25
okt
Seneste opdatering: 25/10-12 kl. 2251
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Judgment in Parallel

Tommy Robinson indsat med muslimske kriminelle

Britain First has launched a campaign in support of EDL leader Tommy Robinson who has been imprisoned on remand in London until after Christmas. The British Freedom Party (the political wing of the EDL) reported that Tommy Robinson (real name Stephen Yaxley-Lennon) “is locked up on the main wing of Wandsworth prison in London. He is in close proximity to Muslim prisoners, who are shouting various threats against him.”

Britain First, which describes itself as ‘a patriotic political movement’, says “We call upon all of our members and supporters to send a complaint to apply pressure to the High Sheri ff to remove Mr Robinson from harm’s way.”Campaign for brave EDL leader Tommy Robinson’s safety in prison, Glen Jenvey from London for Asian Tribune: UK’S Image Problem in Dealing with Terrorists

England – en politistat?

Det påståede begivenhedsforløb forekommer underligt. Som enhver, der er vant til at indrejse i USA, vil vide, tager de amerikanske immigrationsmyndigheder ingen chancer. Pas og visum bliver nøje studeret, alle får taget fingeraftryk og bliver fotograferet. Man bliver udspurgt om anledningen til rejsen: er det ferie eller forretning, hvor agter man at opholde sig, hvor længe vil man blive, har man familie i landet osv. Der bliver gået grundigt til værks. Men nu vil de britiske (og amerikanske?) myndigheder altså have os til at tro, at de pludselig, halvanden måned efter Robinsons rejse, har opdaget, at han rejste på et falsk pas. Hvis det amerikansk standard, må det være en svir for terrorister at indrejse.

Og hvilke forbrydelser antager man, at han har haft til hensigt at begå? Dispatch Internationals chefredaktører mødte Tommy Robinson i New York og hørte hans tale på Millennium Hotel på Manhattan, og her sagde han intet ulovligt. Men forbrydelsen består måske i, at Robinson og hans fætter Kevin Carroll, en anden af EDL’s ledere, der også talte i New York, tog bladet fra munden og i bramfri vendinger fordømte den politik, som de mener er ved at ødelægge deres land?

Mistanken om, at der ligger en politiske hensigter bag, bestyrkes af, at britisk politi næsten samtidig med arrestationen af Robinson pågreb ca. 50 andre medlemmer af EDL, deriblandt Kevin Carroll. Og sandelig om ikke også lederen af det indvandringskritiske British Freedom Party, Paul Weston, blev arresteret, da han den 22. oktober henvendte sig til Wormwood Scrubs-fængslet for at spørge, om det var der Tommy Robinson sad indespærret. England – en politistat?

Juridisk kædereaktion

I 2003 blev Fadi Abdullatif fra Hitzb ut Tahrir idømt 60 dages betinget fængsel for trusler, grove forhånelser og opfordring til drab på jøder for at citere koranen: “Og dræb dem, hvor end I finder dem, og fordriv dem, hvorfra de fordrev jer”. Det er også temmelig truende, selvom det kun er et citat af profeten.

Sidste år blev Lars Hedegaard både dømt og frikendt for at overtræde 266 b. Så blev Langballe dømt for at citere Hedegaard, og så blev politibetjenten Lars Kragh Andersen dømt for at citere Hedegaard, og nu er den iranske kunstner og JP blogger Firoozeh Bazrafkan fået et bødeforlæg på 8000 kroner for at citere Lars Kragh Andersen, og hvis der er nogen der har lyst til at citere Firozeeh, vil de nok også blive bedt om 8000 kroner. Hendes sag har dog et særligt twist, da det ikke er ulovligt at true Firozeeh Bazrafkan på livet – men det koster hende 8.000 kr. at generalisere om muslimer. På foto ses en anklaget og en potentiel forbryder. En dag kan jeg lave et gruppebillede ligesom man laver af fodboldhold og skoleklasser, hvis nogen vil med på det, kan de nå det endnu.

Blogger og billedkunstner Firoozeh Bazrafkan er blevet kendt skyldig i overtrædelse af §266b – den såkaldte racismeparagraf.I forbindelse med kendelsen har hun fået en bøde på 8000 kroner.

