30
aug
Seneste opdatering: 27/2-15 kl. 2232
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det tog 24 timer, så kom den svenske presse, eller er det EXPO-lobbyisterne, der stadig tror deres emotionelle, moraliserende argumenter bærer nogen vægt i en virkelighed, der modsiger dem stadig mere insisterende? “Overfor Gud har vi alle uret”, skrev Kierkegaard. Overfor realiteterne er EXPO på taberkurs, hedder det på nu-dansk. “Den hollandske politiker der ikke er dømt for racisme”, med en omskrivning af den besværgelse, enhver ordentlig svensk artikel om Wilders skal indlede med. Andre aviser har et stærkt forsinket, lakonisk TT telegram.

Att be en invandringskritiker känd för sina hatiska uttalanden tala i Malmö, en stad där det bor många muslimer, är naturligtvis mycket kontroversiellt. Malmöbesöket blir hans första offentliga besök i Sverige.

– Geert Wilders är en politiker som är besatt av islam, som han ägnat hela sin politiska karriär åt att bekämpa. Därmed är det väl en perfekt gäst hos Tryckfrihetssällskapet, eftersom de tycks dela samma besatthet, säger Daniel Poohl, som är chefredaktör och ansvarig utgivare på stiftelsen Expo, som granskar högerextrema rörelser.

– Geert Wilders är en politiker som gärna vill framställa sig som en frihetskämpe och värnare av tryckfriheten. Men man ska komma ihåg att han är en person som vill förbjuda Koranen och göra Europa till en del av världen där en av världens största religioner inte har möjlighet att finnas. Geert Wilders till Malmö

Muslim Population in Sweden and Denmark Doubled in 14 Years

Så kom Dispatch International 2012/1 på gaden lidt forsinket. Her er lidt fra nummeret, som er gratis online Den svensksprogede version er her.:

Despite the fact that Muslims tend to exhibit behavior that clearly distinguishes them from both the European host populations and other immigrant groups, there are no official figures to indicate how many Muslims live in Sweden and Denmark. Danes and Swedes have had to rely on wildly diverging estimates because the authorities refuse to publish statistics on religion or culture. In Denmark estimates ranging from 200,000 to 700,000 have been circulated.

Dispatch is now able to reveal the true figures based on our own research: 574,000 Muslims in Sweden and 256,000 in Denmark. The statistical uncertainty is roughly +/- 20,000 in Sweden and +/- 10,000 in Denmark. This means that Muslims make up 6.05% of Sweden’s population and 4.59% of Denmark’s.

In 1998 there were 284,000 Muslims in Sweden and they made up 3.21% of the total population. In other words, the number of Muslims has roughly doubled over the period 1998-2011.During the same period, Muslim immigration and natural increase among Swedish Muslims have accounted for slightly over 41% of Sweden’s total population growth.The Muslim share of Denmark’s total population growth 1998-2012 is markedly lower and accounts for a bit over 33% Ingrid Carlqvist & Lars Hedegaard


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Vagn Henning

Posted: 31 august 2012 - 12:03 - Svar

Som jeg ser det, skyldes vores nuværende problemer med islamisk terror ikke at vi sov i timen under Den Kolde Krig. Den moderne krigeriske fortolknong af Islam fandtes også da muren faldt for over 20 år siden, men siden da har ingen gjort noget for at mindske dens udbredelse, tvært imod. Hele verden – med Obama i spidsen – har ladet sig afpresse, med det resultat at alle kan se at trusler betaler sig.

Hvis hvor tids Gutmenschen havde haft magten under Anden Verdenskrig, ville de have protesteret mod USA og Englands brutale fremfærd mod Nazityskland og ville have startet en “fredsproces” i 1941 og vi ville stadig være i krig…

Man vinder ikke over sine fjender ved at gå i “dialog” med dem og give dem indrømmelser. Hvis de starter krigen, så sørger man for at de får så afsindig mange bank at alle kommer på bedre tanker. Med Islam har vi været så forsigtige kun at gå efter “terroristerne” at deres ideologiske bagland er helt intakt.

  JensH

  Posted: 31 august 2012 - 14:21 - Svar

  ” Hele verden – med Obama i spidsen – har ladet sig afpresse”

  Jeg er nu ikke sikker på, at Obama har ladet sig ‘afpresse’. I øjeblikket går dokumentar-filmen “Obama 2016” sin ‘sejrsgang’ over hele USA, hvor den spiller for fulde huse. Den er lavet af Dinesh D’Souza, (idag President of The King’s College in NYC), som selv er emmigrant fra Indien, og derfor kender alt til denne 3. verdens ‘Anti-Koloniale’-idelogi, som har været den stærkeste idelogi i den 3. verden igennem de sidste 100 år. D’Souza er selv vokset op med denne idelogi i Indien, da hans far, hans bedstefar og hans onkler alle svor til denne marxistiske 3. verdens ‘anti-koloniale’ idelogi. Derfor kender han alt til den, og kan genkende den i Obama’s selvbiografi, hans taler samt den faktiske politk han fører som USA’s præsident.

