16
sep
Seneste opdatering: 16/9-12 kl. 2025
1 kommentar - Tryk for at kommentere!
Del...


Sabotage à la Fête de l’Huma – agression contre… by prochoix

Fête de l’Humanité er arrangeret af avisen L’Humanité, forskellige venstrefløjsgrupperinger deriblandt mange kommunister. Talens tema skulle have været “Hvordan bekæmper vi Front National?” Minut 4:22 bryder de første forstyrrelser løs, minut 6:22 går det for alvor løs og derefter aflyses mødet og Fourest eskorteres bort af vagter.

Caroline Fourest is a lesbian French leftist who has gamely tried to find a goldilocks middle ground between “islamism” and the far-right, warning about the dangers of both. She has tried to warn Europe’s left about the dangers of getting too cuddly with Islam, but for this reason finds herself increasingly ostracised by her former comrades. No doubt to try and maintain her left-wing credentials properly burnished, she has also attacked the Front National, publishing a critical book about Marine Le Pen just before the last presidential elections in France.

But, as this video demonstrates, the goldilocks middle ground seems to be increasingly untenable, as Islam completes its capture of Europe’s left-wing. This even occurred at an annual Communist festival where Fourest was invited to debate the topic, “How best to confront the Front National?” As you can see, she was attacked by Muslims wearing traditional garb. Muslim organisations had already agitated for her invitation to the event to be withdrawn, accusing her of being an islamophobe. But since they didn’t get their way, they did what Muslims usually do: turned to violence. La journaliste Caroline Fourest malmenée à la Fête de l’Huma og Caroline Fourest chahutée à la Fête de l’Huma via French Leftist Attacked by Muslims at Communist Festival.

1001 illustrationer til en anholdelse

Defend the Constitution


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jette Dali

Posted: 17 september 2012 - 19:44 - Svar

Det er måske værd at minde Snaphanens læsere om, at Caroline Fourest i 2004 skrev en kritisk bog om Det Muslimske Broderskabs glattungede førerskikkelse, Tariq Ramadan. I bogen “Frère Tariq, påviser hun, hvordan han siger én ting, når han taler til sine “disciple”, unge muslimer i Europa og noget helt andet, når han færdes på de bonede gulve, hvadenten det er hos Paven, i EU-parlamentet, i Politikens Hus i København .. helt i lighed med den pakistanske Mulla, som fornylig gæstede Danmark og løj den danske offentlighed, presse og PET lige op i ansigtet. Ingen af disse religiøse guruer bryder sig om ytringsfrihed. Enten ignorerer man – og det gælder begge – potentielt kritiske spørgere, eller man sætter sine nyttige idioter på Venstrefløjen i selskab med demokratifjendtlige muslimer til at forstyrre, helst afbryde en debattør, hvis kritiske synspunkter man ikke vil tillade at komme frem.

Hvor er den franske presse? Hvor er Caroline Fourests kolleger? Hvor er politikerne?

Tak til Snaphanen for endnu en øjenåbnende reportage. Flot arbejde!

Leave a Comment