14
sep
Seneste opdatering: 15/9-12 kl. 1917
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ikke med ét eneste ord er denne bibelafbrænding af en imam i Cairo nævnt i vestelige medier. Mens journalister og politikere er i gang med at undskylde for en lavbudgets You Tube film, de ikke har set, får de ædle vilde lov at te sig i deres mentale gummicelle ganske upåagtet af den vestlige anstændighedspresse. Det er historien her, ikke at han brænder en bog. Man må til det Assyriske Nyhedsbureau AINA for at supplere sin viden. – Jeg har adviseret tissekunstneren og journalisten Uwe Max Jensen om den kommende happening imamen vil foretage i Cairo. Nogen skal vel dække den.

During the demonstration which was held in front of the American Embassy in Cairo on Tuesday, 9/11, a Muslim cleric named Abu Islam tore and burned the Holy Bible in front of thousands of Muslims. His action was met with applause and anti-Christian cheers from the demonstrators. Before leaving the demonstration and getting into his car, he told the crowds “next time I will urinate on it.” The video above shows the Muslim cleric tearing the Bible. The video says – oversættelse fra Muslim Cleric Tears Bible At Protest Outside the US Embassy in Cairo…. mob chanting “Khaybar, Khaybar, O Jews, the army of Mohammad is coming.” “Governing, governing, O Koran.” “Coming, Coming O Islam.”

Politiken havde i går en kort og mangelfuld liste over Muhammedkriser siden 2005. Det er helt misvisende at se kriserne som en række enkeltstående tilfælde, men at netop Politiken vil formidle det billede overrasker ikke. Muhammedkrisen er en kronisk fortløbende bevægelse med ups and downs, akkurat som Lars Vilks’ kunstprojekt, og det er mere illustrerende at sætte deres begyndelse til Teheran 1979 eller Rushdie 1989. I øjeblikket er islams kaoskraft eskalerende og delvis uoverskulig, men det er for intet at regne imod, hvad den vil blive. Når det kommer til at udfolde sig på europæisk grund, bliver følgerne – ikke mindst de politiske – om muligt mere uoverskuelige. Pensionér jer i tide, politikere!

Enhver der er bare nogenlunde informeret og ikke politisk medansvarlig, kan i store træk se de næste par årtier i Europa for sig. Se også International Distribute Mohammed Day og godmenneskerne, politiet i Oslo: Politiet støttet muslimene under fredagsbønnen, Politispesialist Erik Andersen talte i Oslos største moské fredag: Vi tar sterk avstand fra filmen Ligegyldigt hvad politikerne og politiet tror: Murderous Muslim riots were planned long in advance, had nothing to do with Muhammad video. Iøvrigt plejer man at opfatte angreb på ambassader og mord på deres personale som krigshandlinger, er der ingen andre end Paul Weston og Mark Steyn, som er kommet i tanker om det?

En bild säger mer än tusen ord

Två bilder från Malmö tagna den måndagen den 10 och torsdagen den 13 september 2012. Bakom den andra rubriken döljer sig den rädsla som befolkningen kring Professorsgatan känner över att två av bilbrännarna gripits av polisen. Jag skulle bli mycket förvånad om de dömdes till något kännbart straff. Jerzy Sarneckis reaktion är lika förutsägbar som löjlig:”Ge ungarna och föräldrar jobb. Då slutar de.” (De gripna var 20 respektive 21 år. Det andet foto her: För Demokrati och Yttrandefrihet (Skott i Arlöv)

Hvorfor skal Sverige være Vestens asylland nummer et?

I et opråb i SvD beder 25 socialdemokratiske politikere fra Stockholmsområdet andre kommuner om ‘at tage ansvar’ for den pågående flygtningeanstormning – Vi måste hjälpas åt att ta emot syrier på flykt. De har kreative forslag til at fremskaffe de manglende boliger, noget unge svenskere ikke mærker noget til. Gunnar Sandelin – formentlig Sveriges eneste journalist der åbent og i eget navn dokumenterer og angriber den førte fremmedpolitik – svarer i SvD i dag:

Finns det ingen broms när det gäller det svenska asylmottagandet? Migrationsverket höjer ständigt sina prognoser. Närmare 200 000 asylsökande/anhöriga väntas hit inom två år. Varför ska just Sverige återigen vara ledande att ge fristad? Vi är det i-land som har tagit emot flest irakier, somalier och så kallade ensamkommande flyktingbarn. Hälften av alla irakier som flydde till EU kom hit. Av de asylsökande minderåriga kom under 2011 närmare 3 000 till Sverige. Av drygt 30 000 somalier som kom till Europa under 2010 /2011 sökte sig en tredjedel till Sverige. Minst två tredjedelar fick permanent uppehållstillstånd. Inget annat land kommer i närheten av ett så stort mottagande. Sverige ligger etta vad gäller asylmottagande per capita i väst.

Detta i en tid när Sverige bland annat till följd av extrem asylpolitik brottas med stora problem med alltifrån bristande integration och bidragsberoende till kriminalitet och antisemitism. Nyligen har också några kommunalråd sagt att den somaliska anhöriginvandringen på mellan 20 – 30 000 personer de kommande två åren kommer att bli ohanterlig.

Att då bromsa så att vi åtminstone kunde försöka hantera befintliga problem, tycks inte finnas på kartan för S-politikerna. Istället trampar de gasen i botten. Bristen på markkontakt skrämmer allt fler av oss som inte vill leva i ett polariserat och sargat framtidssamhälle. Varför ska just Sverige ge en fristad?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Josefine

Posted: 15 september 2012 - 15:01 - Svar

Den översta youtubefilmen borttagen. Finns det inga andra kanaler än det censurerande youtube?

  Josefine

  Posted: 15 september 2012 - 23:13 - Svar

  Tack Steen, Jag beklagar det med Youtube. De bör ju i alla fall öppna ditt konto tillfälligt så att du kan ladda tillbaka dina egna filmer!?

steen

Posted: 15 september 2012 - 16:01 - Svar

Jeg har erstattet den med en fungerende.
Desværre, You Tube har (midlertidigt?) lukket min konto med 377 viedeos, en mindre katastrofe. Det er grundet uforvarent copyright brud. Hvis der er nogen, der har gode råd i den anledning, modtages de med stor tak. Det vil tage et år at genskabe bare nogenlunde.

  Maria

  Posted: 15 september 2012 - 16:44 - Svar

  Steen, Har ingen råd, kun sympati. Men et høfligt og venligt brev kan vel aldrig skade,

   steen

   Posted: 15 september 2012 - 17:00 - Svar

   ja. suk. Min ven her oplevede det samme, men vist af andre grund. HADER Google ! Skal måske genuploade 100 af de vigtigste film, flere er historiske og omkring 40 minutter lange. Jeg ser alle de timer for mig, det vil tage, bloggen vil gå ned i halv fart i et år..svær kamel at sluge

Leave a Comment