12
nov
Seneste opdatering: 12/11-12 kl. 2338
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

An Egyptian jihad leader, with self-professed links to the Taliban, called for the “destruction of the Sphinx and the Giza Pyramids in Egypt,” drawing ties between the Egyptian relics and Buddha statues, local media reported this week. “All Muslims are charged with applying the teachings of Islam to remove such idols, as we did in Afghanistan when we destroyed the Buddha statues,” he said on Saturday during a television interview on an Egyptian private channel, widely watched by Egyptian and Arab audiences. “God ordered Prophet Mohammed to destroy idols,” he added. “When I was with the Taliban we destroyed the statue of Buddha, something the government failed to do.”‘Destroy the idols,’ Egyptian jihadist calls for removal of Sphinx, Pyramids

*Frit efter Mahatma Gandhi

SD 11.2 procent – en fordobling siden valget

Det har hänt något dramatiskt i svensk inrikespolitik. I mätning efter mätning går Sverigedemokraterna kraftigt framåt. I förra veckan fick partiet 9,0 procent i Demoskop, och även i Aftonbladets/United Minds senaste mätning når SD sin högsta nivå.Partiet får 11,2 procent i november och har därmed vuxit sig i princip dubbelt så stort sedan man tog sig in i riksdagen 2010.

– Vi har gått framåt i alla opinionsmätningar hos alla institut de senaste två månaderna. Det är en trevlig utveckling för oss. Det hänger nog ihop med samhällsutvecklingen där invandringsfrågan tar mer och mer plats, säger Jimmie Åkesson. SD går framåt i både storstäder och bland kvinnor, men en majoritet av väljarna har fortfarande en mycket negativ syn på partiet, säger Carl Melin, opinionschef på United Minds. Högsta nivån – någonsin Nu är SD Sveriges tredje största parti

Thoralf Alfsson har døbt det “Westerberg-effekten”. Kd ryger ud af Riksdagen, Centern er nede og snuse til spærregrænsen – de fire procent der var beregnet til Sverigedemokraterna – og SD er lige så stort som Folkpartiet og Centern tilsammen. Fremgangen blandt kvinder og i storbyerne er en ny tendens. Det er ikke bare i Venedig, at vandet stiger. Water’s gonna overflow,swamp’s gonna rise, no boat’s gonna row. Man ser panikken brede sig, det er det bebudede teater. Jeg sætter mig til rette i sædet.

Allerede for ti år siden kunne samfundsforskere forudsige, at SD ville have potentiale til 15 måske 20 procent. Tidligere chefredaktør Hans Bergström tippede at SD får 12 % i 2014, det ser allerede for beskedent ud. Men ingen har reageret på den logiske måde, at tage vinden ud af deres sejl ved at adoptere dele af deres ideer. Tværtimod, Fredrik Reinfeldt har handlet kontraproduktivt og er på vej ind i en fælde, han har lagt for sig selv. På grund af typer som ham, kan SD blive større end DF er blevet i Danmark, det er ikke atomfysik. De vil givetvis blive holdt udenfor indflydelse, men det kommer til at se vældig mærkeligt ud for svensk demokrati at være en femcylindret motor, der kun vil køre på de fire. På den kulørte, socialdemokratiske Aftonbladet forsøger Lena Mellin at trøste sig. Hun er ikke rigtig nogen ven af hemmelige afstemninger, kan man forstå:

På nätet är det inte skämmigt att säga att man röstar på SD. En förklaring kan vara att undersökningen görs via webben. Man behöver inte avslöja sina preferenser för en annan person.

Mr. Garp i København

John Irving ser op fra tunsalaten, mens jeg kan høre spørgsmålet falde tungt til jorden i tavsheden imellem os……Men han forbarmer sig og stiller i stedet modspørgsmålet: »Well Hvor stor er jeres muslimske befolkning, og deler de dine liberale værdier? I har også intolerancen i Europa, den kommer bare fra en anden kilde end i USA. Men uanset om den kommer fra USA’s religiøse højrefløj eller muslimer i Europa, så er begge parter intolerante over for seksuelle minoriteter.«

Han har netop været i Holland. Det var der, han først så den. Forandringen.»I Amsterdam, verdens mest liberale og frisindede by, ville det være uklogt af to drenge at gå hånd i hånd på grund af den store muslimske befolkning. Jeg formoder, at det samme gælder i København.« Senere siger han mere. Noget er forandret i Europa. En angst har ændret os. Men først senere.

