21
sep
Seneste opdatering: 22/9-12 kl. 0302
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hey chaps,Welcome in the clinic named European Union.

Mere satire her, måske lidt mere subtil: Springtime for the Ikhwan. De, der har forårsaget den øverste video, er sikkert ‘not amused’, men de kan ikke sige, det er specielt meget løgn, eller at det er andres skyld end deres egen. Tilbage er der kun at diskutere ‘tonen.’ Den går normalt i G-dur, det foretrækker den engelske dronning.

“Det mest ekstreme, vi har oplevet i Norge”

Islamistmiljø varsler ny demonstrasjon foran Frankrikes ambassade. Det er et miljø som vel er det mest ekstreme vi har sett av islamistiske miljøer i Norge. Men det er viktig å peke på at til tross for hatsk retorikk fra gruppen har vi så langt ikke sett voldshandlinger fra dem, sier Sultan. Samtidig er det viktig å advare mot denne hatefulle retorikken. Vi har flere ganger i nyere norsk historie sett at ekstreme grupper eller enkeltpersoner knyttet opp mot ekstreme miljøer kan ty til vold. Det mest ekstreme islamistiske miljøet vi har sett i Norge, (Muslims protest outside Scottish Parliament: “We demand international law to stop religious hatred”.)

Det var samme dag, Norge fik sin første muslimske minister, kulturminister Hadia Tajik. Hun er født i Norge, taler ny-norsk og en en præmiepakistaner, som man kan høre på linket. Man må virkelig håbe, at hun kan tumle sine norsk-pakistanske, mafiøse landsmænd på gadeplanet:

Punktering av dekk og frykt for egen sikkerhet. Kampen om Drammen taxi handler blant annet om etniske konflikter som en sprengkraft i miljøet. – Dette forteller meg at noe har sviktet totalt med norsk integrering, sier Glenn Hole. I Drammen Taxi er rundt 90 prosent av eierne ikke etnisk norske. Sentralens administrasjon har vært bemannet av nordmenn. Den siste tiden har det vært full konflikt mellom styre og administrasjon rundt blant annet krav til språkkunnskaper.

Styreleder og daglig leder i Drammen Taxi, Asif Khalil, vil ikke kommentere truslene som etter hans mening kun er en politisak.Vi prøver å rette opp forhold som Arbeidstilsynet har pekt på, og de bekrefter at vi er på riktig vei. Men vi jobber videre med det som handler om etniske konflikter, blant annet med felles lunsjer. Politianmeldelsen fra Arbeidstilsynet er vi først kjent med nylig, sier Khalil. Drapstrusler og frykt herjer – 11 ansatte borte på ett år

»Islam regredierer«

Rushdie told Le Monde newspaper that his years fleeing the 1989 fatwa from Ayatollah Ruhollah Khomeini had forced him to pay close attention to a radicalization of the Muslim world.

“Something has gone wrong at the heart of Islam. It is quite recent. I remember when I was young, many cities in the Muslim world were cosmopolitan cities with a lot of culture,” he said in an interview published in French.

“For me, it is a tragedy that this culture has regressed to this point, like a self-inflicted wound. The Islam in which I grew up was open, influenced by Sufism and Hinduism, and not like the one which is spreading rapidly at the moment.” [..]

The interview was conducted on September 12, just as a film mocking the Prophet Mohammad sparked violent protests across the Islamic world. These included a deadly attack in Libya which killed the U.S. ambassador and three embassy staff.

The California-made film, and a series of cartoons of the Prophet Mohammad published by a French satirical weekly on Wednesday, have revived international debate over free speech, religion and the right to offend. Many Muslims consider any representation of Allah or the Prophet Mohammad blasphemous.

