7
aug
Seneste opdatering: 8/8-12 kl. 2325
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Der er andre konflikter i Mellemøsten end arbernes konflikt med Israel – mildt sagt – og der er ikke en lille mundfuld mad, der ikke er casus belli. Tror Fanden ‘mellemøstenkspert’ er et fremtidssikret job. Egyptisk madprogram. Bon appetit !

Gallup: Indvandringsmodstanden har aldrig været større

I øvrigt er der markant forskellige opfattelser hos regering og befolkning vedrørende omfanget af den ikke-vestlige indvandring og dens omkostninger. Befolkningens holdning blev i 2008 målt af Danmarks Statistik. Når man samler sig om den del af svarpersonerne, der havde en mening om sagen, ønskede i 2008 35 procent af den danske befolkning yderligere stramninger i udlændingepolitikken. 41 procent foretrak, at man ingen ændringer foretog, og 24 procent ønskede lempelser. Med andre ord mente i 2008 76 procent af befolkningen, at VK-­regeringens opstrammede udlændingepolitik burde bevares, eller strammes yderligere op.

I en analyse fra juni 2012 – altså efter at den nye regering har foretaget en række lempelser i udlændingepolitikken, og planlægger flere – har TNS Gallup gentaget det pågældende spørgsmål. Befolkningens modstand mod lempelser er, viser det sig, endnu kraftigere end i 2008: Nu er gruppen, der tværtimod ønskede udlændingepolitikken bevaret uændret eller strammet yderligere op, steget fra 76 til 83 procent.

DF kræver en ny undersøgelse af alle den ikke vestlige indvandrings omkostninger, ikke bare nettotrækket som her:

Vore ikke-vestlige indvandreres og efterkommeres træk på velfærdssystemet er blevet grundigt økonomisk belyst fra og med 1990erne (Gyldendals Det danske velfærdssamfunds historie, 2010). Det samlede nettotræk altså de offentlige udgifter minus skatterne viste sig omkring år 2000 at ligge på omkring 1 procent af bruttonationalproduktet (BNP). VK-regeringens opstramning af udlændingepolitikken i perioden 2001-2010 reducerede tallet lidt. Ved den seneste beregning, foretaget af et sagkyndigt udvalg i centraladministrationen for året 2010, var nettotrækket fra vore ikke-vestlige indvandrere og efterkommere på 16 milliarder kroner. Det svarer til 0,9 procent af BNP, eller til, hvad det årligt ville koste at drive seks sygehuse på størrelse med Herlev Hospital. Gunnar Viby Mogensen Regeringens gang på stedet

Antropolog: Fogh Rasmussen og Breivik har beslægtet verdenssyn

Man kan få et indblik i Peter Herviks opsigtsvækkende forestillingsverden gennem hans forskning og gennem medieomtalen han har fået. I Der er et brunt land mener han, at “DF har kuppet offentligheden.” Hvis nogen har kuppet nogen, så er det vel det mindretal, der gennemførte den største demografiske forandring i Danmarkshistorien, men ‘glemte’ at spørge befolkningsflertallet. Hervik har også skrevet Det danske fjendebillede med islamisterne Mona Sheikh, Babar Baig og Noman Malik, alle Minhaj al Quran. Jeg hører vi skal nedlægge nogle kaserner. Hvorfor ikke sløjfe et par universiteter i stedet for. Det kan ikke være rigtig sundt for helsen at arbejde der.

I en ny bok som ges ut av Malmö högskola, hävdar den danske antropologen Peter Hervik, att det finns en tydlig koppling mellan den dåvarande danska regeringens värderingar och Jyllands-Postens publicering av karikatyrerna…….I sin nya bok pekar Peter Hervik ut ett skede i dansk politik, där det uppstår en sorts nyspråk i den nykonservativa retoriken: Att vara tolerant underförstår islamofobi och rasism. Dansk frispråkighet betyder att man öppet får kränka och skymfa sina grannar och medmänniskor, enligt Herviks analys.

Men det som verkligen provocerar Venstre, är hur Peter Hervik försöker visa hur Rasmussens kulturkrig förgrenar sig vidare till det högerextrema tankegods som inspirerat Anders Behring Breivik. – En likhet i synen på världen som inte går att bortförklara, enligt Peter Hervik, eftersom de har samma idéer som Breivik. Forskare: Muhammedteckningarna en del av ett danskt kulturkrig (med radiointerview)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


LarsS

Posted: 8 august 2012 - 00:22 - Svar

Shiite, hvor jeg grinede – tak for indslaget.

Santor

Posted: 8 august 2012 - 00:57 - Svar

Rofl …..

