20
nov
Seneste opdatering: 20/11-12 kl. 1717
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Per Svensson kommer på min 27:00, Ingrid Carlquist min 38:35 Svensson synes at tro, han kan klare Carlqvist med venstre hånd og sit godhedsforspring. Og se om ikke, der er en ‘højreekstremist’ der skriver på denne blog. Jeg troede det var mig, men der er dem, der er værre:

Per Svensson min, 1 t.:05: Når man ser igennem på nettet, så finder jeg blandt andet en skribent som hedder Julia Caesar, ganske velkendt i højrepopulistiske, skal jeg sige “højreekstreme kredse” i ganske lang tid, og jeg synes hun er ganske ekstrem. Hun siger at Sverige er DDR agtigt, dikaturagtigt, at radioen spreder kulturmarxisme, et meget ladet udtryk da Breivik brugte det, er det ikke lidt tungt at have disse personer med sig, når man er ude og slås for ytringsfriheden?”

Nej, overhovedet ikke. Jeg forstår ikke, jeg er så træt af disse ord: “racist”, “højreekstremist”, atlså svenske medier og journalister arbejder dagligt med at uddele etiketter, tænk i al den tid, hvor Sverigedemokaterne kæmpede sig op fra at være et lille parti, kunne man dårligt læse en artikel uden at der stod “främlingsfientlig”, det havde journalisterne bare besluttet, sådan var det. De skrev aldrig “de kapitalistiske Moderater” eller “de kommmunistiske Vänsterpartister”,…….. er det noget, som er farligt, er det disse ord, jeg ved, at jeg ikke er racist, jeg kan ikke tage det alvorligt med Julia Caesar. Jeg læser hendes kronikker hver søndag, jeg synes overhovedet ikke hun er ekstremist, jeg synes hun er typisk svensk, der er fortvivlet over en samfundsudvikling, som kør i grøften og som ingen svenske journalister dækker. I svigter folk fuldstændigt, ved ikke at beskrive de problemer, vi ser i samfundet.”

Paneldebat med Lars Vilks

Sveriges nye etniske underklasse

“Sverige udmærker sig stærkt negativt”, men blandt Politikens læsere vil myten leve videre: “Svenskere er meget tolerante og rigtig, rigtig gode til integration” af eksotiske tilvandrere i hundredetusindvis.

I en studie från Stockholms universitet jämförs sysselsättningen bland invandrare under de första tio åren i Sverige med motsvarande situation i en rad europeiska länder – bland annat Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Norge och Danmark. Resultatet är att Sverige utmärker sig starkt negativt, rapporterar Ekot.

De tio första åren i Sverige är arbetslöheten i genomsnitt 23 procent för män och 27 procent för kvinnor. För utomeuropeiska invandrare är siffrorna ännnu sämre. Sämre integration i Sverige

Mona Sahlin skaber den nye verdensborger

På en eller anden måde ender enhver diskussion om indvandringen i Sverige med at være en debat om debatten, det er netop meningen, så gør den ingen skade mens ‘eliten’ forærer landet væk i tykke lunser. Når ikke lige Sahlin shamer Ekeroth med hans ‘rasicme’ og hans ‘dårligtsiddende jakkesæt.’ Hun er altid god for et nyt lavpunkt:

Så när jag i dag läste om Kent Ekeroths förslag att undersöka vilka riksdagsledamöter som har dubbelt medborgarskap känner jag en sån vrede. Men också beslutsamhet. Kent Ekeroth visar återigen vad som döljer sig bakom hans illasittande kostym. En riktig rasist som inte har förändrat sig ett dugg. En företrädare för ett parti som ännu en gång visar att den egna historiken fortfarande är dess framtid. Rasister. Varken mer eller mindre.

