17
nov
Seneste opdatering: 20/11-12 kl. 0019
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Også i Stockholm. Intet i MSM. Klienter? Malmø og Gaza har bla. det tilfælles, at de er på massiv udenbys bistandshjælp. Desuden er de den alt gennemsyrende vänsterns importerede klienter. Flere videos her. Bemærk som altid alle de helt små børn.

Svenske statsmedier: Krigen begyndte da jøderne svarede igen

Welcome to the world of the Swedish mainstream press, led by Swedish state-run TV broadcaster SVT and the printed media’s Pravda-esque disseminator of propaganda, TT. A world in which absurd reversal of chronology is routine, delivered with religious fervour and unquestioned – provided the target is Israel.

The Hamas rocket bombardment of Gaza started after Israel assassinated self-professed mass-murderer Ahmed Jabari, leader of the Hamas army. That’s according to SVT and TT. The fighting did NOT start when Hamas first rained hundreds of missiles down on Israeli civilians. As always with SVT and TT, the fighting started when the Jew hit back. Anyone with access to a newspaper, radio, TV or PC can see there is something fundamentally wrong with their chronology. Swedish media: the writing’s on the wall

Rocket Attacks on Israel From Gaza

Since Israel withdrew from the Gaza Strip in 2005, terrorists have fired more than 8,000 rockets into Israel. Over one million Israelis are currently living under threat of rocket attacks. In 2011 alone, 630 rockets from Gaza hit Israeli towns. That’s an even higher number than in 2010, when 231 rockets hit Israel. Since 2001, more than 12,800 rockets and mortars, an average of 3 attacks every single day, have landed in Israel. IDF Blog


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 17 november 2012 - 19:08 - Svar

Jeg har ikke set denne perle nævnt her før 😀

Blattar bråk del 18 (Vikingline)

http://www.youtube.com/watch?v=6XvZVN0V-JU&feature=related

Gunnar Biering

Posted: 17 november 2012 - 23:12 - Svar

Nå, men i det mindste har de da stadig et kæmpe juletræ på Trianglen. Men ser faktisk heller ikke mange udlændinge i det centrale Malmø til daglig. Segregeringen fungerer.

Hr. Naturli'

Posted: 18 november 2012 - 01:28 - Svar

Fy Fan! Der er også svenskere ibland!!!

  PBr.

  Posted: 18 november 2012 - 07:00 - Svar

  Og du er overrasket?

   Hr. Snusk

   Posted: 18 november 2012 - 17:43 - Svar

   Lige så overrasket som når jeg kommer til at træde på en tudse og ser dens indvolde komme ud af munden.

Skåning

Posted: 18 november 2012 - 01:52 - Svar

Tvi vale. Detta är alltså min hemstad. Jag hade missat detta totalt, men det var nog tur, för då hade jag fått kräkkänslor inför kvällens gåsamiddag. Och det är precis som du skriver, totalt motbjudande att släpa med sig små barn på politiska demonstrationer. En annan försöker ju göra så gott man kan för att inte indoktrinera sina barn i någon politisk uppfattning. Klart att de tar intryck av vad man säger och så, men jag skulle aldrig drömma om att ta med barn i en politisk marsch.

I övrigt anser jag. Lämna era konflikter hemma i de länder ni kommer ifrån. Ta inte med dem hit. I annat fall, res hem igen!

Tim Pallis

Posted: 18 november 2012 - 09:43 - Svar

Det er noget af det mest forargelige jeg længe har set. Sikke en uvidenhed. Jeg vidste godt at den var gal, men alligevel – alle de almindelige svenskere, som tager del i denne demonstration. Det er skræmmende at indse, at politikerne og medierne i fællesskab har skabt en kultur, som i den grad er i lommen på den muslimske indvandrebefolkning. Kritikken af SD i disse dage er horribel, det værste er, at så mange køber den. Det er solid hjernevask igennem årtier. Jeg ved ikke hvad der er at gøre? Hvad med en grænsekontrol af de rigtig tunge over Øresundsbroen. Nå, det hellige erhvervsliv ville nok protestere voldsomt. Men Sverige skal på en eller anden måde have fortalt, at de er på sinkestadiet af oplysning om Islam og Israel. Er det ikke en opgave for Udenrigsministeriet at tilkendegive, at vi i Danmark ikke har sympati for den slags?

