12
sep
Seneste opdatering: 12/9-12 kl. 1620
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Op til konferencen havde integrationsministeren gjort det klart at hun ikke ville deltage, hvis imamen skulle med. Jakob Scharf, chefen for PET valgte også at melde afbud. Han sendte i stedet Jakob Illum fra PET. Alligevel går Anna Mee Allerslev i pausen, efter at alle paneldeltagere med ul-Qadri som den sidste havde talt. Hun vælger derved ikke at deltage i den efterfølgende debat. Publikum kunne altså ikke engang stille spørgsmål til en inkluderende borgmester. Jaleh Tavakoli: Publikum klappede, da imam krævede dødsstraf for blasfemi

Først meldte Karen Hækkerup fra. Hendes klare begrundelse var, at hun ikke ønskede at sidde sammen med en mand med ul-Quadris synspunkter i en fælles kamp mod radikalisme. Så meldte PET-chefen Jakob Scharf afbud begrundet i andre gøremål. Anna Mee Allerslev mødte ganske vist frem og holdt en tale. Men derefter nærmest spænede hun ud af lokalet. Vi tillader os at antage, at Jakob Scharfs afbud reelt bundede i, at han havde fået kolde fødder ved arrangementet. PET-chefens ejendommelige adfærd i forhold til berygtet islamist

(På videoen taler Karen Jespersen, Karen West og Jalah Tavakoli.) Man tror, at de der er givet embede, også er givet visdom, eller har et minimum af tjek på tingene. Men åbenbart har hverken borgmester Allerslev, PET chef Scharf eller minister Hækkerup en sekretær, der kan Google og undersøge hvem chefen sendes til møde med. Sekretæren behøver ikke engang Infomedia, for at orientere sig. Det tager f.eks. to klik at finde ud af, hvor Ul Qadri stod inder Muhammedkrisen. Og vi har altså stadig folk i betroede stillinger, der overraskes over at en pakistansk imam går ind for sharia. Sensationen ville have været, hvis han ikke gjorde. Tahir ul Qadris show i København blev alletiders klumpedumpe forestilling for alle involverede, de ragede rundt i manegen som en punchdrunk boksere.

Hvad kan vi konkludere? Pakistaneren med den sjove hat løj så stærkt en hest kan rende og stod med rumpen bar i dansk offentlighed. Det har vi prøvet før, bare tænk på da Naser Khader afslørede lystløgneren Abu Laban. Vores repræsentanter i stat, kommune og PET er skræmmende overfladiske og uden retning. Politikerne er bare business as usual, men med PET bliver man rigtig bekymret, og 2) Ny-Dansk Ungdomsråd er muslimer, der ikke ganske overraskende går ind ‘hele pakken’ inklusiv sharia. PET ved formentlig også fra undersøgelser i England og Tyskland, at knap halvdelen af muslimer gør. Vi ikke kan have en stat, der bruger vores penge til at støtte alternative statsindretninger, og derfor bør Ungdomsrådet ikke have del i tipsmidlerne.

Svensk P 1 forhører Lars Vilks om New York mødet

Et ganske mærkeligt interview. Vilks har gjort redefor, at han er tilstede som undersøgende kunstner. Journalisten er tilsted som journalist. Legitimerer SR’s tilstedeværelse også udtalelser, som nogle vil opfatte som ‘kontroversielle’? Hjemme i Sverige fik Aftonbladet hele fire føl på tværs: Vilks fick aktivisterna att skratta, Lars Vilks lierar sig med anti-muslimska krafter i Amerika, Lars Vilks – nu spårar han ur, Ensamma provokatörer sätter världen i brand. Vilks er unægtelig klemt mellem to hidsige propagandister, der elsker at hade hinanden: Pamela Geller og Aftonbladet. Men Vilks er robust og han er overbærende. – Robert Spencer, Lars Vilks og Lars Hedegaard i NY i går.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morani ya Simba

Posted: 12 september 2012 - 13:09 - Svar

Ang. PET saa er det der undrer mig mest at de overhovedet moeder aabent op. Jeg er bestemt ikke ekspert i efterretningsvirksomhed men det virker da lidt specielt at statens interne sikkerhedstjeneste saadan tropper op til aaben dialog, uanset om det er chefen selv eller en hoejre haand. Det er vel ikke en efterretningstjeneste der skal gaa “i dialog” med forskellige grupper. Jeg ville nok have troet at PET ville have vaeret lidt mere, om ikke lyssky saa ihvertfal diskret. Hvis PET arbejder helt aabent hvordan er de saa forskellige fra almindeligt politi? Og desuden synes jeg det virker lidt naivt at den “hemmelige” sikkerhedstjeneste spiller med saa aabne kort.

falkeøje

Posted: 12 september 2012 - 13:14 - Svar

Vi skal være beredt til væbnet modstandskamp med sådanne
mennesker indenfor vore grænser.
Likvideringer og clearingmord bliver dagens orden.

falkeøje

Eyvind Dk

Posted: 12 september 2012 - 13:25 - Svar

Jaleh Tavakoli:

“Det surrealistiske i den sammenhæng var, at der fulgte klapsalver efter, at Qadri havde tilkendegivet sin støtte til henrettelse som straf for blasfemi.”

Og for mine skattekroner! SUK!

HH

Posted: 12 september 2012 - 13:30 - Svar

I morse hörde jag en s k journalist på Sveriges Radio P1 “intervjua” Lars Vilks som var hemma efter besöket i NY och det omtalade Sion.

Öronen växte på mig! Som gammal journalist satt jag och skämdes! Var det här en intervju eller ett – förhör? Säpo? Intervjuaren, som naturligtvis inte alls varit i NY eller på mötet med Sion, förhöll Vilks att komma med frågor på mötet som ifrågasatte Sions attityd och existens. Men Vilks skulle ju bara berätta om sina egna erfarenheter efter publiceringen av sin ritade hund, vad skulle han ifrågasätta? Han var ju inbjuden till ett möte, inte för att rannsaka andra.

Herreminje, skammen går på torra land!

Och nu ska gammelmedia skattebelägga ljud och bild. Jag har mejlat till dem och förklarat att något DDR-stuk vill jag inte vara med om och att jag ska demolera min radio och skicka innehållet till Sveriges Radio i Stockholm.

Lyckligtvis har jag gått i vår gamla fina skola och behärskar tre språk. Det finns andra kanaler att ta in, dessutom har man på hög nivå inte fattat att medielandskapet är helt förändrat sedan Sveriges Rundradios grundande någon gång i hedenhös. Stockholm-Motala som anropet lät. Jag tackade emellertid artigt för min barndoms Farbror Schven och grammofontimmen som fick mig att älska klassisk musik.

Leave a Comment