16
sep
Seneste opdatering: 17/9-12 kl. 0344
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

 

rettroende kommer ikke rettidigt. Da Hitzb-ut-Tahrir demonstrationen ved den amerikanske ambassade var annonceret kl. 14, var der vel lige godt kommet 100 deltagere. Da jeg tog afsted efter den første, uhyre agressive tale man kan høre ovenfor om lidt, var der knap 500 hvoraf en hel del børn og unge. Vel hjemme hører jeg kl. 16 i radioen, der nu er 1000 demonstranter.

Kvinderne stod til højre ved bibiloteket på Dag Hammerskiölds Allé lige op ad de dyre lejligheder i Ambassadegården. Her bor det Indre Østerbros elite af arkitekter og læger nær pensionsalderen, der stemmer lyserødt og aldrig sætter deres ben i Tingbjerg, Nordvest eller Albertslund. Jeg kender selv nogen der bor der, og greb mig selv i at håbe de var hjemme, da den rettroende nazi begyndte at brøle løs i højttaleren. Politiopbuddet var massivt, en næsten militær magtdemonstration. Her skulle ikke tages nogen chancer, hvad der bare manglede.

En meget lille moddemonstration samlede tolv mennesker. Familien Danmark vil hellere i skoven eller til familiefrokost. Ved ambassaden lå stadig blomsterne, som den USA venlige demonstration med Kholghi og Tavakoli havde nedlagt i torsdags. Henne på hjørnet af Stockholmsgade gik jeg i gymnasiet, landets næstældste ‘latinskole’. Min far, der var ung læge under den tyske besættelse, gik der. Og her står jeg med eliten af min generations nazier påført mig mod min og et flertals vilje af næsten samtlige politiske partier. Det eneste forsonende ved dem, er oven på Mihaj al Quran-besøget – deres ærlighed. HUT sætter ikke borgmester Allerslevs begrænsede evner og baggrundsviden på nogen prøve. Jeg ønsker selvsagt disse partier stemt ud af Folketinget og draget til ansvar, hvad der selvfølgelig ikke vil ske. Foreløbig, men for eftertiden kan centrum-venstres alliance med islam med lidt uheld komme til at stå som datidens Molotov-Ribbentrop-pagt. Det er mine børns eksistenskamp, jeg hører i det skrattende højttaleranlæg. – Se også:

Der er intet overraskende i, at velorganiserede islamiske grupper vælger elleveårsdagen for terroranslagene den 11. september 2001 til fornyede angreb på alt, hvad Vesten står for. Angrebene på amerikanske diplomatiske repræsentationer i Egypten og Libyen havde – som det nu er kommet frem – intet at gøre med en obskur film, der hævdes at have fornærmet Muhammed. Havde barbarerne ikke haft denne film at hænge deres hat på, ville de have fundet på noget andet, der kunne retfærdiggøre dette seneste udslag af deres barbari. Obamas store svigt af Lars Hedegaard og Katrine Winkel Holm (Hizb ut-Tahrir foran USA’s ambassade i København: »Jeres dage er talte« Dansk Muhammed-demo endte i ballade.)

Nederst: Hizb ut Tahrirs medierepræsentant Chadi Freigeh ses på de to nederste fotografier.

Se også: Per Gudmundsson: Hizb ut-Tahrir etablerar sig i Sverige


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Thomas

Posted: 16 september 2012 - 16:13 - Svar

En film lavet af en ægypter er vel altid en god anleding til at protestere mod Den Store Satan, der ironisk nok har en ikke så lille andel i at Danmark idag er er frit land, hvor alle – muslimer inklusive – kan komme til orde og udtrykke sin mening frit. Sjovt nok er det også dét de protestesterer mod. Det er helt sort.

  Prudentius

  Posted: 16 september 2012 - 17:56 - Svar

  Hvis de muslimske masser havde nogen som helst forståelse for årsag og konsekvens, ja så var der ingen muslimske masser, for så havde de forladt deres morderiske teokratiske utopi for længst.

  Men ak, sådan er det ikke.

  Istedet er de muslimske masser nået til til konklusion, at islams fallit økonomisk-socialt-politisk skal løses med mere islam i en stadig mere pur form. Bålet skal slukkes med benzin og jihadisterne i Hizbut-Tahrir står klar ved pumperne.

  Imens fortsætter Vestens politikere med at turbo-onanere til deres eget rummeligheds-tolerance sandslot, der ganske vist hele tiden slår sprækker i fundamentet, men efter islamisk forbillede, hele tiden forsøges repareret med mere af det der skaber alle problemerne.

