28
nov
Seneste opdatering: 28/11-12 kl. 1311
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Lars Vilks: Gränsmarkörer för yttrandefriheten på besök i konsthistorien, olja, 2012

Sverige ifølge Hanne Fokdal-Barnekow

Folk falder jo i søvn til deres tændte TV for et godt ord, det vidner om deres gode smag, men i mangel af TV kan man udmærket falde i søvn til radioen, og jeg var godt og vel nået ned i REM søvnen i forgårs og travlt optaget af den heftige muskelkontraktioner, da en bekendt radiostemme fra Stockholm blandede sig i mine aktiviteter. “Gå væk,” drømte jeg, men hun blev ved. Hvor mange politiserende tilsnigelser kunne P 1 ´s Hanne Fokdal Barnekow nå at sige på godt otte minutter? Ville der være lodrette usandheder som da jeg senest, for gudskelov hele to år siden, hørte hende om SD og Udvandringen fra Storkyrkan den 7 november 2010, eller ville det bare være den sædvanlige skævvredne reportage, der falder ud til samme venstreside hver gang? Jeg blev i min REM søvn i forgårs og genhørte P 1 i vågen tilstand i dag:

Det gik ellers lige så godt for SD, partiet er efter de seneste målinger Sveriges 3 største parti med en opbakning på 8.5 %.

I november var SD´s middelværdi 9.3 %, i AB United Minds den 11 november var SD på 11.2 %

“Det er især unge mænd uden uddannelse i små og middelstore byer i det sydlige Sverige, der har været SD’s tilhængere.”

Populær myte blandt journalister, jeg aldrig har set belagt med tal.

“Et par partititoppers grumme og racistiske udgydelser en sommernat i Stockholm en sommernat “for et par år siden….filmet på en meget uhyggelig lille film.”

Hvor grumt, uhyggeligt og racistisk de udtalte sig om, kan smagsdommere jo diskutere indbyrdes, men hvilken sommernat i 2010 ? Jo, en nat fire måneder inden SD kom i Riksdagen i oktober. Videre:

“Hvorfor blev det lige i oktober 2012, at SD fandt en plads som Sveriges 3. største parti?”

I den aktuelle anledning synes jeg det er interessantere at SD den 11 nov. får en topnotering på 11.2 %, og at Expressen allerede den 13 nov. slipper en film, de givetvis har haft på lager længe, og som sikkert helt rigtigt har vurderet, vil være for bedaget at fyre af i valgkampen 2014 i den helt rutinemæssige mediebias overfor Sverigedemokraterne. Oven i de små 100 artikler indtil dato, at deres kampagne er kun stilnet lidt af.

Hvorfor blev det altså lige den 13 november og hvad er Expressens bevæggrund for en kampagne, der ligner alletiders kraftigste tæppebombardement af et parti i Sverige nogensinde? Interesserer ikke Fokdal Barnekow, hvis budskab falder sammen med svensk journalistiks og EXPOS, at SD er ‘racister i habitter’, der nu viser deres ‘sande jeg’. Mange har antydet en orkestreret mediekampagne, P 1 s lyttere hører ikke et ord om det. Uvildige har været imponerede af Åkessons krisestyring, og kaldt ham Sverige bedst begavede partileder, selv Jan Guillou, der er en politisk modstander om nogen, kaldte ham ‘den cooleste kat i landet, uhyre smart.” Hos Barnekow hedder det: “Åkesson tager tilsyneladende stormen med ro.”

“Om dette kommer til at sætte sit præg på næste måling, diskuteres. Flere iagttagere mener partiet er rykket tilbage til start.”

Dette siger Fokdal Barnkow den 26 november. Fire dag inden – den 22 november – øgede SD til 12.3 % i Sentio. Fokdal Barnekows flere gange citerede hovedkilde ? Daniel Poohl og EXPO, såmænd. Man skal være DR ansat eller sidde i EXPOS bestyrelse som Mona Sahlin, for at kalde dem for sandhedsvidner.

