18
okt
Seneste opdatering: 19/10-12 kl. 2133
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

For three generations, the badge of the Soviet revolution meant poverty, slavery, torture and death. It adorned the caps of the chekas who came in the night. It opened and closed the propaganda films which hid the famines. It advertised the people’s courts where victims of purges and show-trials were condemned. It fluttered over the re-education camps and the gulags. For hundreds of millions of Europeans, it was a symbol of foreign occupation. Hungary, Lithuania and Moldova have banned its use, and various former communist countries want it to be treated in the same way as Nazi insignia.

Yet here it sits on a poster in the European Commission, advertising the moral deafness of its author (I hope that’s what it is, rather than lingering nostalgia). The Bolshevist sigil celebrates the ideology which, in strict numerical terms, must be reckoned the most murderous ever devised by our species. That it can be passed unremarked day after day in the corridors of Brussels is nauseating. You thought the whole ‘EUSSR’ thing was over the top? Have a look at this poster (europeforall.comEU Dominated by Communists – UKIP Nigel Farage -October 2012)

Grønlændere forfølges igen af ‘etniske grupper’

Som nok skal oversættes til ’tilvandrede racister’ alternativt ‘herrefolk’, som det var tilfældet i Gellerup i 2008. Dejlige landsmænd at få, der virkelig trænger til ‘rundbordsmøde med forskellige sociale aktører.’

Flere grønlandske beboere er utrygge ved at bo i Aalborg Øst og overvejer kraftigt at flytte væk. Grønlænderne føler sig utrygge, efter der har været episoder som overfald og afpresning. Politiet og tager det alvorligt, fordi grønlænderne ikke plejer at gøre opmærksom på sig selv.I sensommeren blev en grønlandsk dreng afpresset af en ung fyr fra en anden etnisk gruppe. Nu overvejer familien at flytte fra området.

– Vi hører jo, at der er problemer i kvarteret, og det går især ud over unge grønlændere, som føler sig forfulgt, siger Josef Petersen, formand for en grønlandsk aktivitetsklub i Aalborg.Samstemmende beretter socialarbejdere og foreninger om bandeprægede børn og unge, som mobber og forfølger især grønlandske jævnaldrende, og Nordjyllands Politi efterforsker for tiden et par voldelige overfald i Aalborg Øst med grønlandske unge som ofre.

– Nogle af grønlænderne herude føler sig behandlet som lavere rangerende mennesker end nogle af de andre befolkningsgrupper herude, siger stationsleder ved nærpolitiet i Aalborg Øst, Claus Seerup. Grønlændere utrygge i Aalborg Øst, Grønlændere i Aalborg udsat for forfølgelse, Utryghed lurer i Aalborg Øst

Muslimsk jødehad i Frankrig og Sverige

A wave of anti-Jewish violence has taken place in France and Sweden over the past few weeks. The difference in government response is notable, and yet there is something similarly disquieting about their actions. The Swedish government alternately denies the problem, blames the Jews and blames Israel — it recently funded a book on Israeli “apartheid.” The French are more complicated. French counter-terror police have been good at tracking domestic radical Islamists, but the government has made overtly anti-Israel gestures that appear to be nothing so much as “compensation” to its increasingly angry and radical Muslim community and to the Arab world.

In France and Sweden — and in the UN — authorities fail to acknowledge that Europe’s Jewish communities are under attack by Muslims who have formed insular, radical and often criminal enclaves. They are attacked NOT because of what they do or do not do; NOT because of what Israel does or does not do, and NOT because their tormentors face discrimination in Europe, but because they are Jews.Honing Anti-Semitism in France and Sweden “Blame the Victim” (se også: A Conversation With Elie Wiesel – The Nobel laureate and Holocaust survivor on anti-Semitism in France, Iran’s nuclear program, and Syria)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


falkeøje

Posted: 19 oktober 2012 - 13:15 - Svar

Så er det på tide at anklage muslimerne for etnisk
diskrimination!
De er lynhurtige, når det går ud over dem selv.

falkeøje

Johan

Posted: 19 oktober 2012 - 13:29 - Svar

De hatar albinos för att de älskar det mörka underjordiska osande onda.

De dyrkar jordens svärta, för dess förgörande kraft på mänskligheten, för att det omänskliga ska råda enligt deras vilja och lag.

PK

Posted: 19 oktober 2012 - 14:51 - Svar

Muslimer behandler mennesker dårligt. Intet nyt under solen her.
Desværre er pressen og politikerne på muslimernes side.
Ligemeget hvad.

li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner)

Posted: 19 oktober 2012 - 15:47 - Svar

Hvordan kan eu rumme en ideologi som nazismen…øh, islamismen, som ikke overholde menneskerettighederne ?

Vagn Henning

Posted: 19 oktober 2012 - 15:47 - Svar

Angående Europe4All, hvad har nazisterne dog gjort siden de ikke må få hagekorset med?