  Men bare rolig det skal nok blive en succes alligevel, hvad multikulturalister og muslimer mangler i fornuft, det har de tilgengæld i tro.

  Tyrkertro. Overtro.

Maria

Posted: 16 september 2012 - 16:54 - Svar

Hyklere. De er fløjtende ligeglade med det tåbelige makværk af en film, og enhver kan se, at optoget har det sjovt, og at det er varmere i København end i Østjylland, hvor det er efterårsagtigt og nødvendigt med vandtæt overtøj .

Thomas Nydahl

Posted: 16 september 2012 - 17:40 - Svar

För oss på den svenska sidan av Öresund ter sig saken glasklar. Hizb-rörelsen är osynlig i offentligheten, men man säger att den arbetar på att etablera sig här. Och grundfrågan i just offentligheten är: hur skaffa kunskap om dessa livsfarliga rörelser? Svensk stats-tv kunde kanske bidra? Å nej, ikväll börjar de istället sända en serie om Muhammeds liv: http://www.svt.se/muhammeds-liv/en-resa-i-profeten-muhammeds-fotspar

Tror ju inte att den blir upplysande i ordets verkliga betydelse. Den blir en “kultur-Muhammed”-version som räknar sandkorn och klyver hårstrån. Vad Muhammeds lära står för kommer förmodligen inte att klargöra. Därför kan Hizb-rörelsen i Köpenhamn arrangera dessa minst sagt aggressiva och hatiska manifestationer. När jag hör talaren skrika ser jag framför mig en karikatyr av ökenkrigaren, klädd i den tidens karaktäristiska tyger men prydd med en mustasch som en europeisk despot blev känd för sextio år före oss.

Hans hat är sedelärande.
Hans skrikande är signalen som borde få oss att lyssna noggrannare. Inte fastna i tv-soffan framför ännu en oförargligt menlös men falsk bild av denna religion som i lika hög grad som tro är en könsseparatistisk, rasistisk och mordisk lära. Tala om övermännisko-ideal!

Så här presenterar SvT sin serie:

“Första programmet tar upp Muhammeds födelse i Mekka, det första äktenskapet med Khadidja när han var 25 år, och hur han fick sin första uppenbarelse som så djupt påverkade hans eget liv och dem som stod honom närmast. I det andra programmet följer vi den nattliga resan till Jerusalem, en av islams heligaste platser, samt Muhammeds utvandring från Mekka till Medina och hans etablering där.Det sista programmet handlar om nyckelhändelser i senare delen av Muhammeds liv.”

Kommer Hizb att godta detta? Alldeles säkert.

  Morten - - -

  Posted: 16 september 2012 - 18:54 - Svar

  Er det helt utænkeligt, at programmet træder udenfor de strenge, islamiske regler for, hvordan vi skal behandle dette emne? End ikke en sandalfod af profeten bliver vist? Nej?

  Næ, så havde man vel hørt om det. Den har nok været gennemset af en muslimsk censor, inden “frigivelsen”. De ved nok, hvad de gør.

  – – –

Jacob A

Posted: 16 september 2012 - 17:56 - Svar

Hvem stod bag moddemoen?

Superman

Posted: 16 september 2012 - 18:23 - Svar

Man behøver vel ikke spekulerer over hvor Jacob Holdts sympatier er placeret på sådan en dag.

Det forklarer jo nok også hvorfor venstrefløjens ellers normalt så aktive gadetropper er fuldstændigt fraværende når fascisterne møder frem på Østerbro.

  steen

  Posted: 16 september 2012 - 18:36 - Svar

  Jeg ved sørme snart ikke, hvad Jakob Holdt mener. Det er snart ti år siden, jeg holdt op med at læse hans forvirrede, patetiske kronikker i Politiken. Ved han det selv og hvad er der at smile af ?

  Moddemnonstrationen – jeg genkendte tre ansigter, men jeg vil lade dem selv træde frem – eller lade være.

   Morten - - -

   Posted: 16 september 2012 - 19:06 - Svar

   Der er sjovt at være Jacob Holdt. Jeg kan godt forstå, at han ikke vil spolere det for sig selv. Han er jo ingen vårhare længere. Nu kan han gå rundt i ret høj alder med langt hår, og stadig vide sig attraktiv.

   Og tænke, at hvis der er noget, der skal nuanceres … så kan det vel for pokker vente til næste liv. Jeg mener – ikke sandt? Han har jo gjort det godt i dette. Lad os nu have det lidt hyggeligt.

