11
aug
Seneste opdatering: 12/8-12 kl. 0832
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Center for Security Policy held an excellent conference with speaker, former Federal Prosecutor Andrew McCarthy, who put away the blind Sheikh who had masterminded the first attack on the WTC in 93 and had been planning a massive attack on NYC codenamed, ‘Landmarks’ which in fact was later used on Bombay with horrifying success. The full brief is an hour forty five minutes and is excellent and can be seen in its entirely here August 8, 2012.

Andrew C. McCarthy III is a former Assistant United States Attorney for the Southern District of New York. A Republican most notable for leading the 1995 terrorism prosecution against Sheik Omar Abdel Rahman and eleven others. Bemærk afsnittet om propagandabegrebet ‘islamofobi,’ som så mange har slugt råt. Dog stort set ikke i Danmark, hvad vi godt kan være stolte af.

Morten Uhrskov: Tak til TV2 Lorry

Alt for mange danskere ved ikke, hvilken tragedie der udfolder sig lige på den anden side af Øresund. Og alt for mange svenskere ved heller ikke hvad, der sker i deres eget land, frygter jeg. De svenske medier, de skrevne og elektroniske, er af en karakter, der ikke tåler sammenligning overhovedet med Danmark. Sandt er det, at vi har vores politisk korrekte aviser med Politiken og Information i spidsen, men glem alt om at se de to aviser som sådan, hvis vi holder dem op imod svenske aviser som Aftonbladet, Expressen og Dagens Nyheter….. Blev Politiken og Information udgivet i ucensureret udgave i Sverige, ville de to aviser med korte mellemrum pådrage sig voldsom kritik for at puste til främlingsfientligheten [..]

Så meget mere må man glæde sig over det, når danske medier bidrager til reel oplysning om forholdene. Det er hvad TV2 Lorry har gjort i en række fortrinelige indslag i den forgangne uge. Det er på høje tid, at dansk presse får øjnene op for, hvad Sverige har udviklet sig til. Tak til TV2 Lorry. Sveriges skræmmende bagside


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Frank P

Posted: 12 august 2012 - 13:45 - Svar

Hej Snaphanen

Din blog når jo langt ud, og dette er bare for vanvittigt. Hera Lamppu Maduro, fotograf og ny blogger på Avpixlat. Det første ord, der falder mig ind er “mental-stalinisme”, det er så uhyggeligt, jeg tror slet ikke danskerne forstår hvor vanvittigt Sverige er blevet.

Du skal næsten lige ofre et par ord på dette fremragende indlæg: http://avpixlat.info/2012/08/12/lycklig-trots-allt/

Har fordansket det bedste:

“Den sidste avis jeg arbejdede for har nu også lukket døren for mig professionelt, efterhånden som det er blevet kendt, at jeg skriver på Avpixlat.”

“De undskylder og beder mig om ikke at tage det personligt.”

“Gad vide om der er noget andet land (som Sverige), hvor folk er lige så bange for denne usynlige politiske korrekthed?”

“… for enhver pris undgå at blive kaldt racist…”

“… vovet at se sammenhængen mellem vores mærkelige indvandringspolitik og fattigdommen, boligmanglen, adskillelsen, arbejdsløsheden og kriminaliteten. Truslen er usynlig … Den er programmeret ind i vores bevidsthed på den mest forræderiske måde. Ikke af nogen Koran eller Bibel, men hver dag fra tv og avisoverskrifter.”

“Folk udelukkes fra fællesskabet i samfundet, ties ihjel, hvilket er ligesom at dræbe folk mentalt og følelsesmæssigt.”

“Det er folk som min nabo, der betaler den prisen. Min nabo blev i forsommeren udsat for en alvorlig trussel fra flere personer på én gang. Truslen var så alvorlig, at min nabo har store problemer med at bevæge sig udenfor. Min nabo får kriseterapi, men at komme sig mentalt vil tage tid. Episoden indberettedes til politiet, men gerningsmændene, de samme som truede mig, går stadig frit omkring. Undrer det nogen, at vi har nul tillid til politiet, hvorfor folk i vores område ikke anmelder sådan noget til politiet? Jeg anmelder ikke noget, der ikke giver fængselsstraf, tingene bliver værre.”

“Det er folk som min nabo, der betaler prisen for mediernes og politikernes mørklægning. For venstrefløjens sygelige behov for at føle sig gode. De tror virkelig de er gode, og at kampen mod racisme vindes ved at hente endnu flere mennesker udefra. Alle ved, at marginalisering, fattigdom, segregation og kriminalitet er et resultat af vores vanvittige indvandringspolitik. Af en eller anden grund, overholder de fleste mennesker en “aftale” om at forholde sig tavse, for hvem ønsker at blive kaldet andet end god? Alle ønsker at være gode, undtagen Kong Ondskab, lederen af ​​banden her på Seved, han vælger at være ond. Det er let, for han møder ikke modstand. Samfundet beskytter ham og hans rettigheder. Han behøver ikke frygte at blive offentligt hængt ud, han “har rettigheder”.”

“Nu må jeg finde en ny måde at forsørge mig selv på.”

  steen

  Posted: 12 august 2012 - 13:57 - Svar

  Frank P: Tak, jeg havde læst den, men det er godt at andre også kan læse med.