Vi skal være velkomne og hjælpe alle. Men hvad gør man, når en af minoriteterne ikke kan lide en anden af minoriteterne. Det slider på tolerancen,« siger John Irving. Han er kommet i Europa med jævne mellemrum, men denne gang er det anderledes. Noget er forandret. Ikke kun fordi han registrerer højrefløjsbevægelserne vokse i de forskellige lande, men fordi han kan mærke, at den økonomiske angst, som er i os alle, men som tydeligst kan ses i tv-billeder af desperate grækere eller apatiske spaniere, har drænet vores overskud. Vi har vanskeligere ved at rumme dem, der ønsker vores hjælp, men afviser vores fællesskab.

»Det er nemmere at være rummelig, når man har penge. Jeg tror, at den økonomiske angst, som er mere konkret i Europa pga. de skrøbelige eurolande, har medført en træthed mod immigranter, der ikke taler vores sprog, ikke tror på vores kultur og virker, som om de ikke kan lide os. Jeg retfærdiggør det ikke, men der er nogle spændinger, som er tydeligere. I er ikke så liberale mere, og det er vi heller ikke,« siger han. – Interview: Vi bliver dannet af det, vi begærer.Jyllands-Posten, 11.11.2012, ikke online.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


falkeøje

Posted: 12 november 2012 - 11:39 - Svar

Svenskerne har sået vind, nu høster de storm!!!

falkeøje

JensH

Posted: 12 november 2012 - 12:23 - Svar

@Steen

Var det ikke Lena Mellin, der tilbage i 2002 skrev en artikel, der sammenlignede den af VKO-partierne just vedtagne strammere udlændingepolitik med Nurenberg-lovene fra 1935?? Under alle onstændigheder er det en sand fornøjelse at læse kommentarerne til Lena Mehlin’s shaming-artikel om SD.

  Bjovulf

  Posted: 12 november 2012 - 19:19 - Svar

  Just precis 😉

  Jeg fik mig også et godt grin over, hvor mange AB-læsere, der totalt
  afviste hendes og de få meningsfællers virkelighedsfjerne vrøvl – endog
  med masser af herlig ironi og sarkasme.

  Hvem er det egentlig AB og Expressen mfl. prøver at frelse med deres
  evindelige forsøg på at indoktrinere svenskerne til at undlade at tænke
  politisk ukorrekte tanker og endog stemme op de forkerte? Folk som flest
  derovre har jo allerede set skriften på væggen – at deres politikere har
  mistet kontrollen over udviklingen og overhovedet ikke aner, hvad de foretager
  sig på disse ekstremt kritiske områder.

steen

Posted: 12 november 2012 - 12:52 - Svar

Nej, det var en eller anden på Dagens Nyheter, jeg ikke kan finde nu. deres søgefunktion er vist designet til at skjule ting. Jeg bladrer ikke 2861 SÖKTRÄFFAR igennem

http://www.dn.se/sok/?s=n%25C3%25BCrnberg%2520lag%2520danmark%2520

Bjovulf

Posted: 12 november 2012 - 13:17 - Svar

😀 – nu bliver det jo rigtigt “sjovt” og interessant at følge panikken brede sig hos de andre partier
i riksdagen og se deres stadigt mere desperate forsøg på via diverse ufine og udemokratiske tiltag
og grov stigmatisering af SD og deres vælgere at standse det uafvendelige. De har INTET fattet og vil
stadig intet fatte – de er kommet for sent til historien, præcis som kommunisterne i Østtyskland gjorde. Få uger efter de store festligheder i forbindelse med fejringen af den “Demokratiske” Tyske Republiks 40 års jubilæum var det hele forbi.

