5
aug
Seneste opdatering: 5/8-12 kl. 1831
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Videos der dukker op i løbet af søndagen, vil blive posteret her. Der er dem, der kalder Spencer og Geller “Beaky and Shrieky”. Citér mig ikke for det, folk bestiller jo ikke andet end at intrigere, og den klub kan en fotograf ikke medlem af uden at løbe tør for motiver. Diplomatiet går glip af en kapacitet ved ikke at hyre mig. Udstationer mig til Singapore, hvis I kommer til fornuft på Asiatisk Plads 2, Christianshavn. Tommy Robinson er også med i videoen.

“I Love Mohamed Merah…I Embrace Him for What He Did”

A 20-year-old woman who went to the police station in the 8th arrondissement on Wednesday, to bring additional information in relation to a complaint she filed a few days earlier in Mâcon, left with a summons to appear in front of a court in September. The complainant had been direted to reception to be registered then she had been invited to wait her turn. She then became enraged, finding it unbearable that she was not allowed to go in front of everyone and started to scream before rapidly leaving the premises: “I love Mohamed Merah. He did well to do what he did. I embrace him because of what he did. You won’t hear me because I’m not French.” Lyon: “I Love Mohamed Merah…I Embrace Him for What He Did via Lyon 8e : elle fait l’apologie des crimes de Mohamed Merah

Geert Wilders valgviodeo

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Bjovulf

  Med så belastet et efternavn burde man måske overveje at holde en lavere profil
  især når man ikke har begreb skabt om, hvad man taler om, men kun i virkeligheden
  kun dyrker sine og resten af familiens egne frelste holdninger til indvandrings- &
  asylpolitiken? 😉

  Magen til omgang vås – hvorfor stilnede asylsøgningen til DK så kraftigt af, men
  vedblev at stige og stige i Sverige, da de foregående tre danske regeringer langt
  om længe begyndte at stramme bare lidt op og gøre det langt mindre økonomisk
  attraktivt og mere usikkert bare at komme væltende og stille krav. Det samme er
  også sket andre steder, og en del europæiske lande har så godt som ingen
  asylindvandring, fordi det simpelthen ikke kan betale sig for asylturisterne. Disse
  ting rygtes skam lynhurtigt i godhedsindustrien og asyl-charterbranchen.

  Nå, ja – når bare familien Gammeltoft Hansen selv kan have sit på det tørre,
  have de store stillinger, leve i fred og ro fjernt fra “kulturberigelsen” og dyrke
  deres åbenbart endeløse selvgodhed på andres bekostning, så er der jo slet
  ingen reelle problemer på dette område i Danmark, vel?

  http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2012/08/05/0805065219.htm

  Ekspert: Politik betyder intet for asylhop
  05. aug. 2012 06.52 Politik

  Danmarks udgifter til asylansøgere kommer til at stige betydeligt i år. Men det har intet som helst at gøre med regeringens politik. [!!!]

  Det fastslår seniorforsker [!!!] Thomas Gammeltoft-Hansen fra Dansk Institut for Internationale Studier.

  – Stigningen begyndte allerede, før den nuværende regering trådte til. Og den nye regering har ikke politisk ændret væsentligt på asylreglerne [ jo, de har sgu så! ] i forhold til, hvem der får og ikke får asyl, siger Thomas Gammeltoft-Hansen.

  Afviser sammenhæng

  Både oppositionspolitikere og andre forskere har ellers kædet stigningen i udgifter sammen med, at S-SF-R-regeringen har bebudet lempelser i udlændingepolitikken. [!!!]

  Men det afviser Thomas Gammeltoft-Hansen fuldstændig.
  [ Og hvem har mon så sendt ham i byen med det budskab for at stoppe den brand? 😉 ]

  – Det er altovervejende personlige forhold som netværk, familie [!!!], sprogfællesskab [!!!], kulturfællesskab
  [!!! – Ah, ja – al den fantastiske kultur som alle asylsøgere / indvandrere jo har så meget af, men danskerne
  og svenskerne overhovedet intet ] og geografisk nærhed [ Øh ?!?!? – Nå, ja – Danmark & Sverige ligger jo lige i nærheden af Somalia, Irak & Syrien mfl. 😀 – det ved enhver da i de lande, selv om de nok ikke lige ville
  kunne udpege dem på et verdenskort i langt de fleste tilfælde … ], der er afgørende, siger han.

  • PK

   Bjovulf, en professor står i tv og fortæller, at de står jo til rådighed for arbedsmarkedet.
   Derfor var det ikke noget problem ved , at en tyrkisk familie får over 200.000 kr om året.

   Ja, siger jeg , der findes mange familier fra udlandet , som får over 200.000 kr om året.
   Vi må have råd til det.
   Mon vor stakkels land klarer denne form for “Indlandshjælp”?