“Jeg står ved det, jeg har skrevet, og jeg trækker ikke nogen udtalelser tilbage. Jeg står 100 procent bag min udtalelse. I Iran findes der en lov, som hedder paragraf 220, der giver fædre og bedstefædre lov til at begå vold og mord på deres børn og børnebørn, uden at de bliver straffet for mord. Jeg har et problem med lovgivningen i Danmark, som vil begrænse ytringsfriheden, så vi ikke kan tale frit om de problemer, som vi har med islamisk lovgivning i blandt andet Iran.”

Firoozeh Bazrafkan blev i 2010 truet på livet af en irakisk mand, der bor på Sjælland. Manden, der truede Firoozeh Bazrafkan med voldtægt og drab, blev trods politianmeldelse ikke dømt for sine trusler mod kunstneren. Det krænker Firoozeh Bazrafkans retsfølelse.

“Jeg synes, at det er forkasteligt, at en irakisk mand, der skriver til mig på Facebook, at han vil voldtage mig og skære mig i stykker og fodre hundene med mit kød, kan gå frit rundt uden at få en dom, mens jeg får en dom for at sætte problemer til debat. Det er latterligt, og det krænker min retsfølelse. Firoozeh Bazrafkan dømt efter racismeparagraffen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 25 oktober 2012 - 19:37 - Svar

Men Firoozeh Bazrafkan er jo netop en sådan person, som den multikulturelle stat godt tør rulle med.

Havde hun været et bandemedlem med omkring 100 “brødre” til at terroriserer politiet i lokalområdet, ja så ville piben have en anden lyd (kvaterløft, integrationspulje, klubhus, fritidstilbud, you name it). Men det er hun ikke, istedet er hun en lovlydig borger med et skarpt øje for den sharia-producerede kulturs fatale konsekvenser for det smukke køn. Og så falder hammeren!

Ved den mindste anelse om at borgeren kunne være en ikke-voldelig demokrat med bare et minimum af respekt for retsstaten, står multikulti-regimet klar med sablen. Det skal ikke gå ustraffet hen.

Jeg skal love for vores magthavere forstår at pakke dynamit ned under vores samfunds fundament, som var det gaver under juletræet. Har man siden den spanske inkvisition kunne opdrive så infame tåber??? Jeg tror det ikke.

Thomas Nydahl

Posted: 25 oktober 2012 - 19:41 - Svar

Både här och i andra bloggar framhålls det ofta att Sverige är betydligt värre än Danmark i allt som har med multikultur och politisk korrekthet att göra. Men när jag ser hur människor döms för rätt oskyldiga tankar och texter undrar jag om inte Danmark är värst. Vi har här lagen om “hets mot folkgrupp” som väl motsvarar ganska väl er paragraf 266b. Men av egen erfarenhet börjar jag undra. Det som skrivits av de personer du här nämner skiljer sig inte nämnvärt från vad jag själv skriver. Hittills har ingen försökt lagföra mig för det. Skulle däremot med intresse ta emot tips om människor i Sverige – bloggare, författare, aktivister – som blivit lagförda. Det finns all anledning att göra en jämförelse mellan dansk och svensk praxis. Just idag förstår jag verkligen Firoozeh Bazrafkans vrede, det är minst sagt befogad.

  Morten - - -

  Posted: 25 oktober 2012 - 19:58 - Svar

  Kære Thomas

  Du udtrykker præcis den samme tanke, som var den første, jeg fik, da jeg læste om det her: “Nu overhaler vi Sverige indenom med 180 km. i timen!”

  Jeg er enig: Denne afgørelse er det værste, jeg nogensinde har set. Jeg kan se af kommentarerne rundt omkring, at ikke mange har opdaget endnu, hvor slem, den egentlig er. Man taler stadigvæk om, at “paragraffen” ikke giver mulighed for at føre bevis for sandhedsværdien af en påstand. Det plejer også at være kritikpunktet. Men ikke her.

  For her drejer det sig ikke om en påstand, da der ikke er fremført nogen påstand, uden et synspunkt!

  Danmark har lige tabt landskampen til Sverige på uskønt spil. Tillykke Sverige! Jeres import af muslimer kan umuligt være en større trussel mod jeres samfund, end vores avl af danske jubelidioter og anti-demokrater i humanistisk forklædning. Og det er jeg helt tryg ved, at jeg ikke kan dømmes for at sige … Jeg havde nær sagt: Desværre. For så havde der da været lidt konsekvens i galskaben.