Faktisk burde de svenskere, der stadig stemmer på de andre partier – af helt andre årsager – , men
som godt kan se, at deres land og kultur er ved at blive sat over styr for altid af en flok naive, uvidende,
frelste og dybt uansvarlige PK-politikere uden kontakt med de meget alvorlige konsekvenser ude i virkelighedens verden, bare begynde at true med også at stemme på SD i forbindelse med disse meningsmålinger for langt om længe at få deres politikere til at tage skyklapperne af og vågne op til realiteterne.

Tænk, hvis den ide for alvor bredte sig hos de konfliktsky svenskere …

Morani ya Simba

Posted: 12 november 2012 - 13:19 - Svar

“Vi skal være velkomne og hjælpe alle. Men hvad gør man, når en af minoriteterne ikke kan lide en anden af minoriteterne. Det slider på tolerancen,”

Man kan naesten se den pylrede oestrogen dampe op fra det udsagn. Det er jo noget nonsens. Man skal ikke vaere venlig og hjaelpe alle. Man skal behandle folk efter hvordan de opfoerer sig. Med faa bemaerkelsesvaerdige undtagelser findes der naesten ingen maend i Danmark. Der findes almindelige kvinder og han-kvinder. Men meget faa maend….

JensH

Posted: 12 november 2012 - 13:21 - Svar

“Det er nemmere at være rummelig, når man har penge. Jeg tror, at den økonomiske angst, som er mere konkret i Europa pga. de skrøbelige eurolande, har medført en træthed mod immigranter, der ikke taler vores sprog, ikke tror på vores kultur og virker, som om de ikke kan lide os. Jeg retfærdiggør det ikke, men der er nogle spændinger, som er tydeligere.”

Ja, nu er ‘The Sugar-daddy’ (velfærdsstaten) ved at løbe tør for penge, og så vil Europæerne uværligt stille sig selv spørgsmålet om hvorfor i alverden vores velfærdsstater bruge så mange penge på at forsørge alle disse udlændinge, som foragter vores de værdier vore samfund bygger, og som i dagligdagen udgør en trussel mod almindelige Europæeres sikkerhed i det offentlige rum. Vi går i sandhed interessante tider i møde.

Jernhesten

Posted: 12 november 2012 - 13:23 - Svar

Hvornår er der valg igen i Sverige?

  steen

  Posted: 12 november 2012 - 13:35 - Svar

  oktober 2014 – de kan desværre kun have hvert 4 år, men selv det synes at være det mediepolitiske etablissement for tit.

Prudentius

Posted: 12 november 2012 - 13:39 - Svar

“…der ikke taler vores sprog, ikke tror på vores kultur og virker, som om de ikke kan lide os.”

Virker og virker…jeg ved ikke rigtig.

De KAN ikke lide os og lægger ikke skjul på det hverken i gerning eller ord.

Det er et etnisk og religiøst had, meget længere er den ikke.

Bjovulf

Posted: 12 november 2012 - 13:51 - Svar

Gad vide, om har her (Jens Bomholt) mon nu mest har lyst til at æde alle sine dyre ord og al den frelste ønsketænkning om SDs og indvandringsdebattens overflødighed i sig?
Hvor virkelighedsfjern og uvidende kan man egentlig være – selv som historie og journaliststuderende? 😉

http://raeson.dk/2012/sverige-da-indvandrerdebatten-blev-ligegyldig/

Sverige: Nu er indvandrerdebatten ligegyldig [!!!]
18.02.2012

Sverigedemokraterna var partiet, alle talte og skrev om i Sverige i 2010 og starten af 2011. Frygt og fremmedfjendtlighed kom på dagsordenen. Den tid er forbi – nu er partiet i bedste fald ligegyldigt.

