22
jul
Seneste opdatering: 23/7-12 kl. 1559
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Mark Steyn introducerer Også dette indlæg handler som nedenstående i høj grad om medierne, fra minut 20:00. ICLA: Brussels 2012 Conference

Mere end hver anden voldtægtsdømt indvandrer eller efterkommer

Skriver BT idag. “Det er vildt bekymrende. Send dem på kursus”, siger SF. “Lær hvordan i skal opføre jer, piger,” siger seniorforsker Karin Helweg-Larsen, medlem af Enhedslisten, Danmarks feministiske parti, med et trans og queer udvalg. Send SF og seniorforskerne fra Enhedslisten på kursus ude i virkeligheden, siger jeg. Det er en temmeligt usselt over for ofrene og en forskningsmæssig falliterklæring, at Karin Helweg-Larsen er ude og relativisere den næstalvorligste forbrydelse vi har, blot fordi den kolliderer med hendes livslange, politiske ideologi. Vil hun være læge og forsker eller politiker, når hun nu ikke magter begge dele samtidigt? Knap ti procent af befolkningen begår over halvdelen af voldtægterne. Er der en matematiker til stede, der regner overrepræsentationsprocenten ud? ?

Mere end halvdelen af dem, som blev dømt for voldtægt i 2010 var indvandrer eller efterkommere af indvandrere. Irakere, iranere, tyrkere og somaliere er voldsomt overrepræsenteret i voldtægtsdomme i Danmark. Mere end hver anden gang dommere i 2010 fandt gerningsmænd skyldige i voldtægt, var den skyldige indvandrer eller efterkommer af udlændinge, viser de officielle tal fra Danmarks Statistik. Helt præcis blev 32 med dansk baggrund i 2010 dømt for voldtægt mod 27 indvandrere og 7 efterkommere af indvandrere, ialt 34. Tager man voldtægtsdommene over de sidste syv år er mere end én ud af tre dømte for voldtægt enten indvandrer eller efterkommer – helt præcist har 156 af de 450 voldtægtsdømte siden 2004 indvandrerbaggrund. Da indvandrere og efterkommere kun udgør knap ti procent af den danske befolkning – er der altså mere end tre gange så mange med udenlandsk baggrund, der bliver dømt for voldtægt i forhold til danskere.Hveranden voldtægtsdømt er udlænding


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 22 juli 2012 - 17:44 - Svar

Surprise, surprise …

Hveranden voldtægtsdømt er udlænding

http://www.bt.dk/danmark/hveranden-voldtaegtsdoemt-er-udlaending

Søndag den 22. juli 2012, 15:24
Irakere, iranere, tyrkere og somaliere er voldsomt overrepræsenteret i voldtægtsdomme i Danmark.

Mere end hver anden gang dommere i 2010 fandt gerningsmænd skyldige i voldtægt, var den skyldige indvandrer eller efterkommer af udlændinge, viser de officielle tal fra Danmarks Statistik.Helt præcis blev 32 med dansk baggrund i 2010 dømt for voldtægt mod 27 indvandrere og 7 efterkommere af indvandrere, ialt 34.

Chokeret

Da indvandrere og efterkommere kun udgør knap ti procent af den danske befolkning – er der altså mere end tre gange så mange med udenlandsk baggrund, der bliver dømt for voldtægt i forhold til danskere. Det chokerer [!!!] formanden for Folketingets retsudvalg, SFs Karina Lorentzen.

  Bjovulf

  Posted: 22 juli 2012 - 18:04 - Svar

  Det ville være langt mere korrekt at skrive, at hver anden voldtægtsdømt (“tilfældigvis”) kommer fra
  eller har rødder i et muslimsk land / eller i muslimsk æres- og klankultur ( fra den mørkeste middelalder ) –
  eller er muslim ( med 99% sandsynlighed ).

  ————————————————————————————————————-

  Tjah, og hvad kan årsagen mon så være … ? 😉

  Skulle “man” måske efterhånden så småt begynde at overveje det rationelle og hensigtsmæssige i at tillade indvandring og ukritisk give asyl, opholdstilladelser og endog statsborgerskaber til folk fra eller med baggrund i muslimske lande, når de nu så åbenlyst alt for ofte er totalt uintegrerbare og gang på gang pisser på vores love og kun udviser dyb foragt sociale normer og kulturelle værdier?