   • Bjovulf

    Mageløst 😀

    Ja, for et arbejdsmarked, der enten ikke er der,
    eller med en total mangel på kundskaber eller med
    kundskaber, der ikke er brug for, og en total mangel
    på tilpasningsevne og -vilje, hvor man tror, at det
    er værtslandets og de urene, vantro værters opgave
    at tilpasse sig ens religiøse normer og tilbagestående
    klankulturer.

 • Machiavelli

  Gammeltoft Hansen! – Jeg ved man skal tale pænt – men det er et svin, der forhåbentligt en dag bliver draget til ansvar.

 • Bjovulf

  Ja, det ligner sgu da heller ikke noget bare sådan at ville forhindre vore “kære”
  gæster i deres ih-så-spændende kulturelle udfoldelser. Hvad tænkte disse to
  danske “racister” dog på? 😉

  http://ekstrabladet.dk/112/article1802857.ece

  To mænd indlagt efter knivstikkeri

  En diskussion om et laserlys endte i nat med, at to mænd blev stukket ned

  08:14, 05. aug 2012 | Anders Borup Sørensen

  To unge mænd blev natten til søndag stukket ned i krydset mellem Frankrigsgade
  og Lyneborggade på Amager. Den 26-årige og 31-årige var blevet provokeret af,
  at en mindre gruppe andengenerationsindvandrere lyste med et laserlys op i
  deres lejlighed. [!!!]

  De gik derfor ned på gaden, hvor det endte i en større diskussion. Det fik flere [!!!]
  til at støde til gruppen af andengenerationsindvandrere, der talte mellem 6 og 12 personer.

 • Maria Due

  Et besøg på You Tube’s videoer om counter jihad demonstrationen i Stockholm byder på hidsige krigstrommer. Men ingen af de aviser, som jeg har læst fra ind- og udland, har nævnt demonstrationen med et ord, hvor i mod alle har kastet sig begejstret over Marilyn Monroe, der døde for 50 år siden.

  Dette er endnu en bekræftelse af, hvad jeg skrev forleden om, at counter jihad bevægelsen har store problemer med kommunikationen, fordi en stor del af dens koncept består i hån mod de etablerede medier. Og som man råber i ørkenen får man som bekendt svar.

  Nuvel, nogle få af os har forsøgt at sætte os ind i, hvad der foregår og at lodde, hvor vi selv står. Min fornuftige indre jyde siger, at nu skal jeg bare læne mig roligt tilbage og lade “psykoerne”, de nuværende og tidligere marxister især tage de første sammenstød, for de vil så gerne være helte og redde os andre, og al den acting out har modparten fortjent og meget mere til.

  Derefter er springet kort til overvejelser over, om det er derfor jeg føler lettelse over, at Dannebrog ikke var involveret ved talerstolen i Stockholm, og ja, det tror jeg. Men det er immervæk forvirrende, eftersom jeg selv har skrevet antiislamistiske debatindlæg og ikke kan siges at være uenig i det, jeg har hørt fra samme talerstol, hvilket ganske vist kun er få ord.

  Der er imidlertid noget, der knirker fælt, det er flere steder, og jeg spørger mig selv, om vi i øjeblikket oplever, at bl.a.nogle velbeslåede amerikanske jøder finansierer nogle af de mest kortluntede repræsentanter for den europæiske arbejderklasse, bruger dem som rambuk for egne interesser og garnerer det hele med politiske slagord, der ikke er dækkende for hele konceptet? Kan en hedspore som Tommy Robinson mon overse, hvad han er gået med til?

  Jeg kan ikke og har skrevet et andet sted, at jeg har på fornemmelsen, at vi er nået til en fase, hvor vi i endnu højere grad er ved at få Mellemøstens mest blodige problematikker på skødet og dermed bliver taget som gidsler og klemt mellem flere negle, der efterhånden ligner klør. Jeg tænker også med voksende forståelse på den lettelse, som englænderne oplevede, da de ikke mere havde ansvaret for protektoratet Palæstina. Hvis man har læst ”Halvmåne og hagekors : Det Tredje Rige, araberne og Palæstina” af Klaus-Michael Mallmann og Martin Cüppers, forstår man hvorfor. Når jøder og arabere bekriger hinanden, gælder alle kneb, og de er mere opfindsomme end briterne, der ellers har haft ord for at være særdeles hårde i filten.

  Det forvirrer mig, at EDL demonstrerede i Stockholm på samme tidspunkt, som de homofile opførte deres sædvanlige offershow, og hvorfor skulle Uwe Max Jensen med tætte bånd til Trykkefrihedsselskabet samme dag endnu engang belemre os med et nøgenbillede og en udlægning, som journalisten med rette fandt pervers? Det skrev jeg om i går i mit indlæg “Nøgentrivialitet”. Samme Jensen som document.no samler penge ind til og nogen påstår er kunstner.