Att inte förstå att man kan älska mer än ett land. Att inte begripa att ursprung och framtid hör ihop för oss alla. Att inte se hur flyktingar världen över förenar de länder de kom från med det land de lever i. Att nationaliteter blandas och blir den nya världens medborgare. Det är en ynklig, farlig, rasistisk och hopplöst föråldrad inställning som Kent Ekeroth ännu en gång ger uttryck för. Sverige är för alltid förändrat. Lojalitet och kärlek till ett land byggs på annat än “ren ras och äkta svensk”. Mona Sahlin: Vänj dig vid det moderna Sverige, Ekeroth


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Frank P

Posted: 20 november 2012 - 08:46 - Svar

“kulturmarxisme, et meget ladet udtryk da Breivik brugte det”

Han brugte også liberal, kapitalistisk, socialistisk, … så alt hvad breivik har brugt af ord er meget ladet?

Svenske journalister er nogle forbandede svin og fortjener det værste…

Kampagnen fortsætter:

ttp://www.aftonbladet.se/nyheter/article15715816.ab?teaser=true

En stor oversigt over svenske mordere… lutter hvide ansigter… er det led i svensk fascisme-journalistik? at give indtryk af at mordere er hvide?

og kampagnen kører stadig… expressen har været de mest nederdrægtige og ubehagelige svin overhovedet og de bliver bare ved:
http://www.expressen.se/nyheter/sd-begarde-kartlagg-riksdagsmannen/

bare se hvordan artiklen indledes: ,””Svenskfientlig”, “håll inte på och jävlas med svenskarna”, “det är inte ditt land, det är mitt land!”
Så angrep SD-riksdagsmannen Erik Almqvist komikern Soran Ismails svenskhet och medborgarskap.
Expressen kan nu avslöja att Sverigedemokraterna krävt en hemlig kartläggning från riksdagens utredningstjänst av vilka riksdagsledamöter som har dubbla medborgarskap.
Målet: att porta dem från riksdagen.
Men riksdagens tjänstemän vägrade.
– Det är väldigt obehagligt. Rent fascistiskt tänkande, säger Morgan Johansson, S, ordförande för justitieutskottet”
,

David Baas Christian Holmén hedder det onde åbenbart så.

Frank P

Posted: 20 november 2012 - 09:44 - Svar

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15715816.ab?teaser=true

En stor oversigt over svenske mordere… lutter hvide ansigter… er det led i svensk fascisme-journalistik? at give indtryk af at mordere er hvide?

og kampagnen kører stadig… expressen har været de mest nederdrægtige og ubehagelige svin overhovedet og de bliver bare ved:
http://www.expressen.se/nyheter/sd-begarde-kartlagg-riksdagsmannen/

bare se hvordan artiklen indledes: ,””Svenskfientlig”, “håll inte på och jävlas med svenskarna”, “det är inte ditt land, det är mitt land!”
Så angrep SD-riksdagsmannen Erik Almqvist komikern Soran Ismails svenskhet och medborgarskap.
Expressen kan nu avslöja att Sverigedemokraterna krävt en hemlig kartläggning från riksdagens utredningstjänst av vilka riksdagsledamöter som har dubbla medborgarskap.
Målet: att porta dem från riksdagen.
Men riksdagens tjänstemän vägrade.
– Det är väldigt obehagligt. Rent fascistiskt tänkande, säger Morgan Johansson, S, ordförande för justitieutskottet”
,

David Baas Christian Holmén hedder det onde.

Frank P

Posted: 20 november 2012 - 09:54 - Svar

Efter et par populære tjej-bloggar har bakket op om svensk-venligheden, så bliver de hængt ud:

Detta fick Alex Bengtsson att gå i taket på Expos dåligt förtäckta propagandamegafon “Nyheter24″, där man som grundstrategi lockar till sig läsare med nakenbilder och kändisskvaller för att sedan regelbundet publicera vänsterextrem propaganda däremellan. Alex skriver bland annat att tidningen Dispatch International skulle vara “människor som har samrörelse [sic!] med folkmordsförnekare”, vilket självklart är ungefär så långt från sanningen man kan komma.

