29
sep
Seneste opdatering: 1/10-12 kl. 0729
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det har været længe undervejs. Det er godt de næsten ingen hær har, den kunne have overvejet at indtage Riksdagen og smide hele bundtet ud. Se videre på Thoralf Alfsson. (klik evt. grafik)

‘Breivik burde måske dødsdømmes’
Når man endelig er enig med Jensen i noget, skal det fejres:

Fra en leilighet full av palmer, bøker og eksotiske artefakter på det nokså monokulturelle Østerbro, skriver og snakker Carsten Jensen mot Dansk Folkeparti

Breivik er ett av de unntakstilfeller hvor jeg er i tvil om jeg går inn for dødsstraff. Jeg gjør det ikke, men hvis det finnes unntak, er han ett av dem. Dypest sett synes jeg han skulle sitte mutters alene i en betongblokk og aldri mer få se et annet menneske.

I Hannah Arendts bok om ondskapens banalitet, slutter hun med faktisk å anerkjenne dødsstraffen over Adolf Eichmann. Hun skriver noe slikt som “på grunn av dine handlinger vil intet menneske ønske å dele jorden med deg. Dette er grunnen til at du bør henges. Det samme vil jeg si om Breivik, etter min beste mening hører han ikke til blant oss lenger. Og jeg synes i hvert fall at han aldri noen gang mer i sitt liv skal få lov til å sende eller motta en e-post eller en twittermelding.Ansvaret etter Behring Breivik

OIC: Profetfornærmelse skal være forbudt hate-speech

The head of a leading Islamic organization Saturday called for a global ban on offending the character of the Prophet Muhammad, saying that it should be equated with hate speech. Such a ban would demonstrate how an interconnected world respected different cultural sensitivities, said Ekmeleddin Ihsanoglu, secretary general of the Organization of Islamic Cooperation in an interview with The Associated Press.

“If the Western world fails to understand the sensitivity of the Muslim world, then we are in trouble,” Ihsanoglu said. Such provocations pose “a threat to international peace and security and the sanctity of life.“Islamic Group Calls for Ban on Offending Prophet

Mon ikke resten af verdens sensibiliteter stødes noget mere af, at en muslim myrder en kristen hvert 5. minut – 105.000 om åretplus de andre trosretninger islam ellers måtte myrde løs på ? Denne Muhammedkrises store velsignelse er, at det er resten af verden der mærker, hvilket hyklerisk magttrick islam forsøgte at spille med det lille, formodede forsvarsløse Danmark i 2006, mens de store anstændige stater og medier dukkede hovederne og bedyrede hinanden “det kunne aldrig være sket i vores land.” Nu er det sket. Et par internationale Muhammedkriser til, så har både Merkel og Obama lært lektien: det handler om kontrol og dominans. Ekmeleddin Ihsanoglu er en dialog-fætter, der vil bøje ikke-muslimers vilje for islams. Det vil ikke lykkes. Er det forresten alle 25 profeter, man ikke må fornærme, eller er det bare den sidste?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


nobody

Posted: 29 september 2012 - 22:30 - Svar

Vad skall man säga annat än – “Can I Play with Madness”: http://www.youtube.com/watch?v=g-_p6pwm1s8

Utflyttad svensk

Posted: 30 september 2012 - 00:30 - Svar

Svenskarna kommer aldrig att vakna. Dem är i en djup sömn. Om det kommer en attack på Sverige nått liknande 11:e September kanske kommer dem att vakna. Men även det tvivlar jag på.

Prudentius

Posted: 30 september 2012 - 00:33 - Svar

Jeg mener faktisk at der i islam er tale om omkring 120.000 profeter! (prøv selv at google det, der kommer sider op som bekræfter)

Muslimerne kender kun dem der er nævnt i koranen, men de har selvfølgelig alle sammen prædiket islam selvom hverken koranen, kabaen, Muhammed, de fire ortodokse lovskoler, shariaen eller noget som helst genkendeligt islamisk eksisterede før 7-8-900tallet.

Derudover er jeg meget enig i at den amerikanske pædofet-krise først og fremmest er en meget positiv lærestreg for Vesten, ikke på den måde mange muslimer håber, men simpelthen via erkendelsen af at den psykopatiske ånd der flyder fra islam og udleves som vold af dens tilhængere, ikke lader sig bespise med mindre end total underkastelse.

Ganske vist er multikulturalisternes vilje til selvudslettelse stor, men det er vist nok især på papiret og på de ubemidledes landsmænds vegne, og jeg tænker de aner krumsablens susen henover egne hoveder ved synet af de rasende massers amokløb i dar al islam.

Det er endnu ikke for sent at skifte den umulige utopi ud med det Vesten som virkeligt eksistere og som vitterligt er værd at forsvare!

Johan

Posted: 30 september 2012 - 10:18 - Svar

Det är så skönt att drömma. Varför vakna. Det gör ju ingen skillnad alls tycker jag, om man är väckt eller sover i drömmarnas land.