  Ja, hvis “man” nu var en ANSVARLIG politiker med indsigt, sund fornuft, principper og fremsynethed med den danske befolknings ve og vel på sinde som første prioritet måske – og ikke bare endnu en naiv PK-vatnisse med alle de “rigtige” meninger, med sit på det tørre og med præmiepoderne i de fine liljehvide skoler og en nærmest religiøs dyrkelse af menneskerettigheder for alle og enhver på andres regning – uanset de meget alvorlige konsekvenser og omkostningerne for ens eget folk af denne slatne laden-stå-til -politik, hvor alting
  er lige godt – uanset hvor barbarisk og uretfærdigt det måtte forekomme de ufrivillige værtsbefolkninger.

  Men den førstnævnte type har vi desværre ikke så mange tilbage af …

   steen

   Posted: 22 juli 2012 - 18:29 - Svar

   Dette er en især en til Sverige og svenske kvinder : Med over 6000 anmeldte voldtægter – de facto måske 60.000 (mørketallet) – har vi altså hhv. over 3000 hhv over 30.000 voldtægter, der er indvandrede. Det viser hvor monumental en forbrydelse Riksdagen og svenske medier er skyldige i. En svensk rigsdagskvinde kom under en debat for et år siden til at sige: “Hvis enhver anden katastrofe krævede så mange ofre hvert år, ville vi nedsætte en krisekommission.” Debatten fes dog ud i almindeligheder, der ikke kommer til at hjælpe nogen kommende ofre.

   Imidlertid har Sverige en langt større indvandrerbefolkning end Danmark, – procentuelt over det dobbelte – derfor må deres andel være tilsvarende højere. Et konservativt skøn må være, at 70 % af voldtægter begået i Sverige, er begået af indvandrere. Sandsynligvis flere.

   Det er hvad man må antage, indtil den dag BRÅ og politikerne klasker tallene på bordet, hvad de naturligvis aldrig vil gøre frivilligt. De ville blive lynchet, og hvem vil det?

   Det er nu ikke nogen nyhed i Danmark. Allerede for 8 år siden, meddelte aviserne af 67 % af voldtægter på landsplan, og 75 % i storbyerne, var begået af indvandrede. Det forårsagde politiker- oprør. Medierne måtte tage en pause helt indtil i dag. KUnne vi nu endelig få dette kulegravet af en dansk – gerne kvindelig – journalist med civillcourage ?

   Af verdens fejgeste presse, den svenske og dens kvinder, forventer jeg mig naturligvis intet. ‘Søstersolidaritet’ er et ord i ordbogen for et korps af fødte åndsslaver, forræddere og fantaster, der vil lyve for sig selv og andre indtil dødslejet.

   De har begivet sig ud af en meget farlig vej, også for dem selv, og enkelte af dem må formodes ikke at være dummere, end at de ved det. Politikerne ved også, at i Sverige myrder man politikere. De ved også udmærket, at indsatserne forhøjes for dem, der stadig vil spille med..

   De fleste vil ‘gå ned med deres Titanic’, som Hedegaard siger ovenfor. Men helst ikke lige i dag. De vil trække den lidt i ørerne. Endnu kontrollerer de og medierne begivenhederne overbevisende. Enkelte vil dog have så megen historisk viden og politisk tæft, at de ved, at omvæltninger som regel kommer brat og uventet. De har ‘kufferten’ pakket og klar.

   Find ud af, hvem der har udenlandske bankkonti, og I ved, hvem der har omløb i hovedet.

    Johansen

    Posted: 22 juli 2012 - 20:48 -

    Ja, det kunne være fint med en kvindelig journalist, som kunne lægge alle de hårde fakta på bordet om den altoverskyggende overrepræsentation af voldtægtsforbrydere fra den muslimske kulturkreds.

    Hvad er det dog, man lærer disse såkaldte eksperter på universiteterne, som hærger vort land? For en udeforstående som mig synes det at være ideologisk hjernevask.
    Tag blot denne seniorforsker fra Institut for Folkesundhed, Karin Helweg-Larsen. Hvordan i himlens navn kan hun finde på at belære danske kvinder om, at det er dem, som skal opføre sig anderledes alt efter hvilke folk fra en anden kultur, de møder i Danmark. NEJ, Helweg-Larsen, you got it all wrong. Det er de tilvandrede, som skal tilpasse sig den vestlige kulturkreds, kønsmæssig ligestilling og civilisation og samtidig smide deres eventuelt medbragte fornedrende, islamiske kvindesyn på historiens losseplads, hvis de vil være her. Hvis ikke de vil tilpasse sig, så må de ud.
    Jeg er træt af hoverende universitetskvinder og rød-radikale politikere, som ikke indeholder almindelig snusfornuft, men tværtimod skader kvinder.

