28
okt
Seneste opdatering: 29/10-12 kl. 0049
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ilias Panagiotaros taler åbent om revolution og borgerkrig. BBC reportage om et land, hvor staten har abdikeret og hvor en million, næsten hver 10. indbygger er illegal immigrant.

Tredobling af indvandringen til Sverige

Hvor lenge kommer Sverige til å klare den eksplosive innvandringen? En kunnig svenske skriver på sin facebookside:

Enligt Migrationsverkets GD kommer nu 5 000 asylsökande i månaden till Sverige. Plus den stora anhöriginvandringen som just påbörjats. Tillsammans kommer cirka 200 000 asylsökande och anhöriga att söka sig hit under 2012+2013. Enligt Agenda ikväll rör det sig om en tredubblad asylinvandring nästa år jämfört med 2011. Sverige har beviljat en miljon uppehållstillstånd under 2000-talet! Det handlar om en demografisk förändring som pågår utan att den får diskuteras.

Finland tar emot mindre än 2 000 asylansökningar på ett år, en tämligen konstant siffra. På en och en halv vecka tar Sverige emot fler asylsökande än vad Finland gör på ett helt år! Sverige har OECD:s största sysselsättningsglapp mellan utrikes och inrikes födda (27 procent mellan 25-64 år). Ingen politiker i regering eller opposition verkar se att detta kan ha någonting med SD:s framgångar att göra. Även journalisterna gör vad de kan för att inte rapportera relevanta fakta och ge analyser. Document.no – Til tallene nedenfor skal tillæggges 21.000 bevilligede familiesammenføringer indtil 1.9 i år.

»Man skal ikke urinere på et kunstværk«

Siger kommissæren….kuratoren fra Aros i Århus. Ikke? Kunsten fortolker virkeligheden, journalistikken beskriver den….ideelt set. Brugere af især svenske medier ved, at der kan tænkes andre formål.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


XXXXX

Posted: 28 oktober 2012 - 19:36 - Svar

Jeg syntes ikke, at kunst nødvendigvis skal provokere.
Hoved formålet med kunst er, at forskønne en væg, et rum eller en plads.

Jeg ville ikke forskønne mit eget hjem med pis eller lort.
Men kunst er også at søge og udvide grænser. Kunst må gerne have en mening.
Kunst skal have vidde rammer. Kunst er et flydende begreb, som kommer an på
Smag og behag.

Desvære er der mange kunstnere som tror de er den nye Picasso.
Men ivirkeligheden er de talentløse nuller.

Pissenisse i Hökarängen

Posted: 28 oktober 2012 - 22:01 - Svar

Om inte det isländska vattenfallet tål tillskottet av en liten golden shower, känns det inte som något självsäkert eller stabilt bygge. Hade jag själv fått äran att installera ett vattenfall som sedan dessutom visade sig tåla Jensens droppar (och den extra gratispubliciteten!) skulle jag nog vara mer nöjd än kränkt 🙂

Polka Charlie

Posted: 28 oktober 2012 - 22:27 - Svar

Uwe Max Jensen er en usleben diamant.

Han giver hele den velpolerede, kirsebærspisende kulturelite langefingeren iført sine hullede gummisko, bar røv og cowboyhat – og det er fedt!

Uanset om han skider i en kaffekande (og sætter den på en radiator…) eller tisser i Olafur Eliassons vandfald, så er det performancekunst der holder 100%

steen

Posted: 28 oktober 2012 - 23:28 - Svar

“Hovedformålet med kunst er, at forskønne en væg, et rum eller en plads.” Det lyder jo som ægteparret Selsings kunstforståelse, men jeg er et tolerant menneske. Alt hvad I siger er kunst, er kunst, bortset fra at jeg netop ikke mener kunst ‘har et formål’.

Eyvind Dk

Posted: 29 oktober 2012 - 01:42 - Svar

Det ser voldsomt ud med Golden Dawn.
Håber at der er nogle politikere herhjemme der vågner op!

Emeritus

Posted: 29 oktober 2012 - 01:47 - Svar

Weimar i Athen?