En ting er helt sikkert islam er IKKE fredens religion. De mennesker hader af et “godt” hjerte.

Frank P

Posted: 8 august 2012 - 02:02 - Svar

En legende i dansk politik stopper.

Forbavsende pæne ord om hende fra alle pånær Ø. Glemmer jo af og til, at jeg ikke lever i Sverige… med det forbrug af svenske medier er det svært.

“Den radikale Marianne Jelved og Pia Kjærsgaard har utallige gange krydset klinger. Men selv om tonen ofte har været hård, har de to toppolitikere altid haft et godt personligt forhold.

– Vi har et afslappet forhold. Det er relativt humoristisk og åbent. Det er en kvalitet ved den måde, vores folkestyre fungerer på: Vi kan være hamrende uenige, men samtidig have et afslappet forhold til hinanden, når vi så har sagt, hvad vi mener. Det har vi kunnet, uden at der har været dårlige følelser forbundet med det, siger Marianne Jelved.”

Tror I man vil høre en Jan Björklund eller Annie Lööf sige noget lignende om Jimmie Åkesson den dag han afgiver formandsposten? I Sveriges Riksdak har man en sjov leg, hvor både politikere, embedsmænd, fuldmægtige og andre deltager og som går ud på, at man ikke vil dele ting eller røre ved ting som en SD’er har rørt ved, det gælder alt fra køleskab, kaffemaskiner, kopimaskiner, computere, osv.

JensH

Posted: 8 august 2012 - 09:44 - Svar

OT

Som et lille koriosum til Snaphanens fortrinlige dækning af Counter-jihad mødet i Stockholm denne weekend, så har Pamela Geller idag en reportage fra Stockholm-mødet i World Net Daily: “Standing against left-wing fascists in Stockholm”:

http://www.wnd.com/2012/08/standing-against-left-wing-fascists-in-stoc kholm/

  steen

  Posted: 8 august 2012 - 09:51 - Svar

  kuriosum -tjoh. Antydningens ord-kunst, det er jo Geller. Jeg har hørt hendes tale i Stockholm. Jeg tror ikke, den er Snaphane-stof. Jeg har haft sådan et mærkeligt rødt udslæt, siden jeg kravlede på pub med hende for fem år siden. Min læge siger, det er nervøst betinget. Sjovt nok går min browser konsekvent ned, når jeg en sjælden gang besøger Atlas Shrugs. Jeg modtagelig for den slags varsler.

   Anonym

   Posted: 8 august 2012 - 10:40 - Svar

   Gallup undersøgelsen svarer til min fornemmelse af situationen. Vi er gået ind i en ny fase, hvor de samme følelser er blevet forstærket og i øvrigt er forankret i sund fornuft.

   Da Pia Kjærsgaard nu er trådt tilbage for en anden dygtig og velanskrevet politiker Kristian Thulesen-Dahl, vil jeg – til oplysning for eventuelle udlændinge, der kommer forbi og endnu ikke har forstået det – linke til udtalelser, der viser at mange danske politikere har meget pænt at sige om hende.

   http://jyllands-posten.dk/politik/article4801715.ece

   Ang. varsler, Steen. Jeg fik et den 22 juli sidste år midt på eftermiddagen, hvor jeg efter en tur til haven omkring et øde husmandssted, hvor der altid er en forunderlig fred, lagde mig på min seng for at hvile mig lidt. Tusinder af sorte fugle, som Sort sol, fløj på himlen og begyndte at hvirvle mod venstre, de dannede en spiral, og farten blev vildere og vildere. Pludselig blev alt stille, og tilbage blev kun et overdimensioneret pindsvin med piggene strittende til alle sider og et trodsigt udtryk i øjnene. Det hele var som i vågen tilstand og meget klart. Følte mig lidt sær over det, gik til min pc og fik kendskab til terroren i Oslo. Myrderierne på Utøya var i gang, men det vidste jeg endnu ikke. Nogen af os

   JensH

   Posted: 8 august 2012 - 10:46 - Svar

   @Steen

   Hvad er det med dig og Pamela Geller?? Jeg lytter meget til Amerikansk Talk Show Radio, og der er ingen tvivl om, at hun er en af de store ‘Stjerner’ i den hastigt voksende Amerikanske ‘Counter-jihad movement’. Det virker jo nærmest som dette Pub-besøg med Geller har givet dig traumer 🙂 Hvorom alting er, så tror jeg ikke vi har ‘råd til’ at være så kræsne mht. allierede i kampen mod islamisering af de vestlige samfund, og Pamela Geller hører vel ikke til segmentet af ‘Neanthalere’ på den yderste højrefløj???

    steen

    Posted: 8 august 2012 - 11:03 -

    så tror jeg ikke vi har ‘råd til’ at være så kræsne mht. allierede i kampen mod islamisering af de vestlige samfund,

    Det er også derfor, jeg lader det blive ved antydningen. Der er ingen grund til at dyrke, at jeg ikke udholder hende. Hvis jeg virkelig ville dyrke min animositet, skulle du se, hvad jeg kunne finde på at skrive, men jeg er jo ikke idiot. Hvis dansk havde været et stort sprog, havde jeg slet ikke skrevet bare dette.