Hvor er det nederdrægtigt… hvor er det usselt.. denne Bengtsson… mit blodtryk… kan ikke klare det mere… må lægge alt med sverige på hylden…. det land er så fortabt…. så fortabt… at svenskere ikke skrider til korporligheder tjener dem al ære og respekt… godt jeg ikke er svensk… men det her overgår min forstand, det er vanvittigt, hvorfor ser INGEN danske medier med? Hvor læser de ikke med og ser hvad Sverige er for et land specielt i sammenligning med Danmark?

Bengtsson mangler blot et lille overskæg så har han også fysisk lighed med en vis lille tysk undermåler… nej nej nej hvor er det svinsk… er bare så rystet… EXPO, AFTONBLADET, EXPRESSEN og alle medier sidder jo urolig og vogter nettet konstant, klar til at hænge ALM SVENSKERE ud og beskylde dem for NAZISME? Hvor er det svinsk, så er man blevet blind over for hvilken magt man er i besiddelse af… jeg må gentage det, men det kan kun være et mirakel at en desperado ikke har indfundet sig på et svensk redaktionslokale, det giver ikke mening… jeg er så rystet som jeg aldrig nogensinde har været det… troede slet ikke det var muligt, alle mulige grænser er blevet overskredet de sidste par dage, at se helt alm svenskere blive hængt ud på forsiden som nazister, fordi begynder at ytre sig… jeg kaster op i min mund og sluger det igen, men nej nej nej hvor er jeg rystet… er SÅ RYSTET! Hvor er danske journalister henne?? Hvem skriver om det her??? Bloggere??? Jalving og andre, DF? Uhrskov? Og hvad med alle de andre feje borgerlige i V og K og LA der ikke tør ytre sig, fordi de vil holde sig pæne… de vil ikke gå ind i den debat, den debat skal TAGES!

Det her er vanvid! Det DE FACTO fascisme, når magthaverne straks skrider til offentlig shaming, hænger folk ud for det værste… nej hvor er jeg rystet… i et normalt vestligt land ville borgere have organiseret sig i militser og skredet til aktion… men ikke svenskerne, der stadig er gode og ordentlige…

men svenske journalister er udskud…det største MEDLØBERI i verden… og sæt en anden retstilstand måtte indfinde sig, for der må være regnskaber der skal gøres op… for alle disse år… og al den … og jeg er ikke svensker, så kan kun gisne om hvordan det indre raseri bliver dulmet derovre… i Sverige… hvor er det vanvittigt…

På vej på arbejde og kan slet ikke samle mig… det er rystende

Cavatus

Posted: 20 november 2012 - 11:38 - Svar

Det gjorde du bra, Ingrid! Synd att man inte hörde frågeställarnas röster på slutet. Per framstår allteftersom som den fördomsfulle bakåtsträvaren som inte kan lyssna på någon annan för han anser sig vara så god. De är för lustiga, de här självuppfyllda propagandisterna! De är verkliga flockdjur.

  Robin Shadowes

  Posted: 20 november 2012 - 12:12 - Svar

  Man borde rikta in sig på att ta reda på vem som är journalist-flockens alfahanne och lägga all krut på att sänka denna person. Detta kommer leda till splittring inom gruppen och maktkamp när den gamle alfahannen går under. När det gäller flockdjur är det alltid ledaren som gäller. Det är bortkastad tid och energi att tjafsa med andra inom flocken.

Victoria

Posted: 20 november 2012 - 12:02 - Svar

– Enastående insats, Ingrid. Jag är verkligen stolt.

mrBobben

Posted: 20 november 2012 - 12:09 - Svar

Det var en oförglömlig debatt.´Din prestation var i Zlatan-klass. Per Svensson var ju rentav patetisk med sina Guilt-by-association-argument. De flosklerna plockade du isär och pulveriserade på ett helt övertygande sätt.

Henrik Ræder Clausen

Posted: 20 november 2012 - 12:24 - Svar

“Højreekstremist” – betyder det “Ron Paul tilhænger”, altså en tilhænger af ærlige penge og guldstandard – elller betyder det en person, der tror på borgeres ret til at være herre i eget hus, bestemme over eget land?