   – – –

    Superman

    Posted: 16 september 2012 - 19:49 -

    Så vidt jeg husker har jeg heller ikke selv læst noget fra Jacob Holdts hånd, siden han – ganske bizart iøvrigt – fik en kronik i JP under muhammedkrisen og bare lod ævlet vælte ud.
    Det var der han hyldede blandt andet Egypten for tolerance og hvor fredeligt det var næsten uden kriminalitet. Han var angiveligt mere tryk ved at bevæge sig rundt i mørket i Cairo end i København. Sjældent set skamros af en politistat.

    Morten har muligvis ret; omkostningerne ved at “nuancering” er for store. Men det mest interessante spørgsmål er vel om der er konsistens mellem hans offentlige virke og så hvad han tænker hjemme ved køkkenbordet, eller har han personligt rykket sig gennem de sidste ti år.
    Tænker han på det som en “omkostning” eller er det bare hvad han reelt mener.

    At dømme efter at han render rundt til HUT demonstration hælder jeg til at han overhovedet ikke har registreret noget behov for at nuancere noget.

   Prudentius

   Posted: 16 september 2012 - 19:09 - Svar

   “…og hvad er der at smile af ?”

   Mit bud er at hans mobiltelefon ligger og ringer tæt på hans nosser.

   Holdt er så (selv)god, at han må betegnes som egentligt retarderet.

   Jeg mener i Enhedslisten og de Radikale er der dog en kalkulerende og benhård vilje til magt, til ligesom at forpludre den totale godhed.

    Prudentius

    Posted: 16 september 2012 - 21:19 -

    Jeg mener, med andre ord, at der en hvis forsonende latterlighed over Holdt, som man ikke finder hos de multikulturalister der har bemægtiget sig kontrollen med statsapparatet.

Jacob A

Posted: 16 september 2012 - 18:43 - Svar

Steen:

Ok, jeg mente nu ikke så meget navne og personer, men mere evt politiske grupper.

MVH
Jacob

Hej Jakob: Nej, det var bare en sjat spredte privatpersoner, der piftede og råbte mod HUT. Ingen skilte eller noget organiseret. mvh Steen

Crass Børsting

Posted: 16 september 2012 - 20:50 - Svar

Invasionen er undervejs for at knuse os, og en enkelt lille geriatrisk storgrinende idiot af typen Jacob Holdt er selvfølgelig ikke afgørende for invasionens udfald.

Historyman

Posted: 16 september 2012 - 21:20 - Svar

Det anti-amerikanske menneske.

Jakob Holt,….Stor smilende spankulere han rundt, da han tror at han er blandt frænder.
Det er nogle gange, en surrealistisk oplevelse, at se sen- 60`erne`s anti-amerikanisme, i levende live, det er nærmest en gerontologiske happening.

Denne følelse har sikkert altid overlevet i små beskyttede lommer på venstrefløjen, i Enhedslisten, og hos SF. Men når nu nogle af den islamiske HitlerJugend er ude og protestere, er det altid fedt at stå og råbe i deres flok. Det ville faktisk ikke undre mig om han konverterede til islam, for det er jo nærmest det sidste tilflugts sted for anti-amerikanismen. Man må håbe, at han får noget Fi..e af Sherin Khankan, eller hvem det nu er han roder rundt med. Sjældent har en mand opnået så stor berømmelse på så lidt arbejde som bogen “Amerikanske billeder”, pladen er jo kørt i samme rille for manden i 40 år. Er jeg den eneste der syntes at det nærmest tråkrummende pinligt?

At gamle socialister, der ikke kan finde mening med livet efter den kolde krig, og ingen(eller kun få) gider at høre på deres at ideologiske opgylp ender med, at så skulder ved skulder med de mest regressive og voldelige kræfter verden har kendt, er nærmest ironisk. Socialisterne ville jo være det første som blev hængt.

Jeg cyklede selv forbi hysteriet på Dag Hammarskjölds Allé omkring kl. 15.15 – 15.30, da der var pænt mange ca. 500 – 700, og samtidigt så jeg mange gående på vej mod selve taler pladsen. Men jeg stoppede ikke op, da jeg bliver så træt i hoved af al den råben om “allahu akbar”. Med de blafrende sorte og hvide dødsfaner fra det muslimske broderskab, i den klare efterårs luft, kommer man yderst tæt på selv, at tænke Brevik tanker. Og når nu tåber som Margrete Vestager udfolder sin intellektuelle kraft, og ytrer ønsket om Tyrkiets optagelse i EU, er der bare ingen ende på dumheden og naivitet hos vore politikere.
mvh.
Historyman

Peter Andersen

Posted: 16 september 2012 - 22:06 - Svar

Jeg har sgu på fornemmelsen at vi er véd at blive overhalet indenom mht. eksponeringen af dette uvæsen.

