3
okt
Seneste opdatering: 5/10-12 kl. 1324
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Den 11 september i år deltog Lars Vilks på den antimuslimska konferensen Sion i New York. En konferens där muslimer bland annat jämfördes med råttor. Men trots den uppenbart rasistiska attityden ångrar inte Lars Vilks sitt deltagande. – Alltså jag har ju ingen emot att de framträder, säger Vilks till Uppdrag gransknings Janne Josefsson som följde med på resan. Vilks ångrar inte talet på antimuslimsk konferens Hele programmet kan ses her nu.

Lars Vilks skriver i dag selv bland andet:

När jag hade sett kvällens upplaga av Uppdrag granskning tycker jag att Josefsson klarade det bra. Han nyanserar bilden, lägger då och då lite press på mig. Lika lite som någon annan kan man hämta något särskilt från min inriktning. Den har jag klargjort många gånger och något annat finns inte att hämta. Däremot kan man spekulera och vända och vrida på formuleringar. Josefsson menar att jag har mer än jag säger. Han skriver i chatten efter programmet:

”Men också är han mer involverad i islamfrågan än han vill göra gällande. ’Tar inte någon ställning’ Det stämmer ju inte.” På sätt och vis är det riktigt, jag har blivit indragen i hela diskussionen och de ställningstaganden jag har gjort handlar om vad jag anser vara ”rimlig kritik”. En stor affär har det blivit angående mitt uttalande om probleisering. Å andra sidan är det svårt att finna någon som hävdar att Islam huvudsakligen är en moderniserad religion. Jag har också sagt att resurserna är otillräckliga för att hantera de problem som finns med invandringen. Det borde inte vara någon större överraskning. I varje fall är jag nöjd med Josefsson program och dess form Roadmovie. Och bildmaterialet var utomordentligt, signerat Henrik Hjort.met med Islams modernisering. Jag anser att det fortfarande är ett stort problem även om det finns många muslimer som är för en modern

Update, lørdag: SVT plockar bort Uppdrag granskning om Lars Vilks från SVT Play

Skov-jihad

Al-Qaeda has been blamed for a recent series of forest fires across Europe, as the head of Russia’s Federal Security Service claimed they were set by arsonists as part of the group’s low-cost attack strategy.

“One should note that setting fires to forests in the countries of the European Union is a new tendency in al-Qaeda’s strategy of a ‘thousand cuts’,” Alexander Bortnikov said, according to state news agency RIA Novosti, at a meeting of heads of security agencies.”This method allows (al-Qaeda) to inflict significant economic and moral damage without serious preliminary preparations, technical equipment or significant expenses.” Al-Qaeda blamed for Europe-wide forest fires


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Frank P

Posted: 3 oktober 2012 - 23:43 - Svar

Der går et spøgelse igennem Sverige….

Expo ændrer kurs: http://expo.se/2005/vaga-fraga-varifran-fordomarna-kommer_1303.html

“För några år sen handlade programmet Nattcafé om fördomar mot romer. Samtliga gäster tyckte det var lika hemskt med alla osanningar om “tjyvaktiga zigenare”. Gott så. Men inte en enda fråga om bakgrunden till fördomarna ställdes. Och det ironiska var att när programmet var slut och gästerna gått hem, hade allt porslin stulits från redaktionen. I dag ångrar programledaren Siewert Öholm att han inte berättade om händelsen i nästa Nattcafésändning. Vad det handlar om är att inte se ner på människor och omyndigförklara dem, utan bevärdiga dem med att få svara på kritiska frågor på precis samma sätt som andra.”

Kannske…

Frank P

Posted: 4 oktober 2012 - 01:35 - Svar

Hej Snaphanen

http://www.frihetssmedjan.se/2012/02/okar-valdet-verkligen-i-sverige/

Interessant tråd, der belyser noget jeg har tænkt over før, men som først nu rigtigt går op for mig. Det er måske forklaringen på at mordraterne i Europa ikke rigtigt er steget med muslimernes indtog. Forklaringen er simpel: Lægerne redder flere liv end før!

“Våld som var dödligt för bara några år sedan är det inte i dag. Som en representant för Socialstyrelsen lite tillspetsat uttryckte traumateamens arbete: ”De som kommer in döda dör. De andra överlever.

Citat:
“Antalet mord i Sverige har sen ca 1975 varit 100 per år. Men befolkningen har ökat under denna tid. Det gör att antalet mord per kapita faktiskt minskar, inte ökar, i landet!”

Återigen ser man detta felaktiga argument. Att antal döda inte ökat i samhället beror ju på kraftigt förbättrad sjukvård:

Citat:
“Men ”döda” är inget bra mått på våld. ”Lasermannen sköt elva personer, varav en dog. På 30-talet skulle åtta eller nio ha avlidit, på 70-talet ungefär fem och i dag förmodligen ingen”, säger rättspatologen Jovan Rajs.”

Våld som var dödligt för bara några år sedan är det inte i dag. Som en representant för Socialstyrelsen lite tillspetsat uttryckte traumateamens arbete: ”De som kommer in döda dör. De andra överlever.””

Anmälda brott – Försök till mord eller dråp
259 (år 1980) …. til …. 791 (2009)

Så simpelthen på grund af de lægelige fremskridt, at lægerne redder flere liv end før….

    steen

    Posted: 4 oktober 2012 - 06:25 - Svar

    “Lægerne redder flere liv end før!” – det er helt sikkert, det har jeg set bemærket i avisdebatten adskillige gange,

    Det et en meget lang blogpost tung med tal, han har der. Ved ikke om jeg får den læst.

Frank P

Posted: 4 oktober 2012 - 01:43 - Svar

Bare google: wildfires al qaeda

Alle har været advaret…

Varmt Konservativ(kr)

Posted: 4 oktober 2012 - 12:47 - Svar

Skov-Jihad:

Jag har länge trott att Ryssland förr eller senare skulle komma till sina sinnen beträffande sina relationer till Islam respektive till Väst och inse att man har betydligt större anledning att göra gemensam sak med Väst i stället för med Islam. Hotet mot Rysslan är nästan om möjligt ännu större. Den ryska nationen är välkommen att börja bidra till vårt gemensamma försvar istället för att som tidigare motarbeta det.

Skov-Jihad liknar mycket börnehave-jihad eller skole-jihad, som vi ju har sett mycket av under tidigare år men inte ser så många rapporter om på senare år, kanske för att det har börjat räknas till mängdbrotten tillsammans med cykelstölder. Eller också är det bara anmälningsbenägenheten som har minskat. Får höra med Jerzy. Han brukar veta.

Om det är så att det faktsikt brinner mer sällan i våra skolor nu för tiden, så tyder det ju faktiskt på att islamisterna trots allt kan kontrollera sig, i strid mot vad extremvänsterns företrädare brukar hävda. Alla sådana händelser brukar ju förklaras med desperation inför den strukturella rasismen. Vi har ju fått veta att rasismen inte minskar, utan snarare ökar, så antalet bränder borde ju också öka enligt desperado-teorin. Men det kanske är så att det är brandstiftarbenägenheten mot just skolor som minskar och desperationen inför alla skogar som ökar. Vad vet jag?

Leave a Comment