HH

Posted: 30 september 2012 - 11:51 - Svar

Det var när jag såg uppropet om förbud mot åkallan från en minaret i Fittja som det slog mig. För att väcka folket skulle det naturligtvis till helt andra metoder. Varför inte göra Stadshus-tornet i Estoccolmo till en minaret? Tänk er själva… när åkallan av Profeten ljuder över vattnen… över Stockholms innerstad… Kungsträdgården… Östermalm… över Söders höjder (där ju de pk-frälsta bor!)… Bromma kanske får en släng… Djurgården… Skansen så klart!
Jag vet inte vad det är med det land där jag är född. Ett tag, under senare hälften av 1960-talet och hela 1970-talet var vi beredda, hela min familj, att emigrera. Sverige var kusligt med sin ensrättade politik och sina skrik från bortskämda människor. Folks hjärnor verkade ha fått kortslutning!
Jag som växte upp utan mat i skolan, där fortsatta studier fick bekostas av elevens familj och min ständiga undernäring från krigsåren… nej, vi hade inga pengar till sådant! Att ge upp är detsamma som att göra sig själv till offer. Jag försäkrar att mina arbetsdagar aldrig var kortare än 11 timmar. Inklusive studier.
Men sen, sen fick jag den väg jag ville gå!
Synd bara att jag aldrig lyckades nå min farmor i Canada. Hade jag bara kommit dit hade jag ALDRIG återvänt!

Katinka Glahd

Posted: 30 september 2012 - 12:55 - Svar

Om inte svensken vaknat förut kommer han att göra det när avgrundsvrålet från tornet i Fittja drar igång med ca,160 decibel.
Dessa minareter har aldrig satts på plats för syns skull.De är där för att nyttjas för just böneutrop och inget annat.Dess förespråkare har bara väntat på ett lämpligt tillfälle att ytterligare flytta fram sina positioner och ta ännu ett steg mot islamiseringen av vårt samhälle
I dag en gång i fem minuter till fredagsbönen.I morgon 5ggr om dagen ,varje dag året om med första utropet kl 04.00på morgonen!
En dag kommer de nyttiga idioterna åt islam att bittert ångra sina gärningar i in “godhet” som de dragit på sina landsmän genom att hylla den politiska korrekthetens stora lögner.
Vad säger miljölagarna om detta?Hur olidliga dessa djungelvrål är,de är fysiskt plågsamma,det vet de som bott på ett hotell i en muslimsk stad i närheten av en minaret.Sjukhus med svårt sjuka patienter är här direkt hårt utsatta.
De sk ,goda och toleranta dvs ,naiva dårfinkar skall en gång straffas med att tvingas bo livet ut nära en moske!
Stoppa vanvettet nu,en gång för alla.Budkavle går.Rid i natt.
En hälsning till Er goda människor som inte kan förstå vårt rabiata motstånd mot denna psykosociala farsot som drabbat Europa,som nu låter krokodiltårarna rinna ner för era skamrodnande kinder ,beakta följande citat.
“Vägen till helvetet är inte bara stensatt med goda avsikter,
alltför ofta trafikeras den av i grunden hyggliga människor”.
Jag kan inte förstå varför muslimerna drar sig till icke islamska länder om islam är så underbart att leva under.
Det kunde de ha gjort i sina hemländer och levt ovetande lyckliga där.Good riddens med Fredens och kärlekens religion”!

falkeøje

Posted: 30 september 2012 - 15:24 - Svar

Breivik er god nok, han er en fremragende patriot,
men han valgte bare de forkerte ofre!!!

falkeøje

Johan

Posted: 30 september 2012 - 21:32 - Svar

Samla ihop en mässingsorkester med fullt ös och stortrumman, och tåga runt moskén vid böneutropen med maximalt spelande av marchmusik.

Johan

Posted: 30 september 2012 - 21:47 - Svar

De som flyr till vårt land, skulle fly för att de ville ha mer västerländsk frihet, inte något annat. Då finns det andra länder och kulturer att välja. Men kommer man hit ska man acceptera vårt som det som gäller över allt annat. Inte för att göra om vårt efter sitt. Det är helt fel. Hur många kristna kyrkor finns det te x i Saudie-Arabien…

Morani ya Simba

Posted: 1 oktober 2012 - 21:04 - Svar

Min stoerste betaenkning ved at foreslaa Breivik doedsdoemt er at det strider mod princippet om at love ikke kan virke retrospektivt. Mht til “den naeste Breivik” (7-9-13), om han saa er nynazist, hypernationalist (som Breivik) eller islamist eller noget helt fjerde, saa kunne det vaere en relevant diskussion. Men ogsaa jeg har meget kraftige reservationer omkring doedsstraffen

Mine reservationer er specielt foelgende:
1) risiko for uskyldigt doemte
2) risiko for “mission creep” i brug af doedsstraf som “hvis det der skal give doedsstraf skal det her ogsaa give det….”
3) risiko for at det goer samfundet mere raat og mindsker snarere end hoejner aktelsen for menneskeliv, at den doemtes paaroerende (som ikke er skyldige som udgangspunkt) paafoeres et kaempetraume
4) som (konservativ-)liberalistoensker jeg ikke at staten skal gaa laengere i overgreb mod borgere end strengt noedvaendigt og rigtig livstid vil beskytte mod en konkret fange ligesaa effektivt som at henrette ham (m max sikkerhedsfaengsler begynder flugt at blive meget teoretisk)).

Desuden maa jeg indroemme jeg laeser USAs erfaringer saadan at de ikke sandsynliggoer at det er saerligt nemt at faa doedsstraf til at virke efter hensigten i et oplyst demokrati i praksis.

Leave a Comment