“There is a limit beyond which you cannot blame the West any more,” Rushdie told Le Monde. “Having said that, if there was the slightest sign that Muslim society was able to create an open democracy, I would change my opinion.”Rushdie says something wrong at heart of Islam, Rushdie says something wrong at heart of Islam

(Regrediere = Psykoanalytisk begreb. Hvis man regredierer i forbindelse med en psykisk sygdom, opfører man sig på nogle områder som om man befinder sig i en tidligere udviklingsfase. Den akut psykotiske patient regredierer hurtigt og dramatisk til småbarnsstadiet med en dertil svarende afvigende adfærd. Sammenligningen af Islam med sindslidelse er ikke ualmindelig i andres beskrivelser. I 1998 skrev digteren Henrik Nordbrandt i JP: “Det betyder ikke, at jeg kan acceptere islam. Jeg betragter den som en historisk ulykke. Og det var en ulykke, at muhammed fik sin egen psykose lavet om til en verdensreligion.”)

Man skal selvfølgelig altid være meget forsigtig med at blande politik og psykiatri (her rubricerer jeg islam som politik, hvad visse scholars mener den er for 80 procents vedkommende.) Det betyder selvfølgelig ikke, at man bliver sindssyg af at være muslim, selvom det må anses for disponerende, og selvom forekomsten af sindslidelser blandt indvandrede i Europa er markant højere end for europæere. Det betyder blandt andet, at fagfolk i Danmark – læger og jurister – har betydelige vanskeligheder med at skille det patologiske ud fra resten af den muslimske person, herunder det kulturelle. Det er sådan noget Videnscenter for Transkulturel Psykiatri tumler med. Deres forklaringer er mange, som det er kutyme i al videnskab, der leder efter forklaringer.

I USA, Frankrig og Tyskland ser vi nu politikere begå næsten alle de fejlslutninger, der blev begået i Danmark i 2005-2006 af SF, Enhedslisten, Seidenfaden og så videre. Hvis de ikke havde dukket hovederne dengang, kunne det være, de nu befandt sig på et informationsniveau, som den danske befolknings. Obama er en skændsel, og havde det ikke været for 50 mio latinoer i USA, der næsten alle er demokrater, ville han næppe have en chance for at blive genvalgt efter dette. Nu sikrer de ham fire år til, og derefter en ny demokrat. Men som Uhrskov skrev forleden, er masseindvandringen til landet, ved at gøre USA til en et-parti-stat. – I Die Welt remser Henryk M. Broder nogle af de vestlige politikere op, der er ude i deres første Muhammed-ilddåb. De næsten troende, sækulære franske har ikke overraskende klaret det bedst. Broder skriver blandt andet:

Har film eller tegnefilm eller en pøbel dræbt den amerikanske ambassadør i Libyen? Af ren og skær frygt for at blive kørt over, lader det åh så oplyste Vesten sig underkue af fanatikere. Islamisterne ønsker ikke at befri sine tilhængere, de ønsker at slavebinde verden. Og når Europa, det synkende “Titanic”, på sin side vil trykke et Mohammed-cover, forsøger det bare at oplyse en mørk tunnel med en tændstik. Det er ikke meget, men det er bedre end ingenting. Man bliver beskeden i disse dage, hvor vanviddet bliver fremstillet som fornuft.Fanatischer Islamismus weckt “Global Angst” (Snaphanens oversættelse)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 21 september 2012 - 19:38 - Svar

Et rigtigt godt spørgsmål 😀

http://videnskab.dk/sporg-videnskaben/hvorfor-er-svenskere-sa-feminist iske

Hvorfor er svenskere så feministiske?

20. september 2012 kl. 12:42 3 kommentarer

Spørg VidenskabenI Sverige er de begyndt at slette forskellen på ’han’ og ’hun’ ved at sige ’hen’. Den slags synes mange danskere er komisk. Hvorfor er svenskere så meget mere feministiske end danskere?

Af: Martin Ledstrup, journalist

I Sverige er feministerne bedre end i Danmark til at tage kontrollen i den offentlige debat. Det skyldes blandt andet, at de danske feminister ikke har været så interesseret i engagere sig i folketinget, mener Anette Borchorst (Foto: Colorbox).