Det kan vel ikke betyde “Socialist” eller noget i den retning?

  Thomas Bolding Hansen

  Posted: 20 november 2012 - 15:20 - Svar

  “Højreekstremist” – betyder det “Ron Paul tilhænger”, altså en tilhænger af ærlige penge og guldstandard”

  Nej Mitt Romney er højreektremist, kun 4 procent af den danske befolkning kunne finde på at stemme på den herre.

  Han var ellers ret venstreorienteret af en Republikaner, og i øvrigt indførte han medicare i den stat, han var guvenør i længe før Obama blev aktuel.

  Men lad det ligge, han er jo et dumt højreorienteret svin – dog et dumt svin, der kunne have løst USAs gældsproblemer på en fornuftig måde, og med nosser nok til at løse dem på en midtsøgende måde, der ville sende store blokke af det Republikanske parti op i det røde felt.

  Men her kører vi på autopilot, og kun 4 procent af danskerne ville stemme på Romney.

  Det er meningsløst at anlægge anklager om højreekstremisme nogen værdi, for folk aner ikke, hvad de taler om.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 20 november 2012 - 12:58 - Svar

“I en studie från Stockholms universitet jämförs sysselsättningen bland invandrare under de första tio åren i Sverige med motsvarande situation i en rad europeiska länder – bland annat Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Norge och Danmark. Resultatet är att Sverige utmärker sig starkt negativt, rapporterar Ekot.
De tio första åren i Sverige är arbetslöheten i genomsnitt 23 procent för män och 27 procent för kvinnor.”

Jamen hvilken overraskelse, Sverige kan ikke fremtrylle 100.000 nye arbejdspladser om året.

  steen

  Posted: 20 november 2012 - 13:37 - Svar

  jeg har prøvet at finde rapporten uden held. Historien var i SR om morgenen, men forsvandt selvfølgelig lynhurtigt ud af radioen, den kunne jo give “de mørke, brune, skumle osv osv osv kræfter………………..” Så hellere den tophistorie, der er klistret fast øverst på Expressens side

Frank P

Posted: 20 november 2012 - 13:56 - Svar

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/samre-integration-i-sverige_7680330. svd

Link til nyheden

kan helelr ik finde rapport

Og så lige en stemme fra graven(mona sahlin):
http://www.aftonbladet.se/debatt/article15806256.ab

En nederdrægtig replik til Ekeroth “kortlægning”: ” Lojalitet och kärlek till ett land byggs på annat än “ren ras och äkta svensk”.”

Hvorfor er det lige at det er så kontroversielt?

Stor boykot-kampagne under opsejling:
http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/

Hvad kan vi gøre fra DK?

Den svenske presser er så svinsk… bag tag denne klassiker:

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article12049791.a b

Hvorfor det billede? De kan ikke engang skjule det…

  Henrik Ræder Clausen

  Posted: 20 november 2012 - 14:50 - Svar

  Hvad kan vi gøre fra DK?

  Den svenske presser er så svinsk…

  Abonnere på Ingrids avis, Dispatch International 🙂

Pissenisse i Hökarängen

Posted: 20 november 2012 - 14:34 - Svar

Sahlin har som vanligt svårt att förstå. Visst kan man älska flera, men ibland måste man välja en. Det
är ju just därför det är intressant.

Bland exil-argentinare i Sverige var det ett stort antal som ville ta värvning och strida för Argentina i Falklandskriget. Alltså strida för samma diktatur som Sverige hade gett dem skydd ifrån. Märk väl att dessa ofta var alldeles äkta flyktingar som hade förföljts i Argentina. Trots detta to kärleken till det gamla landet över.

JensH

Posted: 20 november 2012 - 14:51 - Svar

Hvis ikke lige det var fordi Mona Sahlin havde gjort ufatteligt meget skade på Sverige og landets fremtid, så ville man jo hyle af grin hvergang dette Social-akrobatiske strikketøj åbnede munden. Der er aldrig noget substans i det hun slynger ud. Det er udelukkende ligegyldig feel-good-pludren, tilsat sprogets værste gloser om folk der er uengie med hende. Med ledende politkere som Mona Sahlin ville det jo gå galt i selv det mest velfungrende land.