Af Jens Bomholt

Sverigedemokraterna har kun begået et eneste parlamentariske stykke arbejde, der har haft betydning. Det var, da Socialdemokraterna, Vänsterpartiet og Miljöpartiet stemte for et af partiets forslag. Det handlede om en række småforandringer i de såkaldte socialforsikringsregler. Derudover har en larmende tavshed omgærdet partiet, siden det seneste valg i Sverige i 2010. De øvrige partier, de etablerede medier og flertallet af vælgerne har tiet Sverigedemokraterna ihjel med ligegyldighed. Da partiet er det eneste med et kritisk blik på den øgede indvandring, er indvandrerdebatten i samme ombæring blevet lagt i graven. Og det frembringer stor tilfredshed i det øvrige samfund. Frygten for de fremmede er manet til jorden, og den svenske bevidsthed om Sverige som et åbent og tolerant samfund har fået fornyet styrke. Om Sverigedemokraterna på et tidspunkt får bevist, at morgendagens Folkhem (fundamentet for det svenske velfærdssamfund, red.) er udsat for en indvandrer- og islamtrussel må tiden vise. Indtil da står partiet alene og uden for indflydelse.

Dengang politikerne var bange for Sverigedemokraterna
Før, under og efter det svenske valg til Riksdagen i september 2010 fik man det indtryk, at der kun var ét reelt problem i Sverige: Sverigedemokraterna. Økonomien spillede, som den altid gør, en rolle i valgkampen, men den blev i høj grad overskygget af frygten for, at Sverigedemokraterna ville brage ind i Riksdagen med en pose fuld af ”fremmedfjendske mandater”. På valgdagen, den 19. september, så den liberale aftenavis, Expressen, sig endda nødsaget til at fortælle de svenske vælgere, at en stemme på Jimmie Åkessons (siden 2005 formand for Sverigedemokraterna, red.) parti, Dansk Folkepartis svenske søsterparti, var en stemme på det onde og usvenske. På avisens forside figurerede en stemmeseddel med et kryds ved Sverigedemokraterna. Billedet var flankeret af avisens syn på partiet: Nej! stod der med flammeskrift. Inde i avisen, på lederplads, fik de svenske vælgere en sidste opsang; I dag röstar vi för Sverige mot främlingsfientligheten.

….

Men heller ikke [!!!] her ligger kimen til et Sverigedemokraterna a la Dansk Folkepartisk styrke og stemmevægtighed.

[ Ak, ja – hvor forandret 😉 ]

  steen

  Posted: 12 november 2012 - 16:57 - Svar

  Jens Bomholts ønsketænkning fra 18 februar i år, han er jo kun 24 år så lad dog studenten ønske. Spådomme skulle dog helst holde lidt længere end ni måneder. Når jeg alligevel kan give ham lidt ret, så er det fordi jeg betragter skaden som sket…..demografiens gang ordner resten. Hvad SD kan udrette når og hvis de bliver store og får indflydelse, vil være ren kosmetik.

   Bjovulf

   Posted: 12 november 2012 - 18:30 - Svar

   Ja, men alligevel sjovt at læse, hvor lidt i kontakt med virkelighedens verden,
   den slags folk efterhånden er 😉

Prudentius

Posted: 12 november 2012 - 13:56 - Svar

Og hvad med Kabaen i Mekka, er den ikke et sten-idol værd at springe i luften? Begynd med den savlefister!

Og er Kabaen iøvrigt ikke en kopi af en identisk model der har eksisteret evigt i islams himmel? Men er ikke kun Allah evig?
Er en evig bygning derfor ikke en partner med Allah i evigheden? Og hvad med den evige bog Koranen, der også er en kopi af evige tavler i islams himmel? Har vi ikke fat i endnu en evig partner til Allah?

Og hvad med det perfekte menneske Muhammed? Er ikke kun Allah perfekt? Men da Muhammed åbenbart også er det, er han så ikke en partner i perfektion med Allah?

Og er alle disse partnerskaber ikke “shirk”, idoldyrkelse og afguderi??

Er muslimerne ikke selv eklatante idoldyrkere???

Ikke underligt de hele tiden sprænger sig selv i luften.