  – – –

  Robin Shadowes

  Posted: 25 oktober 2012 - 21:27 - Svar

  Kommer bara på rak arm ihåg han Hennix. Minns inte vad det gällde men det kan man säkert läsa om på Realisten och Nationell Idag, då jag har för mig att dom sidorna tagit upp det. Gatukonstnären Dan Park har också blivit lagförd och fälld. Tror det var affischen om negerslaven som rymt. Sverigedemokraten och riksdagskvinnan Carina Herrstedt har också blivit dömd för nåt efter att ha blivit anmäld av kommunisten och okynnesanmälaren som kallas för Finken. Har även för mig att skånepartisten Herslow blev anmäld för nån affisch med mohammed och aisha men minns inte om han blev fälld eller frikänd. Var väl nån gång efter förra valet. Som personlig kommentar var det väl nåt smärre sakfel på Skånepartiets affisch om aishas ålder men i princip var den ändå korrekt eftersom den hade framställt pedofeten som pedofil i vilket fall som helst. Parks affisch kunde säkert uppfattas som rasisitisk om man är PK. Själv uppfattade jag det på rätt sätt, som satir och dessutom som briljant sådan. Alla konstnärer i Sverige är fega lortar med undantag för just Park och hans mer kända kollega Lars Vilks. Resten ger jag inte ett ruttet lingon för.

Morten - - -

Posted: 25 oktober 2012 - 19:50 - Svar

Nej. Dette er ikke “endnu en sag efter §266B”.

Denne sag er markant anderledes, for modsat de andre sager, fremsættes her ikke noget, der kan tolkes som en påstand.

Der fremføres – et synspunkt ! En opfattelse af tingenes sammenhæng.

Det er første gang, jeg oplever så eklatant et eksempel på myndigheders vilje til at straffe et synspunkt. Jeg gætter på, at det er en uerfaren jurists “hovsa”-afgørelse, men ikke desto mindre afslørende i forhold til, hvad selv mange fagjurister, bevidst eller ubevidst, opfatter som værende formålet med §266B: At undertrykke bestemte menneskers bestemte meninger.

Det er indlysende, at man kan blive bedt om at bevise en påstand. En sådan bevisførelse vil injurielovgivningen sommetider afkræve os, hvis vi fremsætter postulater om andre eller deres produkt. §266B vil desuden forbyde visse påstande, uanset deres sandhedsværdi. Just dette sidste er det betændte ved denne paragraf, som gør den til genstand for intens diskussion.

Men man kan ikke blive bedt om at føre bevis for retmæssigheden af sit blotte synspunkt under strafansvar! Derfor træder injurielovgivningen selvsagt ikke i funktion her. Og til dato, har §266B alene været anvendt i forbindelse med påstande med et bestemt indhold, eller hvad, der kunne tolkes som sådanne. Efter mit bedste skøn og vidende.

Det helt uden sidestykke katastrofale i det foreliggende tilfælde er, at her vil straffes for at fremsætte, hvad der indiskutabelt er en opfattelse. Og vi mener hertillands ikke, at en sådan kan forbydes. Det er al relevant lovgivnings intention, mener vi at vide. Der skal et helt jurastudium til, for at løbe sur i den enkle kendsgerning.

Jeg er bange for, at der er interessenter på begge sider af “den multikulturelle dikotomi”, der kunne ønske sig, at vi blot samler ind til betaling af denne bøde, og så hver især trækker os væk i gensidig, snøftende foragt, og drager vore egne, ensomme konklusioner. Alt efter sympati og tilhørsforhold.

– Det er naturligvis indlysende, at vor modpart gerne ser en præcedens, der slår fast, at vi skal holde mund, fordi vi generaliserer og fremsætter stupide påstande om vore medmennesker. På vores side er der tilsvarende mennesker, der med glæde vil føje denne sag til rækken af “tabte sager” i forhold til den famøse paragraf – fordi denne klare vindersags tilkomst, pynter svært i selskab med de tidligere tabte sager: “Over for §266 gives der intet forsvar. Det er en hekse-paragraf”. Og det er jo menneskeligt forståeligt. Men unyttigt i et større perspektiv.