Frank P

Posted: 18 november 2012 - 12:14 - Svar

Jeg væmmes… hvad laver alle de mennesker heroppe egentlig? Hvorfor er de kommet, hvem har inviteret dem? Hvorfor skulle der komme flere? Hvorfor skulle de ikke kunne fordoble sig på under 10 år?

Reinfeldt er hovedansvarlig, hovedarkitekt: “Jeg straffer svenskerne, fordi de drister sig til at stemme på SD.” Om jeg fatter, at han stadig kan gå frit på gaden. Der må da være en svensker derude, der er gal nok, føler sig trampet nok på i landet med 2 mio. håndvåben, til at ville gøre det utænkelige. De har jo gjort det før, hvis det da ikke var mossad.

Men det han har gjort som statsminister er jo en forbrydelse over alle grænser. Han er jo en forbryder! Hvordan kan der herske tvivl om det?

Det taler til svenskernes fordel, at de stadig er så civiliserede og kølige. Men det chokerer mig også, for de må være et undertrykkelsesregime ud over alle grænser.

Men hvad jeg. Han er ikke min statsminister. Han er svenskernes statsminister. Og de lever med ham og hans konsekvenser.

Igen. Hvad gjorde Reinfeldt? Han åbnede sluserne, fordi folk havde stemt SD! Hvor sadistisk kan man dog værre? Hvor hensynsløs og brutal en indstilling har man da ikke til sine landsmænd? Det er så nederdrægtigt…

God kronik: http://avpixlat.info/2012/11/18/mina-erfarenheter-ur-ett-annorlunda-pe rspektiv/#more-39772

Om en der voksede op i et sverige, hvor man ikke låste sin cykkel. Hvor man var godtroende til det sidste.

Det samme sker herhjemme. Udlændingenes indtog har skadet danskernes høje moral. En forrået omgangsform og en uhyggelig koldblodig indstilling til alt. 00’erne egoistiske fokus kommer af at vi er blevet presset af alle disse udlændinge som vi forsørger over skattebilletten. De har en særdeles negativ indflydelse på Danmark og danskerne. Vi bliver skadet på kulturen.

Det er venstrefløjens forsøg på at smadre det gode danmark. Det er Hans Gammeltoft, Birte Weiss, Elisabeth Arnold, Elmquist og alle de andre forrædere. Ægte landsforrædere.

Lavard

Posted: 18 november 2012 - 16:54 - Svar

Så er der os Europæiske Ethno-Nationalister. Som er fuldstændige ligeglade med både Palæstinensere og Israelere. Det er en intern kamp mellem semitter. Lad dem udrydde hinanden.

  Prudentius

  Posted: 18 november 2012 - 18:08 - Svar

  “…intern kamp mellem semitter. Lad dem udrydde hinanden.”

  Det er vist århundredets underdrivelse. Hvis ikke direkte manipulation.

  Jødehadet er et pan-islamisk fænomen par excellence. Fra Nigeria til Sudan og Somalia, over Iran, Afghanistan og Pakistan, til Indonesien råber man på jødernes blod og gør det i fuld overensstemmelse med både Koranen og de andre bærende elementer i islamisk ortodoksi, shia som sunni.

  Ville det ikke klæde principfaste “Ethno-nationalister”, at anerkende jødernes ret til en suveræn nation i deres historiske hjemland og frihed fra at blive udryddet nådesløst af den imperielle dødskult islam, der har erklæret alle vantro hellig krig??

  Det ville jeg mene.

  Endnu en vantro

  Posted: 18 november 2012 - 19:19 - Svar

  @Lavard. Nu kan du som ethno-nationalist eller hvad du end betegner dig selv som, etnisk-dansk osv, ikke frasige dig globalisering på nogen måde. Danmark er en lille brik i Europa, og Europa er en stor brik i verden og vesten.
  Heriblandt Israel. Det er trods alt vesten og Usa der har støttet op, og som i øvrigt har et stort (påtaget) ansvar i mellemøsten. Det er ikke det samme som at konflikterne skal her til landet, men du kan som udgangspunkt ikke bare frasige Danmarks deltagelse eller engagement uden videre. Danmark er trods alt bare en lille brik i Europa, og Danmark følger trop. Også som medlem af Nato i øvrigt.
  Men jeg kan fint følge dig at du ikke personligt ønsker at deltage, og ikke ønser at Danmark deltager aktivt i de mellemøstlige konflikter. Men en brik i spillet, omend en lille brik, vil Danmark nok altid være. Qua Danmarks grænser, og Danmarks deltagelse i EU og Nato.
  Du kan ikke blæse og have mel i munden samtidigt.