  Bjovulf

  Posted: 20 november 2012 - 17:06 - Svar

  Tak for et godt grin 😀

  Lige på kornet!

Frank P

Posted: 20 november 2012 - 15:15 - Svar

Kan man ændre noget demokratisk i Sverige i spørgsmålet om indvandring?

Bliver man shamet, spyttet på og hængt ud, hvis man står frem og siger sin mening om dagens Sverige?

Er det den svenske elite der står i vejen?

Hvis den svenske elite fortsat bevarer magten, så ender det med krig, er vi enige om det?

Godt, hvis den svenske elite har sat sig for noget, så viger de aldrig? Så bliver de ved indtil det bitre.

Godt, hvis krigen alligevel kommer i Sverige, hvorfor så ikke tage den allerede nu?

Hvorfor i himlens navn griberne svenskerne da ikke selv til våben snart? Jeg skal nok rejse derover ligesom kommunister rejste til Spanien i 30erne. Og i landet med 2. mio våben, må jeg da kunne låne et? (Jeg skal dog have våbentræning først).

Det her kan jo aldrig nogensinde løses demokratisk. I har en diktator der straffer jer med indvandring fordi I stemmer SD? Hvad i hede hulen bilder han sig ind? Og der kommer 200.000 over de næste 2 år nu?

Jeg ser virkelig ingen anden udvej end at svenskere må gribe til våben i hånden og drive den svenske elite ud af redaktionslokalerne. Den svenske elite er besat af en vision der vil føre Sverige like lukt ind i mellemøstlige tilstande.

Og det vil være nemt at tage magten: Sverige har alligevel stort set intet militær tilbage, de er ikke med i NATO, politiet er enten feminiseret eller traumatiseret af virkeligheden, så vejen ligger lige for.

Jeg tror et opgør lige nu vil afbøde meget værre ting i fremtiden.

Jeg vil opfordrer SVENSKERNE til at begynde med hærværk imod samarbejdspartnere, helt i tråd med:
http://www.friatider.se/thomas-mattsson-det-sprids-mejl-till-expressen s-annonsorer

Alt hvad der står på listen: http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/

Er legitime mål. Fut det af efter lukketid, hvis de virkelig hader jer så meget. Ødelæg virksomheder før de ødelægger jer, så smadr deres ting. Ødelæg de produktionsmidler som de tjener på, for dem der tjener penge gør det ved at kaste smuds på jer. Vi Danskere vil tage imod jer med åbne arme bagefter.

Lad modstandskampen blive konkret. I skal blive hørt nu ellers bliver I aldrig hørt! Hvis SVERIGE skal gå ned, så lad det ikke blive uden et modsvar! Og lad modsvaret runge over Sverige.

Det kan lyder absurd, men det er i ramme alvor. Det er først i dag gået op for mig hvor langt ude Sverige i virkeligheden er. De har altid været derude, men jeg har inderst inde stadig haft et håb om at det kunne ordnes vet demokrati. Den drøm er helt død nu. Aftonbladet og Expressen vil altid stå i vejen, de er fyldt til renden med venstreorienterede skandale-journalister, der kunne sidder der for at holde befolkningen i skak med trusler om at melde og registrere dem.

Den svenske mediemafia er bare grum – meget mere end man skulle tro. Med statsstøtte, trusler og propaganda holder den befolkningen på plads. Der er virkelig ikke pluralisme i Sverige.

Og hvor er det vanvittigt? Man kunne ikke se det ske i DK, det gør så absurd at det sker lige ved siden af.

Danmark
Vi danskere skal boykotte de virksomheder i Sverige der aktivt bekæmpede SD under sidste valg eller som nu er igang med at undertrykke en stor gruppe svenskere.

