27
okt
Seneste opdatering: 27/10-12 kl. 0955
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Den første video beskriver i detaljer situationen på ambassaden i Benghazi inden angrebet og derefter det syv timer lange angreb i detaljer. Det kommer nok bag på de fleste, hvor omfattende, langvarigt og militært det var. Videoerne nedenfor er nyere og beskriver den eskalerede skandale siden den 19 oktober, hvor første video blev udsendt. Vidnesbyrd og emails er tilkommet og en af de omkomnes far udtaler sig: Ambassaden kunne have bevaret sin sikkerhedstyrke, der var trukket tilbage. En drone overværede hele angrebet og kunne have grebet ind, Navy Seals kunne være nået frem, men ingen af delene skete. Dette når næppe at påvirke valget, men vær parat på at høre intensivt om det efter på. (Mark Steyn: Benghazi bungle requires act of urgent political hygiene.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 27 oktober 2012 - 16:21 - Svar

Selvom Obama er endnu et islam-appeasende jakkesæt og tydeligvis ikke har evnerne eller heldet til at vende den amerikanske økonomi rundt, er der så nogen der forestiller sig, at Romney vil være en tøddel bedre på islamo-fronten??

Romney har erklæret sin fulde støtte til sunni-jihadisterne i Syrien, tigger om unødvendige spændinger med russerne, og er vel lige så meget i lommen på olietønden Saudi-Barbarien, som alle amerikanske præsidenter af gode grunde har været det siden anden verdenskrig.

Iran tør man ikke gøre noget ved, givetvis fordi de allerede har et atomarsenal at smide rundt med (den 12. imams velkomstfyrværkeri?), men i særdeleshed fordi de ligger op og ned af førnævnte højt elskede olietønde.

Amerikanerne/den vestlige elite vil fortsætte deres uheldige hånd i Mellemøsten og komme ud af Afghanistan med dybe skrammer stort set ligemeget hvem der er ved roret.

Dertil kommer at den islamiske revival fortsætter med at rulle (som en kæmpe grøn halvmåneformet snebold 😉 ) mod sin kulmination, der velsagtens bliver et eller andet ill-fated forsøg på at søsætte et kalifat, og takket være sin tyngde og hastighed ikke længere lader sig standse hverken af Amerika eller nogen andre.

Utflyttad svensk

Posted: 27 oktober 2012 - 17:52 - Svar

Obama är den sämsta presidenten vi har haft sedan Carter. Allt han har att komma med är lögner och undanflykter. Han vill inte säga sanningen för han vill vinna valet.

Leave a Comment