15
sep
Seneste opdatering: 16/9-12 kl. 1842
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Sveriges invandring måste tiodubblas!

Gotland behöver fler invånare. Utan kraftigt ökad invandring riskerar välfärden att kollapsa.Gotland hamnar i bottenskiktet även vid en jämförelse mellan landets kommuner.Bara fem andra kommuner har lägre andel utrikes födda än Gotland – Storuman, Piteå, Öckerö, Ovanåker och Lekeberg. Flest utrikes födda har Haparanda (39,8 procent), Botkyrka (38,1), Södertälje (32,7) Malmö (30,5) och Burlöv (27,0). Uträkningar som Sveriges kommuner och landsting, SKL, gjort visar att Sverige som nation behöver en nettoinvandring på i genomsnitt 350 000 personer per år fram till år 2035. Det vill säga en tiodubbling av dagens invandring på i snitt 30 000 personer årligen. Gotland skulle, precis som Sverige, behöva tiodubbla sin invandring. I stället för dagens runt 200 personer skulle ön behöva en inflyttning på cirka 2 000 personer.Befolkningen måste öka

Jeg ved ikke, hvad det er for 30.000 om året, avisen hentyder til. Alene i 2011 udgjorde familiesammenførte (Familjeanknytning) 32 469 personer ud af 93.000 opholdstilladelser. Som sædvanlig kan man ikke kommentere artikler om netop dette emne på denne avis, som på alle andre svenske.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 16 september 2012 - 09:50 - Svar

Det er psykologisk dybt interessant, at man kan give udtryk for, at “det er nødvendigt med en tidobling af indvandringen!”. Det er en absurd, rigoristisk insisteren på noget, der er i åbenlys modstrid med, hvad enhver kan se – og reelt er det ren li’r. Det er et anliggende for pskykologifaget, men heller ikke psykologifaget beskæftiger sig med detteher på faglig/saglig vis. Sikke en alvorlig sygdom!

– – –

Jernhesten

Posted: 16 september 2012 - 10:08 - Svar

I Storbritanien har der tilsyneladende været en tendens til at pensionister flygter fra de kulturberigede byer ned til øen Isle of Wight.

Kunne det måske være det som svenske politikere frygter vil ske? Etniske svenskere som flygter til det måske snart sidste fredelige område i landet?

Peter Andersen

Posted: 16 september 2012 - 13:48 - Svar

OK. Hvis 40 procent af Gotlands befolkning er ved at være pensionsmodne, kan det jo godt være de kommer til at hænge lidt i bremsen. Men det er jo også en ø.

Hvis nu de svenskere var lidt smarte – hvad de tydeligvis ikke er – sendte de deres store muslimske overskud derud, og nedlagde færgeruten!

  steen

  Posted: 16 september 2012 - 13:56 - Svar

  🙂 lidt synd for Visby, men 3.184 km² er unægtelig noget større end Gaza.

boeufhjerte

Posted: 16 september 2012 - 14:43 - Svar

Ja, 30.000 lyder da helt forkert. Ifølge scb.se, så var den samlede nettomigration til Sverige gennemsnitligt 53.000 i 2006-2011.

Det er så inklusive en nettoudvandring af svenske statsborgere på ca. 7.000 om året. Nettoindvandringen af udenlandske statsborgere har altså været på ca. 60.000 om året de sidste 6 år.

Senest det var under 30.000 var i 2000.

  Gunnar Biering

  Posted: 16 september 2012 - 15:29 - Svar

  Jeg er ikke psykiater, men jeg mener at have læst, at definitionen på sindssyge – modsat f.eks. karakterafvigelse – er, at sindssyge ser ting, der ikke eksisterer, og nægter at se ting, der faktisk eksisterer. De lever i deres egen parallelverden.

  På den baggrund vil jeg, omend tøvende og med forbehold for min amatørstatus, karakterisere mennesker, der som denne “integrationshandlæggere” mener, at Sverige behøver 10 gange større indvandring, som sindssyge. Større indvandring vil øge problemerne – ikke mindske dem.

Maria

Posted: 16 september 2012 - 16:24 - Svar

KUNST OG FÆDRELAND I ØJENHØJDE

Det styrker ikke troværdigheden, når folk overdriver for vildt. Nok kunne vi ønske os mere relevant islamkritik, det kunne vi bestemt, men såvel danske politikere som danske medier har på det sidst sydet af raseri over Vollsmoses raid på Odense Universitetshospital, og der er meget mere på vej. Vi har hverken norske eller svenske tilstande.