  Du skal huske på, at Obama’s selvbiografi, (som Obama brugte i 2008 kampagne til at ‘sælge sig’ som det multikultruelle ideal), hedder “Dreams FROM my father”, og ikke “OF my father”, hvilket vil sige det er drømme Obama junior har fået/modtaget fra hans marxistiske og anti-koloniale Keyanske far. Denne 3. verdens anti-koloniale idelogi går i korthed ud på, at vesten kun er blevet rig på at udplyndre kolonierne i den 3. verden, og det derfor gælder om at bekæmpe vestens magt og indflydelse, (ja, allerhelst skal den vestlige civilisation gå under), og da USA efter WWII blev den ledende vestlige magt blev landet samtidig også til ‘slyngelstat nummer 1’ ifølge denne anti-koloniale idelogi. Derfor skal USA’s magt og rolle i verden stækkes og mindkses, og man må sige Obama arbejder hårdt på dette. Islamismen bliver sammenhæng med denne 3. verdens ‘anti-koloniale’ idelogi set som værende udtryk for et oprør mod det såkaldt undertrykkende vesten. Dt forklarer Obama’s støtte til det MNuslimske Borderskabs overtagelse af magten i Egypten, Libyen og de andre lande, som er ramt af ‘det arabiske forår’.

  Dinesh D’Souza’s dokumnetar-film er lavet i samarbejde med Hollywood-producerer Gerald Molan, (har bl.a. produceret film som Schindlers List, Braveheart og Jurassic Park), og du kan via nedenstående link høre Dinesh D’Souza’ fortælle om denne dokumentar-film “Obama 2016”, (hvordan kommer USA til at se ud i 2016, hvis Obama bliver -gud forbyde- bliver genvalgt):

  http://www.youtube.com/watch?v=Z6QOscKvUjU

  PK

  Posted: 31 august 2012 - 19:49 - Svar

  Vagn Henning.
  Jeg plejer , når een er lettere desperat, at bruge dette billede:”Hvordan kunne man dog kæmpe
  mod Hitler/ tyskerne, når nu der var en familie nede i
  Freiburg, som ikke var nazister?”
  Som svar på det evindelige; sådan er de ikke alle sammen.

Jernhesten

Posted: 31 august 2012 - 13:41 - Svar

At der kun skulle være 256,000 (+/- 10,000) muslimer i Danmark…..

Jeg må nok sige at jeg tvivler lidt på det tal. Økonomen Ebbe Vig har lavet nogle beregninger som kunne tyde på et væsentlig højere antal.

steen

Posted: 31 august 2012 - 14:01 - Svar

Jeg har ikke sat mig ind i, hvad der ligger bag Vigs tal, der jo er meget store. Men alment kan man sige, at når der ikke foreligger officiel statistik, er der frit slags. Forfatterne skriver også:

These factors explain why Dispatch operates with a statistical uncertainty. As a result we may have underestimated the number of Muslims that can be identified through a name count, but probably not by more than 20,000 in Sweden and 10,000 in Denmark

  Jernhesten

  Posted: 31 august 2012 - 15:04 - Svar

  Ja, helt korrekt. Vig opererer normalt heller ikke med brug af ord som “antal muslimer”, men bruger i stedet “ikke-vestlige indvandrere”, “efterkommere”, “naturaliserede” m.m.

Bjovulf

Posted: 31 august 2012 - 14:58 - Svar

Bemærk, hvordan Asylsvenskan lige får associeret Wilders
med “Mein Kampf”, uden at sammenhængen fremgår.

Bjovulf

Posted: 31 august 2012 - 15:40 - Svar

Utroligt – nu havde Jørgen Nielsen, professor i islamologi vid Köpenhamns universitet ellers lige gjort så meget for at fortælle os om alle islams herligheder og om, hvor kulturberigende muslimerne er for os europæere. Men nu viser det sig altså, at de ligefrem har grunde til at ville sprænge sig selv i luften her i Europa? Kan manden snart bestemme sig?

http://www.sydsvenskan.se/Pages/ArticlePage.aspx?id=271951&epslanguage =sv

”Det kunde lika gärna ha hänt i Danmark”

Det var bara en tillfällighet att det var Stockholm som drabbades av en självmordsbombare för snart två veckor sedan. Det menar Jørgen Nielsen, professor i islamologi vid Köpenhamns universitet: – Om någon skulle vilja utföra ett bombdåd så erbjuder nästan varje land i Europa en orsak [!!!] att göra det.

