10
aug
Seneste opdatering: 11/8-12 kl. 0918
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“What is Going Through Their Little Tiny Left-Wing Minds?”Paul Weston is Chairman of the British Freedom Party.

Lorry i Malmø, V

Sista delen i dansk tv:s Malmögranskning


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 10 august 2012 - 21:22 - Svar

Højt hurra for Weston! Der er tale om en mand med rygrad og boller af stål!!!

Hvis bare en håndfuld af de etablerede partiers ledere kunne være halvt så modige og halvt så ærlige, så var meget anderledes.

Istedet fortsætter vi i gemytligt luntetrav mod kalifatet og katastrofen.

Af den simple grund at Vestens multikulturalisme af vores modstandere kun kan opfattes som det den er, utopisk pjat og moralsk svaghed.

  steen

  Posted: 10 august 2012 - 21:36 - Svar

  Ole Hyltoft burde næsten høre den – netop i dag. Weston er rigtignok en hardhitter og konfrontatorisk, årtiers engelske politikeres passivitet og skødesløshed, er næppe uden skyld i det, men han er samtidigt klassisk, engelsk veltalende, velskrivende og belæst. Ubetinget den bedste tale fra Stockholm, jeg har hørt. Om 30 år konstaterer alle desværre det samme som Weston – det får han dog ingen tak for medmindre han bliver meget gammel mand. At adressere den fremtid i dag, er jo nærmest kriminelt blandt politikere, hvis horisont er i overmorgen.

  Hyltoft er forresten i Deadline 22.30 i aften, han får mange hug, men der var jo heller ingen, der påstod at alle tyskere – endsige flertallet – var nazier. Der peges på de mange slående ligheder i den politiske ideologi, og så kommer Weston og Hyltoft ikke engang ind på det tætte samarbejde, stormuftien Haj Amin al-Husseini havde med nazisterne. Endelig kan man nok mene, at det er at skyde gråspurve med kanoner, at anvende disse sørgelige sandheder om islam på noget midlertidigt DR halløj. Det var nok en større sag værdigt.

  BØR DANMARKS RADIO DÆKKE RAMADAN-FESTEN?
  DR’s planlagte intensivering af dækningen i forbindelse med den muslimske eid-fest, der markerer slutningen på Ramadanen, vækker mindelser om danskere hyldest af Hitlerjugend i 1930’erne. Det mener næstformand i DR’s bestyrelse, Ole Hyltoft. Udmeldingen har fået kirke- og ligestillingsminister Manu Sareen (R) til at beskylde Hyltoft for at angribe danske værdier som ytrings- og religionsfrihed. Men hvori består DR’s public service forpligtelser egentlig? Kig med i Deadline 22.30, når kirke- og ligestillingsminister Manu Sareen debatterer danske værdier og public service med næstformand i DR’s bestyrelse, Ole Hyltoft.

Robin Shadowes

Posted: 10 august 2012 - 23:47 - Svar

Weston har potential att bli vår tids Churchill. Han kommer säkert bli det också under förutsättning att inte islam vinner förstås. Då kommer han bli både bortglömd och ett huvud kortare.

Skåning

Posted: 11 august 2012 - 01:55 - Svar

Jag håller helt med Weston. The time for half measures and compromises are over. Det är dags att tala klarspråk och ta kampen nu. Det enda moderata jag vill invända med, är att jag hoppas att “normala”, sekulära, födda muslimer inte blir klämda i mitten.

Anonym

Posted: 11 august 2012 - 03:51 - Svar

Outstanding Paul Weston !

Denne her video, inkl. Morten Uhrskovs afklædning af den radikale naivist Liv Andersen, burde jo være fast pensum i mange lande, både på journalisthøjskolen og i uddannelsessystemet generelt. Ellers står de fattesvage left-wings jo stadig bare og trutter videre i deres horn for at sabotere fredelige demonstrationer.

Sandheden har de historieløse stenkastende pøbler aldrig kunne håndtere og kommer sikkert aldrig til det. Staklerne kan jo ikke orkestrere en selvstændig tanke selv og er hoppet i islamiseringens propaganda-maskine med begge ben og fungerer gladeligt som de nyttige idioter!

Maria

Posted: 11 august 2012 - 13:03 - Svar

tlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2012/08/announcing-the-sion-pr esidents-council-the-fruit-of-stockholm.html

Sion mig her og der.

