12
okt
Seneste opdatering: 13/10-12 kl. 0108
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Yahya Abu Zakariya mente også sidste år at’sionisterne og Mossad lå bag ved Breiviks terrorhandling”. Sveriges samlede IQ pulje bare vokser. Snart er de allesammen lige så begavede som forsvarets vidne i Breivik-sagen, anarkisten Mattias Gardell, der er professor i et eller andet når han ikke er ude og sejle til Gaza. En stærkt inflationsramt stillingsbetegnelse iøvrigt, der kan have oplevet et rush, da der ikke var plads til flere ‘seniorforskere’ og man måtte sparke de mest fantatisk, politiske sludrechatoller opad i systemet. “Det algierske center for strategiske studier i Stockholm”, har jeg ledt forgæves efter.

Yahya Abou Zakaria (sometimes spelled Yehya Abu Zakaria) is part of the Algerian opposition. He was forced into exile and is a refugee in Sweden, where he is a researcher at the Algerian Center for Strategic Studies- Stockholm.Yahya Abou Zakaria

Thorbjørn Jagland: Ekstremisme og nationalisme truer igen Europa

af Hans Rustad
Thorbjørn Jagland gir to helt forskjellige begrunnelser for Fredsprisen til EU. Det ene er anerkjennelse av en historisk innsats: bidrag til fredag og forsoning, eksemplifisert ved Frankrike/Tyskland, demokratisering av de søreuropeiske diktaturer, Portugal, Spania, Hellas, innlemmelsen av østeuropeiske land etter Murens fall, og nå integrasjon av land på Balkan.

Men Jagland sa også noe helt annet: at ekstremisme og nasjonalisme igjen truer Europa. Fredsprisen skal derfor tjene som en advarsel om hva som kan gå tapt hvis EUs desintegrerer.

Jagland/Nobelkomiteen bruker dermed prisens prestisje og kaster den inn for å påvirke utviklingen. Det er en helt annet begrunnelse enn den første, historiske. Det er å bruke prisen som et politisk aktivum.

Dette er velkjente Jaglands-tanker, som han hyppig fremfører på vegne av Europarådet. Men det er å ville gripe inn i den politiske utviklingen, som aktør. Hvem er det Jagland advarer mot? Det er sikkert Gyllent daggry i Hellas, og Jobbik i Ungarn. Er det også Nasjonal Front med 17,8 prosent av stemmene i Frankrike, er det Sannfinnene med 20 prosent, eller Sverigedemokratene som er på vei mot 10 %? Jagland har ytret seg på en måte som gir grunn til å tro at svaret er ja.

Det er Jaglands Janus-ansikt: hensikten er god, men dømmekraften er dårlig.

Advarselen om hva som kan gå tapt hvis EU desintegrerer er samtidig et ja til ytterligere integrasjon, som bare kan bety en politisk og økonomisk union. Det er et politisk standpunkt, som neglisjerer folkemeningen i store deler av Europa. Det finnes ikke demokratisk dekning for en slik union.

En annen innvending som til dels slår bena under advarselen mot ekstremisme: Hvis EU desintegrerer er det ikke fordi unionen er truet av politiske krefter utenfra. Det er fordi EU svekkes innenfra, av sine egne innebygde motsetninger. Dette er ganske elementært. Som Jagland en gang sa: Vi satte foten ned og sto på den.To begrunnelser (Søvndal jubler over fredspris Michael Coren: THE NOBEL POLITICS PRIZE.)

3200 underskrifter trods IT angreb på Dispatches

En hel del människor där ute ogillar oss, så vi måste göra någonting rätt.Detta för oss tillbaka till vår protestkampanj – den mest sannolika förklaringen till de senaste angreppen från målmedvetna fiender till den västerländska friheten och yttrandefriheten.

I skrivande stund har mer än 3 200 modiga människor skrivit under protestlistan mot planerna på att införa islamisk överhöghet i en liten kommun i Sverige.Den överväldigande majoriteten av underskrifterna kommer från Sverige. Ett uppmuntrande tecken på att svenskarna inte är så fogliga som deras dhimmie-härskare och de eftergivna medierna i Sverige hade hoppats. Men varför är det så förhållandevis få underskrifter från Danmark, Tyskland, England, USA etc? Ledare: Sveriges sak är vår


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bergfast

Posted: 12 oktober 2012 - 10:26 - Svar

Frågor som man kan ställa i anslutning till händelserna under andra världskriget, angående interneringar av ”potentiella fiender” och slavarbete och mördandet av ”fiender”, är två?

1. VARFÖR vill man ROTA I, undersöka, analysera, forska och vända och vrida på detta hemska kapitel i historien, om dessa hemska händelser under denna hemska tid?

2. VARFÖR vill man INTE ”rota i”, undersöka, analysera, forska och vända och vrida på detta hemska kapitel i historien om dessa hemska händelser och under denna hemska tid?

  Bergfast

  Posted: 12 oktober 2012 - 15:19 - Svar

  Korrigering av frågorna:

  1. VARFÖR VILL man att det ROTAS I, att det BERÄTTAS OM, att det analyseras, forskas, undersöks och vänds och vrids på detta hemska kapitel i historien, och VARFÖR VILL man att det talas om dessa hemska händelser som skedde under denna hemska tid?