– Om vi tittar runt om i Europa finns det flera beslut den senaste tiden som haft islam och muslimer som måltavla. [!!!] I Frankrike har vi slöjförbudet i skolor och nyligen burkaförbudet på offentliga platser. [!!!]
Det har gjorts flera tyska uttalanden om att förbjuda lärare att bära slöja [!!!]. Sedan har vi Muhammedkarikatyrerna i Danmark [!!!], Geert Wilders [!!!] i Nederländerna och minaretförbudet i Schweiz [!!!].

Terrordåd ökar rädslan för islam, och även folks acceptans för att begränsa muslimers religionsfrihet. [!!!]
Men det är helt fel väg att gå, tycker Jørgen Nielsen. [ Så hvor langt synes JS egentlig, vi skal gå for at
tækkes muslimerne – og tror han virkelig selv, det nogensinde bliver tilstrækkeligt for dem? ]

———————————————————————————————————————————————

Med andre ord – det er altså europæernes EGEN skyld, at de stakkels muslimer KONSTANT føler sig diskrimineret, forfulgt og forhadt – at de kræver sharialove, halal overalt og respekt på den hårde måde og
alligevel bliver terrorsympatisører, terrorister og selvmordsbombere, næsten uanset hvor meget vore engang
så fredelige, sikre og (relativt) velfungerende lande i Europa så ellers gør for at føje dem og alle deres vanvittige krav?
Det har ABSOLUT INTET med selve religionen islam og muslimernes egen krævende, aggressive og belastende opførsel, deres offermentalitet og deres udbredte hang til religiøs fanatisme, barbariske klannormer og ekstremisme, hver gang det mindste går dem imod og ikke er som derhjemme – eller som de er blevet stillet i udsigt – eller når de forventes at tilpasse sig og indrette sig efter vore vestlige/ danske værdier, normer og love.

Bo

Posted: 1 september 2012 - 00:08 - Svar

Nu borde vi samla oss i en Nordisk Union som vi hade förr. Nu kan vi kasta adeln i sjön, för de har väl inte så stor makt idag?

Politikerna ? kan de hålla en bössa åt rätt håll? Har de gjort värnplikten ? De ynkar om det blir lite kallt om fötterna.

Maria

Posted: 1 september 2012 - 16:21 - Svar

Tænk, at man sigter så lavt, at man medtager skrønerne om Obamas fødselsattestet. Det styrker ikke troværdigheden til udvælgelseskriterierne.

HH

Posted: 4 september 2012 - 11:16 - Svar

Är det här rasism?
På ett annat ställe läser jag om hur Dorotea kommun vill screena flyktingbarn som ska börja skolan. Men det får inte kommunen! Och då dök minnet upp: för några år sen blev några svenska dagisbarn drabbade av TBC på grund av att den anställda kvinnan på stället inte blivit undersökt inför sitt arbete med barnen. Hon bar på tuberkel-bakterier! Att hon inte screenats vid tillfället för sin anställning kom fram då pk-eliten menat att det skulle varit en FÖRNÄRMELSE av denna flyktingkvinnas status!
De drabbade barnen har inte längre TBC men skadorna på deras lungor är icke-reversibla. D v s, nedsatt lungfunktion kommer de att ha för resten av livet.
Själv minns jag särskilt difterisprutan jag fick i min gamla skola. Uppställning på led i gymnastiksalen och sen marsch framåt mot nålen.
Några år framåt i tiden och ett annat minne dyker upp – en man som jag kände som drabbades av difteri (han fick ingen sådan spruta i barndomen) knackade på hos grannen och bad om hjälp innan han föll omkull och kvävdes på stället.
Polio? En av mina barndomsvänner drabbades svårt. Han var en fantastisk idrottsman, lika gammal som jag och den bäste i vår klubb. Plötsligt satt han i rullstol för resten av livet och som bara gick ut på en sak – att syret i behållarna fungerade.
Sen kom Salk-vaccinet och gissa om jag sprang och vaccinerade mig!
Vad man inte tycks förstå hos höga vederbörande det är att det inte bara handlar om flyktingar per se. De bär på många dolda sjukdomar som kan spridas fort och lätt. Särskilt bland små barn. Det är INTE rasism att screena invandrare! Tvärtom! Det är en förnuftig åtgärd så att inte våra sjukhus fylls av patienter med onämnbara sjukdomar.
Eller handlar det om en medveten strategi?…

Leave a Comment