29
sep
Seneste opdatering: 29/9-12 kl. 0636
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det kommer i lidt omvendt rækkefølge, men når man læser bloggen ovenfra, kan de fire minutter tjene som introduktion til hele dokumentaren, der ligger nedenfor.

Først skulle der bygges en moské uden minaret………….

Först skulle det byggas en moské fast utan minaret. Sen kom det krav på en minaret, fast den skulle inte få användas för böneutrop. Nu blir det visst böneutrop i alla fall, fast bara på fredagar. Vem tror att det stannar här? För att få den rätta muslimska identiteten ska det faktiskt göras böneutrop fem gånger varje dag. Idag skulle böneutropen ha ekat över Botkyrka enligt följande. Fajr – 04:30, Zuhr – 12:39, Asr – 15:35, Maghrib – 18:29 och Isha – 20:39. Första svenska kommunen kapitulerar för islam?

Moskén i Fittja söder om Stockholm kan få börja med böneutrop från minareten. Det är är i så fall första gången det sker i Sverige, skriver tidningen Dagen.Böneutrop i Fittja kan snart bli verklighet

Böneutrop från minaret kan bli godkänt i Sverige, Böneutrop även i Göteborg?

Internationale reaktioner på angrebet på Malmøs jøder

Vi får inte låta några enstaka förövare förstöra Malmös varumärke, siger en dialogfætter, Björn Lagerbäck. Det ‘varemærke’ er vist allerede tilstrækkeligt ramponeret. Jeg husker hvordan det var elendigt for over ti år siden, fraflyttede malmøboer sagde, ‘Malmö är forlorad’, men nu er elendigheden nået ud i verden og den vil føre Malmø ind i en alvorlig, nedadgående spiral hvad angår turister, investeringer og virksomhedsetableringer.

Selvom attentatet var amatøragtigt og ikke særligt alvorligt, er det bare endnu en terrorisering af Malmøs jøder i en uendelig lang række, der vil gøre byens jøder yderligere modløse og angste. Sammen med kriminaliteten, de mange mord, der lige nu holodes nede af en ekstraordinær politistyrke, er alle trætte af flere dårlige nyheder af den slags, og de er endnu mere trætte de der indser, at der næppe er meget at gøre ved det. Den muslimske monokultur har sat sit uafvaskelige aftryk på byen, og det forsvinder aldrig. Det vil jøderne gøre. Her er nogle af de mere læsværdige udenlandske kommentarer: WJC: Time for Swedish gov’t to defend its Jewish citizens, Jewish Center in Epicenter of Muslim Anti-Semitism Bombed, European Jewish Conference statement on Malmo, Attack on Jewish community in Sweden follows surge of hate crimes

Arabisk chikane mod danske jøder øger støt

Det Mosaiske Troessamfund melder om et voksende problem i Danmark, hvor jøder alene i september har oplevet talrige overfald og verbale trusler. I hovedstadsområdet tørner det jødiske fodboldhold Hakoah ud mod skiftende modstandere i løbet af foråret. Både ungdomsholdet og seniorholdet oplever flere gange, at modstanderne råber ”jødesvin” efter dem.En israelsk mand har været i København i et ærinde. På Hovedbanegården overfaldes han uden varsel af tre arabisk-udseende mænd.

Ovenstående er et udpluk af de antisemitiske episoder, som Det Mosaiske Troessamfund har registreret i år. Og den seneste måned er situationen eskaleret. September alene har haft otte antisemitiske episoder ud af de mindst 23, som trossamfundet har oplevet i år. Hvorfor september har været særligt slem, ved trossamfundet ikke, men det ved, at hadforbrydelser, de såkaldte hate crimes, mod jøder i Danmark er taget til de seneste år.

Finn Schwarz fortæller, at de antisemitiske hændelser på dansk jord ofte udføres af arabiske drenge, men han pointerer, at man ”absolut ikke skal tage flerheden til skyld.” Sådanne episoder har Bent Blüdnikow, forfatter, debattør og jøde, oplevet. Han er far til to sønner, som begge spiller på fodboldholdet Hakoah, og han oplever tilråbene mod sine sønner som ”fuldkommen utilstedelige”.