1. Nordnet
Nordnets dåvarande VD Carl-Viggo Östlund: – Jag vill att vi ska kunna verka och utvecklas i ett öppet, demokratiskt samhälle. Av den anledningen vill jag inte se Sverigedemokraterna i riksdagen efter söndag. Detta är en fråga om samhällsansvar, inte partipolitik.

2. Bonnier (Bombardér dem med mails)
Ejer Expressen som fører an i den perfide kamp mod SD. De udgiver:

Aktiv Træning
Digital Foto
Gør Det Selv
Historie
I Form
Illustreret Videnskab
Komputer for alle
National Geographic

3. Brandos, Salming Underwear
Vist nok kun netbutikker. Brandos i Sverige vil ikke have SD’ere i deres butik.

LarsS

Posted: 20 november 2012 - 17:14 - Svar

Ingrid, det var en fornøjelse at se og høre dig argumentere tingene på plads.

Altid rart at se en rigtig journalist som dig, der har forkastet aksiomer som arbejdsgrundlag og i stedet fokuserer kritisk på virkeligheden og udfordrer hypoteserne.

Bjovulf

Posted: 20 november 2012 - 20:10 - Svar

Har de mon hørt om videoredigering ovre i Sverige? 😉

Det var godt en lang optakt med ingenting.

steen

Posted: 20 november 2012 - 20:25 - Svar

ja, jeg downloadede den, men jeg turde ikke uploade den på U Tube redigeret. Det er derfor jeg anfører begyndelsestidspunktet.

  Bjovulf

  Posted: 20 november 2012 - 21:32 - Svar

  OK 😀

  Bjovulf

  Posted: 21 november 2012 - 01:18 - Svar

  Er du evt. interesseret i en redigeret version af videoen, Steen?
  Der er ca. 47 minutter af interesse i alt.

  Og skal den i så fald deles i 2 eller flere afsnit?

  Manden (Per) får jo ikke et ben til jorden –
  og langsomt opfattende og uvidende er han ghm. også 😉

   steen

   Posted: 21 november 2012 - 01:30 - Svar

   meget gerne, fra min 35 og frem

    Bjovulf

    Posted: 21 november 2012 - 01:49 -

    OK 😉

    Bjovulf

    Posted: 21 november 2012 - 02:19 -

    Er du sikker på tidspunktet?

    Ved 35:00 står Per S. stadig og ævler løs –
    Ingrid og han er klar til samtalen omkring 38:40.

Skåning

Posted: 20 november 2012 - 23:45 - Svar

En sak som slog mig i “debatten” mellan Ingrid Carlquist och Per Svensson, var när han tog upp hur historien skulle döma henne. Det var ett öppet mål som hon missade. Varför inte vända på steken och fråga Per Svensson hur han kommer att dömas av kommande generationer som lever i ett inbördeskrigstillstånd i det som en gång var det Västerländska Europa? Dessa fähundar till journalister lever verkligen i tron att så länge de jamsar med i den politiskt korrekta melodin så har de gjort rätt. De har i alla fall förhindrat ett nazistiskt nyvaknande i Europa.

Problemet är att de har lärt sig FEL saker av historien. Den började inte 1939 och den slutade inte 1945. All övrig historieskrivning lär oss att den typen av blandning av, i grunden olika folkslag, leder till konflikt. Jag tror att det är du, Per Svensson, som kommer att hamna på den hatade historiens skräphög, för den obeskrivliga ogärning du har åsamkat ditt folk.

  Bjovulf

  Posted: 21 november 2012 - 00:28 - Svar

  Just precis – det är PS & de andra PK-journalister, som absolut inget har fattat –
  det är dom själva, som är nutidens facister och åsiktsförtryckare.

Jakob Nguyen

Posted: 25 november 2012 - 01:25 - Svar

Ja Sverige lyder som realisationen af en ægte fascistisk våd drøm…. Stakkels svenskere…

Johannes Brahe

Posted: 27 november 2012 - 20:46 - Svar

En bra intervju och ett utmärkt framträdande av Ingrid Carlqvist. Många viktiga saker blev sagda där.

Leave a Comment