29
nov
Seneste opdatering: 29/11-12 kl. 1624
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Takket være en venlig læser og kommentators hjælp – uden dem kunne man ikke drive en nok så smal én-mands ‘avis’ – kan man nu se debatten i Publicistklubben på en mere ligetil måde end forleden. Tak!

Krauthammer: Islam cannot and will not succeed

Tre klip fra et interview Ezra Levant forleden gjorde med Krauthammer. Kardinalpunkterne, hvor Krauthammers viden slår gnister, er et evt. Israel-Iran opgør til april-maj næste år, Egyptens og islams elendige tilstand og en klog løsning på den illegale indvandring til USA. Når han ikke spår islam nogen fremtid, tager han dog forbehold for “de fejge, europæiske politikere.” Jeg ville sige det sådan: De europæere, der har efterkommere, og som ikke er bekymrede over hvordan Europa ser ud om 20 år, de svigter ikke bare deres børn, de svigter deres borgerpligt. Politikerne? De er udskiftelige og det kan kun gå for langsomt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 29 november 2012 - 22:03 - Svar

😀

“Sjovt” med vore navne og mails – nu hedder jeg lige pludselig “Jörgen” og er åbenbart blevet svensker *SUK* 😉

Bjovulf

Posted: 29 november 2012 - 22:23 - Svar

Vi bringer et enestående specialtilbud til vore trofaste læsere 😀

Nogen har åbenbart glemt at fortælle arrangøren, at bordet fanger ….

Skift badeferien ud med en bedeferie [!!!] – bliv muslim for en måned

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/488762:Kirke—tro–Skift-badefe rien-ud-med-en-bedeferie—bliv-muslim-for-en-maaned

Deltag i muslimsk bøn, bo med en muslimsk familie, og spis efter muslimske traditioner. Det er mulighederne i et nyt rejseprogram, der gør det muligt for ikke-muslimer at få et kulturelt indblik i islam
Nu er det muligt for interesserede at få et førstehåndsindtryk af den muslimske kultur. ”En måned som muslim” er en ny form for rejseprogram, som giver ikke-muslimer muligheden for at få et førstehåndsindtryk af islam for en kort periode.

”Det at være muslim er en frivillig overbevisning om, at Gud eksisterer, og at Koranen derfor skal følges. Derfor kan titlen være en smule misvisende, da det ikke bare kræver en kort rejse til de arabiske lande for at blive muslim. Islam er ikke noget, der praktiseres, fordi det er en trend, mode eller anden form for tendens. Det ville være nemmere at forstå, hvis titlen havde været; ’hvordan lever muslimer’,” siger han.[ !!! – ja, der er sandelig ikke noget, der hedder muslim på prøve … ]

Imran Shah stiller også spørgsmålstegn ved den ønskede effekt af rejseprogrammet.

”Det er prisværdigt, at der bliver skabt mulighed for at give interesserede en anden indgangsvinkel til religionen. Man kan dog have i tankerne, at dem, der betaler for at tilbringe ”En måned som muslim” og opleve islam på tæt hold, sandsynligvis er åbne over for religionen. De har allerede en positiv indstilling over for islam. Det vil fortsat være en stor udfordring at få dem, der er negativt [!!!]indstillet over for islam og ikke villige til at betale for en sådan rejse, til at få indblik i den islamiske tro og et mere nuanceret billede af religionen,” siger han.

Ven

Posted: 30 november 2012 - 00:23 - Svar

Ingrid Carlqvist är en lysande stjärna som jag njuter av att lyssna till.

Per Svensson – tja, ska man ge en sanningsenlig beskrivning av honom så finns risken att bli anmäld för förtal…..

Skåning

Posted: 30 november 2012 - 02:33 - Svar

Angående Krauthammer så säger jag “bullshit” vad amnesti beträffar. Amnestier har aldrig fungerat och kommer aldrig att göra det. Det är bara ytterligare ett lockbete för fler illegala invandrare, och för alltid stängda gränser är bara ett löfte som håller till nästa val. Jag är knappast någon USA-expert, men jag tror inte att hispanics någonsin kommer att assimileras generellt. Bara för att de är värdekonservativa så kommer de inte att bli republikaner. De illegala har för övrigt ingen rösträtt. Det är den vita liberala latteklassen som måste fås att inse vad som är deras eget bästa, där som här.

Victor

Posted: 30 november 2012 - 13:59 - Svar

“Angående Krauthammer så säger jag “bullshit”” – hold kæft hvor er vi enige. Krauthammer og Arafat har haft een ting til fælles: De har altid holdt med taberne.

http://www.foxnews.com/on-air/oreilly/2012/11/06/krauthammer-romney-wi ll-win-presidency

    Skåning

    Posted: 30 november 2012 - 21:58 - Svar

    Hmmm. Jo. Fast i det fallet höll jag också på förloraren. Inte i den meningen att jag förutspådde Romneys seger, men jag hoppades på den. Krauthammer gör faktiskt helt korrekta iakttagelser i den här intervjun. Det var orkanen som räddade Obama (inklusive den där pantade Christy) samt att Romney inte spelade Libyen-kortet tillräckligt hårt. Det är bara hans sutsats som är lite märklig.

Leave a Comment