25
aug
Seneste opdatering: 26/8-12 kl. 0754
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En frygtelig følelse af deja-vu

Karen Jespersen: Efter optøjerne i Vollsmose holdt tre af regeringens ministre møde – og pressemøde – med Odenseborgmester Anker Boje.Her blev der talt om at gå på to ben i indsatsen over for indvandrere. Vi er ikke kommet videre siden 90erne.[..]

Forskere som Magnus Randstorp, Aje Carlbom og Maria Bäckman har hver for sig givet nedslående indblik i svenske parallelsamfund. I Tyskland har forskere fra Niedersachsen lavet en meget omfattende undersøgelse af voldelig adfærd i forskellige grupper. Seran Ates og andre med indvandrerbaggrund har givet beskrivelser af miljøet set indefra. De er alle sammen grundigt omtalt i Islams magt, som jeg har skrevet sammen med Ralf Pittelkow.
Den omfattende dokumentation for sammenhæng mellem kultur og adfærd havde dog mildt sagt ikke sat sit præg på pressemødet i går.
Pressemødet blev tværtimod en gentagelse af de afmægtige floskler, som jeg kun kender alt for godt. Denne gang blot i en endnu mere grel udgave. Det sidste hænger sammen med, at regeringen ikke har nogen penge til at finansiere nye projekter. Det har i og for sig den fordel, at man ikke smider skatteydernes penge ud på noget, som stort set er virkningsløst, men bare skal se ud af noget. På den anden side betyder det, at politikernes rådvildhed bliver endnu mere ubarmhjertigt tydeligt. Pressemødets politikere havde reelt intet nyt at byde på. Det er ikke tilfældigt, at den mest anvendte vending var, at »det skal vi have kigget på«. En vending der reelt betyder, at man ikke har noget konkret men nødig vil indrømme det.
Men politikerne slap nådigt fra pressemødet. De blev ikke konfronteret med virkeligheden i Vollsmose. For det første holdt de sig langt væk fra området. For det andet konfronterede ingen dem med den opfattelse af situationen der ude, som er kommet fra besindige velintegrerede indvandrere.Det gælder eksempelvis udtalelser fra Mohammed Mansour, socialdemokratisk medlem af Odense Byråd, der har boet i Vollsmose i 25 år: »Når det gik så galt, så skyldes det, at vi trods masser af projekter ikke har haft held med at integrere de unge« (jp.dk). Bag de dramatiske begivenheder i Odense ligger de bredere problemer med indvandringen. Jo større indvandring af folk, der er vanskelige at integrere i det danske samfund, jo sværere bliver den slags problemer at håndtere. Regeringen har nu åbnet for øget tilstrømning fra ikke-vestlige lande, så der er udsigt til flere problemer, som den skal »kigge på« i fremtiden. Karen Jespersen

Fransk politi beskudt med skarpt igen

FRANCE has suffered a fresh outbreak of urban unrest, with three police officers wounded in an attack by a crowd firing shotguns and lobbing petrol bombs.Two of the officers were wounded by shotgun pellets and the third by a firework used as a rocket in the incident that began late on Friday in the Grigny suburb of Paris, police said.The unrest began after a police unit broke up a fight between around 20 people. The officers were set upon as they returned to their vehicles by a crowd, some of whom fired shotguns and threw petrol bombs. Riot police were rushed to the area and used tear gas to disperse the crowd. French police shot in urban violence. Video fransk, utekstet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 26 august 2012 - 11:31 - Svar

“Det sidste hænger sammen med, at regeringen ikke har nogen penge til at finansiere nye projekter.”

Hvad så når de mangler både penge og mandskab til overhovedet, at lade som om staten har noget at skulle have sagt i enklaverne?

Den dag er gode dyr rådne og den er ikke langt væk.

Det kunne være multikulturalisterne skulle til at afmontere utopien, nej, nej ikke for vores skyld, nej da, men for deres egen. Det er deres regime, som enten under en bogerlig eller rød regering, uundgåeligt kommer til at sidde med et kaos, der i omsiggribende mangfoldighed hurtigt kan blive direkte livsfarligt.