Den tidligere svenske (og mandlige) statsminister Göran Persson var erklæret feminist.

Det månedlige svenske ungdomsmagasin Nöjesguiden udgav for nylig et nummer, der forsøgte at gå imod traditionelle kønsroller ved at skrive ’hen’ i stedet for ’han’ eller ’hun’.

I Sverige findes der børnehaver, der kalder børnene for ’hen’. De har også fået deres første børnebog i samme stil. Forfatteren til bogen er i øvrigt en mand.

Selvom Danmark og Sverige har masser af sprog, kultur, historie og politik tilfælles, er de svenske feminister tilsyneladende langt mere højtråbende og indflydelsesrige end i Danmark.

Men hvorfor egentlig? Hvorfor er svenske feminister så meget bedre til at sætte sig igennem? Hvorfor fylder forskellen på mænd og kvinder generelt meget mere i den svenske politiske debat, end den gør i den danske?

  steen

  Posted: 21 september 2012 - 19:47 - Svar

  Rikke Andreassen har enkelte pletskud . at tænke sig. Men jeg tror nok, man skal grave længere tilnbage end til 70 erne, man skal have fat i den svenske topstyring af opinionen, der er meget ældre og har endnu ældre rødder. Desuden – bønder og skovarbejdere i den svenske glesbygd, er der sgu ikke meget ‘hen’ over. Heller ikke blandt m/k i mindre provinsbyer uden et universitet, altså.

  Jeg så godt artiklen, men du ved at jeg jo ikke rigtige g i i d e r den der kønskamp. Man har vel nok i sin egen, ikke? Ikke mindst når man har gjort 70 erne med. Når man ikke lever af den, som hun gør, er det et pseudospørgsmål. Det kaminpassiar for folk, der mangler noget fornuftigt at lave.

  Kvinder er mennesker. Punktum. Lidt anderledes, men mennesker. I dag citerer jeg ikke Gustav Wied. Næste levende billede, ikke i Sverige, men i Danmark………………….

   Bjovulf

   Posted: 21 september 2012 - 20:41 - Svar

   Nej, ok – jeg syntes bare, det var ret sjov læsning, set i lyset af de tidligere
   vanvittige svenske påfund på det felt – bla. hele hen-hysteriet, som de fleste
   danskere vrider sig af grin over.

   Man må da håbe, at vi aldrig kommer til at få den debat til DK for alvor,
   uanset hvor meget de radikale og venstrefløjen så anstrenger sig for at
   gøre alting ens og dermed ligegyldigt.

    steen

    Posted: 21 september 2012 - 20:44 -

    Det er godt, linket kommer i kommentarsporet. Der kommer en del af det, der ikke ellers er plads til på en ellers meget begrænset plads.

   Skåning

   Posted: 21 september 2012 - 21:19 - Svar

   Jag tror du har helt rätt i det. Det är den svenska “överhetskulturen” som är anledningen till att dessa vansinnigheter överhuvudtaget blir en debattfråga. Svenska feminister har hamnat i den innersta kretsen av den lilla klick människor som styr debatten och på ett helt annat sätt än i Danmark avskyr folklig opinion.

   Personligen har jag inte träffat en enda människa i min vänskapskrets, från råvänster till högerkanten, som inte bara skrattar åt detta vansinne. I praktiken är det ett i-landsproblem för vänstervridna överklasskärringar (av båda könen) i Stockholms innerstad. Det är en svensk (men mindre skånsk) tradition att se ner på vad “vanligt folk tycker” och det går minst 100 år tillbaks i tiden, om inte mer.

Prudentius

Posted: 21 september 2012 - 20:00 - Svar

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, måtte den nuværende islamiske revival vel uundgåeligt komme.

Muslimerne har længe stået med en fejlslagen civilisation, der ikke kan reddes. Islam er islam er islam og islam er noget lort.