‘…Ilias Panagiotaros taler åbent om revolution og borgerkrig. BBC reportage om et land, hvor staten har abdikeret og hvor en million, næsten hver 10. indbygger er illegal immigrant…’

Ja, Ilias prøver at udfylde det politiske tomrum i sit land. Han er den begyndelse i syd, som venter på sine uimodståelige forløsere i nord senere i århundredet. Politikerne i deres elfenbenstårne klamrer sig til den mutikulturelle EU-gryderet, som de opfandt engang i firserne og de sidder stadig og bilder sig ind, at de trods alt har fingeren på aftrækkeren, hvis det skulle gå galt, og de tror stadig på deres projekt og synes, at de har styr på det meste, men alt går den gale vej, for der bliver måske ikke nogen at skyde på, når tingene braser sammen.

Eliten har vist, at den kun kan tænke en tanke ad gangen og har frivilligt valgt en anden vej, end Europa reelt bevæger sig i. Denne gang er den økonomiske krise kommet oveni indvandringen som et forvarsel. Det skal også nok gå denne gang, men demokratiet kan hverken holde til, fortsætte, forhindre eller bære vægten af arbejdsløsheden under den næste store krise sammen med yderligere millioner af inkompetente, uarbejdsdygtige indvandrere fra den tredie Verden med en videnskabeligt påvist IQ, der for visse områder i Afrika når helt ned i området for debile. Systemerne vil bryde sammen, når de indvandrede bliver mange nok og det vil efterlade et vacuum, som ingen demokratisk struktur skabt siden 1945 har nosser til at holde sammen på.

Alt vil bryde sammen. Hele Europa vil med den næste krise befinde sig i en økonomisk og demografisk situation, der er værre – langt værre end Grækenlands i dag. Uanset hvad der er årsagen til målt IQ, vil den uafbrudt falde gennem århundredet mod en IQ på 86 som en indikator for, hvornår sammenbruddet senest indtræffer, hvis ikke andre årsager vælter læsset inden. Vi kan allerede ikke ‘vækste’ mere. Det kunne vi tidligere, Men kurven siden krigen viser, at vi har nået et mætningspunkt. Vi har kulmineret. Kvinderne er i arbejde. Vi har ikke andre at sende i marken. Herfra går det derfor samlet ned ad bakke, fordi alle bakker er besteget.

Med venlig hilsen

  Svend Andersen

  Posted: 29 oktober 2012 - 12:11 - Svar

  Alt vil bryde sammen … Vi kan allerede ikke ‘vækste’ mere.

  Vigtig pointe, som ingen politiker tør forholde sig til. Keynesiansk økonomisk politik er allerede brudt sammen, og selvom seddelpresserne kører i døgndrift, er sammenbruddet uundgåeligt. Se venligst denne info-graphic, som Zerohedge passende har døbt “Europe’s Three Year Insolvency Anniversary – The Definitive Interactive Infographic”: http://www.guardian.co.uk/business/interactive/2012/oct/17/eurozone-cr isis-interactive-timeline-three-years

Peter Andreas Fog

Posted: 29 oktober 2012 - 06:41 - Svar

Jeg kan se at det græske politi er at foretrække for det svenske.

  Jernhesten

  Posted: 29 oktober 2012 - 11:31 - Svar

  Græske politibetjente arbejder under helt umulige vilkår.

  Deres løn er blevet reduceret til omkring 700 euro, hvilket heller ikke i Grækenland er ret meget..

  Almindelig politiudstyr kan de enten ikke få eller også skal de selv betale for det.

  Det er endog kommet så vidt at politiets benzinforbrug er blevet rationaliseret, så de kan heller ikke patroliere som de har lyst til.

Prudentius

Posted: 29 oktober 2012 - 11:15 - Svar

Mit kendskab til “Golden Dawn” er dårligt og dermed har jeg svært ved at vurdere deres fulde ideologiske platform, men, og det er et stort men, eurokratiets og de venstre-ekstremes (igen-igen ser vi de store drenge i Bryssel og de såkaldt “autonome” være på samme hold, underligt?) planer for Grækenlands totale destabilisering via fortsat multikultur er fuldstændig uspiselig.