Bergfast

Posted: 12 november 2012 - 14:10 - Svar

Angående Salafis i Egypten som vill förstöra pyramider.

Vansinnigt.

Påminner kanske lite om kommunismen i Ryssland, som brände och förstörde många kyrkor.

Påminner också om pojkar som bygger fina sandslott på en strand, för att sedan tycka att det finns ett behov av att rasera dem. (Eller också kommer några andra pojkar och raserar sandslottet.) Märkligt behov av att vilja förstöra, för att samtidigt vilja mena sig kunna bygga upp någonting nytt.

Berättelser och uppmaningar till total förstörelse av andras helgedomar av olika slag finns också i Bibeln.

Ett märkligt förhållningssätt, och ett märkligt – manligt – (?), erövrings-behov?

Bjovulf

Posted: 12 november 2012 - 16:24 - Svar

Ak, ja – det var næsten også for godt til at være sandt …

Bin Ladens højre hånd bliver i Storbritannien

http://www.b.dk/globalt/bin-ladens-hoejre-haand-bliver-i-storbritannie n-0

Selv om han vurderes som en trussel mod Storbritanniens sikkerhed, bliver Abu Qatada, angiveligt bin Ladens betroede hjælper, ikke sendt til Jordan til en retssag. Det har en engelsk immigrationsmyndighed bestemt.

Af Signe Damgaard, Berlingske Nyhedsbureau

12. november 2012, 15:15 – opdateret 12. november 2012, 15:38

STORBRITANNIEN: Den radikale muslimske prædikant Abu Qatada, som beskyldes for at have tætte forbindelser til den afdøde Osama bin Laden, bliver ikke udleveret til Jordan. Det har en dommer mandag eftermiddag slået fast i ankesagen ved en særlig immigrationsmyndighed i Storbritannien, skriver BBC.

Erling

Posted: 12 november 2012 - 17:10 - Svar

Gandhi, ja. En overflødighedshorn af guldkorn.

Her er min favorit, hvor han klager over at de racistiske europæere slår indere i hartkorn med niggere:

Ours is one continued struggle against degradation sought to be inflicted upon us by the European, who desire to degrade us to the level of the raw Kaffir, whose occupation is hunting and whose sole ambition is to collect a certain number of cattle to buy a wife with, and then pass his life in indolence and nakedness.

http://www.trinicenter.com/WorldNews/ghandi4.htm

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 12 november 2012 - 17:46 - Svar

SDs ökning:

Vi kan nog vänta oss att en ny “Tempelriddare” dyker upp i Sverige och attackerar SSU eller en moské för att vända den trenden.

Robert R

Posted: 14 november 2012 - 09:22 - Svar

Ødelæggelse af pyramiderne og sphinxen! Der er tale om en syg og ond kultur!

HH

Posted: 14 november 2012 - 11:53 - Svar

Det är känslan av övergivenhet som präglar svenska folket. Man är rådvill eftersom man i alla tider ansett Staten vara den som med varm hand fördelar godsakerna. Häromsistens mötte jag en mycket trevlig och pratsam kvinna som, visade det sig, på begäran blivit socialdemokratisk ledamot i en kommun. Snart kom emellertid en annan sida fram. Det var nästan hopplöst att få henne att byta spår: SD var det hemska partiet som hemsökte landet och något gott fanns inte att vänta av dessa huliganer. Hon sa inte huliganer, men hon menade det. Jag sa inte emot eftersom jag märkte att det skulle varit helt meningslöst.
Vad beträffar den franska demonstrationen till minne av 732 e Kr handlar det om Charles Martel (Karl med hammaren!) som vid Poitiers slog tillbaka de arabiska horderna som var på framryckning. Det där vet varje fransman och det visste jag också från min historieundervisning i min skola – läs FOLKSKOLA! Men nog trodde jag väl ändå att franska poliser kände till den saken…
Finns det en masterplan bakom allt det vi läser? Är vi helt utlämnade?. Den gangsterism som möter oss varje dag, skriv Sverige eller Danmark, var ju helt osannolik tidigare.

Leave a Comment