma period i fjol. 1 467 av dem Ă€r ensamkommande barn och och ungdomar, en ökning med 52 procent frĂ„n förra Ă„ret. En majoritet av barnen kommer frĂ„n Afghanistan eller Somalia.” http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article15063495.ab Men omvendt er “Svenskerne” siden Ă„r 2000 blevet meget mere “positivare till invandrare”, (mon ikke det er et udtryk for… Read more »

Anonymous
Anonymous
11 years ago

Er dette endnu et udtryk for den ĂŠndrede demografi i Sverige siden 2000:

“Svenskarna positivare till invandrare

Allt fler tycker att Sverige tagit emot lagom eller för lite invandrare
och de flesta placerar Sverigedemokraterna allra lÀngst till höger i
politiken. Det visar en Sifo-undersöking som Rapport tagit del av.

2000 tyckte 54 procent att Sverige tagit emot invandrare i alltför stor
utstrĂ€ckning, 2004 ansĂ„g 55 procentdet men nu 2012 Ă€r det bara 45 procent.”

http://www.svt.se/svttext/web/pages/107.html
http://www.svt.se/svttext/web/pages/108.html

bowlaren
11 years ago

LÀs det hÀr inlÀgget, det fÄr en att fundera, och det kÀnns rÀtt.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2012/07/02/man-ska-kanna-att-ens-land-star-bakom-en/

Peer Pedersen
Peer Pedersen
11 years ago

Underbar bild du fick dĂ€r Steen, jag fĂ€ster mig dessutom pĂ„ naturens kĂ€mpe, elefanten dĂ€r kastar ett vaksamt öga pĂ„ (p)rofeten dĂ€r jo representerar en tro vart djur inte tillĂ€ggs förmĂ„gan att inneha en “sjĂ€l” och dĂ„ behandlas dĂ€refter.

Roland Ch Johansson
11 years ago

Vem/vilka/vad Àr Julia Caesar? Och vad har signaturen för relation med Lars Vilks? Och har den ungefÀr samma Äsikter som Lars Vilks?

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x