  hilmar

  Posted: 19 november 2012 - 15:30 - Svar

  Læg mærke til hvor klinisk renset mainstream TV-billederne fra Gaza er.
  Danskerne og andre vesteuropæere får ikke lov til at se de virkeligt blodige resultater af israelernes, i bogstaveligste forstand, lem-læstende, terror-bombning af kvinder og børn.
  Men vi får fine interviews med veltalende IDF-talskvinder og infrarød video i sterilt fugleperspektiv fra de israelske jagerfly og helikoptere, mens civile palæstinensere, uset af Hr. og Fru Danmark, hiver deres døde og forbrændte spædbørn ud af murbrokkerne.

  Jødernes massive kontrol af de globale medier udbyttes som altid effektivt til at dække over deres fortsatte krigsforbrydelser og folkemord i Palæstina.

  Og hvem får ansvaret med at huse og brødføde de legitimt traumatiserede palæstinensiske flygtninge som israelerne systematisk fordriver årti efter årti? –Alle andre end Israel. Danmark f.eks.

  Jøderne kværner og smadrer rutinemæssigt løs på de næsten forsvarsløse palæstinensere med skatteyderbetalt våbenteknologi fra USA og Europa . . . Europæerne får lov til at ryde op efter dem, og bliver kaldt racister og xenofober af de jødisk-ejede medier hvis vi protesterer mod at skulle huse ofrene for deres brutale fremfærd.
  Og vi er selvfølgelig antisemitter hvis vi formaster os til på nogen måde at kritisere jødernes Talmud-ekstremistiske, religiøst sanktionerede krigsforbrydelser.

  Bare til almen orientering: ortodokse jøder hører til blandt de allermest etnocentriske og racistiske religiøse grupperinger i verden.
  Inden for den talmudiske tradition er det f.eks. almindeligt at betegne ikke-jøder som goyim, løst oversat til “kvæg”. Ikke-jødiske kvinder betegnes rutinemæssigt (også i mainstream amerikanske medier) som shiksa, “skøger”.
  Påfaldende som Torah’ens og Talmud’ens etnocentrisme og intolerance overfor ikke-jøder flugter næsten identisk med visse passager i Koranen. To sider af samme mellemøstlige mønt, fremmedartet og frastødende for den sande nordiske traditionalist.

hilmar

Posted: 19 november 2012 - 16:49 - Svar

massiv udenbys bistandshjælp.

Mener du bistandshjælp som de 8,5 mio dollars Israel modtager om dagen fra USA?

  steen

  Posted: 19 november 2012 - 16:52 - Svar

  det ved jeg godt, men Israel lever også af andet. Jeg hentyder til, at Gaza er på milliardbistand fra USA og EU, og at deres krigsindsats i øvrigt nøje fø’lger kurven for bistand. Når der har været skruet ned, bliver palæstinenserne fredeligere.

  Og jeg hentyder til at Malmø, der burde være en økonomisk motor, er en kæmpe underkudsforretning

  http://www.malmo.se/Kommun–politik/Om-oss/Statistik-om-Malmo/Inkomster .html

   hilmar

   Posted: 19 november 2012 - 21:10 - Svar

   Skal lige være helt sikker på jeg forstår dit argument korrekt.

   Mens Gaza’s civilbefolkning, som har været under militær besættelse siden 1967, sønderbombes af israelerne med højteknologisk våbenisenkram betalt af de amerikanske skatteydere, der vælger du at kritisere palæstinenserne for at modtage “udenbys bistandshjælp”.

   Er det korrekt forstået?

    steen

    Posted: 20 november 2012 - 00:22 -

    ja, de kunne have valgt freden. Arafat kunne have forhandlet andet end på skrømt, Hamas kunne have anerkendt Israel – og så videre, en uendelig lang historie, som jeg har fået nok af. De høster, hvad de har sået i 60 år. Envher kan have ondt af de civile, men ikke af Hamas. Tjek forresten denne hvad angår palæstinensernes levevilkår

    Palestine problem hopeless, but not serious By Spengler

Leave a Comment