”Jeg kan dårligt huske, at jeg selv har oplevet noget ubehageligt, men inden for de seneste 5-10 år er situationen i Danmark ændret. Fordomme og chikane er en latent trussel mod jøder, hvor unge mennesker overfaldes. Det er udtryk for ikke bare et Israel-had, men for et jødehad, som vi må tage i opløbet med dialog og oplysningskampagner i muslimske kredse,” siger han. Vreden mod danske jøder fra danske arabere kan tilskrives opdragelse og medier, vurderer Helle Lykke Nielsen, lektor på Syddansk Universitet med speciale i Mellemøsten og arabiske indvandrere i Danmark. Danske jøder udsættes for stadig mere vold og chikane


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


hansL

Posted: 29 september 2012 - 05:14 - Svar

mon vores politikkere og domstole mon ser dette program. nej det bliver bare chokerede den dag krigen bryder ud

World Traveller

Posted: 29 september 2012 - 09:06 - Svar

Jag ser pa nyheterna att en av de storsta kritikerna mot EU, Theckiens President Vaclav Klaus, har blivit beskjuten.

Jag haller ocksa pa att laesa en bok jag kan rekommendera till alla. ”Stasiland’ av Anna Funder.

Nagra klipp:

In East Germany, information ran in a closed circuit between the government and its press outlets. As the government controlled the newspapers, magazines and television, training as a journalist was effectively training as a government spokesperson. Access to books was restricted. Censorship was a constant pressure on writers, and a given for readers, who learnt to read between the lines.

Sverige i ett notskal.

At the end, Stasi had 97.000 employees – more than enough to oversee a country of seventeen million people. But it also had over 173.000 informers among the population.

EXPO utbildar nu 150.000 fackligt anstallda till att spionera pa sina arbetskamrater och rapportera om de “hyser framlingsfientliga asikter” eller ar “kritiska till invandring och islam” eller om “de roestar pa Sverigedemokraterna”.

Nagot att taenka pa gott folk. Kop garna boken och laes sjalva.

P.S. For ovrigt saa tror jag att Jorg Haiders dod i Osterrike inte var en “olycka”. Hans dod kom lite for laegligt for de Politiskt Korrekta och hans pastadda sexliv kanske bara ar pahittat for att svaerta ned honom. Vem vet. D.S.

Prudentius

Posted: 29 september 2012 - 10:44 - Svar

“…ikke bare et Israelhad, men for et jødehad, som vi må tage i opløbet med dialog og oplysningskampagner i muslimske kredse.”

Den bliver svær Bent.

Muslimerne skal dialoges og oplyses til at forkaste koranen, hadith og sira, med andre ord almægtige Allah og hans bedste buddy, profeternes segl, det perfekte menneske og rollemodellen for al gudfrygtig-from-forpligtigende adfærd; Muhammed ibn Abdullah, der på toppen af sin karriere nød synet af halshugningen af imellem 600 til 900 jødiske mænd og derefter fordelte deres koner og børn imellem sine tilhængere.

Bent kan måske ikke sige meget andet i disse tider. Og det er hele humlen i de problemer vi står med.

Man bør imidlertid forsikre sig selv om, at jøderne ikke kan kastes til løverne uden man selv overtager pladsen ved døren til buret.

Når overfaldsraten er voksende skyldes det selvfølgelig, at de grupper der står bag i størrelse og mod stadigt får lov til at vokse.

Jøderne er pludseligt på DERES territorium. Ligesom danske værtshus og restaurantejere, eller hjemmehjælpere, eller politibetjente, brandfolk osv. osv.

Når man giver sit land bort, må man også regne med at modtagerne virkeligt tager det i besiddelse!

  Endnu en vantro

  Posted: 29 september 2012 - 13:07 - Svar

  Godt indlæg Prudentius. Det er logik for burhøns, deres opførsel og adfærd, tankesæt, og at de bliver flere og flere og dermed bliver problemerne også flere og flere. Og alligevel så er der så mange “tumper” som feks Bent Lexner, der dybest set ikke gør det mindste modstand, men tror at dialog er vejen frem. Araberne stopper sgu ikke vha dialog, men kun hvis man sætter hårdt imod hårdt.

   steen

   Posted: 29 september 2012 - 19:33 - Svar

   Der ligger en historisk refleks i Lexners holdning – ikke bare en konfliktsky overrabiners, der alligevel snart er forhenværende.

   Gennem århundreders forfølgelse, er at dukke hovedet og være så lidt synlig som muligt, blevet en del af jødisk overlevelses-strategi. Antallet af døde jøder beviser, at den ikke har fungeret.

   Jeg var i vinter til et møde, hvor den 93 årige modstandsmand Jørgen Kieler fortalte om sine ufattelige oplevelser. Han overlevede et skud gennem halsen, ophold i Porta Westphalica og Neuengamme, sult, tuberkulose og blev reddet af Bernadottes Hvide Busser.