Eksperimenter med europæiske ideologier måtte slå fejl (rationalisme, marxisme/facisme osv.), de var i deres konstruktioner i sidste ende den islamiske (u)orden væsensfremmede. De militante-totalitære strømninger rent gudløse og de demokratisk-liberale mildt agnostiske, begge på hver deres måde langt fra det islamiske teokratiske sind.

Tilbage på bænken, men mere uforløst end nogensinde, var muslimernes eneste mulighed endnu et forsøg på at drikke sig ædru, koste hvad det koste vil.

Der er vi så nu. Gud bedre det.

Steinadler

Posted: 21 september 2012 - 21:21 - Svar

Den tid Rushdie viser til når han sier at islam var noe ganske annet da han var ung må jo nødvendigvis være den tid da nasjonalismen, panarabismen og tendenser i retning sekularisme stod sterkest i Midt-Østen. Rushdie er født i 1947. Tiden han taler om ebbet i realiteten ut på 1970-tallet. En viktig bakgrunn for dette var Seksdagers-krigen i 1967 da det arabiske – og særlig det egyptiske – selvbilde i realiteten blev så godt som knust. I 1970 døde så Nasser – som stod for en mer sekulær innstilling og var konsekvent i sitt forsøk på å holde det muslimske brorskap ute av den offentlige arena. Hans efterfølger derimot, Sadat, var selv opprinnelig medlem av det muslimske brorskap og begynte etter kort tid å åpne opp for at disse i det stille kunne drive og utvikle sin virksomhet. Denne utviklingen var også et forspill til den senere amerikanske støtten til muslimske fundamentalister i Afghanistan – i den hensikt å undergrave det sovjetstøttede regimet der. Disse nettopp regressive kreftene valgte man altså støtte opp om dels for å motarbeide en Israel-fiendtlig arabisk nasjonalisme, dels for å motarbeide sovjet-russiske innflytelse. Man so hva man vil om formålet med det hele. Men virkemidlene var alt annet enn progressive og har bidratt sitt til den regresjon som Rushdie mener å observere.

Context of ‘October 1970-1981: After Nasser’s Death, Egyptian President Sadat Brings Back the Muslim Brotherhood and the CIA’

Skåning

Posted: 21 september 2012 - 21:29 - Svar

Angående katastrofen Obama, och EU-politruker som lägger sig platt på ryggen, så har jag väl bara detta att säga. Att korrrupta eurokrater skulle reagera på detta sättet är jag inte förvånad över. Det var bara väntat. Men när en amerikansk president och hans anhang beter sig så lågt och försöker tumma på det som USA alltid har hållit för heligt, gör mig mycket orolig. Att Obama skulle bli en katastrof sa jag redan i den förra valrörelsen. Han blev den första presidenten som valdes in av huvudsakligen etniska skäl och resultatet blev därefter.

Jag måste tyvärr säga att detta års presidentval är ett ödesval för hela Västvärlden. Om inte Mitt Romney (som iofs inte precis är något toppideal, men myyyycket bättre än alternativet) vinner, så är det nog tyvärr kört för Väst i allmänhet.

li (islamonausea lidende)

Posted: 21 september 2012 - 21:59 - Svar

Tak for linket til Springtime for the Ikewan, nu forstår jeg bedre, hvorfor vi vantro ikke kan fatte at islam skulle være fredens religion, det er fordi vi oversætter peace forkert, det skal være islam tager stykker af vores vantro lande bid for bid (salami metoden) indtil hele verden er erobret af muhammed slavefolket.
Altså ikke en freds religion, men en erobrings religion, vel at mærke også voldelig metoder og salami metoden anvendes.
Vi er altså i krig!

nobody

Posted: 22 september 2012 - 00:46 - Svar

@Snaphanen “We pay your benefits”…

Detta är inget annat än Hillarious Rodham Clintonious!

Med Engelsk humor skall vi segra!

Leave a Comment