25
sep
Seneste opdatering: 25/9-12 kl. 2115
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Talerne til Lars Hedegaard måtte vare fem minutter, men de varer syv til ni minutter. Se i 1080 p HD.

Hermed begynder et rekonstruktionsarbejde af min slettede You Tube konto, der rummede 377 videoer og havde rundet 1.2 mio hits. Det kommer til at tage et års tid, og det vil stjæle tid fra meget andet arbejde, men der er back up af alle unikke optagelser. Suk!

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • PS

  Madonna calls Obama ‘Black Muslim In The White House’

  http://mrctv.org/videos/madonna-calls-obama-black-muslim-white-house

  På Youtube ?!

 • Erling

  Siger du, at du er blevet blacklistet fra Youtube?

  • ja, tre uforvarne copyright brud ved at bringe andres videoes. Dumt af mig, men man kan ikke forhandle med dem. På denne konto uploader jeg kun mine egne. Man kunne også bojkotte dem, men der er nu engang der, at folk ser flest videos.

   Jeg forsøger at trøste mig med, at en ven mistede 900 på den måde. Bare 8 års arbejde, Herregud…………….

  • Erling

   Hm. Det troede jeg de var ligeglade med. Min niece sidder og ser Disney-film på Youtube.

 • Crass Børsting

  Ærgerligt, hr. Snaphane, og urimeligt. Man kan finde ufattelige mængder af copyright-belagt stof på YouTube.

  • kunne jeg få mine selvoptagede filer fra dem, ville det gå hurtigt, men jeg er desværre nødt til at genuploade originalerne – det tager tid

 • Johan

  Om invandringspolitik på Karlavagnen P4 Sveriges Radio NU. De ska diskutera öppet säger dom. RING…