   Han var drivende i redningen af de danske jøder, og jeg husker han sagde på et tidspunkt:

   “Vi savnede nogle flere kampvillige, militante jøder”. – Det gør vi også i dag. En stridbar overrabiner udbedes, tak og i det hele taget danske jøder, der ikke længere tager imod muslimsk chikane og intimidering. Alternativet til kamp er fordrivelse. Ikke i overmorgen, men om nogle årtier.

anonymus

Posted: 29 september 2012 - 13:50 - Svar

Nu har jøderne i Danmark jo været blandt de største fortalere for masseindvandring af muhammedanere til Danmark, og dette forræderi mod det land, de har taget ophold i, nemlig Danmark, rammer nu dem selv hårdt. Er det ufortjent? Jøderne går jo ellers med rette for at være en velbegavet folkestamme, men peger deres støtte til indvandringen ikke i retning enten af politisk naivitet grænsende til idioti eller måske i retning af politisk kynisme? Men en selvmorderisk kurs for jøderne i Danmark.

  steen

  Posted: 29 september 2012 - 19:40 - Svar

  det er ikke forkert, men du har lagt mærke til, at den tid er forbi? Familien Melchior og Pundiks standpunkter er fortid blandt jøder.

   anonymus

   Posted: 29 september 2012 - 21:12 - Svar

   Jeg er bange for, at den tid slet ikke er forbi endnu. Bag os ligger 40 år med massiv hetz mod modstanderne af indvandring, hetz udført ikke mindst af de jøder, som nu mærker konsekvenserne af, at Danmark er afviklet som nation.

Bjovulf

Posted: 29 september 2012 - 17:43 - Svar

Nogle folk bliver bare aldrig klogere 😀

http://www.bt.dk/politik/omstridt-s-politiker-genopstiller-i-valby

Socialdemokraterne i København mistede tilliden til Muhammad Aslam. Nu genopstiller den omdiskuterede lokalpolitiker hos partifællerne i Valby. Og de har ‘fuld tillid til ham’ [ Ja, naivismen længe leve 😀 – det bliver de samme uvidende tåber, der vil komme til at gå allerforrest, når muslimerne begynder at kræve ret til deres
uudholdelige bønneskrål – om ikke andet så for at få deres stemmer, som vi allerede har set det andre steder ]

Den omdiskuterede lokalpolitiker og beboer-formand fra Mjølnerparken, Muhammad Aslam, får nyt politisk liv, efter at Socialdemokraternes kreds 3 i Københavns indre by valgte ikke at indstille ham til genopstilling.

Men netop Muhammad Aslams formandskab for boligbestyrelsen i det sociale boligbyggeri har gjort ham yderst omstridt.

Berlingske beskrev i vinter, hvordan områdets bestyrelse brugte integrationsmidler til fødselsdagsfester og udflugter til Bonbon Land. [!!!]

Og Weekendavisen skrev sidste efterår, at Muhammad Aslam eksempelvis i en periode fik adgang til Mjølnerparkens overvågningsanlæg via sin private computer, og at han efter flere beboeres opfattelse brugte adgangen til at udøve social kontrol over områdets beboere – blandt andet ved at ringe til familier, hvis kvindelige medlemmer var blevet set uden tørklæde. [!!!!!]

….

  Prudentius

  Posted: 29 september 2012 - 19:13 - Svar

  Muhammad Aslam kan som enhver rigtig homo-islamicus ikke få tildelt magt uden at misbruge den i stumper og stykker på kort tid.

  Han demonstrere så udmærket hvordan en islamisk psyke udmønter sig i det daglige liv og hvorfor livet i islamiske samfund er så gennemgribende rædselsfuldt, da både top og bund er præget af denne dysfunktionelle mentalitet-livsstil.

  Dernæst er han et levende bevis på den uendeligt kyniske og forræderiske klientdyrkelse især venstrefløjen har begivet sig ud i.
  Der hentes stemmekvæg i de varme lande, som derefter installeres i de svulmende enklaver og valg efter valg købes via sociale ydelser og kulturelle-politiske indrømmelser. Alt sammen (selvfølgelig) under rummeligheds-menneskerettighedsbanneret.

  Tilsidst er Aslam også en god illustration af en type vi kommer til at se meget mere til i de kommende år. Nemlig “enklave-diktatoren”, eller “enklave-emiren”, som jeg tænker nok nærmere bliver den titel disse lokale mafiøse strongmen vil smykke sig med. Der er tale om høvdinge og deres støtter, struktureret i et hieraki omkring magtfulde familier, hvis klienter er organiseret via klanældste/fædregrupper og gejstlige/ulema.

