9
okt
Seneste opdatering: 10/10-12 kl. 2151
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Interviewer Hella van der Wijst, sendt 7 oktober 2012, programmet Brannpunkt.

Islamisk Trossamfund samarbejdede med kriminel

En ‘religiøs rådgiver’ i Det islamiske trossamfund, Kamran Shah, siger i dag til Politiken (‘PET-agent opildnede til terror’), at Morten Storm opfordrede herboende muslimer til voldelige aktioner mod det danske samfund.

Iflg. Shah har hans ven og kampfælle Storm i årevis opildnet unge muslimer til at slå ind på en ekstremistisk, voldelig retning.
Men det er først nu, hvor Shah har fundet ud af, at Storm var agent for PET, at han går ud med sin viden.

At opfordre til at begå handlinger i strid med loven, er imidlertid ulovligt uanset om det kommer fra en agent eller en muslim og det er bemærkelsesværdigt, at et fremtrædende medlem af Det islamiske trossamfund, som ellers går for at være forholdvist moderat, i årevis har dækket over Storms kriminelle aktiviteter, som ikke kun er foregået i Shahs egen moské, men også i Aarhus og i moskeen på Ørbækvej i Odense.

Hvorfor har Det islamiske trossamfund ikke for længst sat en stopper for det og anmeldt Storm til politiet?
Og hvor mange andre opfordinger til vold mod jøder, kristne og andre vantro har Det islamiske trossamfund og andre muslimske organisationer gennem årene dækket over? Og hvor meget kriminalitet dækker Kamran Shah og hans trosfæller stadig over?? Af Henrik Jensen

PK debat

Ja, det hedder det altså – Publicistklubben debat. Den varer en time. Der er ikke mange boller på meningsmaskinernes suppe, før det begynder at handle om Vilks minut 23. Per Wirtén til venstre for Vilks snakker nærmest sort. Særligt underholdende er kommunisten Åsa Linderborg (hende der står til højre for Vilks, som græd og gik i spåner, da Muren faldt). Rasismen kan lura i kulturen, skriver hendes avis i dag. Hun og Vilks redder forestillingen. Vilks’ overbærenhed og humor er ikke af denne verden. (Vilks: “Bärkraften är att bli utnämnd som skurk”)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Michael Laudahn

Posted: 9 oktober 2012 - 16:57 - Svar

Tak at du gjorde at Vlad placerede mit navn (som oversætter) *helt* til enden dennen gang, således at du kunne klippe det væk, for du åbenbart ikke tåler at se sandheden og vil fortie den for dine læsere. Bortset fra at det er numere ‘safe to say’ at du er en mærkelig karakter: Vi får se om dette arrangement vil bestå. .)

  steen

  Posted: 9 oktober 2012 - 17:20 - Svar

  Jeg forstår jo som sædvanligt ikke et kvæk af, hvad du skriver. Jeg har fået linket fra hollandske venner helt udenom Vlad. De har også forsynet mig med who, what, where. Mere volapyk og kværulanteri fra dig, og du blir’ spam.

steen

Posted: 9 oktober 2012 - 18:33 - Svar

Laudahn spammarkeret

Det sagde jeg nemlig. Farvel!

Prudentius

Posted: 9 oktober 2012 - 19:44 - Svar

“Og hvor meget kriminalitet dækker Kamran Shah og hans trosfæller stadig over??”

Problemet er vel primært, ikke at muslimer agere som muslimer, men at vi stadig holdes fast på et løfte som multikulti-regimet alene har afgivet, nemlig om at betragte disse fjendtlige indtrængere og kriminelle kolonister, som landsmænd der fortjener vores tillid og beskyttelse.

Bliver multikulturalisterne ikke selv efterhånden lidt slappe i snablen over at skulle lege evig familieudflugt med mennesker der varetager etniske-kulturelle-politiske-religiøse interesser, som er i lodret modstrid med multikulturalisternes egne?

Hvor længe gider multikulturalisterne at spille én stor rummelig tolerant familie med mennesker der ikke engang lader som om de deltager i forestillingen?