I Pakistan raser og hærger hele bydele bare ved rygtet om en itureven koran, eller et fyord om pædofeten. I Afghanistan, midt i endeløse etniske myderier, tager man sig tid til at bombe og nedbrænde pigeskoler. I Mellemøsten slagter man uhæmmet løs og fejrer en vellykket massakre med uddeling af søde sager til folk og fæ.

Hvad er det der gør at vores, ganske vist dybt visionære, politikere mener at lige præcis de kan afmontere muslimske befolkningers religiøse/hysteriske vredes og voldsdyrkelse??

Jeg lagde mærke til at visse beboere i Vollsmose truede med at op mod 400 mand ville splitte kvarteret ad, hvis ikke de fik deres vilje, der primært handlede om politiets tilbagetrækning fra området.

Hvad når det er 4000?

Hvad når det er 40.000?

Hvad så?

  XXXXX

  Posted: 26 august 2012 - 12:57 - Svar

  Jeg spørger mig selv om det samme.

  Det ender som abernes planet.

  Hvide mennesker som slaver for sorte aber.

falkeøje

Posted: 26 august 2012 - 13:08 - Svar

Vi har aldrig fået nogen forståelig forklaring på, hvorfor det halve
Arabien skal til Europa?
Efterspørgslen efter arbejdskraft synes at blive mindre og mindre,
og araberne er komplet uegnede til det hårde fysiske arbejde, som
danskerne helst vil undgå.
Deres IQ er også væsentligt mindre end Europæernes, hvilket gør
dem uegnede som åndsarbejdere.

Araberimporten har været spækket med løgne og bortforklaringer
overfor danskerne, der er blevet tvunget til at betale i dyre domme
for en import, der skaber en masse problemer for Danmark, og som
har vist sig at være formålsløs.

falkeøje

Jonny

Posted: 26 august 2012 - 16:42 - Svar

Vad handlar detta om egentligen?

Statsminister Helle Thorning-Schmidt:
Min mand er ikke bøsse“!
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1813800.ece

Statsvetaren och “genusforskaren” Drude Dahlerup anser att det hela handlar om “diskriminering” och att “man nedvärderar [Helle Thorning-Schmidt] som kvinna”.

– Det är inget tvivel om att Helle Thorning-Schmidt behandlas annorlunda än manliga statsministrar. Jag säger inte att hon är världens bästa statsminister, men det här är unfair, säger Drude Dahlerup.

Hon tror att statsministern går ut offentligt om sitt privatliv för att punktera planerade publiceringar.
– Hon måste ha ansett det nödvändigt. Troligen var någon på väg att skriva om det.

[…]
diskussionen handlar egentligen inte om homosexualitet, enligt Drude Dahlerup.
– Nej, homosexuella ministrar kan vi se både i Danmark och Sverige. Men ryktena drabbar Helle Thorning-Schmidts kvinnlighet, man nedvärderar henne som kvinna.

– Vi ser också att kvinnliga toppolitiker ofta beskrivs som antingen isdrottningar, som Ritt Bjerregaard, eller sårbara, som Helle Thorning-Schmidt. Hon får ständigt kämpa för sin integritet.

h t t p://www.sydsvenskan.se/danmark/skandal-handlar-om-kvinnlighet

  steen

  Posted: 26 august 2012 - 16:46 - Svar

  Det handler helt afjort IKKE om det, Drude Dahlerup gerne vil have det at handle om.

  Det handler heller ikke om intolerance overfor homoseksuelle eller snagen i Thornings privatliv, som andre gerne vil tro.

  Alle er ude og ride deres egne kæpheste, og gider ikke sætte sig ind i sagen der selvfølgelig også efterhånden er noget indviklet og dertil ikke færdigundersøgt.

