22
okt
Seneste opdatering: 23/10-12 kl. 0635
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ole Nydahl er verdenskendt. Det interessante i denne forbindelse er, at han langt tidligere end næsten alle andre Danmark advarede mod islam i umisforståelige vendinger. Det har naturligvis givet ham prædikatet ‘hadefuld islamofob’, men det falder på sin egen urimelighed, når man ser denne venlige, milde mand, der synes at hvile fuldstændigt i sig selv og aldrig i den islamkritik jeg har hørt af ham, har været emotionel eller ubalanceret. I dette interview falder der kun to replikker om islam, min. 4:29 og 7:34, men man kan med fordel læse videre her i nogle åbenhjertige interviews og artikler: Buddha møder Holger Danske, Lama Ole Nydahl om forholdet til islam: “… dem de vil stille først mod muren, det er os.”, Buddhas kriger, DR P1: Lama Ole Nydahl: »De hader os, mange af dem. De kan virkelig ikke li’ os«

Tommy Robinson, Kevin Caroll og Paul Weston anholdt og fængslet

Det er meget forvirrende signaler der kommer fra England. Jeg får at vide, at Robinson skal være fængslet til januar. Der gættes på, at de skal have en ‘criminal record’, så de ikke kan stille op i valg. Robinson er anklaget for at have rejst ind i USA 9/11 på falske papirer, hvad der burde være amerikanernes hovedpine, hvis det har noget på sig. Også Kevin Caroll er fængslet. Det lugter af et velovervejet politisk raid mod EDL, British Freedom og lovlig politisk virksomhed.

Tommy Robinson has been remanded in prison for the alleged crime of entering America illegally, so extradition to the USA is very much a possibility.Tommy has been denied any help with legal aid, with Tommy having his accounts frozen he has no access to any monies for legal representation so we need your help! We need to try and raise enough funds to help Tommy legally as it would seem that those in charge of our judicial system are intent on removing any help he can call upon to help his defence. They want him removed from the United Kingdom Of Great Britain to face a court in America.Tommy Robinson On RemandEDL Leader Tommy Robinson Faces Trial for Passport Allegation after 9/11 US Speech , The Takedown of the EDL Make no mistake about it: there will be more arrests. The crackdown is just beginning.

I have just received an urgent telephone call from British Freedom leader Paul Weston who has been arrested outside Wormwood Scrubs Prison. Speaking from the back of a police van being driven to an unknown destination, Paul hurriedly informed me that he and a friend had travelled to the prison in West London this evening with the aim of visiting Tommy Robinson, or at least assuring themselves of his well-being.

Speaking through a glass panel they had asked officers at the prison to confirm that Tommy was being held there, but they refused to provide this information, citing the ‘Data Protection Act’. Paul and his friend again demanded to know where Tommy was being held, and at that point both were charged with breach of the peace, arrested and bundled into the police van. Our conversation was cut off with Paul loudly remonstrating to an unidentified individual, “take your hands off me!”We will update you on the situation as it unfolds. Paul Weston Arrested Outside Wormwood ScrubsStatement by the Met Police.

“Antiracisterne” i Hope Not Hate har lidt svært ved at styre deres begejstring: The leader of the EDL’s political wing, the British Freedom Party’s Paul Weston, has this evening been arrested outside of Wormwood Scrubs . We are amused. Lennon is being held in Wandsworth Prison!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Thomas Nydahl

Posted: 22 oktober 2012 - 23:04 - Svar

Lustigt att ha en dansk namne som också han kallas “islamofob”!!! Jag bugar mig med en hälsning från den svenska Nydahl-släkten.

Morani ya Simba

Posted: 23 oktober 2012 - 00:12 - Svar

Re Tommy Robinson og Paul Weston, det er helt utroligt (og med vedvarende behov for dokumentation!!!) at se at England, der naermest opfandt baand paa staten og ret til at komme foran en domstol (Magna Carta), gradvist begaa politisk forfoelgelse af de der er uenige i det multikulturelle samfund, og saerligt i islamisering. Jeg har indtryk af at England er laengere hen ad vejen hvad det angaar i forhold til selv Sverige hvor det ser ud til at foregaa ved udelukkelse fra medier etc snarere end ved arrestationer. Men hvor utroligt hvis England, der for 70 aar siden forsvarede Europa mod totalitarismen, er ved at blive en ufri stat.