Der er straks taget initiativ til en støtte-indsamling på Sappho.dk til … ja, hvad?

Jeg har tilladt mig at citere Søren Krarups berømte erklæring fra 1986: “Nej, ikke en krone!” i kommentarfeltet under støtteopfordringen. Indtil jeg får det løfte, at denne bøde ikke bliver betalt! For det vil jeg ikke bidrage til, at den bliver.

Denne sag er noget helt specielt, og om nogen, den, der skal anvendes til at konfrontere §266B. Den er klar og ren, og uden de tidligere sagers panderynkefremkaldende “grums”.

Jeg tror at vide, at det er første gang, jeg oplever en borger blive forsøgt straffet af lovlige myndigheder alene for at fremsætte et synspunkt i Danmark. Og tag ikke fejl: Jeg tror skam ikke, at afgørelsen hviler på en juridisk korrekt betragtning. Men den røber en yderst farlig opfattelse hos politiet, og måske andre, af hvilken slags redskab denne paragraf er. Og den idé skal ufortøvet manes i jorden, sammen med den præcedens, der kunne efterfølge en ny, yderst dubiøs, praksis.

– – –

Skjoldungen

Posted: 25 oktober 2012 - 20:10 - Svar

Lige et øjeblik….Firoozeh er ikke dømt, hun har fået et bødeforlæg. Som sådant et udtryk for, at den højere Pancke….øh…politifuldmægtig nu fører lawfare mod dissidenter. Alene truslen om bøder og evt. omkostninger til juridisk bistand skal afskrække folk fra at udtrykke politisk ukorrekte meninger. Jeg håber hun undlader at betale bøden og dermed lade stampisterne blamere sig nok engang.

  Morten - - -

  Posted: 25 oktober 2012 - 20:16 - Svar

  Ja, det … netop.

  – – –

  steen

  Posted: 25 oktober 2012 - 20:49 - Svar

  det er sandt, jeg retter.

Morani ya Simba

Posted: 25 oktober 2012 - 23:19 - Svar

Jeg er bestemt ikke den foerste der bemaerker dette, men:

1) Tommy Robinson, dernaest andre ledere af EDL/BFP, over en maaned efter at han (maaske??) rejste “ulovligt” ind i USA (hvorfor rager det engelske myndigheder og hvorfor koncentrerer de amerikanske sig ikke om de 11 millioner eller saa der gjordet det og IKKE rejste ud igen???)
2) Koordineret aktion mod Pro-Koeln for, vist nok, at have opgivet for hoeje medlemstal (??!!!!)
3) En aktion i Frankrig mod Generation Identitaire (kender ikke nogen detaljer)
4) Et “boedeforlaeg” mod Firoozeh Bazrafkan 10 maaneder efter at hun skrev en blog (og bemaerk ogsaa at anmeldelsen IKKE var foranlediget af en privat borger (fx. Zenia Stampe) men af en anonym embedsmand)

Alt sammen indenfor, hvad?, 3-4 dage. Alt dette er fakta. Tilfaeldigt??? Tja, doem selv. Jeg finder det ihvertfald bemaerkelsesvaerdigt (og indroemmer at finde det svaert at formulere hvad “Occam’s razor” (den simpleste forklaring er den mest sandsynlige) synes at foreslaa.)

  Kimpo

  Posted: 26 oktober 2012 - 10:36 - Svar

  Hvad tror Simba mon selv? Spyt ud, så skal vi nok hjælpe dig med at formulere det..

   Morani ya Simba

   Posted: 26 oktober 2012 - 14:18 - Svar

   Ja, det ser ud som om der er et organiseret europaeisk forsoeg paa at faa dissidenter til at holde kaeft ved at boeje loven til ukendelighed, fra myndighedernes side. Jeg synes stadig det lyder lidt “soelvpapirsagtigt” men indicierne er ret staerke. Det er stadig lidt svaert for mig at tro at myndighederne forfoelger lovlige dissidenter i Europa men det synes evidensen at vaere og jeg tror det skyldes at tanken om at jeg lever i et “facade-demokrati” er, tja, ret ny.