  Det handler om, at parret Thorning-Kinnocks fhv. revisor brugte homo argumentet i en skattesag (i en mail), da det gør de samlevende mindre samlevende hvis den ene er homo og den anden hetero – og dermed Kinnock mindre skattepligtig i Danmark.

  Ivørigt er det Thorning-Kinnock selv, der gik ud i den regeringsvenlige Politiken og forsvarede sig imod noget, som ingen andre havde bragt offenltigt til torvs, og som de fleste er komplet ligeglade med. Men nu har hun og Kinnock altså gjort det til et offentligt anliggende.

  Derfor er det skattetaktisk ‘smart’ at være bøsse

  Det ser ud som om den fhv. revisor har overdrevet sin iver for at tjene parrets skatteinteresser med en indiskretion, men han har ikke forklaret sig endnu.

  Jeg vil gætte på, at de fleste er interesseret i, om statsministeren skattetænker lovlig kreativt, men til gengæld ligesom jeg er fuldstændig ligeglad med Kinnocks seksuelle orientering.

  Man burde jo sende denne forklaring til Sydsvenskans journalist, hvis man gad 🙂

  Der er også en længere artikel i AB idag om, hvor anderledes Sahlin blev behandlet fordi hun er kvinde. Jeg skal ikke kunne sige det, men her i landet er jeg ikke bekendt med, at kvindelige politikere er blevet værre behandlewt end mænd i min levetid.

  Jeg kan ikke forstå, at kvinder der gerne vil være stærke og gøre sig gældende på lige fod, nænnner at spille offerkortet så snart der er lidt der går dem imod. Sådan agerer kloge, stærke kvinder ikke, men det er måske lige det, de ikke er.

  Maria

  Posted: 26 august 2012 - 17:03 - Svar

  Jonny.

  Drude vrøvler. Det handler om penge og nærmere bestemt om en yderst kreativ skattetænkning på kanten til bedrageri.

  Helle Thorning og hendes mand har i mange år boet i hver sit land og begge haft en stor indkomst. Deres fælles børn bor i Danmark, og familien nyder som helhed godt af det danske velfærdssystem, som skatteyderne finansierer.

  Helle Thornings mand besøger familien i lange weekender fra fredag til mandag, siger han. Hvis han har opholdt sig i Danmark i 180 af årets dage, er han skattepligtig i Danmark, og ellers i det land hvor han opholder sig resten af tiden. Det er i øjeblikket Svejts, hvor han ikke betaler en skat, der er nær så høj, som den ville have været i Danmark.

  Man skændes altså om, hvor mange dage ægtemanden reelt set har opholdt sig i Danmark. Overfor skattemyndighederne har ægteparrets egen revisor tilsyneladende oplyst, at Helle Thornings mand er bisexuel eller homosexuel, og at det har indflydelse på de særlige familieforhold med to husholdninger og mandens besøg hos familien. Denne oplysning er blevet lækket til offentligheden.

  Det har altså ikke noget med statsministerens kvindelighed at gøre. Alle kan jo se, at hun er en flot kvinde, ingen ønsker at tage det fra hende, selv om hun er en elendig statsminister og selv har indrømmet, at hun ikke har gjort det godt nok. Mon ikke de fleste af os har lidt ondt af Hellen Thorning i denne sag, der handler om imtime forhold, som ikke vedkommer offentligheden. På den anden side ville det være på sin plads, om manden betaler noget til det samfund, hvor hans familie bor, og han selv opholder sig en stor del af året, hvis han taler sandt.

  http://jyllands-posten.dk/politik/article4820044.ece

   Victor

   Posted: 27 august 2012 - 07:03 - Svar

   Maria – jeg har stået i præcist den samme sitution som Kinnock og tro mig, det er slet ikke så nemt, som du udmaler det. (Jeg har flere hundrede sider brevveksling med Københavns Kommune- samme folk i øvrigt – og på dette felt er lovgivningen fuldkommen gakket.) Jeg VILLE, principielt, være skattepligtig i Danmark; men det var lige ved at koste mig en trækprocent på over 100.