Fokdal Barnekow er for det meste ikke nogen lodret løgnhals, mens hendes stærkt beskårede Sverigesbillede har bare intet at bestille på en public service kanal. Hun skulle tage og flytte til Malmø udenfor Slottsstaden og Rörsjöstaden, hendes mand er jo skåning. Komme lidt ud i det virkelige, farlige liv så hun igen fik noget af interesse på hjerte. Jeg er desværre nødt til at betale radiolicens, men jeg har absolut intet behov for at blive informeret om den mediemæssige in-crowd i “Stockholm-indenfor-tullarne” ‘s verdensbillede og ideologi udover hvad jeg nødtvungent læser i DN og SvD. Jeg vil vide noget, og da er der heldigvis andre i Danmark at vende sig til. Uro blandt Sverigedemokraterna, Orientering 26. november 2012 kl. 17:28 på P1 Hør indslag (08:26) – Vil man have en kilde til SD’s opinionsmæssige bevægelser uge for uge, der er ganske fri for P 1 agtige fortolkninger, skal man se Status.se,Väljarsympatier för Sverigedemokraterna.. Her er ingen kreativ monkey-business. Klik for større billede.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensF

Posted: 28 november 2012 - 12:20 - Svar

“… unge mænd uden uddannelse i små og middelstore byer …” er en meget sigende beskrivelse. Hvorfor? Det specifiseres ikke, for vi ved alle, at de mænd dér er nogle tabere, dumme og usexede som de er. Faktisk er kun én slags mennesker værre, og det er gamle mænd, som jo er forstokkede og bitre. Kvinderne gider dem ikke, og dét er en endegyldig dom.

Sådan kan man diskvalificere en politisk holdning ved at hævde, at den oftest findes hos bestemte typer mennesker.

Disse menneskers vrede kommer af deres egne nederlag i livet: Den er selvpåført og derfor uden ydre årsag. Det ved vi alle. Der er ikke tale om, at de som gruppe er ekskluderet og stigmatiseret af en snæversynet kultur og et intolerant samfund, dén undskyldning er optaget af andre, mere hippe, farligere og mere sexede grupper, som vi simpelthen ikke har lyst til at håne. Det ved vi også allesammen.

Hvorfor, spørger du? Nåh, lille dreng, føler du dig truffet? Er du en sølle tabermand?

Ven

Posted: 28 november 2012 - 12:25 - Svar

“Gränsmarkörer för yttrandefriheten….” Brilliant!

falkeøje

Posted: 28 november 2012 - 12:46 - Svar

Ofentligt ansatte, incl. Danmarks Radio, har udviklet den fejlagtige antagelse,
at deres arbejdssted er deres personlige ejendom.
Her mener de, at de frit kan distribuere deres personlige meninger og skælde
andre, der ikke deler dem, ud for både det ene og det andet.
Løsningen er privatisering!!!
Lad os dog få en fri kanal, som alle kan høre uden at blive indvendigt stødt og
rasende.
Det er så moderne at sige: Jeg er krænket – og så får de medhold.
Vi er mange, der er krænket!!!

falkeøje

Anonym

Posted: 28 november 2012 - 12:48 - Svar

Vilks er herlig.

Pinligt i Sverige: Åklagaren lägger ner utredningen – Förundersökningen om hets mot folkgrupp mot SD-trion Almqvist, Ekeroth och Westling läggs ned.

– Gärningen är inte hets mot folkgrupp då utredningen visar att de missaktande uttalandena vid gärningstillfället.

Twittervänstern med mange prominente kändisser og journalister raser! De vil have lynjustits. Det virkelig skræmmende, frådende vrede og galde, only in Sweden. De er virkelig gale og vilde og nærmest klar til selve at tage automatvåben i hænderne och bedrive lynjustits: #svpol eller Sundströms hashtag.

En SD’er bliver snart dræbt. Det er min profeti. For debatten er så syg, så perfid, så vred, så ond og så hævngerrig, at det kun kan ende med det utænkelie… som steen der nævner om kampagnen mod Fortuyn op til den forfærdelige dag i 2003… Jeg håber SD’erne tager kevlar på i den næste tid ellers så overlever de ikke. Journalister har jo slået ihjel i Sverige før – og sluppet med latterlig lav straf for dernæst at få en toppost i DN.se… det er skam set…

Det forlyder, at en SDUer er allerede blevet tæsket bevidstløs i Karlskrona. Stygt og blodigt. Og Vänstervoldet lover mere åbenbart….

SDere gem jer!

  Frank P

  Posted: 28 november 2012 - 12:53 - Svar

  Det er mig ovenfor… ved ikke hvad der går galt…

  Lindberg i AP, virkelig nederdrægtig: Det banala hatet

  Om jødehetzen i Sverige… der ta-da bliver til højreekstreme kræfters skyld… den svenske medieelite lyver bevidst… det er kvalmende

   steen

   Posted: 28 november 2012 - 13:01 - Svar

   jeg ved ikke hvorfor bare du altid havner i spamfiltret. Du må leve med det. Iøvrigt er hele bloggen ikke rigtig sig selv i øjeblikket. Opdateringer viser sig først flere minutter efter at de er foretaget. Det må ligge hos udbyder.