  Sverige dør af angst, pænhed og høflighed, det er ikke nogen mere agtværdig måde at dø på, end alle andre. Jeg mener som bekendt, at landet meget vel kan være gået delvist eller helt i opløsning fra år 2050 til år 2100. Jeg mener det allerede er gået for vidt, men at svenskerne langt fra har indhøstet hele regningen for, hvad der er sket. Jeg ville selvfølgelig ønske, jeg har uret, men jeg kan ikke se hvordan det skulle gå så heldigt.

  Priset är för högt för att inte göra det. Om vi inte gör något ser jag en mörk framtid för Sverige.

  Hera Lamppu Maduro er en hæderskvinde, ligesom indvandreren der taler til sidst i Søndagskronikken.

  Jeg har også set “verdensnyheden” om den svenske prins, men det ligner ikke Snaphanestof

   Frank P

   Posted: 12 august 2012 - 14:28 - Svar

   Selv tak!

   Ser lige et par småfejl i min oversættelse… Men det er en vigtig historie, fordi vidnesbyrdet er så troværdigt. Det er her den svenske tragedie får ét ansigt. Når én som Maduro ofrer sin sikre indtægt, når hun ikke kan holde mund længere, går imod den benhårde konsensus og derfor må gennemgå social udstødelse. Og så er hun en atypisk stemme pga. indvandrerbaggrunden, bosat i ghettoen.

   Der er jo allerede folk med forskellig baggrund i bl.a. SD, men alligevel, så rykker den svenske venstrefløj sig ikke. De fastfryser fjendebilledet. Det er jo nærmest en parodi på det stivnede, forstokkede twittervänstern, når en journalist skriver, at det er en gåde for hende når “farvede” hopper med på SD’s vogn. Det er jo åbenbart venstrefløjen, der hele tiden vil tænke i farver og racer, de er de virkelig racister.

   Tror mange desværre stopper ved Snaphanen og/eller Urias, de har måske ikke tiden eller maven til at læse om flere tragedier på fx Avpixlat eller tyske PI. Derfor er Snaphanen vigtig, fordi jeg tror, at den faktisk påvirker debatten herhjemme, den når ud til folk, selv til dem med de høje uddannelser, placeret i positioner med magt, som ikke vil indrømme, at de læser med. Derfor er din prioritering og dit fokus af betydning. Vi kan nok ikke gøre noget for svenskerne, men vi kan gøre noget for os selv. Jeg frygter nemlig stadig den “svenske bacille” (Jalving), og jeg ved, at oplysningen for mange er startet på Snaphanen.

    steen

    Posted: 12 august 2012 - 14:49 -

    Frank, jeg vil anbefale at læse Avpixlat, de har meget, som jeg efterhånden springer over, fordi det er for meget deja vu efter så mange år både her, og inden den tid i aviserne. Det er ikke overlagt, det rent insitnktivt så jeg selv får variation. Gentagelse er et pædagogisk virkemiddel, og det er også virksomt for politiske partier, men jeg er hverken pædagog eller partimedlem.

Maria Due

Posted: 12 august 2012 - 16:39 - Svar

Det er for varmt i haven.

Sådanne videoer er mine yndlinge. Jeg er vokset op med stor tillid til den type mennesker, der føler, at de må gøre deres pligt, selv når det er ubehagelig. Folk der påtager sig ansvar uden at kny. Men Andrew McCarthy kan ikke skjule sin uro, og det er yderst forståeligt.

Da ordet islamofob begyndte at dukke op i Danmark, skrev jeg konsekvent (islamofob) efter mit navn, og det virkede, så var der ikke mere noget ved at slynge det i hovedet på mig.

Chr. Munk Jensen, der forleden tog sig lidet kærligt af Uwe Max Jensen har i dag kommenteret flere kendte menneskers verden. Først handler det om “den aldrende popdronning Madonna”, og det er jo fælt, at hun ikke mere er 18. Derefter fortælles, at Nils Malmros vil lave en ny film om det sædvanlige, og selv om han er 14 år ældre end Madonne, omtales han ikke som aldrende. Det gør Lars Trier heller ikke, og han er også ældre og kredser igen om nazier, som han synes stærkt fascineret af. 🙂

Rosinen i pølseenden er vores hindu kirke- og ligestillingsminister Manu Sareen, der ligefrem går den modsatte vej, vender tilbage til barndommen. For denne nette lilledukkedreng fra det radikale rædselskab af en utopi har igen skrevet en børnebog, og sandelig, sandelig om den ikke igen handler om den umådelig vakse lille indvandrerdreng Iqbat, der igen sætter tingene på plads. Han er ifølge sin forfatter sund og rask, og det var da altid noget nyt, hvis han ikke er et påfaldende offer.

Sareen er den type, indvandrere som Bashy kalder “en onkel Tom”. Deri tror jeg, han tager fejl, det er kun på overfladen, og det har jo givet gevinst. Den nye bog har sådan en sjov titel, som mange af os vil sætte pris på og efter bedste evne leve op til: ”
IQ

Maria Due

Posted: 12 august 2012 - 16:47 - Svar

Hov, det var ikke meningen, at min kommentar skulle slutte der. Fortsættelse følger.

Manu Sareens nye bog har titlen “IQBAL FAROOQ OG DEN JYSKE FORBANDELSE”.

Det er da sødt.

Bogen handler om, at helten forsøger at forpurre, at kirkeministeren tager helligdagene fra børnene. Hvilke helligdage mon der er tale om?

(JP, Indblik, side 14, 12/8 -2012´)

Leave a Comment