  Noget af det, som jeg tror, at vi skal være opmærksomme på, er også sammenfaldet med debatten om omskæring af drengebørn, og at entreprenante ordsnedkere pludselig mener det modsatte af, hvad de mener, når det drejer sig om pigebørn. I sin kronik ”Islamkritik ved en korsvej” (JP 1/8 2012) påstår Katrine Winkel Holm ligefrem, at det er islam ”der skaber så megen berettiget animositet, at det kan få folk til at gå
  ind for et forbud, der vil tage livet af jødedommen”. Mon dog, jødedommen forekommer mig at være ualmindelig livskraftig.

  På documen.no er blogredaktøren også dybt forarget over modstanden mod omskæring af drengebørn, det har han skrevet flere indlæg om og desuden bragt Katrine Winkel Holms kronik. Begge har efterfølgende fået mange verbale tæsk, faktisk ikke andet, så vidt jeg har set. Og nu er blogredaktøren nord for Skagerrak endt i noget, der i betænkelig grad minder om hysteri, når han skriver:

  ”Omskjæring av jødiske gutter er en bagatell for europeiske goyim. Det spiller ingen rolle. Likevel hisser man seg opp. Men det vil ha en stor og avgjørende betydning for forholdet mellom Europa og jøder. Likevel later man som det ikke er tilfelle. Og hvis man tar det opp er det for å irrettesette jødene! […]

  Tradisjon er ikke kakepynt, ikke ritualer vi kan bestemme innholdet av selv. Jøder har overlevd fordi de er forblitt lojale. Europeerne har mistet seg selv. Derfor er det viktig å forsvare både den jødiske tradisjon og den europeiske. Våre røtter er jødiske.”

  Ups, der bliver vi præsenteret for det nedladende hebraiske udtryk for hedninger og ikke-jøder ”goyim”. Det kunne vi godt have undværet, men står os vel ved at indse at vi i dette tilfælde, som når talen er om muslimer, står overfor for mennesker, der hævder at være Guds udvalgte folk, og det må naturligvis få dem til at betragte sig selv som højerestående væsener end ”goyim”.

  Det ene af disse oprørte udvalgte folk truer med at udvandre fra bl.a. Danmark og Norge, det andet vil desværre indvandre. Dertil kan jeg kun sige, at jeg ønsker jøder al mulig lykke og fremgang og til hver en tid vil forsvare, at de beholder deres eget land. Men at jeg finder det meget beklageligt, hvis de danske jøder ikke vil være her mere, da de har betydet et værdifuldt supplement til det øvrige danske. De fleste af os har altid betragtet dem som danskere, og det var vel så igen vores fejl, at vi ikke forstod at kende vor underordnede plads. Melchior-familien har da også ved flere lejligheder talt dunder til os og støttet islamiseringen, som den kommer til udtryk fx ved deltagelse i de inderligt forhadte ramadanmiddage på Christiansborg, som er finansieret af en islamisk avis i Tyrkiet. Vi forstår nu, at man mener at have magt til at true os. Aner jeg holocaust-beskyldninger i baggrunden? Det er jo set før og mange, mange gange.

  I slutningen af 1700-tallet og i det følgende århundrede fandt der en europæisk liberalisering af jødedommen sted, mange lagde blandt andet klædestilen om og begyndte at gå i europæisk tøj, og det var med til at bringe de protestantiske danskere og danske jøder tættere på hinanden. I det mindste troede vi det. Derfor har jeg svært ved at forstå, hvorfor endnu en jødisk tradition ikke kan lempes en smule, så at spæde drengebørn nøjes med en symbolsk omskæring. Man kan derefter lade det være op til sønnen selv at beslutte sig for en eventuel “fysisk” omskæring, når han er blevet myndig. At han i de mellemliggende år endnu ikke har erhvervet ”seglet”, som den norske blogredaktør bombastisk kalder en synlig omskæring, er vel ikke en afgørende religiøs mangel for resten af livet, og burde et velskabt og sundt spædbarn ikke være fri for at komme under kniven! Det må dog være en menneskeret for børn, skulle man tro, at forældrene ikke tillades at skære i dem af religiøse grunde. Men på den anden side går Krarup-familien jo også ind for, at forældre har revselsesret, så man burde måske ikke undre sig så meget over Katrine Winkel Holms forsvar for omskæring. Af drenge forstås.

