29
nov
Seneste opdatering: 29/11-12 kl. 1624
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Takket vĂŠre en venlig lĂŠser og kommentators hjĂŠlp – uden dem kunne man ikke drive en nok sĂ„ smal Ă©n-mands ‘avis’ – kan man nu se debatten i Publicistklubben pĂ„ en mere ligetil mĂ„de end forleden. Tak!

Krauthammer: Islam cannot and will not succeed

Tre klip fra et interview Ezra Levant forleden gjorde med Krauthammer. Kardinalpunkterne, hvor Krauthammers viden slĂ„r gnister, er et evt. Israel-Iran opgĂžr til april-maj nĂŠste Ă„r, Egyptens og islams elendige tilstand og en klog lĂžsning pĂ„ den illegale indvandring til USA. NĂ„r han ikke spĂ„r islam nogen fremtid, tager han dog forbehold for “de fejge, europĂŠiske politikere.” Jeg ville sige det sĂ„dan: De europĂŠere, der har efterkommere, og som ikke er bekymrede over hvordan Europa ser ud om 20 Ă„r, de svigter ikke bare deres bĂžrn, de svigter deres borgerpligt. Politikerne? De er udskiftelige og det kan kun gĂ„ for langsomt.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
11 years ago

“AngĂ„ende Krauthammer sĂ„ sĂ€ger jag “bullshit”” – hold kĂŠft hvor er vi enige. Krauthammer og Arafat har haft een ting til fĂŠlles: De har altid holdt med taberne.

http://www.foxnews.com/on-air/oreilly/2012/11/06/krauthammer-romney-will-win-presidency

SkÄning
SkÄning
11 years ago
Reply to  Victor

Hmmm. Jo. Fast i det fallet höll jag ocksÄ pÄ förloraren. Inte i den meningen att jag förutspÄdde Romneys seger, men jag hoppades pÄ den. Krauthammer gör faktiskt helt korrekta iakttagelser i den hÀr intervjun. Det var orkanen som rÀddade Obama (inklusive den dÀr pantade Christy) samt att Romney inte spelade Libyen-kortet tillrÀckligt hÄrt. Det Àr bara hans sutsats som Àr lite mÀrklig.

SkÄning
SkÄning
11 years ago

AngĂ„ende Krauthammer sĂ„ sĂ€ger jag “bullshit” vad amnesti betrĂ€ffar. Amnestier har aldrig fungerat och kommer aldrig att göra det. Det Ă€r bara ytterligare ett lockbete för fler illegala invandrare, och för alltid stĂ€ngda grĂ€nser Ă€r bara ett löfte som hĂ„ller till nĂ€sta val. Jag Ă€r knappast nĂ„gon USA-expert, men jag tror inte att hispanics nĂ„gonsin kommer att assimileras generellt. Bara för att de Ă€r vĂ€rdekonservativa sĂ„ kommer de inte att bli republikaner. De illegala har för övrigt ingen röstrĂ€tt. Det Ă€r den vita liberala latteklassen som mĂ„ste fĂ„s att inse vad som Ă€r deras eget bĂ€sta, dĂ€r som hĂ€r.

Ven
Ven
11 years ago

Ingrid Carlqvist Àr en lysande stjÀrna som jag njuter av att lyssna till.

Per Svensson – tja, ska man ge en sanningsenlig beskrivning av honom sĂ„ finns risken att bli anmĂ€ld för förtal…..

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Vi bringer et enestĂ„ende specialtilbud til vore trofaste lĂŠsere 😀 Nogen har Ă„benbart glemt at fortĂŠlle arrangĂžren, at bordet fanger …. Skift badeferien ud med en bedeferie [!!!] – bliv muslim for en mĂ„ned http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/488762:Kirke—tro–Skift-badeferien-ud-med-en-bedeferie—bliv-muslim-for-en-maaned Deltag i muslimsk bĂžn, bo med en muslimsk familie, og spis efter muslimske traditioner. Det er mulighederne i et nyt rejseprogram, der gĂžr det muligt for ikke-muslimer at fĂ„ et kulturelt indblik i islam Nu er det muligt for interesserede at fĂ„ et fĂžrstehĂ„ndsindtryk af den muslimske kultur. ”En mĂ„ned som muslim” er en ny form for rejseprogram, som giver ikke-muslimer muligheden for at fĂ„… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

😀

“Sjovt” med vore navne og mails – nu hedder jeg lige pludselig “Jörgen” og er Ă„benbart blevet svensker *SUK* 😉

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x