    Bjovulf

    Posted: 23 juli 2012 - 14:44 -

    Steen: “En svensk rigsdagskvinde kom under en debat for et år siden til at sige: “Hvis enhver anden katastrofe krævede så mange ofre hvert år, ville vi nedsætte en krisekommission.” Debatten fes dog ud i almindeligheder, der ikke kommer til at hjælpe nogen kommende ofre.”

    Kan du huske, hvem hun var, Steen? Og fra hvilket parti?

    Det vil sige, at nogle (få?) af dem måske godt er klar over, hvor galt det faktisk står til i Sverige?

    ÅHA, det findes jo her på bloggen et sted, hvis man fodrer med de rigtige søgeord. Jeg skal prøve, måske andre kan hjælpe ??? *S

    GottesWerk

    Posted: 23 juli 2012 - 21:18 -

    Bjovulf

    Og udfodrer til kandidatposten i foråret hos Kristdemokraterna, Mats Odell: “Unga tjejer våldtas på löpande band” (=samlebånd)

    http://www.svd.se/nyheter/inrikes/unga-tjejer-valdtas-pa-lopande-band_ 6805073.svd

    Bjovulf

    Posted: 24 juli 2012 - 00:24 -

    Vielen Dank, GottesWerk 😀

    Gad vide, om han så meget hurtigt fik mundkurv på?

    Og om han har nogen fornemmelse af, hvem de skyldige mon så kan være …

   Morten - - -

   Posted: 23 juli 2012 - 03:33 - Svar

   @ Bjovulf

   Europæisk middelalder starter officielt ved Roms første fald i 407 – dansk middelalder noget senere.

   Middelalderen er en dynamisk periode, der fører frem til de senere -aldre, og sidenhen til moderniteten. Og hvornår er de islamiske kulturer gået ind i middelalderen ? Aldrig!

   Dansk kultur stod længe i stampe i jernalderen, og vi har således ikke haft nogen oldtid, men er krøbet gennem et af historiens “ormehuller” direkte ind i middelalderen og videre frem.

   Islam står nu i stampe. – Ikke i middelalderen, men i oldtiden. Man kan næsten se det med det blotte øje: Det er oldtiden vi ser på, når vi ser på de muslimske lande. Men ikke den dynamiske oldtid, vi kender fra historiebøgerne. En forstenet oldtid, uden bevægelse.

   – – –

    Bjovulf

    Posted: 23 juli 2012 - 14:13 -

    Ja, jeg ved det godt – tak for rettelsen 😉

    Jeg mener det i en mere billedlig, oprindelig forstand – den mentalt mørke (muslimske)
    “middelalder”, som de åbenbart ynder at blive ved med at hænge fast i – og så ellers
    konsekvent spille ofre og beskylde alle andre – især jøder – for at være skyld i alle
    deres ulykker og deres kulturelt og økonomisk tilbagestående samfund.

    Ja, det er jo nok derfor, vi er lidt specielle heroppe – godt set 😉

    Europa var faktisk allerede på vej til at overhale dem, da vi fik den nyttige overleverede (!)
    viden – fra grækerne, Byzans, de gamle egyptere ( før islam) og babylonerne ( typisk ikke
    fra muslimer – bortset fra lidt astronomi, basal matematik og optik ) –
    via input fra den muslimske verden – bla. fra folk, der flygtede fra alle deres erobringer
    tvangskonverteringer og herrefolksmentalitet med anden og tredjeklasses borgere, der
    var tvunget til at betale ekstra skatter til gengæld for muslimernes “beskyttelse”
    ( = beskyttelsespenge, som vi nu også ser det mere og mere blandt de forretningsdrivende
    i visse københavnske områder ).

    Så var denne vidensoverførsel ikke sket, så havde vi såmænd bare haft nogle andre decimale cifre
    og andre navne for visse matematiske begreber og astronomiske objekter i dag og – og den
    matematiske og den teknologiske udvikling havde måske været en anelse bagefter – eller havde
    bevæget sig langs helt andre spor.

max

Posted: 22 juli 2012 - 19:04 - Svar

De burde være repræsenterede med 10%. De er repræsenterede med 50% – altså en faktor 5.