  I Kristeligt Dagblad skrev en præst forleden, at han oplever, at der stadig findes danskere, som presser på for at få børn døbt hurtigst muligt efter fødselen, da forældrene ellers tror, at deres Gud ikke vil vide af barnet, hvis det dør. Det fik mig til endnu en gang at tænke på en lille sand familiehistorie, som jeg holder meget af.

  Da min fætter blev født, syntes min farmor, at det trak ud med barnedåben og bebrejdede sin søn det, hvortil han kort svarede, at hvis Vorherre ikke ville vide af “sådan en bette knejt”, så gav han ikke meget for Vorherre. Emnet var dermed diskuteret til ende på et kort øjeblik, for madame var blevet slået eftertrykkeligt med sine egne våben. Hun var en frisindet grundtvigianer og vidste udmærket, at traditionen ikke er det samme som troen.

  Blogredaktøren i Norge må nøjes med at tale for sig selv. De fleste europæeres rødder er ikke jødiske, og at vi kan takke kristendommen for meget, er ikke ensbetydende med, at vi ikke har andre og meget betydningsfulde rødder at støtte os til. Vore soldater bliver velsignet i Afghanistan og andre steder, når de er ude på en større dansk mission, de har en feltpræst fra den danske folkekirke med sig, men de giver ikke deres lejre kristne navne. Deres rødder er norrøne og ikke mellemøstlige, og vis mig den soldat af dansk æt, der ikke har myten om vikingerne i sig! Vores kultur er ikke jødisk, om end vi har meget at være taknemmelige for fra den kant.

  Hvor er jeg dog dødtræt af at få rendt andres religion næsen.

  • Maria – nu er jeg jo ret fortrolig med Uwes bare røv. Om ikke så længe kommer der et (foto) eassy her af mig og Uwe på besøg i JJ THorsens hus i Sverige. Thorsen var jo også glad for at springe rundt som Vorherre havde skabt ham, mon ikke det er inspirationskilden.

   I mine fiotografier er Uwe dog påklædt.

   Jeg er også vældig træt af religion, opvokset helt uden, som jeg er. Omskræringssagen har jeg holdt mig fra. Det er nu rigtigt som KWH skriver, at uden islam, var den ikke ‘noget issue.’ En eller to håndfuld jødiske drenge er blevet omskråret gennem årene – men nu er det flere tusinde med 65 komplikationer gennem de sidste tre år. Nu stiller sagen sig anderledes.

   OT: Uwe er ikke knyttet til Sappho og TFS mere.

   Stockholm, jeg stødte lige på denne:


   Some 400 leftists try to attack anti-Islam demonstration in Stockholm with bottles, fireworks; 10 arrested

   • Maria Due

    Steen, mon ikke der er mange af os, der har taget solbad i dag i det rene ingenting. Det er jo ikke nøgenhed i almindelighed, jeg er stødt over, et naturligt forhold til egen krop har indtil for nylig har været dominerende i dansk kultur, og spørger man en kunsthistoriker, vil de prompte sige, at nøgenhed i kunsten signalerer frihed, og at lokket og løsthængende hår gør det samme. Uwe Max Jensens stunt i går, signalerede ikke frihed med det modsatte, og det gav journalisten ham et vink med en vognstang om. Han har derimod skrevet gode læserbreve.

    Det er nok ikke helt tilfældigt, at du fandt omtale på netop det site.

    Jeg har forresten også holdt mig udenfor omskæringsdebatten indtil nu og synes ikke, at jeg har mere at tilføje undtagen et dybfølt ønske om aldrig at høre et dyt mere om andres religion. Det bliver med garanti ikke opfyldt. Vi er tilbage til tiden før den Westfalske fred, og religionskrige er under optrapning i alle afskygninger. Racismekortet er i Europa et barn af holocaustkortet, som jeg heller ikke gider at høre mere om, så længe marxismens forbrydelser end ikke er nået frem til undervisningen i den danske folkeskole og desuden er begyndt at gå hånd i hånd med marxistisk peptalk lyrik. Som barn fik jeg et livslangt chok over at se billeder fra tyske koncentrationslejre, men jeg agter ikke at dyrke det chok og bidrage til at sætte europæisk kultur over styr af lutter sympati med Mellemøstens ældgamle skikke og fejder.

 • Maria Due

  Ja, så vidt jeg husker, siger den kvindelige speaker, at talerne var antisemistiske. Hun havde åbenbart enten ikke øjne i hovedet eller hjerne, for Israels flag vejede jo ved siden af talerstolen. Sammen med det norske og et flag, som jeg gætter på var Irans før revolutionen. Dagens Nyheter havde også noget i går, men som helhed er demonstrationen allerede i mediemæssig henseende en død sild, ser det ud til.

 • Søren K.

  Hvordan skal “Beaky and Shrieky” forståes, og hvem siger det?

 • Eyvind Dk

  Flot video!