   Naturligvis er det ikke HMF – alene af den grund, at det ‘skal være udbredt forsætligt for en større kreds’, og det har ingen andre end Expressen gjort – og de bliver ved, ved og ved

   http://www.expressen.se/nyheter/utredning-efter-sd-film-laggs-ner/

    Jernhesten

    Posted: 28 november 2012 - 13:23 -

    Nej bloggen opfører sig mystisk.

    For et par timer siden skrev jeg en kommentar under navnet “Fredrik_H”. (Havde ikke lige lagt mærke til at mit navn og e-mail adresse af mystiske årsager havde ændret sig til noget som jeg aldrig har indtastet. Og det så jeg først efterfølgende).

Jernhesten

Posted: 28 november 2012 - 16:20 - Svar

Dise, disse, disse…..
muust be funny…
in this world!!!!!!

  Jernhesten

  Posted: 28 november 2012 - 17:53 - Svar

  @Admin

  Det er heller ikke mig som skriver her.

  Gider du slette det indlæg og gerne sende mig en mail med vedkommendes IP-adresse?

  Den har din mail og dit link . ?????? Kontakter teknikken

Eyvind Dk

Posted: 28 november 2012 - 16:51 - Svar

Something is wrong in here!
Hmmm……

Jernhesten

Posted: 28 november 2012 - 17:59 - Svar

Something is wrong here…i have tried to warn you!!!!!

Jernhesten

Posted: 28 november 2012 - 18:01 - Svar

Snaphanen har problem
adressen går till fel personer!

Jernhesten

Posted: 28 november 2012 - 18:02 - Svar

HALLÅ!!!!!!

Bjovulf

Posted: 29 november 2012 - 06:12 - Svar

Flertallet skiftede i Kokkedals ‘juletræs-forening’

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1873956.ece

En velbesøgt generalforsamling i Danmarks-berømte Egedalsvænges beboerforening blev langvarigt og dramatisk

22:21, 28. nov 2012 (Opdateret tid: 22:45, 28. nov 2012) | Anne-Marie Madsen, Rene Simmel

Et tidligere bestyrelsesmedlem i Egedalsvænges beboerforening, Anders Brøgger, blev i aften med 257 stemmer ny formand for bestyrelsen.

Det var et af resultaterne af en langvarigt og velbesøgt generalforsamling, indkaldt på baggrund af ‘juletræs-dramaet’.

Flere af deltagerne fortalte til ekstrabladet.dk under en pause, at stemningen i starten var ganske aggressiv
[!!!], men langt de fleste klappede med, da den nye formand var valgt.

Juletræssagen: 400 beboere valgte ny formand

http://www.b.dk/nationalt/juletraessagen-400-beboere-valgte-ny-formand

Flertallet fra Egedalsvænge i Kokkedal har valgt en ny formand, efter den tidligere har sagt farvel på grund af sagen om bestyrelsens nej til det årlige juletræ. Og stort set hele den gamle bestyrelse er genvalgt.

Af Jakob Flarup

28. november 2012, 23:13

Bankoen var aflyst i Egedalshallen i Kokkedal onsdag aften. Alligevel var omkring 400 mennesker samt et talstærkt politiopbud mødt op. Afdelingsbestyrelsen havde kaldt til ekstraordinært afdelingsmøde, hvor ny bestyrelse og den omdiskuterede juletræssag var på programmet. Et møde, som trak ud, og hvor kun beboere fra Egedalsvænge måtte deltage. Men en ny formand blev valgt, skriver BT.

Den nye formand blev valgt, efter at daværende formand Karin Leegaard Hansen har valgt at trække sig på grund af hele juletræsmiseren og nu flytter til Jylland. [!!!]

Tidligere på dagen fortalte hun til Ekstra Bladet, at hun havde modtaget trusler og havde svært ved at få en hverdag til at fungere. [!!!]

– Vi har opsagt lejligheden og fundet et nyt sted i Jylland og flytter så hurtigt som muligt. Jeg vil gerne herfra som et normalt menneske og ikke som en psykisk syg, sagde hun.

Jernhesten

Posted: 29 november 2012 - 11:28 - Svar

HALLÅ!!!!

steen

Posted: 29 november 2012 - 11:48 - Svar

jeg har fat i teknikken, som montakter udbyder

Leave a Comment