Det arabiske forår begynder at tegne et meget tydeligt billede af dem og os. Når Syrien er faldet, rejser ummaen sig lige så stille og gør enhver muslim bekendt med, hvad han/hun skal mene. Og så bliver det altså svært for venstrefløjen at fremskaffe flere moderate.

Michael Laudahn

Posted: 16 september 2012 - 22:24 - Svar

Er det bare mig, eller lyder deres råben til tider faktisk lignende som ‘Sieg – heil’ ?

  Prudentius

  Posted: 16 september 2012 - 22:57 - Svar

  Der er tale om den samme hysteriske fanatisme, der så ofte fejlopfattes som tom teatertorden.

  Vi har en instinktiv stopklods der forhindrer os i tage andre mennesker alt for hårdt på ordet. En fremavlet social-altruistisk mekanisme, som forebygger at mange hverdagssituationer udvikler sig til vold, men hvis utvivlsomme bagside er at vi med noget længere mellemrum lander i drabelige konflikter, netop fordi vi nægtede at tage folk på ordet.

   steen

   Posted: 16 september 2012 - 23:12 - Svar

   HUT husker, at selv Poul Nyrup har sagt noget i retning af “det sekund i træder ved siden af, slår vi ned på jer.”

   Problemet med HUT er de frø, de når at så i mellemtiden, og som de sikkert selv er forblændede nok til at tro, de kan kontrollere. Det kan de ikke. Nogen vil agere på det de siger før eller senere. Når den skade er sket, bliver foreningen forbudt, hvad der i praksis ikke vil betyde ret meget for Danmarks sikkerhed for fanatikere. Der kan kun én ting hjælpe, og enhver kan gætte hvad det er: Fjern farlige personer fra landet. Det vil desværre ikke ske præventivt. Nogen vil komme til skade.

  Morten - - -

  Posted: 17 september 2012 - 00:40 - Svar

  Det, der lyder som “Sieg – heil!” er udråbet “Takbir!” Det har historisk især været brugt som kampråb, og det er derfor ikke sært, at det høres som “Sieg – heil”. Det har samme funktion (det skal betyde så meget som “Gud er størst”, men semantikken er ganske givet underordnet betydningen som hidsende kampråb).

  – – –

Maria

Posted: 17 september 2012 - 12:34 - Svar

FORARGELSE ER ET SVAGHEDSTEGN

Jacob Levinsen i fin form:

”Nå, kære børn – hvor stor er fællesmængden mellem en pornografisk bestseller, en arbejdssky evighedsstudent, en akademisk konference i København og religiøse optøjer i Mellemøsten? Faktisk meget større, end man skulle tro, og formentlig også meget større, end de fleste direkte involverede selv er klar over.

For nu at begynde sidst og værst, så er der nok en gang barbariske demonstrationer i Ægypten og Libyen, endda med adskillige dødsofre. Troende folk er denne gang forargede over en amerikansk produceret film, der hævdes at håne profeten Muhammed. […]

Hvilket så også skal være opfordringen herfra til alle de mere overskudsagtige og knap så letantændelige af jer: vær ligeglade. Forargelse er grundlæggende et svaghedstegn, og selv om den er utiltalende at se på og kan være stærkt fatal at komme i klemme i, dør den som anden indebrændthed som regel hurtigt af iltmangel.

Omvendt er det også derfor, den hele tiden blusser op igen – slet og ret fordi dem, der har forargelse behov, konstant skal have nye emner at trække vejret gennem. Det må godt nok være anstrengende, men det er selvfølgelig også en måde at holde liv i sine illusioner på.

Til gengæld kan man, hvis man tør, komme rigtig langt med bare at lade andre folk være i fred, og kun lange håndmadder og droneangreb og landtropper ud, hvis de intolerante og forargede selv bliver voldelige og invaderende. Eller som det så poetisk udtrykkes i ”Folk og røvere i Kardemomme By”: for øvrigt kan man gøre, som man vil.”

http://blogs.jp.dk/levinsenlive/2012/09/12/forargelsens-ufrie-marked/

Leave a Comment