26
okt
Seneste opdatering: 26/10-12 kl. 2112
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg har lige patenteret ordet. Den ukrainske feministgruppe FEMEN demonstrerer i Paris mod IKEA’s kvindeløse – i Riyadh ville det hedde ‘kvindefri’ – katalog i Saudi Arabien (“Marianne” er Frankrig.) I forgårs demonstrerede de i IKEA i Hamburg: Feministinnen protestieren oben ohne gegen IKEA/ Gonesse : des militantes féministes envahissent le magasin Ikea. – De var i flere tyske og franske aviser, men øst for Sundet i Feministan syntes de ikke det var en historie.

Usminket rapport om danske universiteter

Niveauet falder på de danske universiteter og de universitetsansatte, der offentligt råber vagt i gevær, risikerer deres karriere. Det var budskabet ved Trykkefrihedsselskabet møde med Linda Maria Koldau og Henrik Dahl. Af Aia Fogh

(I professor Koldaus oplæg går strømforsyningen til videoen ved minut 2:04, hvorfor der mangler et minut der. Man ser på den hvordan. Se i 1080 p HD)Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 26 oktober 2012 - 21:05 - Svar

Vi kan jo heller ikke have, at universiteterne bliver så elitære, at kun danskerne kan gå på dem.

– – –

Morani ya Simba

Posted: 26 oktober 2012 - 22:28 - Svar

Saa lidt af Henrik Dahls foredrag og er generelt enig. Dog synes jeg han var lidt urimelig ved de andre universiteter end Aarhus og Kbh. De fik trods alt deres nobelpriser for forskning der fandt sted foer de nye uni’er blev grundlagt. Har selv laest ved de to (Aarhus dog kun for en kort bemaerkning) og SDU og niveauet var ret ens. Forskningen indenfor de naturvidenskabelige fag er ikke ligeligt fordelt og nogle fag, fx. biokemi/mol.bio. er det ihvertfald ikke SDU der er daarligst i forskningsmaessigt. Saa det der med fremtidige nobelpriser, tja, logikeren i mig ville spoerge hvilke uni’er der havde Penkowa-, Nyborg- og nu Koldau-sagerne. Det var jo Dahl’s “gode” uni’er. Har ioevrigt selv laest v et stoerre amerikansk uni og kan godt foelge Dahl. Til gengaeld saa er han igen ude i en lidt falsk “konsensus” opdeling af dem. Hvor mange gange siger han “Ivy League?”..Stanford, Berkeley og MIT er ikke Ivy League…Proev at vaere lidt mindre ophaengt paa begreber (Nobelpriser (for forskning i 1950erne) og Ivy League) og lidt mere paa substansen, for der har du nogle pointer, Hr. Dahl.

Bergfast

Posted: 26 oktober 2012 - 22:43 - Svar

Angående …Counterjihadfeminister…

Suck….

Stackars UNGA flickor och kvinnor…… de verkar vara fullkomligt …….hjärntvättade…?

De är ÄNNU (förmodligen) INTE varken mödrar, mostrar, fastrar, mormödrar, farmödrar, eller tanter……

Men det kommer de så småningom förmodligen att bli…. och då kommer de att märka, om de är lyhörda och uppmärksamma, att deras DÖTTRAR, och dotterdöttrar, och eventuella syskondöttrar osv., kommer att behöva och vilja ha BETYDLIGT MER av deras uppmärksamhet, deras bekräftelser, deras lyssnande öron och deras seende ögon ….för dessa döttrars möjligheter till välbefinnande, glädje, harmoni, tillit och trygghet…. ÄN vad deras SÖNER kommer att vilja ha, och behöva av dem, för dessas välbefinnanden……

……

Deras SÖNER och syskonsöner och dottersöner osv., kommer att vilja ha BETYDLIGT MINDRE av deras uppmärksamhet, deras bekräftelser, deras lyssnande öron och deras seende ögon….för dessas möjligheter till välbefinnande, glädje, harmoni, självtillit och trygghet…..

Deras SÖNER kommer att ha BETYDLIGT STÖRRE behov av sina fäders, sina bröders, sina farsbröders, morsbröders, morfäders och farfäders uppbackning, stöd och bekräftelset, för att kunna utveckla sina behov av självständighet, självtillit, mognad och ….oberoende……

Men detta förstår ofta inte UNGA flickor….? De tror ofta att de är …..världens centrum eller någonting sådant….?

Och de verkar bli mer eller mindre … galna (?),…. om de tror att ….. ingen SER dem…(?)….. ‘

(…..Eftersom det är just vad de TROR och förstår är vad som …förväntas av dem..? Som just UNGA, och just västerländska flickor? …..Att just bli TITTADE på……?)

Är detta … kanske just en västerländsk mer eller mindre, – hysterisk åkomma bland just …västerländska unga flickor….?

Svårt att veta…..

nobody

Posted: 26 oktober 2012 - 23:21 - Svar

Flickor dags för “policy of truth” – depeche mode: http://www.youtube.com/watch?v=Hp3JgWmQHcE

“Never again, is what you swore, The time before”

nobody

Posted: 26 oktober 2012 - 23:38 - Svar

För övrigt kan jag bara fråga alla politiker. Kan jag också “…Play with Madness”? http://www.youtube.com/watch?v=g-_p6pwm1s8

Peter Buch

Posted: 28 oktober 2012 - 08:47 - Svar

Hr. Dahl forekommer mig at udtrykke at det ville være en fordel at forskerne forskede.
Det lyder umiddelbart sympatisk, men efterlader finansieringsproblematikken uden der i større omfang tages stilling til denne.
Spørgsmålet er væsentligt, hvem finansierer egentlig forskningen?
Skatteborgere eller investorer kan overveje hvilket system de foretrækker som det bedste og mest udbyttegivende.
Så vidt jeg ved er nogle amerikanske universiteter temmelig velhavende selv og ikke i større omfang afhængige af offentlig finansiering i modsætning til eksempelvis danske.

Socialdemokratisme, udbredt langt ind i nominelt borgerlige rækker, her anskuet navnlig som værende et system med store offentlige interesser i et utal af foreteelser giver, og navnlig under nutidens konkurrenceforhold med undenlandske aktørers tilstedeværelse og egne vilkår, ulige sammenligningsgrundlag til fordel for udenlandske aktører.

Stor udenlandsk investering i Danmark, med firmaovertagelser, investeringer i aktier, obligationer med videre, bør set herfra ikke udelukkende tolkes som tegn på de gode fordele Danmark giver investorer, men som tegn på at markedsbetingelserne, med grundlag i en logisk opfattelse af at investeringer navnlig foretages hvor de forventes give størst overskud, ikke helt fungerer og er opfyldt, nogle konkurrenter kan trods deres store potentielle finansielle løfter have andre minusser.

Leave a Comment