Der er desuden på flere måder kommet et fornyet fokus på kærligheden til det nationale, som den blandt andet er kommet til udtryk i en stærkt voksende kritik af EU og en storm af opfordringer til at ”tage os sammen”, få ryddet op i det offentlige og værdsat vort eget i stedet for at løbe af sted med tungen ud ad halsen efter ”det globale”. Vi har fra arilds tid været globale og gider ikke høre flere klicheer om, at vi skal til at være det. Om det så er ældre dansk malerkunst, der længe har været solgt til spotpriser eller været gemt og næsten glemt, har museerne fundet den frem fra depoterne.

I øjeblikket er det kunstmaleren Vilhelm Kyhn (1819-1903), der kan genses på særudstillinger. Han var elev af C.W. Eckersberg og malede sin tids danske kulturlandskaber i nærmest fotografisk gengivelse. Man synes, at man genkender det hele, og der er masser af landskabsglæde og himmel over Kyhns verden. Hans egne træk finder vi på fine portrætter af Krøyer og Anna Ancher.

http://www.vilhelmkyhn.dk/touchwallmitlandskab/default.aspx C.W. Eckersberg

En generation efter Vilhem Kyhn begyndte også Janus la Cour (1837-1909) at drage rundt med staffeliet, og hans landskabsbilleder har hele tiden været højt værdsat på Aarhus egnen, hvor vi modtog en stor malerisamling som gave til byen. Den blev længe sjoflet af kommunen og ARoS kunstmuseum, der ikke regnede billederne for noget, men for nogle år siden blev der efter megen kritik rodet bod på det vha. en stor udstilling, der til museets forundring trak masser af mennesker. Vi holder nemlig meget af la Cours billeder, hvor motiverne tit er let genkendelige. Ikke mindst billedet af Giber åens udløb i Aarhus bugten ved fiskerhuset ved Moesgaard strand, og hans billede af den nærliggende stejle skrænt, som yours truly har forceret mere end en gang og med cykel, for den måtte vi have med, når vi var ude at lege som børn.

https://www.google.dk/search?q=janus+la+cour&hl=da&client=firefox-a&hs =PrE&rls=org.mozilla:da:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ &sa=X&ei=aMBVUKv3O8X3sgbM34DACQ&ved=0CCcQsAQ&biw=1366&bih=632

En tredje maler, der er på vej ud af mørket er den glemte skagensmaler William Stuhr (1882-1958), som jeg selv har to blomsterbilleder af. Stuhr var bl.a. elev af Lauritz Tuxen, der var glad for at male rhododendron, og elevens mere farverige buketter blev ofte udstillet på Charlottenborg. Chr. X og dronning Alexandrine købte flere af hans billeder, der må have passet fint på Klitgården, men så gik Stuhr ligeledes i glemmeblogen, han var vel en kende for ordinær, og hos mig fik han selskab af litografier af Carl-Henning Pedersens røde hest, Kandinsky og Cobra malere.

Da jeg drog af sted med den første af Williams glødende buketter til 850 kr., smilede kunsthandleren og sagde: ”Et glad billede til en glad pige”, og det har jeg aldrig glemt ham for. Han skulle bare vide…, men drømte selvfølgelig ikke om, at der blev købt kunst i den situation. Det var før kontanthjælpsmodtagere som Carina og Robert typerne blev lanceret, og jeg havde travlt med at lære at skrive blindskrift på en lånt skrivemaskine, så at jeg kunne få et skodjob som sekretær under videreuddannelse. Havde netop søgt om separation og boede med junior på et loftkammer på Brøndums Hotel, hvor der så vidt var plads til en opredning til et meget lille barn.

http://www.nordjyske.dk/nyheder/hemmelig-skagensmaler-faar-egen-bog/95 2c5461-5161-439c-bde7-74ffd0e4dc3c/1/1513#/0

Menig 442

Posted: 19 september 2012 - 21:56 - Svar

Hvorfor ikke hundreddoble indvandringen, når det nu er så godt for velfærden?
Er sygdommen ikke Münchausens syndromet?
http://laegehaandbogen.dk/psykiatri/tilstande-og-sygdomme/munchausens- syndrom-30083.html

Leave a Comment