Hvor længe endnu skal forfængelighed, utopisme, frygt og såret stolthed forhindre segmentet af selvudråbte verdensborgere i at indrømme at legen for længe siden er blevet meningsløs og farlig?

Anonym

Posted: 9 oktober 2012 - 21:36 - Svar

Så fik vi endnu en gang et bevis for, at vore værste anelser vedr. Islamiske Trossamfund er helt korrekte. De leverede det endda selv.

Ang. den svenske PR diskussion, var det jo morsomt at se det træk af surhed, der gik over Åsa Linderborgs ansigt, da Lars Vilks udtalte, at der var indført selvcensur. Hun bryder sig ikke om ordet, men det er selvcensur, der bliver af resultatet af meninger som hendes.

Det var en ny Vilks, vi så i dette intermezzo af hans aldeles nustyrlige kunstprojekt. Kunsthistorikeren, der har været professor både i Bergen og Stockholm, og han kørte jo ganske fermt rundt med sine opponenter. Ham skal man ikke undervurdere. Men hunden… 🙂 Der ad de mærkeligste veje tumles frem mod at blive “fin” ad åre. 🙂

  Maria

  Posted: 9 oktober 2012 - 22:34 - Svar

  Det foregående var skrevet af mig.

  Jeg vil tilføje, at det var ganske smart, at Vilks flere gange gjorde opmærksom på, at de opfordringer, han fik om at afslutte sit kunstværk, ikke vil blive fulgt, så længe han ikke kan udstille det.

  Dvs. så længe der ikke er reel ytringsfrihed, vil Muhammed-hunden blive ved med at dukke op de særeste steder for til sidst blive en slags verdensberømt celebritet takket være sådanne som Åsa Linderborg og alle de politiske korrekte vatugler. Kurt Westergaards Muhammed er også still going strong. Tusinder og atter tusinder gengivelser spredes kontinuerligt ud over kloden.

   Peter Andersen

   Posted: 10 oktober 2012 - 20:04 - Svar

   Denne svenske debat ligner til forveksling dansk satire årgang 1990. Og så er den ikke engang særlig grel, efter svenske forhold. En dag vågner de vel op af dette infantile mareridt/cirkus og undrer sig. Men, grine af det kan de ikke, når de opgør boet…

Ole Burde

Posted: 10 oktober 2012 - 14:30 - Svar

Ayan Hirsi Ali er i en klasse for sig selv , også selv om man nogen gange kan være totalt uenig med hende om strategi. Når hun sidst på interwievet siger ” jeg er fuldstændig lykkelig ” , tror jeg faktisk på hende . Selv med et nyfødt barn at være forurolig over ,lader hun sig ikke på nogen måde påvirke af truslerne . Som rollemodel er hun en tikkende brintbombe under islaams årtusindgamle psykologiske krigsførelse .

Ayaan og Malala og Wafa

Posted: 11 oktober 2012 - 20:16 - Svar

Ayaan og Malala og Wafa og Asia… Kun kvinder og børn kan besejre islamismen; kun kvinder og børn er stærkere. For når de udstiller deres sårbarhed og skønhed, så udstiller de også voldsmændenes ondskab desto mere. De afslører deres svaghed.

Malala: “Nu vil jeg ikke længere være læge. Jeg vil være politiker og hjælpe mit land.” (Pakistan)

Og hvis hun dør af skuddene? Så har hun hjulpet sit land måske lige så meget som hvis hun var vokset op. For Pakistans kvinder samler sig allerede nu og demonstrerer for uddannelse og oplysning – for Malalas kald, og Talibans fallit.

Islamisme kan ikke bekæmpes med sine egne våben – bomber og krig og tortur og anden vold. De gør den kun stærkere, for de bekræfter dens verdensbillede. Invasionerne i Irak og Afghanistan, og borgerkrigene i Libyen og Syrien, viser det.

Den kan kun bekæmpes med ord og kunst, og kvinders skønhed og børns uskyld.

Leave a Comment