MEN – husk nu, at i den “danske halvdel”, gemmer der sig helt sikkert en lang række ikke-danskere, som blot er født af en herboende dansk statsborger. Så bliver man -statistisk set- opgjort som værende dansker.

  steen

  Posted: 22 juli 2012 - 20:07 - Svar

  Der står dog:

  indvandrere og efterkommere af indvandrere,

  så der skulle ikke gemme sig nogle.

   JensA

   Posted: 22 juli 2012 - 22:29 - Svar

   Det kan der meget vel. Ifølge Danmarks Statistik:

   ” Indvandrere og efterkommere

   En person betegnes efter den gængse statistiske definition som dansker, hvis mindst én af forældrene både er dansk statsborger og født i Danmark. Det har således ikke betydning, om personen selv er dansk statsborger eller født i Danmark.”

   http://www.nyidanmark.dk/da-dk/Statistik/integrationsomraadet/begreber _definitioner.htm

  Bjovulf

  Posted: 23 juli 2012 - 21:44 - Svar

  Hmm, jeg får det nu til 9 gange overrepræsentation (!!!) set i forhold til den “indfødte” danske
  / vestligt orienterede ( = civiliserede ) del af befolkningen befolkning. Og så er der endda fejlagtig
  egnet nogle med til den, hvis hele værdigrundlag og tankegang befinder sig i Mellemøsten eller omegn,
  og som derfor burde regnes med på den anden side.

  “Indvandrere” relativt / “Danskere” relativt = ( 50% / 10% x P ) / ( 50 / 90 x P ) = 9 gange !!!

  ( hvor P er den totale population ).

  Og I virkeligheden er problemet nok 1½ – 2 gange værre, fordi der her – meget uretfærdigt -.
  er medtalt indvandrergrupper fra ikke-muslimske i nævneren i den øverste tæller ( de 10 % ) ,
  som stort set aldrig begår den slags forbrydelser – og så er de 10 % nok også sat lidt for
  højt – på landsplan i hvert fald.

   boeufhjerte

   Posted: 24 juli 2012 - 00:34 - Svar

   9 x overrepræsentation er korrekt svaret. 🙂

   Jeg har faktisk regnet på overrepræsentationen for somaliere, og nåede frem, at den var 11,9 hvis man ser på alle domme for voldtægt fra 2000 til 2010 og kun medregner mænd og tager højde for alder og tager højde for hvor stor populationen var gennemsnitligt i perioden. Det er så nok den største overrepræsentation (jeg har ikke nærregnet på andre nationaliter), men nogle når nok op på 7-8 ganges overrepræsentation.

Søren K.

Posted: 22 juli 2012 - 19:23 - Svar

50/90
50/10

En fra de 10 % voldtager 10 når en fra de 90 %voldtager 1.1. ~Ti gange større sandsynlighed.

  Erik Balle Povlsen

  Posted: 22 juli 2012 - 22:48 - Svar

  Netop Søren K., jeg sad og regnede på det inden jeg så dit svar; jeg kom frem til samme resultat.

  Venligst Erik.

   Søren K.

   Posted: 22 juli 2012 - 23:50 - Svar

   Det forekommer mig en nem udregning. Men man bliver først egentligt mismodig, når man ser på voldtægtstallene statistisk fremskrevet. Specielt i Norge og Sverige. Folk skal se tingene med egne øjne, før de forstår det, tror jeg desværre.

    Bjovulf

    Posted: 23 juli 2012 - 14:37 -

    Ja, den er nem, fordi de to gange 50% mege bekvemt ophæver hinanden, når
    man beregner forholdet 😉

    Men den slags glemmer vore “kloge” politikere og “eksperter” altid at få
    med i deres overvejelser. Og nogle gange er det jo endnu mere ekstremt –
    som fx. når folk fra eller med rødder i muslimske lande står for omkring 70 % af
    kriminaliteten – på anklagebænken – eller i visse aldersgrupper i fængslerne.
    ( (70 / 10 ) / ( 30 / 90 ) = 21 gange !!! – eller måske endda endnu højere?!?! ).

    Og så er den ekstreme skævhed i offerudvælgelsen endda stadig ikke medregnet!

    Den slags hårrejsende tal burde da kunne få selv de meste naive og uvidende
    radigale, SF’ere og enhedslistepolitikere, PK-journalisterne, “eksperterne” &
    og alle de åh-så-flove “kunstnere” og “forfattere” med alle de rigtige meninger til
    endelig at vågne op til virkelighedens verden og indse, hvilket vanvid DE om nogen
    har medvirket til at skabe pga. deres slatne og kravløse laden-stå-til-holdninger
    konfliktskyhed på disse områder gennem alt for mange årtier.