Balder

Posted: 23 oktober 2012 - 00:21 - Svar

England er en politistat – ingen tvivl om det. Som RamZpaul siger: “You can either have diversity or you can have freedom, but you can’t have both”. To Briter blev forleden anholdt i Belfast, for at have uddelt flyveblade, hvor budskabet var at de indfødte (Irere & Briter) er truet af udryddelse; ‘Britain’s most endangered species’. Det er “racistisk” at påstå at de indfødte er udryddelsestruet.

I øvrigt en venlig tanke til Ole Nydahl og hans nu afdøde kone Hanne, som jeg har mødt et par gange for næsten et liv siden, hvor han var “assistent Lama” for den levende inkarnation af Buddha; Karmapa (som i mellemtiden har forladt denne verden), som rejste rund i Europa og udførte “den sorte kroning”, tror jeg nok det hed, og velsignede alle som gerne ville velsignes. Og det ser ud til at velsignelsen har holdt indtil videre for mit vedkommende. Også til stede ved én af seancerne, var den amerikanske beat digter Allan Ginsberg, som indviede tilhørerne i, at han nu havde fundet ud af at han ikke resten af sit liv kunne fortsætte med at jagte unge drenges røv, som han udtrykte det. Hvilket var grunden til at han var gået over til Buddhismen. Om det har haft nogen praktisk betydning for hans videre liv er vist tvivlsomt. Han skulle bl.a. også være stifteren af den amerikanske pedofil-organisation North American Man/Boy Love Association (NAMBLA)…

Jeg havde en morsom oplevelse den gang; Ginsberg og Co. bevægede sig langsomt gennem en kun to meter bred gang, hvor blandt andet jeg stod presset op af væggen, så vi kom til at stå face to face. Jeg skulle lige komme med en kvik bemærkning, og tilføjede Ginsberg: “See you later alligator”, hvorefter han straks replicerede “after a while crocodile”. Holdt kæft hvor jeg synes det var genialt! Først mange år senere fandt jeg ud af, at det var en kendt sætning fra en Elvis sang….

Til min undskyldning skal jeg sige at jeg den gang ikke kendte noget til mandens pedotendenser.

Prudentius

Posted: 23 oktober 2012 - 01:10 - Svar

Det tør vist svagt antydes at Weston, Robinson osv. har et budskab der med rette betragtes som ren dynamit under den britiske multikulturalisme.

Det viser tydeligt at multikulturalisterne helst slår ned på dem der påtaler multikulturens katastrofer, istedet for på dem der skaber dem (hvilket selvfølgelig i sidste ende er multikulturalisterne selv).

Tolerancen og rummeligheden ofres gladeligt af de tolerante og rummelige, så snart deres utopi kommer i modvind.

Hvilket bragende og ydmygende nederlag for de multikulturelle, at de må (mis)bruge statens magtapparat, som krykke for deres haltende ideologi.

  steen

  Posted: 23 oktober 2012 - 01:22 - Svar

  jah, nemlig. Jeg skrev jo længe (mens han endnu levede), at

  “når multikulturen chrasher, vil Seidenfaden give DF skylden”

  Man er altså selv i skudlinjen, når man stiller diagnoser på sin fredelige blog. Når det går galt, vil det være min og ligesindedes skyld. Naturligvis. Så må PK inkvisitionen jo bare komme og hente mig, hvis den er ved magten til den tid. Jeg skriver kun under ansvar for, hvad mine øjne ser og min samvittighed tilsiger.