…..http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2012/08/announcing- the -sion-presidents-council-the-fruit-of-stockholm.html

Paul Westons intonation minder mig slående om Jernladyens.

Maria Due

Posted: 11 august 2012 - 20:13 - Svar

Sidst jeg afprøvede linket ovenfor, fungerede det fint. Nu virker det ikke, men man finder det nemt ved at google

SION 11 september New York

Dernæst skal I prøve et scrolle langt nedad siden, for der findes en plakat. Den viser mange flag og heldigvis ikke Dannebrog, men midt i feltet Israels. Fra venstre side kommer en armada af (krigs)skibe, ovenover (krigs)fly og nederst i venstre side kanoner.

Dette er SIONs budskab. Eller skulle vi skrive ZION, for disse stavemåder bruges jo i flæng i anden sammenhæng og refererer til en borg ved Jerusalem eller slet og ret Jerusalem, der er symbolet for alle verdens jøder. Derfor udtrykket zionisme, der er jødernes paralellel til andre nationers nationale bevægelser.

Tak for kaffe, der har vi de både, Lars Hedegaard talte om. Dette er værre, end jeg frygtede.

Bjovulf

Posted: 12 august 2012 - 01:51 - Svar

Jakob Levinsen på slap line i JP 😀

Nu er vi Pia-løse

http://blogs.jp.dk/levinsenlive/2012/08/10/nu-er-vi-pia-l%C3%B8se/#com ments

Kære Pia Kjærsgaard,

tak er som bekendt kun et fattigt ord. Men da store dele af dansk kulturliv jo i høj grad lever af at iscenesætte sig som netop fattige, skal det derfor kun lyde desto højere, nu hvor du har valgt at trække dig en smule tilbage.

….

Nej, det er i din mere eller mindre ufrivillige rolle som hadeobjekt, at du virkelig har været mange af os en kær ven. Som du måske trods alt har bemærket kan mange kunstnere og intellektuelle godt være lidt skrøbelige, verdensfjerne og retningsforstyrrede sjæle, og ingen anden i nyere tid har som du formået at give dem et fjendebillede, de både kunne lune deres angst ved og blive inspireret til at udfolde sig af. [!!!]

Men nu er vi altså snart Pia-løse. Der bliver stille ved mange superellipseborde ude i speltbælterne. [ 😀 ]

….

  Maria Due

  Posted: 12 august 2012 - 08:12 - Svar

  Det var Niels Lillelund, der startede.

  Ham kan jeg desværre ikke linke til, men han skrev med brask og bram og samme tema. Nemlig at nogen har et stort behov for en Fanden at kæmpe imod.

  Og det blev så denne lille mor Danmark. “Kun en hjemmehjælper”, som Katrine Winkel Holm så smagfuldt kaldte hende i går. Mig bekendt var der siden tale om et job som sekretær el.lign.i et forsikringsselskab,

Maria Due

Posted: 13 august 2012 - 13:17 - Svar

”Man kan nærmest kalde os national-konservative. Vi vil ikke ligge under for tidsånden, det gælder både hvad angår den grønne ideologi og synet på multikulturalismen. Vi vil heller ikke være med i den anti-jødiske, anti-kristne linje, som man finder i store dele af pressen.”

(sappho.dk om den nye papiravis Dispatch International)

Religionskrigen optrappes, og vi må håbe, at dispatch ikke betyder aflivning i denne sammenhæng.

Nutidens pamfletter er efter min mening flyttet fra papiret til cyberspace, og projektet ligner en født dødssejler for en snæver kult, som det bliver for nemt for modparten at bruge i dens propaganda. At lægge ud med at kalde store dele af den danske presse anti-jødisk og anti-kristen er hysterisk, usandt og unødvendigt provokerende, men det er da muligt, at det giver økonomisk bistand til at drive avis for. En typisk Hedegaard overdrivelse helt ude over kanten.

Det er ikke konservative blogge med stærke nationale overtoner, vi mangler. Og at det nationale står stærkt i befolkningen, har vi fået et tydeligt bevis på ifm. Pia Kjærsgaards afgang som partiformand. Dette er overordentlig glædeligt, og den bølge vil jeg gerne satse på. Den er ægte.

Leave a Comment