  Bjovulf

  Posted: 23 juli 2012 - 14:22 - Svar

  Ja, og så er de vel trods alt næppe 10 % endnu – og der er jo nogle udenlandske
  grupper, der stort set aldrig laver den slags – og ikke engang kunne drømme om at
  nedlade sig til at gøre det. Så problemet er faktisk langt værre, end det lige ser ud
  ved første øjekast.

  Og så er der en meget vigtig ting, man helt glemmer i denne statistik –
  nemlig, hvem er ofrene? De er absolut ikke udvalgt helt tilfældigt!
  Det er så godt som aldrig ( jeg har faktisk aldrig hørt om det ) kvinder
  fra deres egen kulturkreds, det går ud over – ikke engang de modige,
  der selv vover sig alene ud UDEN tørlæde, niqab eller burka.

  Så hvis man regnede denne ekstreme skævhed ind i billedet, så ville resultatet –
  og muslimernes racisme mod den “urene”, “vantro” (kuffar) værtsbefolkning
  fremstå endnu mere grelt – helt i modstrid med, hvad alle de PK-frelste, “intellektuelle”
  og åh-så-selvgode altid har så travlt med at belære os om.

Crass Børsting

Posted: 22 juli 2012 - 22:38 - Svar

Fine speech, Mr. Hedegaard.

EH

Posted: 22 juli 2012 - 23:14 - Svar

“Send dem på kursus”
Ja rådvildheden er til at tage og føle på. Totalt latterligt forslag. De er ikke det mindste i tvivl om, hvordan vi ser på den slags kriminalitet. Det er skræmmende, ikke? Politikerne aner ikke deres levende råd men fortsætter alligevel den bevidstløse invandringspolitik.

Erik Balle Povlsen

Posted: 23 juli 2012 - 00:44 - Svar

Jeg var til fest Sankt Hans aften, rigtig hyggeligt, efterhånden var vi kun et lille selskab på vel en 10 stykker. Et selskab, hvor jeg ikke turde (det har jeg fortrudt) afsløre hvem jeg sidst stemte på. Altså mestendels rødstrømpekvinder godt oppe i halvtredserne. Dog var hende jeg sad ved siden af tvivlende. Tvivlende fordi hun godt kunne se hvad der sker. Og i anledning af Breivik havde hun læst en del om og af Fjordmand. Hendes udtalelser, kropssprog, virren på hovedet og i det hele taget refleksion sagde mig at hun godt kunne se hvad der sker p.g.a. indvandringen. Som med mig selv tager det nok nogle år før hun tager konsekvensen, tager bladet fra munden, stemmer på andet end EL, Foriøvrigt var vi enige om, Gud forbyde det, at der med den indvandring der finder sted desværre nok skal komme en Breivik eller to mere til. Hvilket selvfølgelig ikke blir` med min billigelse. Men en form for modstand tror jeg der bliver; simpelthen i dagligdagen at turde stå op mod alle de “nye danskere” med deres middelalderlige opførsel og holdninger. Og når politiet ikke tør gå ind i visse områder; hvor er vi så nået til?

Venligst Erik.

  Søren K.

  Posted: 23 juli 2012 - 11:21 - Svar

  For den generation ligger bevidstheden om 30’ernes racisme stadig klarere i baghovedet. Årsagen skal findes i en psykologisk mekanisme, som gør, at de automatisk associerer alle standpunkter, som kan siges at være ikke-universelt inkluderende, med det småborgerlige fnidderhad, som man bestemt kan høre rundt omkring, hvor småborgerlige personer taler nedladende om fremmede, og med den blanding af videnskab og småborgerlig racisme, man oplevede i trediverne. Du skal tænke på, at de fleste folk ikke analyserer særligt meget af det, de oplever i verden. Det hele bliver så at sige blandet sammen i en stor gryde, hvor alle som kan påduttes den samme kategori, vil blive beskuet med den samme aversion efter ét mål. De fleste tænker i kategorier, helst udformet efter Occams barberbalds princip. Derfor kan man ikke føre en samtale med dem, som er baseret på logik og sandsynlighedsvurderinger.