  Jeg frygter nu ikke noget. De virkelige brændpunkter kommer til at materialisere sig i Holland, Belgien, Sverige, Frankrig, England, Tyskland – før end i Danmark. Og da vil forhåbenlig alle i Danmark vide, i hvilken række ulykkerne er ankommet, og hvem der er skyldige. Ellers er man jo på røveren…………

Santor

Posted: 23 oktober 2012 - 01:25 - Svar

Enten løber de Engelske myndigheder en gigantisk risiko ved at tro at den menige Englænder finder sig i det eller også er har de allerede diskuteret indbyrdes at de vil slå enhver lovlog modstand ned med magt – megen magt.

Det se for mig ud til at være det største overgreb på retfærdigheden siden jeg ved ikke hvornår!

Man fattes ord når Europas, tidligere, beskytter står frem som den absolut mest fascistiske entitet siden hitler-tyskland.

  ex-pat

  Posted: 23 oktober 2012 - 12:59 - Svar

  Enten løber de Engelske myndigheder en gigantisk risiko ved at tro at den menige Englænder finder sig i det eller også er har de allerede diskuteret indbyrdes at de vil slå enhver lovlog modstand ned med magt – megen magt.

  Myndighetene, ikke bare i England men i hele Vest-Europa, benytter i dag mer eller mindre totalitære metoder for å holde folks vrede over multikulturen i sjakk. Straff, yrkesforbud (forsøk og søk jobb i det offentlige som kritiker av multikultur!), sosial stigmatisering og, som nå i England, fengsling. Det kan godt hende at Tommy Robinson har brutt amerikanske innreiseregler, hva vet jeg. Men alle forstår at dette lovbruddet bare er en (beleilig) sak man bruker for å få ham ut av sirkulasjon. Han forstyrrer jo til stadighet den multikulturelle “harmoni” må vite.

  Problemene multikulturen forårsaker vil bare vokse. Det vil også myndighetenes desperasjon. Jeg tviler ikke et sekund på at myndighetene i europeiske land i en presset situasjon vil ty til våpen mot sine egne befolkninger. Om nødvendig for å drepe. Britene vil få nok å gjøre på hjemmebane de kommende årene om vi skal tro denne analysen:

  The Next Security Era for Britain

T. Snorrason

Posted: 23 oktober 2012 - 01:47 - Svar

Hvorfor ikke også sætte Donate Button’en for Robinson på denne site?
Alle bække små osv.
Jeg har doneret.

steen

Posted: 23 oktober 2012 - 04:38 - Svar

Ellers er knappen her.

Michael Larsen

Posted: 23 oktober 2012 - 13:32 - Svar

En ting har EDL’s fjender allerede opnået. Nu er Tommy Robinsons virkelige navn afsløret og han har lidt sværere ved at undgå de overfaldsmænd, der venter et eller andet sted ude i mørket.

Anne Marie Buch

Posted: 23 oktober 2012 - 15:51 - Svar

Det er jo ogsaa en maade at slippe af med ham paa: Offentligoer hans navn og slip ham ud i samfundet. Hvor laenge overlever han mon?
Jeg er dybt, dybt rystet. Og endnu engang foragter jeg de europaeiske befolkninger for at stemme paa politikere der lader dette ske.

Ole Burde

Posted: 23 oktober 2012 - 16:58 - Svar

Måske bliver det nødendigt for Tommy og et par andre at søge om asyl i et andet land … der er ikke ret mange steder som kan komme i betragtning . Måske Rusland , Bulgarien , Uruguay eller Israel . Hvis Obama vinder , er det slut med at hygge sig i USA som engelsk ”legal alien”. Derfor var det nok , at systemet valgte nettop denne anklage mod Robinson .

Anne Marie Buch

Posted: 23 oktober 2012 - 21:05 - Svar

Eller Kina….

Peter Andersen

Posted: 24 oktober 2012 - 03:02 - Svar

Fængslingen af Tommy Robinson vil give bagslag. Han vil få en masse omtale i medierne og ligesindede vil kun blive styrket af dette.

Måske er der en mening med alt dette.

Det virker ihvertfald alt for kluntet til at tage rigtig alvorligt. Men politiet skal jo gøre deres arbejde. Det siger deres multikulturelle magthavere jo…

Leave a Comment