Ak, det kan være svært at være så fucking inkluderende: Man glemmer altid nogen, som f.eks. når Københavns Kommune gør reklame for sin mangfoldighed på plakater hængt op over hele byen, hvor man husker både jøder og muslimer men glemmer ateisterne…

Bjovulf

Posted: 19 oktober 2012 - 16:44 - Svar

Den dybt uvidende Lollikke-tosse fremturer på P1 😉

Instruktør: Pia K og Breivik har samme overbevisning

http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2012/10/19/154448.htm

19. okt. 2012 15.45 Kultur Opdat.: 19. okt. 2012 16.07

– CaféTeatret snylter på sorg. De prøver at forstå Breivik. Hold nu op! Manden er et afskum og et afstumpet menneske.

Sådan lød det fra Dansk Folkepartis værdiordfører Pia Kjærsgaard i P1 Debat i går.

Men politikeren tager udelukkende afstand fra stykket, for at dække over lighedstegnene mellem sit og massemorderens tankesæt, mener instruktør Christian Lollike, som Kulturnyt på P1 har talt med i forbindelse med stykket “Manifest 2083”.

….

  Bjovulf

  Posted: 19 oktober 2012 - 16:53 - Svar

   steen

   Posted: 19 oktober 2012 - 20:54 - Svar

   Han er sgu sød. Hvis jeg gad, men jeg gider ikke. Jeg synes denne blog har gjort sit til at komme med et så bredt billede af forbryderen som muligt, ikke mindst dem som MSM har været uvillig til at trække frem. At dømme efter alle anmeldelserne – som jeg har læst – er Lollikkes stykke et vulgæropkog af venstrefløjens Breivik forståelse, der også kom til udtryk ved forsvarets vidner Gule og Gardell, og som de så nødigt vil give slip på. Jeg så Lolliken i Deadline, og han sagde intet, som Gule, Strømmen og Gardell ikke har formuleret skarpere.

   Kort sagt – jeg giiider ham ikke. Jeg befinder mig ikke langt fra Cafe Teatret, men jeg skulle have penge for at gå derind.

   Der har iøvrigt længe i Danmark ikke været nogen videre interesse for Breivik, helt modsat i Sverige og i Norge, selvfølgelig, hvor mange dog også er helt udmattede af det år, der gik.

   Instruktør: Pia K og Breivik har samme overbevisning


   Men politikeren tager udelukkende afstand fra stykket, for at dække over lighedstegnene mellem sit og massemorderens tankesæt, mener instruktør Christian Lollike, som Kulturnyt på P1 har talt med i forbindelse med stykket “Manifest 2083”.

   Når Pia Kjærsgaard skriver i Information, at “Breivik skal ties ihjel”, mener instruktør Christian Lollike, hun selv burde klappe i.
   – Jeg synes, Pia Kjærsgaard udstiller sig selv som en gammel, skinger dame, når hun begynder at udtale sig om en forestilling, hun ikke har set, siger han.
   Instruktøren er af den overbevisning, at værdiordføreren tager afstand fra hans teaterstykke, da ligheden er overvældende.
   – Hun forsøger at dække over den enkle sandhed, at Anders Breivik deler de overbevisninger og meninger, hun har stået for de sidste ti år, siger Christian Lollike.

   Sørine Godtfredsen skriver mere tankevækkende om det i dag:

   Det kræver nemlig en ret hovmodig negligering af livets alvor så hurtigt at se sig i stand til at forme virkelighedens ondskab efter sit eget fortænkte udtryk. Det rummer en nedvurdering af den udfordring, det er for enhver at overveje det onde, for jo mere vi straks insisterer på at omdanne ondskaben til et håndterligt stykke kunst, desto mere må man tvivle på, om der findes tilstrækkelig stor respekt for den tid, der tager at begribe dens eksistens. Og ikke mindst fastholde den vigtige erkendelse af at ondskaben i vor egen tid altid er den sværeste at have med at gøre.

Santor

Posted: 19 oktober 2012 - 19:23 - Svar

Hvad der er endnu morsommere er at man tager et politisk symbol og blander sammen med religiøse symboler.

Ydermere kunne man spørge hvorfor Ateisternes symbol ikke er repræsenteret. Skal vi ikke inkluderes?

  Bjovulf

  Posted: 19 oktober 2012 - 20:29 - Svar

  De har sjovt nok glemt hagekorset 😉

Prudentius

Posted: 19 oktober 2012 - 22:43 - Svar

Der er med hammer og segl på plakaten kastet et ben til den ydre venstrefløj. Og der er tydeligvis tale om kundepleje.

En slags “bare rolig drenge, vi tænker på jer”.

Det staver med stort hvem eurokratiet mener det er en god ide at smiske for via små indirekte/uformelle kærestebreve.

Jeg tror det er et godt bud at EU i sin jagt på stadig mere magt samlet på stadig færre hænder og fortsat tvungen opløsning af de eksisterende nationalstater, samt eksplosivt voksende upopularitet i befolkningerne, vil støtte sig mere og mere direkte til den ydre venstrefløj.

Med dem deler man nemlig i sidste ende reelt “værdier” og de vil være langt mere trofaste (og håndfaste) støtter end de mange liberale varmluftsballoner, der kun gider vifte med euro-banneret så længe økonomien er god.

Neuhammer

Posted: 20 oktober 2012 - 00:08 - Svar

Vagn Henning med flere.
Og vender man plakaten på hovedet, så er selv satanisterne glade.
De har sgu tænkt på det hele, Gauleiterne nede i EU-førerbunkeren.

Leave a Comment