    Morani ya Simba

    Posted: 26 oktober 2012 - 14:19 -

    Det er muligvis naivt ad helvede til, det der med ikke at fatte hvis demokratiet ikke er oprigtigt….

    Kimpo

    Posted: 26 oktober 2012 - 18:12 -

    Hej Simba –

    hvis man har prøvet at have gnidninger med offentlige myndigheder, får man ret let fornemmelsen for skredet i moral. De fleste højtuddannede mener vist, at samfundet er for kompliceret en affære for menigmand, og så bliver deres holdning til demokrati og retssamfund derefter. Politiets fornemste opgave er ikke at sikre lov, men orden.

    Min nye spindoktor har sat en kvote på min webdebat, så jeg må hellere holde her..

    Morani ya Simba

    Posted: 26 oktober 2012 - 22:46 -

    Ja, det med politi og orden vs demokratisk lov, det er jo konklusionen i de konkrete sager. Og, jeg tror bestemt de er del af et moenster. Det er dog nok lidt mere kompliceret end som saa men saerligt UK, ogsaa de andre, kan ikke serioest betegnes som et rigtigt demokrati laengere. Det er jo en ren Putin de begik paa den anden side af Nordsoen.

    Var lige inde paa din blog. Enig i at vestlig kultur er blevet afmaskuliniseret og synes, nyligt hjemvendt fra USA, at danske maend er nogle vatarme (naturligvis m individuelle undtagelser). Men noget rigtigt hoe. Desuden er jeg helt overbevist om at kvinder langt foretraekker maskuline maend istedet for de hankvinder er blevet saa moderne (ogsaa mange steder i USA. Det land er ikke helt saa meget kogt spaghetti som her men de er heller ikke hvad de engang var). Vi er nogle selvtillidsloese slapsvanse i Vesten og det er helt ufatteligt at det er blevet saadan. Vi har jo vundet alle de store krige. Det kunne, ja kan, vi ikke idag. Skeen skal i den anden haand.

JensH

Posted: 26 oktober 2012 - 11:18 - Svar

Nu vi er ved vanviddet i det multikulturelle UK:

“Ugandan family ‘created 100 children and claimed to suffer from HIV’ as part of £4million benefit fraud”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2223272/Ugandan-family-created -100-children-claimed-suffer-HIV-4million-benefit-fraud.html#comments

JensH

Posted: 26 oktober 2012 - 11:21 - Svar

Appropos fængslingen af de Britiske frihedskæmpere, så har Pamela Geller talt med Kevin Carroll om hvad der rent faktisk skete:

http://www.americanthinker.com/2012/10/darkness_descending_in_england. html

HH

Posted: 26 oktober 2012 - 12:28 - Svar

Jag har aldrig i mitt tidigare liv blivit så skräckslagen som när jag såg den översatta filmen om parallellsamhällena i Tyskland – här Neukölln i Berlin. Att remplacera den gällande lagstiftningen i Tyskland med en klanvariant får mig att förstå alltihop på ett annat sätt. Vi har det säkert redan här i Sverige! Alltså, de klan- eller släktsamhällen vi hade i heden tid ersattes av en centralmakt i Sverige. Detsamma gäller alla västeuropeiska länder. Bakvägen får vi nu in det vi lämnat!
Det här är ju helt enkelt någonting alldeles oerhört! Och vad säger då våra förespråkare för multikulti? Tacksam för svar!

  Morten - - -

  Posted: 26 oktober 2012 - 16:17 - Svar

  Det sjove er, at det er eneste logisk mulige konsekvens af masseindvandringen af disse meget anderledes kulturer. Du gør helt ret i at placere dem på en tidslinje. For det er i tid, mere end i sted, de adskiller sig fra os. De kommer fra en ældre, patriakalsk kultur, med en faderreligion og klaner, ganske som vi var det tilforn. De er reelt vestlige kulturer, men statiske i modsætning til vores dynamiske.

  Det er let at forudse ganske nøjagtigt, hvad udkommet af deres store repræsentation i vore samfund vil være og blive. Det er ikke et intelligensanliggende, for det ligger lige for. Det er et socialt anliggende, om man vil eller ikke vil se dét, som enhver ret let kan se.

  – – –

Leave a Comment