  Jeg spår disse enklave-herskere gyldne tider i det stadigt mere multikulturelle Europa. Som nogen der kan tromme hundredvis, snart tusindvis af vrede mænd i den kampdygtige alder frem, til at hærge og ødelægge og snart også myrde, på nul komma fem, vil de sat overfor de stadigt mere svækkede indfødte myndigheder kunne sælge “fred og ro” til gode penge til alle de fallerede multikulturelle stater. Der er tale om en ny og vækstgaranteret industri.

  De fleste politikere vil være parate til at handle fred for frihed til ingen af delene længere består.

  Enklave-herskerne vil i ny og næ rydde lidt op i deres rivaler og andre gange selv blive ryddet af rivaler, deres familier og tætteste støtter med dem, men det vil ikke forstyrre den superstruktur multikulturalisterne i deres endeløse visdom har installeret.

  Vi vil tilsidst, som afghanerne og somalierne, have glemt hvad virkelig fred og velstand betyder, og i stedet nusse rundt i ruinerne af endeløse magtkampe.

   Bjovulf

   Posted: 30 september 2012 - 00:20 - Svar

   Man skulle ellers tro, at S-naivisterne snart ville begynde at se skriften på væggen og begynde at forstå
   bare lidt af, hvor mange ulykker deres uansvarlige import af fuldstændigt uintegrerbare og genstridige
   personer fra Mellemøsten med vanvittige religiøse særkrav, had, intolerance, kvindeundertrykkelse og
   barbariske klannormer og æresbegreber fra den allermørkeste middelalder har ført til i Danmark – endda
   især for deres egne naturlige, men meget snart forhenværende vælgere.

   S’es naturlige leje vil inden for en ikke al for fjern fremtid ligge nede omkring de 10-15 % af stemmerne,
   men selv til den tid vil de nægte at fatte, hvad der ramte dem – til den tid vil selv de nuværende 18- 20 % –
   og vist nok 24.5 % ved valget i 2011 – være at regne for de gode gamle dage. Og de 30-36 % for bare
   15-20 år siden en fjern fortid på vej ind i mytologiens tåger.

   De vil udelukkende have sig selv og deres navitet, uvidenhed og evindelige leflen for de frelste og
   uansvarlige radikale storbytosser og verdensfrelsere at takke for katastrofen, og de vil stædigt fastholde,
   at det er vildt uretfærdigt, at “ingen” længere gider eller vover at stemme på dem – og blive ved at indbilde
   hinanden, at vælgerne jo nok skal komme tilbage, når bare dig & dat – og sammen med det importerede
   stemmekvæg løfte dem helt derop igen, hvor de hører hjemme udi deres egen selvopfattelse.

   Men det vil IKKE komme til at ske!

Johan

Posted: 29 september 2012 - 19:06 - Svar

Nu gäller det att ta ställning, och välja sida. Nu finns inte längre “mellanmjölkens land” Ordet lagom har förlorat sin relevans. Det är nu det gäller om vi ska behålla något bra, och inte falla ihop som nation och land.

Bjovulf

Posted: 30 september 2012 - 00:00 - Svar

Velkommen i klubben, Behrang 😉

http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1767659/svensk-tintin-udsmider -toer-ikke-bo-i-sit-eget-hjem/

Svensk ‘Tintin-udsmider’ tør ikke bo i sit eget hjem

Den svenske leder af børnebiblioteket ‘TioTretton’ i Kulturhuset i Stockholm, Behrang Miri, er blevet bange for at opholde sig i sit eget hjem, efter at vrede Tintin-fans har lagt hans adresse på nettet.

Det skriver regionalavisen Östran.

—————————————————————————————————————————————
Tintin-gate

-Om morgenen 25. september meldte Behrang Miri, leder af børne- og ungdomsbiblioteket
‘TioTretton’ ud, at han ville fjerne Tintin fra bibliotekets hylder, fordi det var utidssvarende,
agrofobisk [ !!! 😀 ] og gav de unge biblioteksbrugere et forkert billede af andre kulturet.

—————————————————————————————————————————————

Racistiske kommentarer
Men raseriet mod Behrang Miri er ikke stilnet af endnu.

»Jeg har fået masser af racistiske kommentarer som ‘rejs hjem’ [ Hvori består det racistiske? ] og meget andet. Jeg tog en forhastet beslutning. Metoden at fjerne serien er forkert. [!!!] Det var en fejl, selvom debatten er vigtig, og det er den, man må fortsætte med at fordybe sig i [Hmm, gad vide hvad det kommer til at medføre … ]. Jeg værner om ytringsfriheden og er imod censur« [ Aha?! – Ja, det er godt nok svært at få øje på … ] , siger Behrang Miri til Östern.

[ Tja, Behrang har åbenbart intet fattet af det vink han har fået med en vognstang 😉 ]

Leave a Comment