11
nov
Seneste opdatering: 11/11-12 kl. 2042
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hundreds of French nationalists have demonstrated in Paris against Islamist extremism, chanting the French anthem and saying the religion has no place in the country. Protester Romain Cyiril says, “France was always a welcoming country, but for the first time we have to deal with a religion which can’t and doesn’t want to integrate itself.”Saturday’s protest was organized by a nationalist group called the Republican Resistance. French nationalists protest in Paris against radical Islam, allege Muslims won’t integratePREMIERE MANIFESTATION ANTI ISLAMISME A PARIS

Franske kilder siger der var 1500-2000 i demonstrationen.Se også fra 9 november: “Sharia Versus Freedom” author Andrew Bostom on how Sharia law impacts U.S. policy in the Middle East.

Fredrik skal gnide Svenssons næse i ‘mångfald’

Hvis han stemmer mere på Sverigedemokraterne. Det var essencen af en tale Reinfeldt holdt for nylig på Stockholms Universitet. Svenske politikere ræsonnerer modsat af alle andre. De har – som man forleden kunne høre hos Bengt Westerberg – den noget ønsketænkende teori, at DF og ikke virkeligheden i Danmark har inficeret hele det politiske liv. Den er nogenlunde lige så holdbar som i sin tid Dominoteorien. Man må forstå at den narcissistiske Reinfeldt betragter det som en personlig fornærmelse, at 9 % af svenskere vil stemme på SD. Det kan nemt blive både 15 og 20 % inden næste valg i 2014, og hvad vil han så true med? Efter 2014 er han ivørigt ikke statsminister mere, som opinionen står nu.

– De är början på den nedgång vi redan har i andra länder, därför ska vi isolera dem från inflytande, sade statsministern och hävdade att det var just det han hade gjort när regeringen slöt en överenskommelse kort efter valet med Miljöpartiet om asyl- och migrationspolitiken. – Effekten av SD var att vi fick en politik i motsatt riktning, sade Reinfeldt. Det är bra att svenska folket får veta hur statsministern tänker, ”Effekten av SD var att vi fick en politik i motsatt riktning”, sade Reinfeldt.

100.000 danskere flytter på grund af utryghed

Langt størsteparten af danskerne føler sig trygge i nærområdet, hvor de bor. Men for nogle er situationen en helt anden. For dem bliver følelsen af utryghed som følge af bl.a. indbrud og tyverier så stor, at de simpelthen vælger at rive teltpælene op og flytte. Tre procent af alle danskere mellem 18 og 75 år er inden for bare det sidste år flyttet pga. utryghed forbundet med indbrud, tyveri, hærværk og/eller anden kriminalitet i nærområdet, viser en ny analyse fra Forsikring & Pension.

Det svarer omregnet til, at lidt mere end 100.000 danskere flytter i løbet af et år pga. kriminalitet i nærområdet.- At flytte må siges at være den ultimative forholdsregel, og for de fleste skal der nok meget til, før den løsning bliver aktuel. Men hvis et boligkvarter gentagne gange rammes af indbrud eller hærværk, så påvirker det trygheden, siger Riccardo Krogh Pescatori fra Forsikringsoplysningen. Utryghed får danskere til at flytte100.000 danskar fördrivs från sina hem – varje år


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 11 november 2012 - 11:32 - Svar

Fordrevet i vores eget land? For meget berigelse? For mange berigere?

Og multikulturalisterne mener de kan fortsætte butikken som om intet er galt?

Udover at vidne om multikulturens tiltagende uholdbarhed socialt-økonomisk-politisk, vidner det især om endnu en indfødt europæisk befolkning, der er ladt forsvarløs tilbage efter dens valgte repræsentanter nægter, at varetage dens interesser.

Elefanten

Posted: 11 november 2012 - 13:50 - Svar

Juletræet i Kokkedal har sat sindene i bevægelse. Ismail Meslasi udtalerer: Vi er blevet valgt til at bidrage med vores holdninger til bestyrelsen. Og det gør vi så.
Der er måske andre, der kan være bekymrede, hvis muslimske holdninger opnår udbredelse. Hvordan vil det gå støtten til Det Kongelige Teater, mediestøtten og licensen til DR, hvis den muslimske udgave af rindalismen vinder frem?

  steen

  Posted: 11 november 2012 - 14:08 - Svar

  Det burde ikke komme bag på nogen, at islam handler om magt, kontrol og dominans.
  Jeg havde denne forleden, nu er den kommet på engelsk

  Brussels Bans ‘Offensive’ Christmas Tree For Muslims

  Government officials in Brussels, Belgium banned Wednesday a popular Christmas tree exhibit out of concerns that the local Muslim population found it “offensive.”An “electronic winter tree,” will take the place of the traditional Christmas Tree and Nativity scene at the city center of Grand Place, reports Brussels News.