    Senest jeg skrev om hende, er fire-fem år siden, hvor en avisartikel kædede mig sammen med hende, og jeg følte mig fristet til at uddybe, hvad jeg mener. Den fristelse kommer kun en gang. Det står jo heller ikke skrevet, at man skal være begejstret for folk, hvis synspunkter tilfældigvis er delvist overlapper ens egne. Det er jo ligesom med kolleger på en arbejdsplads – man havner i seng med så mange mennesker, man ikke bliver perlevenner med.

    Men jeg får lyst til at skrive om en, jeg ser som et modstykke. Jeg fik et ret godt intryk af Tommy Robinson tæt på i Bryssel. Mere ukrukket, ligefrem, uhysterisk, sympatisk, humoristisk og usnobbet person, skal man lede længe efter. Med sine små armbevægelser, er han en stor, stor personlighed. Han er alt det, jeg fra jeg var seks år lærte at elske ved England. Det samme kunne jeg sige om Chris Knowles, som jeg har kendt i mange år.

   Maria Due

   Posted: 8 august 2012 - 10:52 - Svar

   Gallup undersøgelsen svarer til min fornemmelse af situationen. Vi er gået ind i en ny fase, hvor de samme følelser er blevet forstærket og i øvrigt er forankret i sund fornuft og tiltagende desperation over socialdemokratisk og socialistisk ansvarsløshed.

   Da Pia Kjærsgaard nu er trådt tilbage for en anden dygtig og velanskrevet politiker Kristian Thulesen-Dahl, vil jeg – til oplysning for eventuelle udlændinge, der kommer forbi og endnu ikke har forstået det – linke til udtalelser, der viser, at mange danske politikere har meget pænt at sige om hende.

   http://jyllands-posten.dk/politik/article4801715.ece

   Min browser sender mig kaskader af advarsler om cookies, når jeg besøger Frontpage Magazine. Jeg kan til nød forstå, at JP sender nogle stykker og oplyser, at man samler ind til Gallup, men hvad samler FM ind til?

    steen

    Posted: 8 august 2012 - 11:01 -

    Wilders: “Pia var Danmarks Thatcher”.

    Pia har valgt et udmærket tidspunkt. Efter næste valg, ville hun ikke kunne gå i adskillige år.

    Alle sender jo spyware – kør denne engang om ugen, det er en af de bedste. Den finder og slettter snildt 200 cookies ad gangen.

    http://www.superantispyware.com/

    Maria Due

    Posted: 8 august 2012 - 12:54 -

    Steen, tak, men hos mig skal man spørge for at få lov til at lægge en cookie ind.

    Først på sommeren tilbragte jeg en hektisk uge med at redde min pc og var flere gange ved at opgive. Flere sikkerhedspakker havde svigtet. Så downloadede jeg en fri version af Microsoft Security Essentials, og i første gang fandt det heller ikke noget, men efter fem timers scanning i dybden dukkede en trojaner op og blev elimineret. Et par andre gratis programmer Revo Uninstaller og Revo Uninstaller Pro hjalp mig af med resterne af de programmer, som jeg undervejs forsøgte mig med og ikke kunne få slettet igen. Flere af dem var vældig luskede, jeg vidste end ikke, at jeg fik dem lagt ind. Så jeg er blevet endnu mere striks.

    Et gammelt ord siger, at bag enhver succesfuld mand står en kvinde. I dette tilfælde er det en mand. JP bringer en hel fotoserie om Pia Kjærsgaard og endnu flere rosende ord.

    http://foto.jp.dk/fotosite_albumview.php?serie=2432


    Maria: Tjek denne her http://www.spywarefri.dk/sikkerhedspakken/

    De har også et meget hjælpsomt forum til ethvert problem – Steen

    Maria Due

    Posted: 8 august 2012 - 13:07 -

    Ja :-), det gør jeg så.

    Den her skal også med:

    “Fogh: Man kunne altid stole på Pia”.

    http://www.b.dk/politiko/fogh-man-kunne-altid-stole-paa-pia-0

    Og JP har en analyse på forsiden i dag med overskriften “Thornings overlevelseskamp i gang”.