  2. VARFÖR vill man INTE att det ”rotas i”, att det BERÄTTAS OM, att det analyseras, forskas, undersöks och vänds och vrids på detta hemska kapitel i historien, och VARFÖR VILL man INTE att det talas om dessa hemska händelser som skedd under denna hemska tid?

Balder

Posted: 12 oktober 2012 - 11:23 - Svar

I stedet for at forsvare dem som er ofre for begrænsninger i ytringsfriheden, og som forfølges udelukkende for at sige hvad de mener om tingene, derunder ‘holocaust’ forsøger Steen Snaphanen at dæmonisere ofrene!

Ikke en gang Robert Faurisson blodige ansigt efter angreb nr. x, hvor hans liv faktisk var i fare efter et overfald fra et jødisk terrorkorps kunne få en beklagelse med på vejen!

Association des fils et filles des déportés juifs de France påtog sig skylden for overfaldet på Robert Faurisson. Faurisson har været udsat for otte overfald samt konstant retsforfølgelse og chikane. For at bruge den ytringsfrihed som du foregiver at kæmpe for.

Og det er ikke blevet ved overfald; En fransk akademiker; Francois Duprat blev i 1976 myrdet af jødiske terrorister fordi han distribuerede den franske version af bogen “Døde der virkeligt seks millioner”. Hans kone tabte begge benene i eksplosionen! Længe før Pim Fortuyn og Theo van Gogh blev myrdet for deres udtalelser og holdninger myrdede jødiske terrorister folk af samme grund!

Veteran Nazi-hunters Serge and Beate Klarsfeld said they were not surprised by the attack. ‘Someone who has provoked the Jewish community for years should expect this sort of thing,’ Serge Klarsfeld said.

Altså lige nøjagtigt det argument som Muslimerne bruger når nogen fornærmer deres profet!

Mener Steen Snaphanen mon det det samme?

Godt gået “ytringsfriheds-forkæmper”!

I gør det så let så let for os mere konsekvente og klartseende individer at udstille Jer for det som I og jeres ligesindede er:

En flok kolossale hyklere, som er i fuldstændig i lommen på et sekterisk lille lorteland i Mellemøsten og dets repræsentanter i USA og Europa, som oven i købet står bag det meste af den hate speech lovgivning som vi nationale slås med i dag!

  steen

  Posted: 12 oktober 2012 - 12:29 - Svar

  Jeg kender dine synspunkter på Israel og jøder, Balder, og du skal have lov at fremsætte dem. Naturligvis. Jeg mener heller ikke, at Holocaust benægtelse skal være strafbart. Hvad skal man dernæst forbyde? Konspirationsteorierne om 9/11? Arrestationen af David Irving var en dumhed.

  Du er jo meget fokuseret på det jødiske, jeg kender ikke Francois Duprat-sagen, og kan derfor ikke kommentere den. Jeg har været en ven af danske jøder og Israel fra min tidligste barndom, og det er min grundtone, som du nok har opdaget.

  Enhver der mener noget andet end mig, kan bare sende mig en kronik eller kommentere. De eneste jeg udelukker, er dem der truer eller direkte saboterer diskussionen. Jeg vil ikke hæfte for andres ulovligheder.

  De mener jo, det er fordi deres synspunkter ikke passer mig, men det er deres egen forskønnelse og efterrationalisering af deres indsats.

  Jeg har vel udelukket en om året gennem ni år, det er flere end Uriasposten, men det er ikke mange. Til gengæld kan man ikke automatisk regne med, at jeg tager stilling til enhver kommentar, navnlig ikke når der er + 100, som ved Julia Caesars kronikker, ABB eller Stockholm bomberen

  Jeg tager ytringsfriheden alvorligt, der er ingen grund til at sætte mig i citationstegn.

Johan

Posted: 12 oktober 2012 - 16:12 - Svar

Varför vill man något överhuvudtaget i denna fördömda värld kan man fråga sig.

Symptomatiskt att EU fick fredspriset idag.

Detta är beviset för vilken förtryckarsamman- svärjning i sanning är. Pax PK m a o.

Ole Burde

Posted: 12 oktober 2012 - 21:46 - Svar

Enhver har ret til at have sine meninger , også om Holocaust . Hvis der eksisterer alternativ information om antallet af ofre , så vil feks min kones familje meget gerne lære noget om det … for hvis altså denne gren af vores familje ( eller tusinder af andre) IKKE blev udslettet , så må de jo tilsyneladende leve et eller andet sted …. måske på Grønland , eller i Ruanda ?
Forøvrigt er en helt ny mode-dille begyndt at brede sig blandt uge israelere : Man tatoverer bedstefars KZ-nummer på armen…i pigernes tilfælde et lyserødt KZ-nummer !
Hmm…. det ender nok med at vikileaks får fat på antallet af tatoveringer og bruger det til at bevise at der kun var et par hundred tusinde KZ- bedstefædre . Suk.

Bjovulf

Posted: 13 oktober 2012 - 02:00 - Svar
Leave a Comment