  The electronic sculpture will stand 25 meters (82 feet) tall and consists of a set of television screens, reports Brussels Expat. “During the daytime you can climb to the top of the tree where you will be able to enjoy a panoramic view of the city,” the website explains. “As soon as it becomes dark the tree turns into a spectacle of light and sound. Every ten minutes an amazing show will unfold.”

  apropos:

  The Muslims Are Not Happy!
  They’re not happy in Gaza ..
  They’re not happy in Egypt ..
  They’re not happy in Libya ..
  They’re not happy in Morocco ..
  They’re not happy in Iran ..
  They’re not happy in Iraq ..
  They’re not happy in Yemen ..
  They’re not happy in Afghanistan ..
  They’re not happy in Pakistan ..
  They’re not happy in Syria ..
  They’re not happy in Lebanon ..

  SO, WHERE ARE THEY HAPPY?

  They’re happy in Australia ..
  They’re happy in Canada ..
  They’re happy in England ..
  They’re happy in France ..
  They’re happy in Italy ..
  They’re happy in Germany ..
  They’re happy in Sweden ..
  They’re happy in the USA ..
  They’re happy in Norway ..
  They’re happy in Holland ..
  They’re happy in Denmark ..
  Basically, they’re happy in every country that is not Muslim and unhappy in every country that is!

  AND WHO DO THEY BLAME?
  Not Islam.
  Not their leadership.
  Not themselves.
  THEY BLAME THE COUNTRIES THEY ARE HAPPY IN!
  AND THEN: They want to change those countries to be like….
  THE COUNTRY THEY CAME FROM WHERE THEY WERE UNHAPPY!

   Gunnar Biering

   Posted: 11 november 2012 - 15:24 - Svar

   Men det samme kan siges om latinoerne i USA!

   De vil ikke blive i deres egne lande, for der er kun latinoer/landene fungerer ikke godt!

   De vil til de lande, hvor der er flest europæere!

   Og når de har fået etableret sig, vil de fylde de nye lande med latinoer, med hjælp fra Democrats og liberale! Og hvad så…

   Jeg regner ikke med, at de selv kan se tragikomikken. Men det burde vi kunne…

   Prudentius

   Posted: 11 november 2012 - 18:38 - Svar

   “…at islam handler om magt, kontrol og dominans.”

   Og vold!

   Det forbliver for mig lidt af et mysterium hvordan de vestlige eliter fortsat overser den mest konkrete årsag til at deres utopi aldrig kommer til at fungere efter hensigten. Nemlig islams opfattelse af dødbringende vold, som den herligste, helligste, mest gudsvelhagelige gerning den troende kan udføre. (En voldsdyrkelse med åbenlyse og vidtrækkende konsekvenser for muslimers kulturelle-sociale-politiske habitus)

   Jeg er klar over eliternes selvopfattelse er uendeligt forskruet og dermed ligeså deres virkelighedsopfattelse, men come on, tror de vitterligt på de kan ride tigeren succesfuldt i mål, når selv deres 100% islamiske kolleger jævnligt bliver ædt levende.

   Mærker vores eliter ikke et lille stik af virkeligheden når de ser Assad kæmpe desperat, med livet som indsats, for at holde sammen på det multietniske-multikulturelle Syrien?

   Ser de ikke sig selv i den kosmopolitiske snob Benazir Bhutto? Og ringer hendes brutale likvidering ingen alarmklokker? Og hvis ikke hende, hvad så med hendes hængte far?

   Gaddafi hjalp de selv til med at kniv-sodomisere (i menneskerettighedernes navn sæføli), men burde hans torturdød ikke have en slags profetisk kvalitet for dem??

   Ser de ikke bare en vag sammenhæng imellem islamiske årsager og islamiske virkninger?

   Indtilvidere må man sige at selv de stålhårdeste viktorianer-idealisters progressivisme blegner i sammenligning med multikultulturalismens tåbetro på et globalt “fremskridtets” imperium. Historisk kan kun jakobinerne, bolsjevikkerne og nationalsocialisterne følge med, når det kommer til at knuse det bestående på visionernes alter.

Nemo

Posted: 11 november 2012 - 15:23 - Svar

Det er jo fordi, de er glade der, hvor de er rige. De tror bare, at sammenfaldet mellem frihed og rigdom i vesten er tilfældigt eller i hvert fald uretfærdigt. De tror, de kan skabe det perfekte land ved at indføre sharia i en i forvejen rig velfærdsstat. De aner ikke, og vil ikke anerkende, at det er islam, der gør deres egne lande fattige, og at det vil have den samme effekt her.

PH

Posted: 11 november 2012 - 17:10 - Svar

December bliver en spændende måned med premieren på “The Innocent Prophet” film af ex-muslim Imran Firasat samt Dr. Terry Jones.

http://mundosinislam.com/the-innocent-prophet/

Der er ikke linket til traileren endnu, men den er lige blevet lagt på YouTube.

http://www.youtube.com/watch?v=q_FWONoY2S0

Enjoy

Leave a Comment