    Lad os håbe, at vi snart skal til valg, og jeg under Pia Kjærsgaard en ministerpost.

    Bjovulf

    Posted: 8 august 2012 - 16:03 -

    Denne her er også god til at finde forskelligt uønsket snask på PC’en,
    fx. når startsiden i browseren bliver kidnappet, eller der hele tiden dukker
    uønskede pop-up-sider op med reklamer osv.

    Malwarebytes Anti-Malware: http://www.malwarebytes.org/

JensH

Posted: 8 august 2012 - 12:42 - Svar

@Steen

“Det er også derfor, jeg lader det blive ved antydningen. Der er ingen grund til at dyrke, at jeg ikke udholder hende.”

Okay, fair nok. Mit kendskab til Pamela Geller stammer først og fremmest fra hendes skriverier på nettet, samt hendes talrige optrædner på Amerikansk Talk Show Radio, (sommetider sammen med Robert Spencer), og der gør hun det glimrende.

Machiavelli

Posted: 8 august 2012 - 13:14 - Svar

Hvad indlæg er det, man kommenterer. Åndsvagt system,

  Machiavelli

  Posted: 8 august 2012 - 13:47 - Svar

  ja! lad det være evigt.

Bjovulf

Posted: 8 august 2012 - 15:51 - Svar

Ak, ja – hvor forandret 😉 – på bare 10-12 år ….

Thorning: Jeg har stor respekt for Pia K.

http://www.bt.dk/politik/thorning-jeg-har-stor-respekt-for-pia-k

Af Michael Ørtz Christiansen, Berlingske Nyhedsbureau
Onsdag den 8. august 2012, 15:05 Updated: 15:15

Statsministeren sender Pia Kjærsgaard på formandspension med et par rosende ord og ser frem til samarbejdet med afløseren, Kristian Thulesen Dahl

Den afgående partiformand for Dansk Folkeparti, Pia Kjærsgaard, og statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) har krydset klinger flere gange på den politiske kampscene. Og debatten har ofte været ophedet mellem de to.

Men det er ikke det, som statsministeren vælger at fokusere på, efter at Pia Kjærsgaard har meddelt, at hun stopper som partiformand.

  JensH

  Posted: 8 august 2012 - 16:13 - Svar

  Jaja, den er god med Thorning-Schmidt. Slesk tale og billig portvin kommer hun ingen vegne med. Sandheden er, at hun og hendes parti INTET har lært siden Nyrup udskammede DF som ‘ikke-stuerene’. Thorning-Schmidts regering er godt igang med at rulle alle stramningerne i udlændinge-politkken tilbage, så Dansk udlændingepolitik begynder at minde om tiden fra omkring udlændigeloven af 1983 blev genneført. Hver gang jeg ser Thorning-Schmidt på TV , (det er ikke altid jeg når at zappe væk), så tænker jeg på de ord Steen skrev på Snaphanen i sidste måned i anledning af, at berlingske Tidende havde en leder med overskriften “Udlændingepolitikken rulles baglæns fuld kraft”. Steen skrev:

  “Socialdemokraterne sælger igen vores fremtid for et skålpund kød. Thorning er ung nok til at komme til at opleve, at dette vil vende tilbage og jage hende, hvis ikke hun er blevet schweizer til den tid, for Kinnocks England vil næppe være fristende. Der er smertetærsklen så nær, at også vi der er ældre end Thorning, kommer til at se den overskredet”

  http://snaphanen.dk/2012/07/30/fjordman-inside-the-brussels-conference  /#comment_start

  Jeg tror Steen får ret. I modsætning til politikere a la Svend Auken og Bernhard Baunsgård, så vil Thorning-Schmidt stadig være i live når de fulde konsekvenser af de sidste 30-40 års vanvittige udlændingepolitik ikke længere står til at bortforklare. Og når den tid kommer er det nok bedst for for Thorning-Schmidt og hele den politiske elite (måske minus DF) at være forduftet til mere milde himmelstrøg, hvor Folketings- og ministerpension sikkert også rækker længere end her i det skatteplagede Danmark. Jeg tror ikke, at de nuværende politkere til den tid vil være specielt ‘agtede’ i den Danske befolkning.

Peter Buch

Posted: 8 august 2012 - 19:21 - Svar

Nu er det vist ikke 100% sikkert at “We were unable to detect your operating system.” som CNETs download-system skriver, betyder der ikke kan komme uønsket ind i min computer, men Linux anbefales trods mit besvær også med det system, da det er betydeligt mere stabilt end de andre jeg har prøvet – Windows, og Mac.

Leave a Comment