   Og så er der et problem til: Hvis du f.eks. påbegynder et arbejde i Zürich, tager på weekend, griber notebooken, arbejder i flyveren og, om aftenen i København, så er du ude i noget rigtigt, rigtigt snavs.

   Det er muligt, at du mener, det er nemt. Men, jeg kan love dig, det er det ikke i virkeligheden…

    Maria

    Posted: 27 august 2012 - 09:13 -

    Victor, vi har også prøvet det, og det blev ikke nemmere af, at vi ikke var gift. Værst gik det ud over mig, da jeg efter at have boet hos min mand i udlandet en tid, fordi var trætte af dobbelte husholdninger, flyttede sammen med ham tilbage til Danmark og ikke havde job fra dag et ved ankomsten og heller ikke var på overførselsindkomst af nogen art eller bad om at komme det. Vi havde begge formue, var udmærket i stand til at klare os godt økonomisk på vores egen måde, og fattede ikke at det vedkom skat. Min mand havde været udsendt af sit firma og kom tilbage til et godt job i samme firma. Firmaet var vant til at have medarbejdere ude og havde skatteeksperter, der ordnede for min mand.

    Brevene fra kommunen til mig var skrevet i en tone, som jeg på det kraftigste frabad mig, og sagen gik fra instans til instans og handlede om, at jeg ikke ville finde mig i behandlingen, og i at jeg skulle betale skat af at bo i min mands hus. Kommunen skrev til mig, som om jeg var prostitueret, skønt min højt gagerede mand rent faktisk forud for flytningen til udlandet havde boet i mit hus i flere år, uden at betale husleje, og ved hjemkomsten til Danmark boede i mine møbler, der var over standard, spiste mad der var lavet i mine gryder og lavet af mig og serveret på mit porcelæn samt i øvrigt havde mig til at gøre rent og hjælpe med at anlægge have, bygge carport og renovere hans villa i Nordsjælland, der blev solgt, mens jeg søgte job. Min mand var solidarisk og meddelte skattevæsenet, at han var villig til at betale for disse ydelser fra min side.

    Så skal jeg ellers lov for, at der gik panik i sagen, for skulle en mand virkelig betale for den slags! Jeg endte med at vinde sagen i landsskatteretten.

    I Helle Thornings og Stephen Kinnochs skattesag ville det klæde ham at åbne munden i stedet for at lade sin kone trække hele læsset. Han opfører sig pjokket.

Maria

Posted: 26 august 2012 - 17:05 - Svar

Nå, der “faldt” vi over hinanden.

  steen

  Posted: 26 august 2012 - 17:13 - Svar

  ja, men det supllerer meget godt. Jeg overvejede at maile til sydsvenskan, da jeg læst vrøvlet i morges. men jeg blev pludselig så t r æ t i tastefingerene

   Maria

   Posted: 26 august 2012 - 18:04 - Svar

   Drude har det lidt svært med fakta. Derfor blev hendes danske doktordisputats ikke antaget.

   Men vips blev hun jo professor i -Sverige.

falkeøje

Posted: 26 august 2012 - 19:55 - Svar

Hvad ligner det at blande Helle Thornings og mandens seksualdrifter ind i det værste
dilemma, som danskerne har været udsat for i mands minde.
Det er pebernødder i sammenligning med, hvad politikerne, uden at spørge, har udsat det
danske folk for.
Smid alle politikere ad Helvede til næste gang, der er valg!!!
De har kun skabt problemer for et flittigt og arbejdende folk!!!

falkeøje

steen

Posted: 27 august 2012 - 05:34 - Svar

du ser spøgelser igen. Jeg fandt video og historie lørdag og tippede senere Vlad henad midnat. Jeg har ikke hørt at den ville blive tekstet og jeg havde andet at gøre end at holde øje med det. Lad os styre os fri af hinanden, det gik lige så godt.

Leave a Comment