  Med hensyn til fremtiden, så vil jeg dog mene, at man må revurdere hvordan man skal se på konsekvenserne af den demografiske udvikling, der har været siden 83, hvis der ikke kommer vækst i økonomien igen. Hvis vi ser en reel fattigdom igen, så vender tingene måske tilbage til tidligere tiders tilstande, hvor det netop vil være de tre sladretanter, du beskriver, som vil være de fremmeste til at skynde til at komme indvandrere i KZ-lejre og bruge dem som slaver.

anonym

Posted: 23 juli 2012 - 05:23 - Svar

Steen OT

Jeg skylder dig en uforbeholden undskyldning, for at have skrevet hvad jeg nu en gang har skrevet hér på din blog. Men den faktuelle virkelighed er nu en gang nået der til, at den nådesløst realistiske realist i mig, gør at jeg skriver med en forhammer.
Og dem bliver vi jo desværre flere og flere af, i takt med at virkeligheden bliver mere og mere virkelig for flere og flere mennesker. Så dette er sidste gang jeg vil besvære dig med at skrive noget her.

Dog vil jeg lige slutte af med at knytte an til emnet hér. Og påpege hvor interessant, det dog ville være hvis vidnebeskrivelserne blev gennemgået i stedet for de endelige domme. For dét er jo selve kriminalitetsforskningens urkilde og grundsten. Og måske skulle du også lige finde det lille korte klip frem fra CBN, hvor de taler med norske psykologer som arbejder med voldtægtsofre.

  steen

  Posted: 23 juli 2012 - 11:08 - Svar

  ja ja det er allerede helt ok. Hvem har ikke temperament? Jeg har selv måttet slette nogle af mine prosaiske raptusser ved nærmere læsning.

Elefanten

Posted: 23 juli 2012 - 05:31 - Svar

Ifølge fru Helweg-Larsen skal danske piger lære, at der er forskel på, hvordan man opfører sig overfor folk for forskellige kulturer. Og så antager fru Helweg-Larsen, at dommerne kan have en ubevist tendens til at frikende den pæne Hellerup-dreng for voldtægt. Hvis den sidste antagelse er rigtig, er det vel den pæne Hellerup-dreng, som pigerne skal advares imod?
De voldtægter, der foregår internt i de muslimske miljøer, kommer i praksis ikke til myndighedernes kendskab. Herunder serielle voldtægter efter indgåelse af tvangsægteskab.

Ole Burde

Posted: 23 juli 2012 - 10:27 - Svar

“De voldtægter, der foregår internt i de muslimske miljøer, kommer i praksis ikke til myndighedernes kendskab. Herunder serielle voldtægter efter indgåelse af tvangsægteskab.”
Fuldstændig rigtigt !
Denne faktor forandrer fuldstændig vores ellers så nemme udregning . En sammenligning forudsøtter en SYMETRISK situation , og derfor er det et helt andet forhold som logisk kan sammen lignes : 1. antallet af voldtægter begået af indvandrere og efterkommere MOD etniske danskere (et tal som altså er tæt på halvdelen af alle voldtægter) og 2. tallet af voldtægter begået af etniske danskere MOD kvinder som er IKKE-etniske danskere… dette er som sagt den LOGISKE sammenligning set fra mange forskellige synspunkter , og selv om vi ikke har nogen direkte tal herom er en ting 100% sikkert : dette forhold er LANGT større end 1:5 eller 1:10 …. måske mindre end 1%
Og faktisk er det ENDNU værre , fordi store grupper af indvandrere (såsom øst-asiater overhovdet ikke bidreger til statistikken . Det er derfor langtfra urimeligt påstå , at muslimske indvandrere muligvis begår 100 gange flere voldtægter mod etniske danskere end omvendt .

Bjovulf

Posted: 23 juli 2012 - 15:17 - Svar

Apropos …

http://lokalavisen.dk/16-aarig-pige-sexkraenket-og-fotograferet-af-ude nlandske-maend-/20120723/artikler/307239991/1265?ref=eblister112

16-årig pige sexkrænket og fotograferet af udenlandske mænd

En 16-årig pige fra Kolding blev i går, søndag eftermiddag, befamlet af en udenlandsk udseende mand, mens en anden fotograferede episoden på p-pladsen ved Riberdyb i Kolding.

Pigen blev mellem klokken 14.15 og 14.40 kontaktet af de to udenlandsk udseende mænd.

mercadeo internet

Posted: 24 juli 2012 - 21:19 - Svar

I diskussionsoplægget henviser Morten Uhrskov Jensen til David Pryce-Jones seneste bog fra 2006: “Betrayal: France, the Arabs, and the Jews”, der indeholder en gennemgang af fransk udenrigspolitik gennem mere end 100 år.

Leave a Comment