2
jul
Seneste opdatering: 5/7-12 kl. 0001
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hvis du ser en yngre mand gå med raske skridt fra kirke til kirke i københavnsområdet i løbet af i dag, er det ikke Manu Sareen, landets kirke- og ligestillingsminister. For ham er kirker, hvad legepladser er for barnløse voksne: en lokalitet de ikke kender betydningen af.

Derfor er det naturligvis også ligegyldigt, hvem præsterne vier i folkekirken, eftersom Bibelen alene er en bog på linje med alle andre bøger, herunder ministerens egne (som man heller ikke skal tage for pålydende); og dem, der gør, er mørkemænd fra Jylland. De 17 – sytten! – kirker i København, som er ligestillet til lukning, kunne lige så godt være swingerklubber, aktivitetshuse eller kældermoskeer, det gør ingen forskel for ministeren. Ifølge den radikale verdenslogik skal vi alle være her lige meget, ligesom verden skal komme lige så meget til os, som vi til den, amen. Vi er lissom én stor, rummelig familie. Det må kirken da kunne forstå.

Næ, det er ikke Manu Sareen, du vil møde på Valby Bakke, Sønder Boulevard, Gothersgade eller Utterslev Torv i dag. Det er sandsynligvis den fodrejsende performancekunstner Uwe Max Jensen, der tidligere har gjort sig bemærket med sin H.C. Andersenske vandring fra Parken til Arken, men som i dag markerer den snarlige lukning af de københavnske kirker med en performance, som kunstneren kalder Korsstationer.Mikael Jalving: Ved en korsvej. 29-06-2012 / Kunst, kirkelukninger, korsstationer, København.

Jimmie Åkesson: Ett delat land

JImmie Åkessons tale i Almedalen på Gotland. I sossetabloiden Aftonbladet, der er ejet af nordmænd, og er Nordens mest udbredte og indflydelsesrige møgspreder, kommenterer de: Något folkhem fanns nu aldrig i verkligheten. Der må være noget, jeg har overset i fem årtier.AB er den værste forsamling af intellektuelt prostituerede, der er set på disse breddegrader siden WW 2. Åkesson kan ikke sige det, men det kan jeg.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Info

Posted: 2 juli 2012 - 23:22 - Svar

PETTER LARSSON: INGET FOLKHEM

Inget folkhem fanns eller har någonsin funnits skriver du, unge herr Petter Larsson i AB. Nå, blir du mera upplyst, om man formulerar saken så här:

• Det fanns 0 utanförskapsområden före 1970-talet, inte 157 som 2004.

• Såväl företeelsen som själva ordet ”gängvåldtäkt” var okända.

• Inga gamla hyresgäster avhystes från sina gamla boenden för att bereda plats åt ”ensamkommande” unga män från Somalia och Afghanistan.

• Det fanns betyg i uppförande och ordning; ord som ”hora”, ”svennehora” var totalt okända i alla elevers språkbruk. Att ”ta studenten” innebar att man avlade en formell studentexamen (efter en föregående formell realexamen) – inte bara att man slutade skolan och vrålade från ett till svindyr kostnad hyrt lastbilsflak.

• Säväl cykel- som bilstölder var okända. Att lämna hemmet utan att låsa ytterdörren innebar ingen fara. Alla, även kvinnor, kunde trygga vistas ute var som helst efter mörkrets inbrott.

• Det fanns många ord, som du inte ens har hört talas om. T.ex. ord som ”tillit”, ”folkgemenskap”, ”grannsolidaritet”, “husmor”.

Petter Larsson, fortsätter du att hävda, att tiden före 1970-talet var ett monstruöst, fascistiskt helvete, som bara fan själv – dvs. Jimmie Åkesson – vill ha tillbaka? Eller vill du ha ett tusen detaljer till förklarade för dig?

GottesWerk

Posted: 3 juli 2012 - 00:26 - Svar

Bemærk at baren valgte at lukke i protest mod SD og deres intolerance.

GottesWerk

Posted: 3 juli 2012 - 02:23 - Svar

Menig 442

Posted: 3 juli 2012 - 21:10 - Svar

Efter at have set Svt1 All Sång (Fællessang på Skansen) så indikerer sammensætningen af publikum, at Sverige er et delt land. Ingen af mangfoldighedens dejlige indvandrer synes at være med til fællessang.
Hver gang jeg hører lovprisningen af mangfoldighed og kulturberigelse får jeg brækfornemmelser.

Ole Burde

Posted: 3 juli 2012 - 21:50 - Svar

Det er sørgeligt at den politiske korrektheds forurening af begreberne ” mangfoldighed” og “” kulturberigelse” er blevet så grim . at man næsten skal tvinge sig selv til at huske , at disse same begreber engang havde en alternativ positiv mening . En gang for lang laaang laaaang tid siden var det faktisk muligt at blive kulturberiget af andre , RIGE kulturer… kulturerer som havde opfundet , produceret , skabt et eller andet værdifuldt , som resten af den kultiverede verden efter en del banden og svovlen blev nødt til at indrømme værdien eller overlegnheden af . Kulturerenes evolution sker ofte rykvist et bestemt sted i verden , pludselig er der opstået samlebåndsproduktion , rockmusik, turisme, parlamentarisk demokrati eller cowboybukser et eller andt sted ( hvor de som regel taler engelsk) og kort efter har det spredt sig i hele den europæiske kultur kreds fordi det for et flertal af individderene representerer et fremskridet i forhold til den forrrige tilstand…
Det er denne naturligt positive mekanisme som er kørt totalt af sporet ved brug af NYSPROGSLOGIK : en berigelse er nu noget man kun kan få fra nogen eller noget som repræsenterer et LAVERE trin på den historiskt- kulturelle evolutionsskala . Måske er det heldigt at der ikke er nogen neandertalere tilbage …Ellers var det måske endt med at døvesprog havde erstattet det talte ord

Leave a Comment