8
aug
Seneste opdatering: 8/8-12 kl. 1211
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Minut 12- 17:07, måske You Tuber nogen også den. Lorry oplyser at ’20 % af byen har ikke-vestlig oprindelse.’ Måske. Malmø Stad fortæller at 30 % er født i udlandet og at antallet med udenlandsk baggrund er 41 %. Affe opgiver også ´’udenlandsk baggrund’ til mellem 40 og 50 %.

Kasper Støvring: Den Nye Verdensorden – Vestens forfald

Programserie på 10 afsnit om den globale verdensorden, der er kendetegnet ved, at Vesten i stigende grad er ved at miste sin magt. Kulturforsker og foredragsholder Kasper Støvring inviterer en række eksperter til en snak om bl.a. Vestens udvikling og de nye kulturkonflikter, der præger verden. Dagens gæst er historiker Henrik Jensen og emnet er Vestens forfald.

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?