Grækenland står simpelthen til at ophøre som nation, hvis den nuværende blanding af EU-diktatur og hæmningsløs masseindvandring fortsætter. Ergo må grækerne forsvare sig selv mod den katastrofe de er blevet påduttet af tåbelige udenlandske eurokrater og en sjofel nihilistisk hjemlig venstrefløj.

Det er tid til snusfornuft, og at grækerne skal ødelægges som folk på grund af idiotiske idealer kan bare ikke være meningen.

HH

Posted: 30 oktober 2012 - 19:25 - Svar

Vi måste bli klara över vad vi håller på att förlora. En god vän hade bandat ett program som handlade om Greklands kris. Redan ordet kris är grekiskt; kri´sis=avsöndring, avgörande, dom. Jag kommer till det senare, först måste jag peka på en sak jag hittade i en ruta i ett uppslagsverk, så här stod det: “Av alla de kulturer som skapades i östra Medelhavsområdet och Mellersta Östern är grekernas den utan jämförelse mest betydande och den som fått de största verknngarna på eftervärlden. Alla västerländska förhållanden inom samhälle, vetenskap och kultur leder sitt ursprung till grekerna med undantag av religionen som är av österländskt ursprung, men som även den i sin europeiska expansion kom att starkt påverkas av grekernas tankevärld. Det gamla Greklands historia är därför också i stor utsträckning vår egen.”
Man behöver inte leta länge för att hitta denna samhörighet, detta ursprung. När statsminister Reinfeldt talar om oss som barbarer (grek ba´rbaros) så uppfinner han sig själv. Jag tror inte Reinfeldt kan grekiska, inte jag heller, jag avstod i skolan och valde istället latin. Alltså, en barbar är en person som är icke-grek, utlänning, inte kunnig i grekiska. Jag vill i samma andetag och med samma mening utnämna Reinfeldt till idiot (grek idio´tes av i´dios vilket i sin grund betecknar en person som är okunnig i statsangelägenheter och därför är utesluten (vilket Reinfeldt snart blir), ordet kan även överföras till ordet okunnig, helt enkelt en rå person.
Överallt stöter vi på grekiskan som så behändigt slinker med t ex i vetenskapliga sammanhang. När jag för första gången hörde ordet nano gick jag och mumlade ordet för mig själv. Det var absolut inte latin – heureka! det måste vara grekiska! Nanopartiklar har ni säkert hört talas om. Alltnog, na´no eller na´nnos betyder helt enkelt dvärg!
Det var genom en samfälld brittisk-fransk-rysk attack som Grekland befriades från Ottomanska riket efter att under ca 400 år förödmjukande vara underställt detta rike. Vi befinner oss i mitten av 1800-talet och storhetstiden för Grekland/Hellas hade för länge sedan sjunkit undan. Men på ett märkligt sätt fortsätter språket att befrukta våra egna.
Så till TV-programmet Kris. Jag blev enormt tagen av Greklands tragedi och samtidigt förb-d över ett folk som inte kan ta sig samman och göra någonting. Att 2 000 av deras landsmän är så rika att de låter sina pengar finnas i utländska banker är en sak. Men när jag ser mobben på gatorna gömda under huvor och masker kasta sten på poliser och annat brännbart kan jag helt enkelt inte förstå att grekerna inte kan förstå att deras nerförsbacke helt enkelt inte har något slut. Om de inte ändrar riktning. Och varför skriver jag så? För att med en blixts varighet kommer orden: “I Grekland betyder familjen allt. Och varje förälder vill att deras barn ska få en statlig anställning. Så satt de inte behöver arbeta så mycket.”
Läs detta en gång till. Nej, ni har inte läst fel. Precis så sa den greken.
Är Europa-tanken ett fallisemang? Är det vissa länder som helt enkelt inte platsar? Som vi ska bära på våra axlar och dessutom tvingas se ett land med så storartad historia helt enkelt klappa ihop.
Nemesis Divina (grek Guds hämnande vedergällning.)!

Leave a Comment